2012. március 12., hétfő

Az Egyesült Államok megvitatja a szíriai katonai beavatkozás lehetőségeit

Az amerikai kormányzat megkezdte a konzultációkat szövetségeseivel a katonai erő lehetséges alkalmazásáról Szíria területén. Ezt több hivatalos személy jelentette ki, nevük elhallgatását kérve a médiától. Adataik alapján az akció formális célja a „békés lakosok védelme”, de valójában ez az ellenzék nyílt támogatása lenne, amely elvezetne Aszad kormányának megdöntéséhez.
Foglalkoznak az ellenzéknek szóló közvetlen fegyverszállítások lehetőségeivel, a csapatok kivezénylésével, hogy „biztonságos zónát” teremtsenek a lázadók számára, illetve a szíriai légvédelemi rendszer elleni csapással. Ugyanakkor az elnök és az amerikai képviselőház vezetője március 6-án kijelentette, hogy az USA egyoldalúan nem foganatosít katonai intézkedéseket Szíria ellen.
ruvr.ru


Erődemonstráció Irán ellen - Tíz ország közös légi hadgyakorlatot tart Bahreinben


A Bahreini Királyi Légierő (RBAF) közös légi hadgyakorlatokat tart április 8-tól 18-ig - a Bahrein hírügynökség szerint „testvéri és baráti” országok részvételével.
A "Main Connection 2012" hadgyakorlaton Szaúd-Arábia, az Egyesült Arab Emírségek, Omán, Kuvait, Jordánia, Egyiptom, Törökország, Pakisztán, az Egyesült Államok és Bahrein vesznek részt.
Mint fogalmaznak, a gyakorlat része a bahreini légierő képzési tervének, és célja a baráti országok részvételével a védelmi együttműködés és a stabilitás fenntartása az Öböl térségében. Ez a gyakorlat lesz a legnagyobb szabású Bahrein által végrehajtott gyakorlat az elmúlt húsz évben.
Kun András

Az Enterprise anyahajó utolsó bevetése – Irány Irán

Tegnap, amerikai idő szerint (ET) délben az Enterprise repülőgép anyahajó, más néven CVN-65, elhagyta norfolki állomáshelyét, hogy utolsó útjára induljon az Arab tenger, értsd Irán felé. A célállomáson egy hét múlva csatlakozik a CVN 72 Lincoln és CVN 70 Vinson anyahajókhoz és a LHD 8 Makin szigethez. Feladatuk a térségben kialakuló „ellenséges” konfliktus esetén támogatást biztosítani.
Januárban derült ki, hogy az Enterprise utolsó bevetése Irán közelében lesz, azóta az anyahajó Florida partjainál készült a „hamis teokráciát” követő fundamentalista államok elleni manőverekre.
Tehát 7-10 napon belül három amerikai anyahajó és egy kétéltű hadihajó lesz már az Arab tengeren.
A WVEC.com írja:
Több ezer amerikai tengerész indul útnak ma az utolsó bevetésére elhajózó USS Enterprise fedélzetén.
Az Enterprise Anyahajó Bevetési Csoport (ENT CSG) hajóin összesen 5000 tengerész teljesít szolgálatot.
Az anyahajót hétfőn három irányított rakétaromboló is követi majd: az USS Porter, USS Nitze és USS James E. Williams.

Forrás: ZeroHedge

NATO hadgyakorlat az Északi-sarkon


Ma (március 12-én) az Északi-sarkividéken nagyszabású, a Cold Response 2012 nevű hadgyakorlat kezdődött meg. Több mint 16.000 katona, hadihajók és repülőgépek az Egyesült Államokból, Nagy-Britanniából, Kanadából, Franciaországból és Hollandiából vesznek részt benne. Összesen 14 NATO-országból.
A Szövetség és a semleges Svédország, amely csatlakozott hozzá, március 21-ig gyakorolja együttes fellépést a sarkvidéken. A hadgyakorlat hivatalos témája: a konfliktusos helyzetekben és az esetleges terrorista akciókban alkalmazott lépések begyakorlása.
Terrorista szervezetek tevékenykednek a Közel- és Közép-Keleten, Latin-Amerikában, Ázsiában és Észak-Afrikában. Az Északi-sarkon, mint tudjuk, ilyenek nincsenek, mutat rá Igor Korotcsenko katonai szakértő.
- Ezért az Északi-sarkon tartott hadgyakorlatot kizárólag a NATO katonai aktivitása prizmáján keresztül kell nézni. Ez viszont azzal magyarázható, hogy közeledik a régió természeti kincseinek szétosztása. A NATO, amely mutatja az izmait, nyilvánvalóan demonstrálni akarja, hogy diplomáciai lépéseit katonai erővel fogja támasztani.
Terroristák nincsenek az Északi-sarkon, viszont gazdag olaj- és gáz-, arany és gyémánttartalékok vannak itt. A globális felmelegedés és a jégpáncél olvadása, amelyet ígérnek a tudósok, kinyitja a Jeges-tenger kincsestárát. Ezek a kilátások már ma vitát okoznak azon államok között, amelyek igényt tartanak a sarkvidéki kontinentális talapzatra. Meg kell jegyezni, hogy területi viták vannak a NATO-országok között is. Például, Kanada és az Egyesült Államok között, illetve Dánia és Kanada között.
A Cold Response 2012 hadgyakorlatot lehetne tartani Kanada területén is, véli Vlagyimir Jevszejev az oroszországi Nemzetközi Biztonsági Központ szakértője.
- Ezt a hadgyakorlatot azonban Norvégia és Svédország területén tartják, azaz viszonylag közel Oroszország határaihoz. Ebből a szempontból provokációnak is lehet tekinteni azt. Oroszországnak van bizonyos oka az aggodalomra, hiszen az Aegis rendszerrel felszerelt hajókat elhelyezhetik a sarkvidéki zónában.
Vlagyimir Jevszejev szerint az Aegis olyan, a hajókon elhelyezhető, radarral felszerelt harci rendszer, amely akár 400 kilométeres távolságról is felfedezhet légi célokat, továbbá a hajók fel vannak szerelve az SM-3 rakétákkal, hatékony tüzelés irányító rendszerrel. Oroszország figyelemmel kíséri a sarkvidéken tapasztalható katonai aktivitást, jegyzi meg Igor Korotcsenko.
- Jelenleg folyik két új sarkvidéki brigád alakítása, amelyek rugalmasan tudnak majd cselekedni az Északi-sark bármely pontján. Ott, ahol az ország érdekei ezt szükségessé teszik.
Új hadihajók, amelyeknek építése 2012 februárjában kezdődött meg, Oroszország Északi Flottája felújításának kezdetét jelentik. Az Északi-sarkra is indul majd egy pár Misztrál típusú deszánt-hajó. A közeli jövőben modernizálni fogják a tengeralattjáró erőket is. Ugyanakkor a területi vitákat Oroszország a jövőben is békés úton akarja megoldani, abban bízva, hogy a párbeszédet diplomáciára támaszkodva kell folytatni, nem pedig a katonai erőre.
ruvr.ru

Az USA szenátorai felszólították a Pentagont az Oroszországgal kötött szerződés felbontására


Egy 17 tagból álló szenátori csoport azzal a kéréssel fordult Leon Panetta-hez a Pentagon vezetőjéhez, hogy bontsák fel az Afganisztánnak szánt orosz helikopterek vásárlásáról kötött szerződést, mivel Oroszország továbbra is fegyvereket szállít Szíriába, - olvasható John Cornyn republikánus szenátor honlapján.
A Panetta-nek írt levélben a szenátorok azzal érveltek, hogy nem kellene olyan helyzetet előteremteni, ahol az USA adófizetői közvetve járulhatnak hozzá a szíriai civil lakosság tömeges mészárlásához.
Az USA Nemzetvédelmi Minisztériuma még 2011 májusában kötötte meg a 21 db Mi-17V5 típusú helikopter szállításáról szóló szerződést. A megállapodás teljes összege 900 millió dollár.
ruvr.ru

Latin-Amerikában törvények születnek a "sokszínűség" forradalma ellen

Az amerikai hírszerzés folyamatos erőfeszítéseket tesz arra, hogy felélessze a politikai ellenzéket a Washingtonnal szemben ellenséges latin-amerikai országokban. A stratégia magába foglalja a már meglévő politikai pártok és más csoportok radikalizálását, illetve újabb csoportok alapítását, egyre agresszívabb tevékenységi körrel, és alátámasztásként civil szervezetek egész hálózatát alakítják ki. Ezek többnyire még nem aktivizálódnak, csendben hálózzák be az országot. Ecuadorban, Bolíviában, Nicaraguában, és Venezuelában az újabb újságok gyorsan terjednek, és az elektronikus média is azzal bombázza a lakosságot, hogy az uralkodó kormány nem tudja kezelni a társadalmi problémákat, továbbra is gond a korrupció, a kábítószer-kereskedelem virágzik, vagy éppen hogy modernizálni kell a gazdaságot, amit a most hatalmon lévők nem fognak elvégezni.
Egyes becslések szerint az ALBA országokban a média 80%-a folyamatos információs háborút folytat az Amerika- és Izrael-barát civil szervezetek védelmében. Rafael Correa, Evo Morales, és Hugo Chavez a stabilitás érdekében tartja magát a jogi korlátokhoz, de ezek a civil szerveződések nem fogadják el a legális kormányt, különösen ha a már megszokott "sokszínűség forradalma" néven ismert jelenséget kezdik el propagálni (bár a szerveződések nagy része még alvó állapotban van). Legtöbbjük számára a polgárháborúvá mérgesedő kormányellenes lázadás az optimális forgatókönyv, ami ürügyet adna egy amerikai katonai beavatkozásra. A feltételek megteremtése végett az idegen érdekeket képviselő szervezetek általában valamiféle humanitárius jelleget vesznek fel, és a kormányellenes retorikájukat is ez irányban kezdik meg.
Rafael Correa ecuadori elnök, aki rendszeresen az ilyen szervezetek célkeresztjébe kerül, nemrég abban a helyzetben találta magát, hogy az El Universo újság diktátorként hivatkozott rá, és meggyanúsították, hogy az ő parancsára egy kórházban minden előzmény nélkül ártatlan civilekre nyitottak tüzet. A fenti történet az El Unvierso magyarázata volt arra az esetre, mikor 2010 szeptember 30-án Ecuadorban a CIA által szervezett zavargások kezdődtek. (Aznap Correa megmenekült egy merénylet-kísérletből, és több órán keresztül a kórház épületében húzódott meg a mesterlövészek elől.) Mindezek után az újság kijelentette, hogy a "diktátort" követő legitim vezető bíróság elé fogja őt állítani, mert ártatlan civilek meggyilkolására adott parancsot. A Correa által létrehozott bizottság utasítására akkor lehallgatták több olyan "szólásszabadságért" harcoló civil szervezet hívásait, ami próbálta ellene szítani a kedélyeket, mivel a folyamat már ott tartott, hogy azok többször is felszólították az elnököt, hogy mondjon le. A bíróság végül három év börtönt rótt ki az El Universo tulajdonosaira és az uszító cikkek szerzőire. Az elítéltek természetesen azonnal politikai menedékjogot kértek az Egyesült Államokban, és a teljes csapat úgy ahogy volt, elmenekül Miamiba, hogy elkerülje a büntetéseket. Correa azonnal felhívta a környező országok figyelmét, hogy ez az ügy példaértékűvé kell váljon minden latin-amerikai ország számára.
2009 szeptembere óta több intézkedés is született ez irányba, az ecuadori országgyűlés megvitatta és a nyugati térség leghaladóbb tervezetének nyilvánította a Correa által is dicsért médiatörvényt. Az ecuadori vezető szerint az új szabályozás tisztán a nemzeti érdekeket tükrözi, és véget kell vessen a gazdag kevesek, főleg az idegen érdekeltségek kezében összpontosuló médiának, illetve védeni fogja a médiát a korrupciótól és a nagy pénzmozgások kellemetlen hatásaitól. Az amerikai nagykövetségnek felelősséggel tartozó civil szervezetek és az ellenzék azonnal kijelentette, hogy ez a tervezet sérti a szólásszabadságot, és elítélendő. Az egyre hangosodó kritikák szerint a törvény lehetővé teszi Correa számára, hogy ő diktálja a feltételeket az információs szférában, és a média feletti személyi ellenőrzés egyetlen célja, hogy elhallgattassa az elnök politikai ellenfeleit.
A tervezet szerint a kormánymédia és a magánkézben lévő média ugyanazon elbírálás alá fog tartozni, és egy független bíróság ellenőrzése alá kerül. Csak néhány szabályozót iktattak be, főleg azon a téren, hogy a média nem szólíthat fel erőszakra, illetve nem lehet pornográf tartalmú. Mivel ezek kimerítik a nyugati típusú média fogalmát, ezért a civil szervezetek hangosan tiltakoztak. Az ecuadori büntetőtörvénykönyv tartalmaz egy olyan cikkelyt, ami kimondja, hogy a szerzők és a kiadók felelősek a rágalmazást, vagy bármiféle törvényszegést elkövető cikkek tartalmáért, így megszűnt az a korábbi módszer, hogy egy-egy ember uszít a kormány ellen, majd a felelősségre vonás elől az Egyesült Államokba menekül. Az új szabályozás szerint ilyen esetben magát a kiadót is felszámolják és a tulajdonosokat három év börtönbüntetéssel jutalmazzák.
Az ecuadori kormány számára innentől elsődleges fontosságú, hogy szigorítsa az országban gomba módra szaporodó civil szervezetek felügyeletét. Correa és közeli szövetségesei rövid távon számolnak egy esetleges puccskísérlettel, ami a már megszokott amerikai forgatókönyv szerint zajlana le, vagyis az amerikaiak által pénzelt civil szerveztek biztosítanák a tömegbázist a kormány megdöntéséhez és folyamatosan nagyszámú tüntetőt mozgósítanának a kormányellenes megmozdulásokra, hogy a "társadalmi többség" látszatát mutassák a külföldi média felé.
Bolíviában szintén lépéseket tettek a magánkézben lévő média befolyása ellen. 2011 júliusában a törvényhozás nagy többséggel elfogadott egy jogszabályt, ami kimondta, hogy a médiaipar terén a magánérdekeltségek aránya maximum 33% lehet (azt megelőzően néhány év alatt 90% közelébe emelkedett). A folyamat során elsődleges engedélyeket adtak ki a bolíviai indián közösségeknek, a szakszervezeteknek, így a 33% elsősorban a bolíviai őslakosok érdekeinek enged teret, csak utána az egyéb szervezeteknek. Evo Morales elnök azonnal az ellenzék támadásainak középpontjába került, a megszokott klisék hangzottak el: diktátor, aki a személyes hatalmát akarja kiterjeszteni a teljes médiára. Nem is csoda, mivel az utóbbi években a kormánymédiát kivéve gyakorlatilag az ország valamennyi médiája külföldi érdekeltségek kezébe került, az őslakosok pedig anyagi bázis híján nem tudták ellensúlyozni ezt a folyamatot. (A kormány most az őslakos indián lakosságot igyekszik bevonni az országban működő amerikai nagykövetségek előtti rendszeres tiltakozásokba.)
A bolíviai média modernizálására irányuló terv 2016-os határidővel folytatódik, akkor járnak le a korábban kiadott engedélyek. Az újabb rendelkezésére kibújt a szög a zsákból, ugyanis a rasszizmus elleni harc és egyéb, hasonló jelszavak mentén kampányoló civil szervezetek azonnal rasszista kampányba kezdtek az őslakos lakosság ellen, de sok mindent nem tehetnek, mivel ez is a kormányerők által megkezdett folyamatot fűti.
Az új szabályozás értelmében a civil szervezetek által működtetett médiák nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek, mivel részét képezik annak a módszerben, amit a nyugati érdekeltségek minden országban az őslakosok érdekérvényesítésének kiszorítására használnak.
Nicaraguában több mint száz magánérdekeltségű TV csatorna üzemelt mindeddig teljesen cenzúrázatlanul, ami szintén folyamatosan a kormány ellen fűtötte a kedélyeket. A kormány kielemezte a helyzetet, és úgy döntött, hogy a betiltás és azonnali felszámolás helyett felveszi a versenyt a lázító tevékenységgel. Legalább tucatnyi új csatorna indul az országban, amik az eddig sikeres csatornák nézettségi mutatóihoz alkalmazkodva állítják össze a műsorokat, és elsődleges céljaiknak tekintik, hogy felhívják a figyelmet a CIA felforgató tevékenységének arra a módszereire, hogy milyen szerepet töltenek be az amerikaiak által pénzelt civil szervezetek, és hogy más országokban hova fejlődött ez a kezdetben látszólag az emberek érdekeit szem előtt tartó kormányellenes retorika. Az országban a kormányellenességen kívül a "civil" média elsősorban a Kínával és Oroszországgal érvényben lévő együttműködés aláásását folytatta, vagyis sokkal inkább külpolitikai, mint belpolitikai jellegű volt.
Venezuela 2010 decemberében életbe léptette a "Törvény a Politikai Önállóság és Nemzeti Önmeghatározás Védelmében" rendelkezést. A jogszabály már régóta érett az országban, mivel a külföldi titkosszolgálatok itt is civil szervezetek teljes hálózatát építették ki az elmúlt években. 2002 áprilisában vált egyértelművé a kormány számára, hogy a burjánzó civil szervezetek közül sokat gyakorlatilag nemhogy nem manipulált emberek, hanem tudatosan ügynökként feladatot végrehajtó személyek irányítanak. Beiktattak egy szabályozót, ami lehetetlenné teszi, hogy a Venezuelában működő civil szervezetek külföldről pénzhez juthassanak. Az ilyen szervezetek most vagy törvényellenes módon jutnak pénzhez, vagy vállalják a teljes átláthatóságot. Előbbi esetet automatikusan a nemzeti függetlenség megsértéseként és az államhatalom megdöntésére irányuló kísérletként kezelik a hatóságok. Ha egy civil szervezet külföldről kap pénzeket ilyen úton, akkor a hatóságok a külföldről kapott összeg kétszeresét róják ki befizetendő pénzbüntetésként. Így a külföldi támogatás többnyire nem éri el a célját, hanem az államkasszába kerül.
Venezuelában a törvény kimondja, hogy azok a civil szervezeti vezetők, akiket rajtakapnak hogy külföldről kapnak támogatást, elvesztik jogosultságukat minden politikai tevékenységre a következő 5-8 évben, vagy megvonják a választásokon indulás jogát, a pénzügyi támogatás típusának függvényében. Az új szabályozás azt is kimondja, hogy a civil szervezetekkel kapcsolatban lévő külföldieket deportálják az országból.
Nem valószínű, hogy ezeknek a rendelkezések fel tudnák számolni a belső bomlasztásnak ezt a formáját, de a törvények üzenete egyértelmű, és az irányvonal is egyértelmű: az ALBA országok tanulnak más tapasztalataiból, és a nyugati titkosszolgálatok társadalmi szervezési módjainak kitapasztalása könnyen gátat állíthat a térnyerésük elé.
Juhász Pál

Tévedett - bocsánatot kért

Hosszú ideje dollármilliókat költött tanításainak hirdetésére egy amerikai prédikátor, most honlapján mégis beismerte, apokaliptikus próféciája csak „tévedés” volt.
A 90 éves Harold Camping levélben közölte híveivel, hogy nincs bizonyítéka a közelgő Armageddonra.
„Észrevettük, hogy sok ember reménykedik Krisztus eljövetelében. Alázatosan be kell ismernünk, hogy az esemény idejének tekintetében tévedtünk”.
Camping hatalmas összegeket – többek között híveinek adományaiból – költött próféciájának propagálására, saját rádióadót működtet, és óriásplakátokon hívta fel a figyelmet az utolsó ítélet üzenetére.
Miután nem történt meg az általa tavaly május 21-re várt globális katasztrófa, Camping áthelyezte a dátumot öt hónappal későbbre.
Májusban híveit sokkolta, hogy nem következett be a világvége, különösen azokat, akik emiatt felmondtak a munkahelyükön, vagy nyugdíj-megtakarításaikat, tanulmányaikra félretett pénzüket áldozták Camping több mint ötezer plakátból és 20, az üzenettel felmatricázott autóból álló kampányára.
Camping később egy enyhe agyvérzés miatt kórházba került, de ezután is heti üzenetekben hirdette, hogy a Földet hamarosan valamilyen természeti katasztrófa elpusztítja.
Végül e hét végén értesítette nyáját arról, hogy felhagy a további dátumok keresésével, helyette inkább a Szentírás újraolvasásával mélyíti tovább hitét.
„Isten alázatossá tett bennünket a május 21-i események által. Nyíltan el kell fogadnunk, hogy nincsen új bizonyítékunk a világ végének más időpontjáról. Habár számos dátum kering a köztudatban, nem kívánunk megerősíteni egy újabb időpontot” – írta híveihez írt levelében Camping.
(mno.hu)

A turáni átok, azaz a zsidó manipuláció egyik eszköze

Hát itt egy újabb szép példa, arra, hogy hogyan misztifikálják a bűneiket és terelik el a lényegről a szót, valamint helyébe miként tesznek kitalált történeteket.A turáni átok, avagy a zsidók által létrehozott megosztottság elrejtése, egy kitalált történettel.
Nem vagyunk széthúzó nemzet! Csupán közénk települtek a megszálló idegenek, akik belviszályt szítanak. Pluszba még kitalálták félrevezetésként azt is, hogy ez a belső ellenségeskedés nem ám ő miattuk van, meg a demokráciájukból kifolyólag, hanem egy soha nem is létezett turáni átok végett. Ebben a filmben szó esik arról, hogy a zsidóság mit is művel velünk.

A másik meg az, hogy a táltos egy megvilágosodott ember. Így, aki tényleg táltos, az nem átkozódik, mert Isten szeretetét képviseli a földi világban. Itt már megbukott a történetük.
A turáni átok természetesen véletlenségből pont azon dolgok ellen uszítja a magyarságot, amelyek a zsidóságnak a szemét csípik. Például a magyarság kereszténységgel kapcsolatos múltja ellen. Meg az ezer éves apostoli királyság ellen, melynek kezdésénél Szent István található. Ebből is következtetni lehet arra, hogy a Turáni átok egy kitaláció, amely ismét csak a zsidóság azon munkásságát szolgálja, hogy a nemzetünket depresszióban, tudatlanságban széthúzásban, megosztottságban, keresztényellenességben, Szent István ellenességben tartsa.

Fondorlatosan lett kitalálva a történet, de több helyen is sántít. Nagyon óvatosan kezeljétek az ilyen zsidó megtévesztéseket, mert ezekkel a módszerekkel butították idáig Magyarországot.

Helyesbítés a lenti történet kapcsán:
Nemzetünknek a Jézusi Kereszténységhez kell vissza térnie, és megtisztítania a júdeo-kereszténységet a júdéktól, mivel sajnos az egyházzal és a Vatikánnal kapcsolatban is eljátszották a beépülés, megosztás és széthúzás történetét. Úgy, ahogy hazánkkal kapcsolatban is tették. Tisztulásra lesz szükség, ahol a zsidóság mérgező eszméit kigyomlálják a keresztény egyház Jézusi Értékei közül.
Valamint, ha Szent István, az idegen érdekeket, a németeket támogatta volna, akkor nem vezetett volna ellenük több győzedelmes hadjáratot is.



Természetesen a most következő szövegből ne nagyon tessék elhinni semmit!!!

Mi is a turáni átok?
A válaszok. A turáni átok ősi magyar legenda, sokféle változata terjedt el, de mindegyikben közös az átok: a magyarok közt legyen széthúzás, ellenségeskedés. A legismertebb változat szerint amikor Szent István államvallássá tette a kereszténységet, az ősi vallás papjai, a táltosok megátkozták a magyarokat. Egyesek szerint az átok 1000 évig tart, más források szerint addig, amíg Magyarország a római egyházat követi. Ez komoly különbség, hiszen ha csak 1000 évig tartott, akkor már felszabadultunk az átok alól, míg másik változat szerint még sokáig rajtunk lehet. " A turáni átok a gyakran elhangzó szófordulat arra utal, hogy a magyar nemzetre valamikor valakik valamilyen átkot mondtak, miszerint legyen a magyarok között ellenségeskedés, viszály, meg úgy egyáltalán, legyen erős diszkomfortérzetünk, ha magunk közt vagyunk. Amellett, hogy általános pesszimizmus lengi be a Kárpát-medencét, az átok jelenleg olyan gyakorlatias kihatásokkal befolyásolja történelmünket, hogy nagyon magas nálunk az öngyilkossági ráta, és alacsony a születések száma. Az átok keletkezéséről több legenda is terjeng. A legelterjedtebb verzió szerint a táltosok átkozták meg a magyarokat, amikor Szent István király feladta a régi vallást, és kereszténnyé tette népét. Ez az elmélet kettéágazik: némelyek szerint csak ezer évre szólt az átok (tehát már lejárt), mások szerint viszont addig hatályos, amíg a magyarok fel nem adják az új hitet. Olyan változatról is tudunk, miszerint István nem is a kereszténységgel hozta fejünkre az átkot, hanem azzal, hogy megtörte az örökösödési rendet, így megszegte a vérszerződést. Aztán az is lehet, hogy az átok még régebbről való, és Attila halála után keletkezett, amikor a fejedelem fiai megosztották a birodalmat. Esetleg tán még az őshazában indult az egész, valahol a Turáni-alföldön (jelenleg Kazahsztán, Üzbegisztán és Türkmenisztán területére esik) csinált valami ősünk valamit, vagy valami, és ezért. " Az átok valóban a római zsidókatolikus egyházzal jött a nyakunkra, mert a beteges hatalomvágyukkal ki akarták írtani az ösi Magyar kultúrát és szolganéppé tenni a Magyart. A mai napig próbálják az Ősi Magyar kultúrát sárbatiporni. Felégettették ösi fateplomainkat ahol rovát írással volt megörökítve multunk és ezt követöen azt mondták nincs is történelme a Magyarnak.

Táltos soha nem átkozza saját nemzetét! Akik ezt állították az ősi kultúránkat mocskolják.

A széthúzást és ellentétet a római zsidó katolikus egyház által kikényszerített házasságokkal behozott idegenek kezdték szítani. Elnézést kérek, hogy nem a kérdésre válaszolok, de egyet bizton állíthatok. Mi magyarok kiválóan abszolváljuk a dolgot. Nézzünk csak szét a politikában, a közlekedésben, és az emberek egymás közötti viszonyaiban . Ha nem is létezik/létezett az átok, mi mégis a közénk települt zsidók széthúzása miatt megosztottságban élünk.