2014. április 7., hétfő

Gyurcsány szabadkőműves elszólása a választás éjszakáján





Talán keveseknek tűnt fel, a tegnap esti nyilatkozatok között Gyurcsány Ferenc választás értékelésében egy aprócska elszólás, ami jelentőségében egy újabb őszöddel is felérhetne, de ugye Ferencünk képén ez már simán elfér. Szó szerint az alábbi mondat hangzott el: “Nézzétek a XX. század nagyjait Jászit, Adyt…” Jászit az emberek nagy része nem tudja hová tenni, Ady Endréről pedig nyilván költészetre gondolnánk. De, ez elég távol áll a valóságtól, és főleg attól, amire Fletó utalni akart. A fent említett Jászi Oszkár a -totálisan antimagyar- Martinovics páholy nagymestere volt, azé a páholyé, ahová Ady Endre is tartozott pár évig. Így ebben a mondatban ez a két név, a méltatással együtt nyilvánvalóan Gyurcsány szabadkőműves tiszteletéről, mi több rajongásáról szó. Ez nagy szó? Elsőre talán kevésnek tűnik, de nyilvánosan ezt még sosem vállalta fel egy politikus sem. Hiába tudjuk baloldali prominensekről egyértelműen a vakoló kötődéseiket, ilyen kijelentést még egyikük sem tett. (Mellesleg a Fideszben is szép számmal "sejthetünk" szabadőműveseket... -szerk) 2014.04.07. 11:50 Forrás: Nemzeti.net nyomán Kép: SZKR
BALOLDAL = KOMMUNISTÁK
Az utóbbi másfél évtizedben a kommunista jelzőt kivonták a forgalomból és helyette a szépen csengő "baloldalt" tették. Ez a Jobb-Bal megosztás is zsidó találmány. Magyarországra ez különösen érvényes. A vörös és a narancs, bal-jobb megnevezés ugyanazt a zsidóhatalmat jelenti. De ha már a cikk Csótány elszólását hozta szóba, volt neki másik elszólása is  2006 környékén, amikor a véreskezű Öszödi Böszme "Imre bácsihoz" fohászkodott....Persze sokaknak nem ugrik be, hogy ki is ez az Imre bácsi?  Könnyítünk a fejtörőn...Vologya volt az ügynökneve a sztálini Szovjetunóban. 1956-ban pedig a szabadságharcosok Nagy Imrov-nak nevezték, mert tudták róla, hogy megtartotta haláláig a szovjet állampolgárságát. Amikor elvtársai kivégezték a kommunista tömeggyilkost, akkor az akasztása előtt is a Szovjetuniót és a kommunista pártot éltette! Gyurcsány parlamenti irodájának falán Nagy Imre kép volt! Nagy Imre október 25-én a parlament ablakából látta a kétszeri sortüzet, ami az ő parancsára történt, ahol közel félezer magyart öltek meg az ÁVÓ-sai és több mint ezer sebesült volt, sírjaik ismertetlenek...
HOVÁ TÜNTETTÉK A KOSSUTH-TÉRRŐL AZ 56-OS EMLÉKKÖVET?
A héten nyilatkozott a tér fideszes átépítője, ahol végigsorolt mindent, hogy mi mikor fog elkészülni, stb, de a tér közepéről  eltüntett emlékkőről hallgatott. A Fidesz kormány megfeledkezik az 1990-es I. törvényről, ami 1956 emlékének és szellemének a megtartásáról szól... Kép: az emlékmű 2005-ben

http://amagyaroldal.hu/hirek/content/kommunista-szabadk%C5%91m%C5%B1vesek

Ukrajna: Blokád alá vette a Legfelsőbb Bíróságot a Jobboldali Szektor


Kijevben a Jobboldali Szektor mintegy 150 tagja megrohamozta a Legfelsőbb Bíróság épületét. Az aktivisták elzárták az épület bejáratait és barikádokat kezdtek építeni, miközben a bíróság tagjait nem engedik be a hivatalba. Az épület mellett hangosító berendezéseket szereltek fel és autógumikat kezdtek felhalmozni, amiket egyelőre nem gyújtottak meg. A Jobboldali Szektor a bíróság mai tanácskozását akarja így megzavarni, amin újabb ítélet született volna a szervezet felszámolásának jogi megalapozására, emellett a politikai élet megtisztításáról akarnak bírói határozatot kikényszeríteni.
A blokádot szervező aktivisták követelik, hogy a korábbi rendszerekben szerepet vállaló politikusokat tiltsák el a közéleti szerepléstől és száműzzék őket a politikából. A Jobboldali Szektor követelte, hogy az új kijevi hatalomban csak olyan politikusok vehessenek részt, akik egyik, korábbi kormányban sem töltöttek be semmilyen pozíciót. A szervezet tagjai egy 150 fős listát készítettek és követelik, hogy a bírói hatalom mondja ki a listán lévő személyek közéleti szerepléstől eltiltását.
A listán többnyire olyan politikuson szerepelnek, akik már elmenekültek az országból, de rajta vannak a nyugat által rehabilitált politikusok is, mint például Julia Timosenko.
A Jobboldali Szektor februárban a nyugati országoktól kapott anyagi támogatást az utcai harcokban részvételért, egyes tagjaikat pedig különösen magas összegekkel jutalmazták a rendőrök ellen végrehajtott, súlyos sérüléssel végződő támadásokért. Az orosz sajtó szerint a Jobboldali Szektor tagja volt az a mesterlövész is, aki felváltva lőtt a tüntetőkre és a tömegoszlatásra felsorakozott Berkut különítményekre.
A Kijevben lezajlott atlantista hatalomátvételt követően a Jobboldali Szektor nem fogadta el a nyugat által hatalomba tett kormányt, és a hatóságok utasítására nem tették le a fegyvert, ehelyett bejelentették a forradalom folytatását. A nyugati országok felhasználták a szervezetet saját céljaik elérésére, és az új kijevi kormány hatalma bebetonozását követően megkezdte a Jobboldali Szektor felszámolását. Mindazonáltal a szervezet mintegy 10 ezer taggal rendelkezik, akik továbbra is ellenőrzik Nyugat-Ukrajna csomópontjainak egy részét. Nem kérdéses, hogy Ukrajna újabb polgárháborús időszak elé néz, aminek kezdetét jelentheti a bírói hatalom blokád alá vétele.
Az orosz média értesülései szerint kérdéses, hogy a NATO támogatása nélkül az illegitim kijevi kormány, vagy a Jobboldali Szektor rendelkezik nagyobb fegyveres erővel.

http://www.hidfo.net/2014/04/07/ukrajna-megszallta-legfelsobb-birosagot-jobboldali-szektor

Ukrajna megszállásával fenyegetőzik a cseh államfő


Milos Zeman cseh államfő egy rádiós interjú során nyíltan bejelentette, hogy ha Oroszország "megpróbál betörni Ukrajna keleti területeire", a NATO-nak nagyon keményen kell reagálnia és be kell küldeni a NATO csapatokat Nyugat-Ukrajnába. Zeman elmondása szerint az Európai Unió a legkeményebb szankciókat kell meghozza Oroszország ellen, emellett fel kell készülnie a nyílt katonai konfrontációra.
A cseh államfő nyílt háborús uszítást folytat, akár Orbán Viktor a 2008-as grúz háború idején. Orbán akkor követelte a NATO-beavatkozást Oroszországgal szemben, ami katonai erő híján elmaradt. Ma sincs ez másként: a cseh államfő kardcsörtetése annak köszönhető, hogy Washington már nem mer a jelenleginél keményebb hangot megütni Moszkvával szemben. Ehelyett az olyan kis csatlósállamok vezető politikusait nyilatkoztatják, akiknek semmi köze az Ukrajnában zajló eseményekhez. A Martonyi amerikai földgázvásárlásáról összeizzadt nyilatkozat után a cseh elnök kijelentésén sem lepődhetünk meg.
Utolsó vergődése ez egy olyan hatalmi tömbnek, ami szankciókkal fenyegetőzik, melyek végrehajtásához se gazdasági erővel, se belső fegyelemmel nem rendelkezik. Az EU tagállamok többsége mostanra ellenzi az Oroszország elleni szankciókat, - a cseh elnök pedig Oroszország elleni NATO-beavatkozásról beszél? Intő jel ez a térség országai számára. Nem csak a belpolitika, de a külpolitika is elszakadt a valóságtól.

http://www.hidfo.net/2014/04/07/ukrajna-megszallasaval-fenyegetozik-cseh-allamfo

A Gazprom bejelentette, hogy mostantól rubellel is fizethetnek a külföldi megrendelők


Az előrejelzéseink szerint a "petrodollárok" kivonása megkezdődött a világgazdaságból. Az orosz energetikai óriás, a Gazprom lehetővé tette európai ügyfeleinek az energiahordozók euróban történő vásárlását, ezzel az USA dollár ki van szorítva ebből a gazdasági folyamatból. Innentől ugyanis például a német állami energetikai cégeknek nem kell először dollárra váltaniuk az eurójukat, majd ezzel a dollárral fizetni az orosz energetikai cégeknek, hanem ezt megtehetik közvetlen euróban is mostantól.
Hídfő.net | A Gazprom bejelentette, hogy mostantól rubellel is fizethetnek a küldföldi megrendelők
Emelett a Gazprom első fecskeként rubelt is elfogad az energiahordozókért cserébe. Ezzel a lehetőséggel feltételezhetően inkább az orosz érdekszférába tartozó államok (Szerbia, Bulgária) fognak inkább élni, hogy tovább csökkentsék az atlantista befolyást magukon, de ne felejtsük el, hogy ez egy nagyon kényelmes és jövedelmező lépés Kínára nézve is.

http://www.hidfo.net/2014/04/07/gazprom-bejelentette-hogy-mostantol-rubellel-fizethetnek-kuldfoldi-megrendelok

Egy áldozat arcával üzennek a távolból gyilkoló drónpilótáknak

Pakisztán északnyugati részén az elmúlt tíz évben 3600 ember halt meg amerikai dróntámadásokban. Közülük 951 civil, 200 gyerek. A távolból irányított drónok vezérlői pedig arról beszéltek, a célpont megsemmisítése nekik olyanná vált, mint szétkenni egy bogarat, mert ők csak egy elmosódott pixelt látnak a sikeres akció után.
dron
Egy művészcsoport ezért most úgy döntött, arcot ad a támadások áldozatainak, és egy óriásposztert helyezetek el Pakisztán egyik gyakran bombázott részén. A képen egy olyan gyermek arcképe van, aki dróntámadásban halt meg, és olyan nagy, hogy jól kivehető a drónok vezérlőinek is. A projekt neve nem csak egy elkenődött bogár.

crowd_with_poster

444

Donyeckben, Harkovban is kitűzték az orosz zászlót


Donyeckben, Kelet-Ukrajna ipari fővárosában napok óta zajlanak a tüntetések. Pénteken több ezren vonultak a német nagykövetség elé, hogy tiltakozzanak az ország belügyeibe beavatkozás ellen. Később a helyi kormányzat épülete elé vonultak és követelték, hogy a kormányzó írjon ki népszavazást Donyeck Oroszországhoz csatlakozásáról.
Az ITAR-TASS hírügynökség szerint azóta már kitűzték az orosz zászlót az Ukrán Biztonsági Szolgálat központjára is és több különböző helyen kezdődött tömegtüntetés. Az oroszbarát lakossági milíciák 15 perc alatt foglalták el az UBSZ hivatalát. Ma reggelre Harkov és Luganszk városaiban is kitűzték az orosz zászlót a helyi kormányzati épületekre.
Kelet-Ukrajnában a biztonsági erők szinte minden esetben utat engednek a tüntetőknek, van ahol teljes alakulatok a tüntetőkhöz csatlakoznak. Nem kérdés, hogy Ukrajna ipari területeinek többségi orosz lakossága még év vége előtt kiharcolja az újraegyesülést, és Harkov, Luganszk, Donyck is az Oroszországi Föderáció része lesz.

http://www.hidfo.net/2014/04/07/donyeckben-harkovban-kituztek-az-orosz-zaszlot

Donyeck kikiáltotta függetlenségét és orosz békefenntartókat kértek


Kelet-Ukrajna ipari fővárosa, Donyeck utcáin mostanra az oroszpárti népi milíciák felfegyverezték magukat. Miután a tömeg elfoglalta az Ukrán Biztonsági Szolgálat térségi központját, az önkéntesek elkezdték kiüríteni a fegyverraktárakat és szétosztották az önkéntes védelmi erőknek. Jelenleg ellenőrzésük alatt tartják a kormányhivatalt és az UBSZ helyi hivatalát is, ahol barikádokat emeltek. Az UBSZ épülete előtt a tüntetők kikiáltották a független Donyeck Népköztársaságot és elkezdtek ellenőrző pontokat létrehozni a városban.
A tüntetőkből összeálló Donyecki Népi Tanács kinevezte magát a térség egyetlen legitim hatalmának és bejelentették, hogy megkezdik az Oroszországhoz csatlakozásról kiírt népszavazás szervezését. A Tanács egyben felkérte Vlagyimir Putyint, hogy a referendum lezárultáig küldjön békefenntartókat a térségbe.

http://www.hidfo.net/2014/04/07/donyeck-kikialtotta-fuggetlenseget-es-orosz-bekefenntartokat-kertek



A Kelet-ukrajnai nagyvárosból ma hajnalban a Bal-Rad-ot tudósitó Andrej arról számolt be, hogy a Regionális Államigazgatási Hivatal épületénél mintegy 2000 “antimajdanista” szorgoskodik. Sokan Molotov-koktélokat gyártanak. A donyecki rendőrség teljes létszámban a nép oldalára állt át.
donyeck

A tudósitás szerint a donyecki amazonok egy támadás estére a testükből formálnak élőpajzsot, és ha kell, készek vérüket is ontani.
A Donbassz forradalom vezetője Donyeckben tartózkodik, és személyesen irányitja az előkészületeket. Neve és személye egyenlőre konspirációs okokból nem publikus.





Harkovban a 2. Ukrán Front Felszabaditja a Közigazgatási Hivatal épületét! A rendőrség a nép oldalára áll!
B Харьковe 2. й. Украинский Фронт Освобождение ХОГА 1
Harkov, Donyeck és Lugansz régiók után Nyikolajev régió Közigazgatási Hivatalának épületére is kitűzték az orosz trikolort. (Nyikolajev alig 60 km.-re van Odesszától!)
“Szakitottunk a kijevi fasiszta juntával! Az MVD katonái már átálltak hozzánk, velünk vannak. Elegünk van az oligarchákból és a fasisztákból. Támogatást váronk a városba!”-érkezett a tudósitás Nyikolajivból.




Tegnap felhivásban fordult a régió rendőreihez egy fiatal rendőr, Darjan Alekszandrovics Makszimusz. A forradalmárok melletti kiállásra szólitotta fel kollégáit, barátait, elvtársait!



A legújabb frissités 12 óra 30-kor!

Ma délelőtt Donyeckben kikiáltották a Donyecki Népköztársaságot

És van, hogy árnyékra vetődik a Jobb Szektor!



A zsidók által kiképzett és finanszirozott jarosista horda felkerekedett Kijevben, hogy kiránduljanak Harkovba egy kis “majdanozásra”! Vitték magukkal persze a szokásos “kegytárgyaikat” is-amiket szerettek volna orosz fejeken-hátakon kipróbálni.
De jaj! Árnyékra vetődtek Jaros legényei. Nem is gondolták, hogy ami remekül ment Kijevben!-az visszájára fordulhat Harkovban. Hát ez utóbbi történt. Nagy vehemenciával rontottak ők néhány orosz demonstrálóra Harkovban, csakhát rosszul mérték fel a terepet, na meg az erőviszonyokat. A nóta vége az lett, hogy futottak volna!-de nem tudtak. Körbekapta őket a tömeg. Amely úgy döntött, hogy egyszerűen agyonveri őket!
Ám Jaros hordatagjainak nem kis szerencséjére akadt egy-két tréfás kedvű orosz, aki javasolta, hogy ne verjék agyon a dicsőséges társulás tagjait, hanem sétáltassák meg őket.
Igy fordult elő az a világ csúfsága, hogy a Majdan “hősei” térden csúszva-mászva “vezekeltek” egy kicsit, miközben a rendőrök sorfala óvta testi épségüket a háborgó-bár néha élcelődő tömeg haragjától.
A vitéz társaság vezeklését meg is örökitették. Lehet bennük gyönyörködni!
(B-R )

A nap térképe: Amitől a kijevi banditák sűrűn cserélgetik pelenkáikat :)

Az orosz tavasz 2014. április 6.
Az Orosz tavasz 2014. április 6.
Míg Magyarországom a “demokratikus” választásokon tipródott és bégetett a választásra jogosult polgárok 61 %-a, addig a Kelet-és Dél-Ukrajnában élő oroszok már tevőlegesen is küzdenek a szabadságukért.
Íme a térkép, amitől a készítői azt írják; “Ezt meglátván a kijevi banditák sűrűn váltogatják pelenkáikat…”
A térképen Ukrajna azon az orosz ajkú területei láthatók, melyek fellázadtak a kijevi puccsista kormány ellen. Éppen azokat a módszereket alkalmazva, melyekkel a puccsisták is hatalomra kerültek. Az inga visszalendült.
“Innen már visszatérés nincs” – írják - “mindent megtesznek függetlenségükért… A Kremlnek már csak egy feladata van: elejét vegyék a vérontásnak és előkészítsék a régi-új orosz területek visszatérését az orosz anyaországba.”
Szabad Riport /F.A.
Forrás: Alekszej Kalinyin / Vk.com

Kidobhatják a balekot

Tegnap este 10 körül, amikor már javában zajlott a választási eredmények összesítése és képernyőre lett vetítve a radikális atlantisták veresége, a HVG lehozott egy "Együtt: Mesterházy a kudarc legfőbb oka" című rövid, ám annál lényegretörőbb cikket.
Ahogy korábban sejteni lehetett, Mesterházy a balek szerepében került a baloldali összefogás élére. Gyurcsányék előre tudták, hogy el fogják veszíteni a választásokat, és mivel tisztában voltak vele, hogy leszerepelt politikusként egy újabb elvesztett választással maguk ellen követnének el karaktergyilkosságot, kerestek egy balekot. A ambíciózus Mesterházy Attila pedig lehetőségként tekintett a baloldal összefogására, amivel saját karrierjét pályára állíthatta volna. Gyurcsány, Fodor és Bajnai együtt gáncsolták őt el, hogy Mesterházy bűnbakká kikiáltásával saját karrierjüket megmenthessék.
A HVG tegnap este már le is közölte, hogy "nem hivatalos, "csak" egy háttérember mondta, de az Együtt-PM-nél az a vélemény, hogy kár volt a Kormányváltók közé állni. Az EP választásra a szocialistáktól külön készülnek. Elkaptunk az Együtt-PM központjában egy szervezeti háttér embert, aki elmondta: azt már biztosnak látják, hogy a Kormányváltók egy kudarcos történet. A siker gátja elmondása szerint a Magyar Szocialista Párt volt, illetve azon belül Mesterházy Attila, aki másodszor is súlyos vereséget szenvedett Orbán Viktortól."
Most, hogy Mesterházy végleg leszerepelt, a másik két köpönyegforgató jelesre vizsgázott kapitalizmusból. Az már a sors groteszk iróniája lenne, ha Gyurcsány az MSZP hátán betúrná magát a parlamentbe, de annyi már tudható, hogy Bajnai az MSZP hátán az EU-parlamentbe akarja betúrni magát. Ilyen, amikor egymás fejét tiporják a kapitalisták. Egyre kevesebb konc jut, lassan itt az ideje, hogy egymást falják fel!

http://www.hidfo.net/2014/04/07/kidobhatjak-balekot

Miért bukott az amerikai hírszerzés a Krímen?

Sehol nem beszélnek ezekről nyíltan, de az NSA-nak és az USA vezérkarának igen fájt a feje a krími események miatt, tekintve, hogy nem voltak képesek egy épkézláb előrejelzésre, amit pedig készítettek, 100%-osan nem volt helytálló. Ebből lehet látni, hogy az amerikai hírszerzés elkényelmesedett, teljesen az elektronikára bízta maját, amíg az oroszok még jól elmékeznek a KGB által kifejltesztett, gyakorlatilag lehallgathatatlan, hideghábórús módszerekre.
Sokan az NSA-tól és más amerikai hírszerző szervektől Edward Snowdent teszik felelőssé a történtek miatt. Persze, könnyű lenne egy bűnbakra fogni, a gond az, hogy itt a világ legtőkeerősebb kémszervezeteiről beszélünk, akik megpróbálják egy emberre kenni az alkalmatlanságukat. Az igazság ezzel szemben az, hogy amikor ezek a szervek nem tudtak számítógépek kémprogramjain és az email levelezőrendszerekbe épített megfigyelés segítségével információkat szerezni, az elemzőik csődöt mondtak. Abból ugyanis, hogy Szása elküld egy emailt este 20:00-kor Ivánnak a GMailon, hogy : "Reggel 06:00-kor támadunk!" nem nehéz kikövetkeztetni, hogy mi történik másnap. Azonban ha teljes az információs és elektronikus csend, elő kell venni a régi hírszerzési technikákat, a beépült embereket, az alvó ügynököket, a kettős állampolgárokat, és még az se biztos, hogy eredményes lesz.
Hídfő.net | Miért bukott az amerikai hírszerzés a Krímen?
Az oroszok email helyett a futárszolgálatukkal küldözgették a titkosírt / kódolt üzeneteket, papíron. Erre az eshetőségre nem volt felkészülve az NSA. Érezhető a helyzet morbidsága.
Az orosz hadsereg körülbelül egy évvel ezelőtt kezdte meg azoknak a számítógépeknek és informatikai komponenseknek a beszerzését, amiket egy kis orosz cég, az RNT gyárt kínai és főként orosz elektronikából összeszerelve. Ezeken a gépeken a Linux alapú operációs rendszer egy orosz szoftverfejlesztő cég, a RusBITesch által nagy mértékben módosított változata fut. A jelek szerint az új rendszer jól vizsgázott, az NSA nem tudta feltörni, annak ellenére, hogy egyes rossz nyelvek szerint az NSA-nak már a Linux is "lefeküdt" és beépített backdoor (= szoftveres beléptetést kikerülő hátsó kapu egy informatikai rendszerben) van ezekben a rendszerekben is.

http://www.hidfo.net/2014/04/07/miert-bukott-az-amerikai-hirszerzes-krimen

Verona lakossága követelte a függetlenség kikiáltását

Veronában (Észak-Olaszország) több ezer tüntető vett részt egy felvonuláson, amin követelték a függetlenségi mozgalom 24 letartóztatott tagjának szabadon engedését és a Velencei Köztársaság függetlenségének kikiáltását. A demonstráció Verona külvárosából indult, a hömpölygő tömegben rengetegen már nem az olasz zászlót, hanem a független Velencei Köztársaság zászlaját vitték.
Matteo Salvini, az Északi Liga szövetségi titkára beszédet tartott a tömegnek. Salvini felszólította a Veneto tartomány lakosságát, hogy tevőlegesen vegyék ki részüket a tartomány felszabadításából és az országot markában tartó nemzetközi maffia ellen kezdődő függetlenségi harcból. A politikus elmondta, itt már ők képviselik a nép demokratikus akaratát, védelmezik a gondolat- és szólásszabadságot, és a börtön épp azoknak a maffiózóknak való, akik Rómában semmibe veszik a referendum eredményeit.
Veneto tartomány lakossága egy héttel ezelőtt a helyi pártok szervezésében népszavazást tartott az Olaszországból kiszakadásról és a független Velencei Köztársaság helyreállításáról, amit a több mint 2 millió, a választáson résztvevő venetoi lakos 89%-a támogatott. Azt követően a hatóságok elsöprő erővel léptek fel és koholt indokkal letartóztatták a függetlenségi mozgalom 24 tagját.
Salvini beszédében hangsúlyozta, hogy a Veneto tartomány függetlenségi harca egyben kulturális harc is, ahol a civilizációt képviselő északi lakosság küzd a népet fojtogató alja söpredék ellen. Salvini a hatóság fellépését aként írta le, hogy a kormány nem személyeket, hanem ideákat zárt börtönbe, amik előbb vagy utóbb, de utat törnek.
"A választóknak elege volt az ígéretekből, mostmár konkrétumokat akarnak." Majd Salvini mondott is pár konkrétumot: a római kormány bürokrata gépezete több millió eurót költött arra, hogy megtaláljon egy buldózert, amivel a függetlenségi mozgalom tagjai a Szent Márk térre akartak bevonulni.
A Vento tartomány függetlenségéért harcoló Északi Liga vezetői korábban bejelentették: a függetlenség kikiáltását követően az új Velencei Köztársaság nem lesz tagja a NATO-nak és az Európai Uniónak, ehelyett kelet felé fordulnak és Moszkvával fűznék szorosabbra a kapcsolatot.

http://www.hidfo.net/2014/04/07/verona-lakossaga-kovetelte-fuggetlenseg-kikialtasat

Választás: Egy szavazó meglátásai


Megtettem a kötelességemet, de amíg ilyen a népesedési arány (túl sok a nyugdíjas), addig nem lesz változás. A régi rendszer nosztalgikus hívei még mindig rengetegen vannak, a fiatalok túl lettek liberalizálva és érzelmi fejlettségükből adódóan utasítják el a Jobbik kínálta kötöttségeket, a többi meg fidesz szimpatizáns. Korábban magam is szociális/liberális "értékek" mentén szavaztam, amikor éppen betöltöttem a 18. életévemet, mert minden fiatal alapértelmezetten elutasítja a kötöttségeket és lázad és ennek a lázadásnak a legkézenfekvőbb kifejezésmódja persze, hogy az MSZP-volt, ami eltörölte a sorkatonaságot és számos dologgal behízelegte magát a saját és a fiatal kortársaim szívébe. Ahogy teltek az évek és korosodtam, úgy értettem meg, hogy a liberális anarchia nem kínál több szabadságot, mint a keresztényi fegyelem. Az idősebb generáció viszont már nem tudja ugyan ezt az életutat bejárni, hiszen a 40 - 50 év szocializmust nem lehet egy idős ember tudatából kitörölni, mert azzal az identitását semmisítenénk meg. A jelenlegi 18 - 25 éves szavazók pedig egy olyan rendszerben nevelkednek, ami minden szempontból szélsőségesen korlátok nélküli. Akkora az extremitása, olyan mértékű a kilengése, hogy ahhoz képest a Jobbik valóban egy fasiszta párt képét kelti. Amit a Jobbik kínál, az szín tiszta megkötözöttség, kiemelten pedig egy mai liberális fiatalnak (vagy értelmiséginek). Évekkel ezelőtt előszeretettel szajkózták liberálisabb ismerőseim, hogy a mai világ szerintük elidegeníthetetlen szépsége az egyén szabadsága, ami szexuális, életviteli, utazási stb. területen nyilvánul meg. A korlátok nélküli rendszer viszont azt eredményezte, hogy mindenki maradt érzelmi óvodás, hiszen minden második ember elidegeníthetetlen jogának érzi és tartja a nyilvános orrturást, fingást, megcsalást, dohányzást, szemetelést, swingerezést stb. és ezt az undort a végtelenségig lehetne sorolni. Ha egy rendszer ennyire végletesen liberális, ennyire korlátok nélküli, akkor az a rendszer érzelmileg teljesen leépíti az egyént. Mert mit tanulunk meg elsőként az óvodában? Ha pisilned kell, ne az ágyba vizelj! Evés előtt mosd meg a kezedet! Lefekvés előtt mosd meg a fogadat! Ne vedd el Pistike autóját! Ne húzd meg Boglárka haját! Csupa szabály, csupa kötöttség, ami viszont csiszolja és fejleszti a személyiséget. Ezzel szemben a liberális rendszerben a jogok túlburjánzása, a mindenkinek mindent szabad mentalitás ellentétes hatást gyakorol az emberi lélekre. Minél szabadabb (szabadosabb) a rendszer, minél kevésbé szankcionálja az erkölcsi kihágást, az emberi lélek annál jobban elkorcsosul. Miért? Mert ahogy a gerinc tartja a testet, úgy tartja az erkölcs és az etikai szabályok sokasága a lelket. Viszont ha kiölik a gerincet, a puding állapotából többé már nem vágysz vissza a gerincesek univerzumába. Új cenzus születik, amiben mindent szabad, hiszen az egyén már elvesztette a veleszületett és beléje nevelt korlátait, ami a testnek volt a gerinc, a léleknek pedig az erkölcs. Végül bekövetkezik a fordított evolúció, amiben a zselatinná lényegült néhai ember minden alkotóeleme akarattól függetlenül folyik szerteszét. Ezt az utat járjuk most be, ezt az utat járták be Szodoma és Gomora lakói, akik annyira elvesztették önazonosságukat, hogy fel sem érték ésszel a cselekedeteiket, hiszen a társadalmukban a bűn és az erkölcstelenség lett az a cenzus, amit ma alapállapotként határozhatunk meg. Noén kívül nem is kaptak isteni kinyilatkozást, mert arra csak legyintettek volna, hiszen már nem volt természetes igényük a rendre, mert az új társadalmi közegük alapköve a rendellenesség lett. Egy rendetlen társadalomban mindig a rendpárti a gonosz és mindig az kapja meg a társadalmi bélyeget, aki az eredeti értékcenzus visszaállítására törekszik.
Varga Zoltán


Vona kesergő és ajánlkozás!



Többet várt a választástól Vona Gábor Jobbik-elnök, szerinte egyéniben azért vesztett, mert a fidesz szállította a cigány embereket. Pártjával konstruktív ellenzéki szerepre készül. Minderről a Kossuth Rádióban beszélt hétfő reggel.

Konstruktív ellenzéki szerepre készül a Jobbik, amely minden, az ország érdekét támogató javaslatot támogatni fog – ígérte Vona Gábor pártelnök a Kossuth Rádióban hétfőn reggel. Vona Gábor azt mondta. többet várt, hiszen nem sikerült megakadályozni “a Fidesz kétharmados többségét” és országos szinten legyőzni a baloldali összefogást.
Viszont 20 százalék feletti eredményükkel Európa legerősebb euroszkeptikus nemzeti pártjává váltak. Meg tudták szólítani mindazokat, akik csalódtak a Fideszben, a szocialistákban és általában a politikában – mondta.
Az ellenzéki politikus, aki a parlamenti pártok elnökei közül egyedül mérette meg magát egyéniben, saját, gyöngyösi választókerületében elért második helyezéséről azt mondta, csak pár száz szavazattal maradt el a kormánypárti jelölttől, de szerinte a választókerületben “szállították a cigányembereket” szavazni, ami a jelenlegi választási törvény szerint legális, ám erkölcsileg kifogásolható. “Tudomásul vettem az eredményt, de nem tartom sportszerűnek.”
Vona Gábor az m1 Ma reggel című műsorában is szerepelt, ahol arról beszélt, pártja kedd reggel elnökségi ülésen értékeli a választás eredményét. A párt megpróbálja levonni azokat a következtetéseket, amelyek ahhoz szükségesek, hogy 2018-ban már ne csak azt lehessen elmondani, hogy a Jobbik megerősödött, hanem azt is, hogy megnyerte a választásokat – mondta.
Az európai parlamenti választási kampányról annyit árult el, hogy a listavezetőjük Morvai Krisztina lesz, a többi jelöltről még nincs döntés, de minél több képviselőt szeretnének az EP-be küldeni. Azt mondta, hogy a csatlakozási szerződés módosítását szeretnék elérni. Minél több olyan képviselőt akar az Európai Parlamentbe más országokból is, akikkel összefogva megpróbálják megváltoztatni az EU-nak a jelenlegi, európai egyesült államok felé vezető irányát.
(Origo)
Bal-Rad komm : “…Konstruktív ellenzéki szerepre készül a Jobbik…”-a döbrögista kétharmad támogatására! A ” jobboldaly nemzethy radykálishok” 2018-ra készülnek!
Ejnye no! Hát nem hallgatták nagy búsulgatásuk közepette El Qro vészterhes jóslatát? Miszerint a döbrögista horda nem fogja kihúzni…!
Gabrielle Kedves! Érdemes lenne néha El Qro szavait figyelni! Eléggé sokat tud a fiú! Valószinűleg akadnak VALAKIK, akik SÚGJÁK neki Banditisztán jövőjét!
2018-BAN NEM LESZNEK VÁLASZTÁSOK! DE DÖBRÖGISTÁK SEM!

Nem hinnénk hogy nagyot tévedünk, ha azt mondjuk: Jobbik sem lesz!

Magyarországot feláldozták az atlantizmus oltárán






A 44,36% Fidesz, 25,89% baloldal, 20,46% Jobbik szavazati eredmény újra megadja a kétharmados többséget a kormánypártnak - Orbán Viktor a választási eredmények összegzéseként pedig bejelentette, hogy a magyarok többsége az Európai Unióra szavazott.
Tegnap este alig 25%-os feldolgozottságnál már fél Európa Orbán Viktor győzelmével foglalkozott. A német Die Zeit a Fidesz győzelmét öt fő okra vezette vissza: 1. nemzeti érzés, 2. Orbán Viktor karizmatikus vezető, 3. bankok elleni harc, 4. a recesszió vége, 5. gyenge ellenzék. Az európai baloldali sajtó fő véleményvonulata szerint az emberek főként Orbán euroszkeptikus politikája miatt szavaztak a Fideszre, és ugyanennek köszönhető a Jobbik előretörése is. Az Orbánt támogató emberek többsége amiatt lett Fidesz-szavazó, mert a Fidesz "szabadságharcot kezdett Brüsszel ellen". Aki még emlékszik az első Békementről készült felvételekre, tudhatja, hogy a megkérdezett emberek válaszai szinte mind ezt támasztották alá: volt, aki egyértelműen azt válaszolta, azért támogatja Orbán Viktor, mert ő harcol az Európai Unió ellen. Nem kérdéses, hogy a Fidesz újabb győzelme és kétharmada az euroszkepticizmus látszatának köszönhető.
Mindezek ismeretében érdemes újra rátekinteni a tegnap este történtekre: Orbán Viktor a győzelmi nyilatkozatot követően bejelenti, hogy Magyarország az Európai Unióra szavazott.
Orbán Viktor tegnap este a győzelem bejelentésekor elárulta saját szavazóit. A megvezetett emberek tömege bizalmat adott egy köpönyegforgató politikusnak, akiről azt hitték, harcol a nyugat ellen - majd a szavazat leadását követően az első adandó alkalommal arcul köpte őket annak bejelentésével, hogy Magyarország a nyugat mellett döntött.
A Fidesz győzelméről emellett ki lehet jelenteni, hogy Magyarország elmúlt 25 évének legabszurdabb választási eredménye is: alig több mint 2 millió szavazó leadott voksára hivatkozva gyakorolhat teljhatalmat az ország felett egy atlantista szervezet, ami a szavazatok összességét nézve csupán az ország összlakossága egyötödének támogatását élvezi. Alig több mint 60%-os részvételi arány mellett, a leadott szavazatok kevesebb mint felének megszerzésével szerzett kétharmadot a Fidesz. Ez jóval több kérdést vet fel az ország jövőjével kapcsolatban, mint a választásokat megelőző kampányidőszak. Orbán Viktor bejelentése pontosan annak deklarálását jelentette, amit korábban már kifejtetünk: Magyarországon csak és kizárólag atlantista szervezetek vannak. Amit baloldalnak nevezünk, az radikális atlantizmus, amit jobboldalnak, az pedig mérsékelt atlantizmus. Orbán Viktor tegnap este gyakorlatilag azt jelentette be, hogy ő mérsékelt atlantista, és az is marad. Mire számíthat így a magyarság többsége, aki mostanra megelégelte a nyugat rabszolgaláncát?
A következő parlamenti ciklusban lehetséges alternatívák egyike sem tartogat számunkra pozitívumokat.
Afelől nem lehetnek kétségeink, hogy a választás egyáltalán nem volt tiszta. A Jobbik több mint 200 helyen jelentett visszaéléseket, de többek között cigányokat buszoztató MSZP-ről, a választási körletnél cigány szavazóknak csomagokat és ételt osztogató fideszes politikusról lehetett hallani. A gazdaságilag és kulturálisan is a társadalom aljára szorult kisebbség összlétszáma a kisebbségi vezetők szerint már túllépte a kétmilliót, ami be kell látnunk, az új választási rendszerben elég egy kétharmados többséghez. Emellett nem elhanyagolható tény az sem, hogy a kormánynak stratégiai együttműködése van a választási eredményeket összesítő szoftver gyártójával (Siemens), ami végső biztosíték a hatalom megtartására.
A tegnapi események rávilágítottak, hogy Magyarországon beköszöntött egy újabb pártállami időszak. Ez a pártállami időszak pedig nem az internacionalista kommunizmus, hanem az atlantizmus bélyegét viseli magán, ami az elkeseredettek megvezetésére, az éhező és kiszolgáltatott tömegek olcsón megvételére alapozza saját legitimitását.
Orbán Viktor tegnap esti deklarációja már a megalakulása előtt két tűz közé helyezte Magyarország új kormányát. A mérsékelt atlantista vonal fenntartásának kinyilvánítása kormánypozícióban két dolgot jelent: kiváltja a radikális atlantista erők (baloldal) radikális ellenállását. Ismervén a nyugat mentalitását, a lehetséges forgatókönyvek a legbrutálisabb és legmocskosabb módszerekre is kiterjednek. Emellett a kormány maga ellen fordította azokat az erőket, melyek Magyarországon az atlantizmus összeroppantásában érdekeltek, és be kell látni, ebben az abszolút többség támogatást élvezik.
Röviden-tömören megfogalmazva: Orbán Viktor egy megalomániás idióta, aki saját hatalomvágya miatt két tűz közé helyezte az országot. Nem a választási eredmény miatt, hanem a fent említett egyetlen mondattal. Mostanra többé-kevésbé mindenki tisztában van azzal, ami Ukrajnában lezajlott - kivéve Orbán Viktor, aki úgy döntött, hogy az Azarov-kormány példáját követi. Magyarország kétirányú felforgatási kísérlettel számolhat. Valószínűtlen, hogy az Orbán-kormány kitölti a teljes parlamenti ciklust.
Molnár István



Orbán Viktor minden lehetőséget megragadott, hogy kiteljesítse a hatalmát, és a választók ezt hagyták is neki. A külföldi lapok a Fidesz sikerének a titkát próbálják megfejteni: a rezsicsökkentés vagy a bankok megszorongatása mellett legalább ilyen fontos a külföldi sajtó szerint, hogy az iránymutatást váró, mélyen megosztott magyarok Orbán ideológiai irányítására támaszkodnak.

A magyarok újabb négy évet adtak Orbán Viktornak, a szélsőjobboldali Jobbik pedig erős politikai erővé lépett elő – írja a Telegraph. A brit lap megemlíti, hogy Orbánnak komoly vitái voltak az EU-val és a külföldi befektetőkkel is, különösen a bankokat és az energiacégeket sújtó különadók miatt. Sok magyar azonban a nemzeti érdekek bajnokát látja benne, és nagyra értékeli, hogy a miniszterelnöksége idején csökkent a rezsi.
Az újabb kétharmaddal kedvére módosítgathatja tovább az alkotmányt Orbán Viktor – írja a Spiegel (bár egyelőre nem biztos, hogy össze is jön a kétharmad). A demokrácia és piacpolitika szempontjából kérdéses törvényekkel az Orbán-kormány az elmúlt négy évben is aggodalmat váltott ki az EU-ban a lap szerint, amely a médiatörvényt említi, valamint azt, hogy a jegybank már nem független a kormányzattól, és az alkotmány is megköti a későbbi kormányok kezét az adó- és nyugdíjpolitika terén.
Siker öt pontban
A Zeit című német lap öt pontban gyűjtötte össze a Fidesz választási sikerének az okait. A lap szerint Orbán Viktor minden lehetőséget megragadott, hogy kiteljesítse a hatalmát, és a választók ezt hagyták neki: az autokratikus tendenciák ellenére Orbán ismét megnyerte a választást. Orbán ügyesen használta ki a magyarok nemzeti érzéseit: állampolgárságot adott a határon túl élő magyaroknak, és alkalomadtán diplomáciai konfliktusokba is bonyolódott a szomszédos országokkal. A Fidesz győzelmének egy másik okát a Zeit abban látja, hogy Orbán elhitette a magyarok többségével, hogy erős államférfi, és a szavazóknak tetszik a Nyugaton sokat vitatott orbáni politika, mint ahogyan az is, hogy a miniszterelnök nem hagyja, hogy az EU vagy az Egyesült Államok mondja meg, hogy mit tegyen. Még úgy is, hogy a lap szerint ez mind inkább az ország elszigetelődéséhez vezet. Orbán erre a keleti nyitással válaszolt, Magyarország új piacokat és partnereket keresett Ázsiában, ráadásul olyan országokkal, amelyekkel az EU nem szívesen áll kapcsolatban.
A siker harmadik oka a lap szerint Orbán Viktor bankok ellen indított harca. A miniszterelnök a magyar háztartások nyomorúságos helyzetét a bankok számlájára írja, és Orbán ügyesen kihasználta a lakosság ellenszenvét a pénzügyi intézményekkel szemben. A recesszió vége is Orbán kezére játszott a Zeit szerint. A magyar gazdaság hét éve nem látott mértékben nőtt, a munkanélküliek száma folyamatosan csökken, a kormány pedig azzal büszkélkedik, hogy az elmúlt négy évben 200 ezer munkahelyet teremtett. Orbán győzelmében végül szerepet játszott a gyenge ellenzék, amely még mindig nem heverte ki Gyurcsány Ferenc őszödi beszédét. Néhány hónappal ezelőtt összefogtak ugyan az baloldali ellenzéki pártok, de a pártvezetők között még így is nyílt konfliktusok vannak, és az újabb botrányok sem kerülték el a szocialistákat – utal a Zeit a Simon-ügyre.
A Reuters szerint a mostani választáson újabb mélypontot ért el a baloldal, miután 2010-ben elvesztette a hatalmat. A cikk hozzáteszi, hogy a magyarok egy része attól tart, hiteles ellenzék nélkül Orbán kezében túl sok hatalom összpontosul. A Reuters megjegyzi azt is, hogy Mesterházy Attila nem volt hajlandó gratulálni Orbánnak, arra hivatkozva, hogy a Fidesz a választási rendszer tisztességtelen átalakításának eredményeként nyert.
Keletről jön a pénz
A Süddeutsche Zeitungban megjelent kommentár szerint Orbán Viktor csak akkor kér Európából, ha az a hasznára válik. A lap megjegyzi, hogy a Magyarországon győzelmet arató nemzeti konzervatív populizmus nem új keletű Közép-Európában, a lengyelek a Kaczynski testvérekkel, a szlovákok Robert Ficóval, a csehek pedig Václav Klausszal már túlestek ezen. A lap szerint az eltévelyedésnek ez a fázisa azonban szinte minden új uniós tagállamban véget ért – legkésőbb a nemzetközi pénzügyi válság kitörésekor, és a radikalizálódás helyett a konszolidációt, az európai partnerekkel való együttműködést választották.
A lap szerint az iránymutatást váró, mélyen megosztott magyarok Orbán ideológiai irányítására támaszkodnak, ő viszont a hatalomkoncentrációval letette egy hosszú távú egypártrendszer alapjait. Aki nincs vele, az ellene van, és Magyarország ellen is, a politikai ellenfeleit így démonizálja és ignorálja – írja a lap. Budapest demonstratívan kereste is Putyin közelségét: Oroszországból jön az atom és a pénz.
(Origo nyomán)
Bal-Rad komm : Keresik Döbrögi titkát Nyugaton-de nem lelik! Ezért aztán hülye elméletekkel állnak elő, pedig a TITOK az orruk előtt van.
El is áruljuk:
1. Járd ki a Soros-alapitvány iskoláját, és ott kellő gerinctelenséggel felvérteződve, maffiakapcsolatokat is igénybe véve, állandó izgalmi állapotot-békétlenkedést szitva ólálkodj a hatalom körül.
2. Végy egy egyfolytában lopó-rabló ellenzéket. Fogd rájuk hogy kommunisták. Amikor már kirabolták az országot, csak annyit igérj a kifosztott-eladósitott tömegeknek, hogy majd te megoldod a dolgot.
3. Amikor hirtelen kétharmados győzelmet aratsz, a rablási lehetőségeken túl teremtsd meg hosszútávú uralkodásod jogi hátterét.
4. Hazudj, hazudj, hazudj! Csak olyasmit hazudj, amit hallani akarnak a népek. Saját hülyeségeidről állitsd azt, hogy az is az ellenzék hibája!
5. Alakits ki hűbéresi rendszert, és tégy mindenkit anyagi függőségbe általad!
-Ha ez megvan, URALKODJ!

Döbrögi ezt a praktikát alkalmazta! Eddig sikerrel. Csakhát most minőségileg új helyzet állott elő a tegnapi “választások” után.
Önmaga ásta vermek mindenfelé-amerre csak indul!
A “választási” számmisztika ugyan hatalomra segitette, csakhogy…
Csakhogy már nincs mit lenyúlni! Nincs miből garázdálkodni! Ráadásul az EU nagyon unja már Döbröginket, és egyenlőre CSAK ONNAN számithatna pénzre. De a bugyellárishoz ő nincs közel.
AZ EU még nagyon bele fog ronditani Döbrögi pecsenyéjébe! Keleti nyitás ide vagy oda!-Kelet felől egyenlőre Döbrögi jót nem várhat.
Viszont hamarosan szembe kell néznie az ellenmaffia által az utcára vitt-UGYANCSAK MEGTÉVESZTETT-tömegekkel!