2022. december 13., kedd - Rózsafüzér imacsoport - Szent Anna Katolikus Templom

 


 

Legédesebb gyermekeim:

Köszönöm nektek szeretetből és odaadásból fakadó imáitokat.

Biztosítalak benneteket, hogy meghallgatom minden hozzám intézett kéréseteket és aggodalmatokat, és tudom, hogy Isteni Fiam mindannyiótok mellett áll, amikor a rátok nehezedő terheket és a kereszteket hordozzátok, amelyeket hordoznotok kell.

Az előttetek álló napok tele vannak bánattal és sok veszéllyel a világotokra nézve. Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok hazátokért, amelyet még mindig kedvesnek és közelinek tartok szomorú Szívemhez.

A Nagy Amerika nincs többé, de az iránta érzett szeretet még mindig közel áll a Szívemhez. Hűséges gyermekeim - akik tiszta szívvel és hazafias érzésekkel viseltetnek iránta - mindig hűségesek és hűségesek maradnak ahhoz, amit eredetileg képviselt. Egykor az a nagyszerű nemzet volt, amelyet "Egy nemzet Isten alatt" címmel hoztak létre. Valamint az értékek és a tisztesség az ő népe számára, és amelyért az alkotmánya megerősítette, hogy szolgálja polgárait. Természetesen ez már nem létezik, és ahogy minden egyes nap múlik, egyre többet veszítünk a szabadságjogainkból.

Ó, hűséges gyermekeim, imádkozzatok azokért az eseményekért, amelyek hamarosan a nemzeteteket fogják érni. Azok a gyermekeink - akik aludtak, vagy akik visszautasították a Mennyország hozzájuk intézett kiáltásait - hamarosan felébrednek álmukból, és térdre kényszerülnek, amint végignézik az őket körülvevő pusztulást és pusztítást. Mérhetetlen borzalomnak lesznek tanúi, amint oly sok gyermekünk hirtelen meghal, és anélkül, hogy esélyük lenne egy gyors megbocsátó imára az Uruktól és Megváltójuktól.

Minden esemény, ami meg fog történni, minden további figyelmeztetés nélkül fog bekövetkezni. A figyelmeztetések már sok éven keresztül elhangzottak, és oly sok gyermekünk nem figyelt oda, hogy meghallgassa a Mennyország ezen üzeneteit.

Imádkozzatok irgalomért ezekért a meg nem tért bűnösökért, mert az én irgalmas Fiam nem akarja, hogy egyetlen gyermeke is elveszett legyen. Imádkozzatok az Egyházért, amint megtisztulásán megy keresztül. Imádkozzatok különösen a pápáért, a hierarchiáért, a püspökökért és minden papért. Sok vallási vezetőnk nem tudja, hogy mi lesz az ítéletük. Olyan sötétségben vannak, és követik a gonosz és társai gonosz taktikáját.

Gyermekeim, imádkozzatok, amennyire csak tudtok, hogy enyhítsétek ezeket a fájdalmas és szomorú eseményeket. Bízzatok szavaimban, hogy nemzetetek a legnagyobb pusztítást fogja elszenvedni, és egyetlen nemzet sem fog segítségetekre vagy védelmetekre sietni.

Maradjatok közel Isteni Fiamhoz, imádkozzátok a Szent Rózsafüzért, járjatok rendszeresen gyónni. Templomaitok hamarosan bezárnak, ezért ha tudtok, naponta járjatok szentmisére, és látogassátok Jézust az imádságban, amilyen gyakran csak tudjátok. Imádkozzatok a világ minden bűnösének jóvátételéért.

Azért beszélek most itt, hogy figyelmeztessem gyermekeimet, hogy térjenek meg, mielőtt ezek az események bekövetkeznek.

Én vagyok a ti Mennyei Édesanyátok, aki nagyon szenved azért, ami nagyon hamarosan bekövetkezik.

Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok hűséges gyermekeim, mert számítok rátok, hogy sok lelket menthettek meg imáitok és áldozataitok által, függetlenül attól, hogy milyen csekélynek gondoljátok azokat. Ezeket az imákat és áldozatokat nagyra fogja értékelni szomorú Szívem, és Isteni Fiam hálája és köszönete hatalmas lesz.

Édes gyermekeim, tudjátok, hogy mindannyiótokat fájdalmas Szívem szeretetébe helyeztem.

 

Megáldalak benneteket Fiam nevében.

2022. december 19. - Jóvátételi szentmise

[Megjegyzés: Mielőtt a szentmise elkezdődött, és miután elmentem gyónni, Jézus azt akarta, hogy kezdjek el leírni néhány dolgot, amit mondani akar az Ő gyermekeinek.]

 

Jézus beszélni kezd:

Drága gyermekem:

Ez az évnek egy örömteli időszaka, de karácsony után az örömteli idők elhagyják világotokat, és az események, amelyekről beszéltem, valamint szeretett Anyám, olyan erős és pusztító erővel fognak kezdődni, hogy szívetek mélyén félelmet fogtok tapasztalni.

Gyermekeimnek lelkileg fel kell készülniük a jövő évre, amely a tragédia kezdetének fog bizonyulni országotok [az Egyesült Államok], valamint a világ többi része számára.

Arra kérlek benneteket, hogy tanácsoljátok gyermekeimnek, hogy miután lelkileg felkészültek, utána készítsétek elő otthonotokat élelemmel.

és vízzel, amire ezekben az időkben nagy szükség lesz. Ne vesztegessétek az időtöket arra, hogy ezekre a dolgokra gondoljatok, hanem készüljetek fel, ahogyan már figyelmeztettelek benneteket az elmúlt néhány évben.

Gyermekem, pusztítás pusztítást pusztítás után fog következni, és az események minden figyelmeztetés nélkül fogják sújtani világotokat. Mindig adtam gyermekeimnek időt a felkészülésre. Megpróbáltam bőven időt adni ezekre az eseményekre, de csak azt hallom gyermekeimtől, hogy "soha semmi sem történik". Bízzatok bennem, most van itt az idő, amiről már sok éve beszélek.

Ne várjatok vagy habozzatok, hanem mozduljatok olyan gyorsan, amilyen gyorsan csak tudtok, mielőtt ezek az események bekövetkeznek.

Minden egyes nap, ami elmúlik, újabb napot ad nektek, hogy hálásak legyetek. Nem szeretem hallani gyermekeimtől a következő szavakat: "Mondtam, hogy semmi sem fog történni".

Ne legyetek ostobák vagy hálátlanok mindazért, amit a múltban kaptatok. Azt akarom, hogy hálásak legyetek minden egyes napért, amelyet Atyám megenged nektek.

Gyermekem, ez a liturgikus év, az adventi időszak volt az utolsó évszak, hogy lelkileg békével és örömmel készülj a karácsonyi ünnepségre, születésem napjára. Más szóval, tájékoztatlak téged, hogy a következő adventi időszak sokkal másabb lesz, mint az idei. Remélem, hogy hűséges gyermekeim jól felkészültek születésem idei megünneplésére.

Mindegyikőtöket szeretem, és kérem a bűnbánati imáitokat az ellenem elkövetett bűnökért (hallom a káromlás szót). Ezek a cselekedetek és vétkek szentségtörőek és nagy tiszteletlenséget mutatnak Istenetekkel szemben. Imádkozzatok ezekért a bűnösökért, akiknek eszük ágában sincs hiába venni az Úr Nevét.

Álljatok szilárdan hitetekben, és bízzatok teljes mértékben az Én szeretetemben minden gyermekem iránt.

Napjaitok meg vannak számlálva, és arra kérlek benneteket, hogy most térjetek meg, amíg még megtehetitek.

Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok azokért a lelkekért, akik elveszettek, és imádkozzatok Irgalmasságomért értük. Imádkozzátok szeretett Anyám rózsafüzérét, és imádkozzátok az Isteni Irgalmasság káptalanját családotokért.

Irgalmas Szívem szeretetébe helyezlek benneteket.

Megáldalak benneteket Atyám nevében.

https://www.privaterevelation.org/post/message-from-jesus-to-kay-2