2022. december 17., szombat

Misztikus beszélgetések

2022. 12.8-10.


Uram! Láttam egy videót amely az oltások összetevőiről, hatásairól, készítésük hátteréről szólt. Egy tudós fellebbenti a fátylat erről az ördögi tervről.
Jézusom! Köszönöm Neked, hogy a legnagyobb oltási őrületben kitartást, bátorságot adtál, Szentlelked által megakadályoztad ezt a beavatkozást.Köszönöm a bölcsességet és a tisztánlátást. Áldott légy Uram!
Mennyei Atya: Gyermekem. Vannak olyan bátor tudósok, akik ki merik mondani az igazságot. Ez a keresztény orvos tökéletesen rávilágított az oltások összetevőire, hatására, okaira.
Az egész dolog azzal kezdődött, hogy az ember teremtésekor, mint egy pecsétet, az emberi génbe helyeztem az Én DNS-emet. Ez a Pecsét ez az isteni szikra a születéstől az ember haláláig az emberben marad.
Ezzel, ha úgy tetszik "lefoglaltam", megjelöltem magamnak az embert, öröktől fogva az Enyém. Csak szabad akarata, döntése által szakadhat el Tőlem.
A sátán erről tud. Amikor a lázadás után levettetett a Mennyből, bosszút esküdött Ellenem és az ember ellen, mert ő kiesett a kegyelemből. Amikor az ősi kígyónak azt mondtam, egész életedben a hasadon járj és port egyél, te az asszony sarkát mardosod, ő pedig eltapossa a fejedet.

14És monda az Úr Isten a kígyónak: Mivelhogy ezt cselekedted, átkozott légy minden barom és minden mezei vad között; hasadon járj, és port egyél életed minden napjaiban. (Ésa 65,25; Mik 7,17) 15És ellenségeskedést szerzek közötted és az asszony között, a te magod között, és az ő magva között: az neked fejedre tapos, te pedig annak sarkát mardosod.

Az ősi harc az Éden kertben kezdődött. A kígyó, az alattomos, a lesből támadó, a ravasz, a gonosz alávalóság, a mérge által a legveszedelmesebb ragadozó.
A sátán, a legszebb, legokosabb,legintelligensebb angyalfejedelem volt a Mennyben. Ő tudott erről az isteni szikráról ami az embert elpecsételte Istennek. Dühében és  féltékenységében ezt az isteni szikrát akarja kiirtani az emberből, és az isteni Pecsét helyébe a fenevad bélyegét akarja lecserélni. Pecsét és bélyeg. Az egyik megszentel a másik megbélyegez, megöl. Rátenyerel mocskos mancsával erre a Pecsétre, szétnyomja, széttiporja. Halálos mérgét szúrja az emberiségbe.
De ti soha ne csüggedjetek! Szent Fiam Vére a Megváltás Vére folyamatosan ömlik erre a hálátlan nemzedékre. Ez a generáció megkapta az Élő Isten Pecsétjét, ami a Bárány Vére. Aki hisz, és szájával megvallja Jézust, aki állhatatosan az utolsó leheletéig kitart, az üdvözül. Az egész Menny, Mennyei Édesanyátok a Szent angyalok a küzdő egyházzal együtt harcolunk az emberiségért.
Az idő itt van, Szent Fiam visszajövetele a küszöbön áll.
Most megáldalak a kitartás és a tiszta szív kegyelmével az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

Jézus bátor harcosa.


Uram! Mi Történik a világban?
Jézus: Gyermekem. Erre a válaszok részint a Bibliában, másrészt a világban szolgáló igaz próféták üzeneteiben olvashatóak.
A változások elkezdődtek. Egyre nyilvánvalóbb jelei már láthatóak. A szülési fájdalmak egyre erősebbek és gyakoribbak. A sorra kitörő vulkánok, földrengések, égi jelenségek, viharok, időjárási anomáliák,háborúk, a nemzetek, népek nyugtalansága, zavargások, éhség-lázadások. A természetben, az állatvilágban, a társadalomban, a politikában, a vallásban az egyházban, mind láthatóak. Egyszóval az egész világban az emberiséget átfogóan érintő változások már a nyakatokon vannak.

Uram! Az állatok viselkedése rendkívüli. A férgektől a patásokig, a madarak, a tárgyak, körbe, körbe mozognak.
Jézus: Gyermekem. Ez a Föld mágneses pólusainak megváltozásának tudható be. A kör egy biztonságos tér az állatok számára a zavarodottságban, másrészt tájékozatlanság kifejeződése, mert ami északon volt az déli lesz, ami délen volt az északi lesz.


A Föld vajúdik, a Föld szenved, " érzi" a bűn nyomását az ember bűnei miatt.
A tisztulási folyamat szükségszerű, mert a Föld  egységben, szeretettel teremtetett az Univerzummal.
A teremtett világ szeretetegységben van Istennel. Ezt a szeretetegységet az ember felrúgta. Most a Föld lázad.
A Föld tűz által vulkánkitöréssel, tűzesővel.Vízzel, árvizekkel tisztul. Az ebből fakadó szenvedés és tragédiák által hátha  az ember Istenhez kiált és megtér.
Ne felejtsétek! Isten az Ég és a Föld Ura. A teremtés rendjét helyreállítja az Ő nagy szeretetével és erejével.
Az egész teremtett világ Jézus Második Eljövetelére készül, de előbb még a bűn emberének meg kell jelennie, hogy beteljesedjenek az Írások.
Minden felgyorsul gyermekeim. Nektek az a dolgotok, hogy rendíthetetlenül bízzatok Uratokban, higgyetek az  Igében, maradjatok állhatatosak és bátrak, imádkozzatok
tartsatok ki a végsőkig, mert Én mindig mellettetek vagyok.

Jézus bátor harcosa.


Jézusom! A héten volt a Szeplőtelen Fogantatás ünnepe. Az új magyar fordítású misekönyv kapcsán történt változásokban a bűnbánati imából elmarad a" Szeplőtelen" jelző. Ez engem mélységesen elszomorít.

Mennyei Atya: Drága gyermekem. Menjünk a kezdetekhez.
A Szeplőtelen Fogantatás tulajdonképpen a bűn nélküli fogantatást jelenti. Az Édenkertben első gyermekeim Ádám és Éva, bűn nélkül teremtettek. Egységben,  éltek Velem, gyermeki naivsággal, szeretettel. A bűnbeeséskor elvesztették ezt a szeplőtelenséget. A bűn által a világba jött a halál. De Én az Élet Istene vagyok és nem hagyhattam a halál hatalmában az embert. Szent Fiamat küldtem a világba, de mielőtt ez megtörtént volna , kiválasztottam egy leányt, akinek ugyanolyan tisztának kellett lennie, mint Szent Fiamnak. Ezt a leányt megóvtam az eredendő bűn hatalmától és mivel ő emiatt teljes egységben volt a Szentháromsággal szinte " törvényszerű"volt, hogy az Ő Isten iránti szeretete és alázata miatt igent mondjon az Angyal szavára. Így a Szentlélek ereje által a Szeplőtelenül Fogantatott Szűz, befogadta a Szeplőtelen Fiút, aki maga az Isten Fia. Az Isten és ember egysége ebben az áldott állapotban állt vissza.
Ez az egység mit gondoltok kit zavar a legjobban?
Igen, jól gondoljátok! Az ősi kígyót aki okozója az Isten és ember közötti egység megbomlásának.
Most, amikor az egyház a gonosz fogságában van a legfélelmetesebb ellenségét, a Szűzanyát és az Eucharisztiát támadja. Szűz Mária legelvitathatatlanabb valóságát, a Szeplőtelen Fogantatást támadja. Bár tudja az igazságot, mégis arra sarkallja az egyházat, hogy pont a bűnbánati igéből tűnjön el a "Szeplőtelenül Fogantatott" kifejezés. A bűnbánat nem a sátán tulajdonsága. A bűnbánatban és a gyónásban megtisztultok és Máriához hasonlóan, Istennel egységben lehettek. Éppen ezt nem akarja a kígyó!
Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok! Imádkozzatok papjaitokért és az egyházért! Kérjétek a Szeplőtelenül  Fogantatott Szűzanya segítségét és közbenjárását.
Megáldalak az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

Jézus bátor harcosa.

https://avilaiterezplebania.hu/


Az Adventben bevezetésre került új magyar fordítású misekönyv kapcsán történt változásokról szeretnénk hétről-hétre tájékoztatni a testvéreket:A múlt vasárnap a testtartásban bevezetésre került változásokról szóltunk. Most a bűnbánati imában történt változásról szeretnénk tájékoztatni a testvéreket: Az eredeti, latin szöveghez igazodva elmarad Szűz Mária neve előtt a „szeplőtelen” jelző említése. Ezentúl mindnyájan így imádkozunk: „[…] kérem ezért a boldogságos, mindenkor (szeplőtelenSzűz Máriát, az összes angyalokat és szenteket […]”.

2022. 12.16. 3. PÉNTEK VÁC


Drága Uram !
A 2022-es foci VB-t Katar rendezte, a helyi időjárás miatt a szokásos időszaktól eltérően, november 20. és december 18. között. Szinte minden család figyelmét, kicsiknek és nagyoknak, férfiaknak, nőknek, gyerekeknek, időseknek, hívőknek és ateistáknak kitöltötte az életét. Csak erről hallhattunk, ezt láthattuk . Erről beszéltek, ez volt a téma. Még a templomban is...

Jézus: Adventben vagyunk. Egy muszlim többségű országban, egy nem szokványos évszakban, télen megrendezésre került ez a sportesemény.
A hangsúly az ADVENTEN van. Százezreket vonzott a helyszínre és milliókat ültetett le a TV képernyők elé. A felfokozott mérkőzésekre való várakozás, az indulatok , a győzelmek okozta örömök, a csalódások miatti bánat, indulatosság, és még hosszan sorolhatnám miféle érzelmek dúltak gyermekeim szívében... Az egész rendezvénysorozat  lefoglalta  a földkerekség minden nemzetét. Átírta a napirendet, lefoglalta gondolataikat,  mindennapi tevékenységüket, miközben ADVENT van. Várakoztak a mérkőzésekre, az összecsapásokra, miközben ADVENT van  (2022 november 27.- december  24.).
Várakozás... Igen , a várakozás ADVENTBEN,  az Istenre az Istennel való várakozással tölti be a születésre való felkészülés lényegét.  Csendben, a hajnali szentmisék  áhítatos csendjében a Szűzanyával. A születés előtti szent várakozással.
Az emberiség másképpen döntött. A foci VB túlhevült rendezvényei mellett világszerte, főleg a nagyvárosokban tüntetések zavargások, erőszak tölti be a tereket utcákat. Ahol viszonylagos béke van, ott meg a vásárlási láz, az ajándékozási őrület köti le az emberek figyelmét, idejét.
Én csak egy kis csendre,imára, szeretetre vágyom, néhány együtt töltött órára. Édesanyámmal együtt nagy, nagy szeretettel várjátok Kis Jézuskátok megszületését. A világraszületésem, az első eljövetelem a világtörténelem meg nem ismételhető, kimagasló eseménye. A világba jöttem, hogy megmentsem az emberiséget. Csendben.
Az ADVENT gyermekeim felkészülés. Lélekben és testben is. Egész lényetekkel. Az ADVENT a jelenben is , a karácsony után is ADVENT.
Amikor Második Eljövetelemet várjátok, ez szintén felkészülés testben és lélekben. Második Eljövetelemnek az egész világmindenség tanúja lesz. A Föld és a Kozmosz beleremeg. Harsonaszóval, hatalmas sereggel, az ég felhőin, immár nem csendben, hanem hatamas üdvrivalgásal jövök. Ezért most méltóképpen készüljetek.
Ti, drága engesztelőim az ADVENTBEN is munkátok, állapotbeli kötelességeitek elvégzése mellett a hajnali szentmiséken imáitokkal erősítettétek egymást, kísértétek Édesanyámat, megédesítettétek a várakozás nehéz perceit. Ezért én megáldalak mindannyiótokat és Karácsonykor a Szent Család betér hozzátok és megáld benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

Jézus bátor harcosa.