2021. május 26., szerda

Május 26 - pokoli lények fény angyalaként fognak eljönni

Előzmény 2021. április 30-áról:

Urunk így válaszolt: „Valentina, egy perc alatt meg tudom gyógyítani a világot, ha akarom, de nem fogom. Az embereknek hozzám kell jönniük, és bűnbánatot kell kérniük tőlem. Ha meggyógyítom a világot, amire képes vagyok, akkor is, ha a dolgok visszatérnek a normális helyzetbe, az emberek soha nem fognak hozzám fordulni. Soha nem fogják elismerni Engem, és azt sem, amit tettem értük. Csak tovább élnek a sárban. ”

- Tudja, hogy most a világ a legnagyobb sárban van? Ők a világon sötét, nedves sárban gurulnak, amiről korábban beszéltem neked; a sár a földön, mennyi iszap van. Annyi bűn van, amit nem tud felfogni. Mondom, jobb, ha beszélsz emberekkel, és elmondod nekik, hogy irgalmasságom korlátozott. Figyelmeztetem és figyelmeztetem az embereimet. Irgalmasságom korlátozott - mondta Urunk.

Annyira felidegesített, hogy hallottam, amit Urunk mondott nekem. Az emberek nem veszik tudomásul az ő figyelmeztetéseit. Uram, Jézus, irgalmazz a világnak.





Isten emberei, eljönnek az erős lelki harcok napjai, ahol lelkileg fel kell készülni arra, hogy ellenállhasson a gonosz erőinek támadásainak. Legyen lelki páncélod jól beolajozva imádsággal, böjtöléssel és vezekléssel; megerősödve Isten hitében és kegyelmében, hogy visszaszorítsd a gonosz szellemek gyújtó törét, amely az elmédben támad. Szoros, halandó testvérek, minden szellemi ajtót, amelyet kinyit, jó vallomást tesz, hogy lelked ellensége ne tudja ellopni a békédet és elveszíteni. Értsétek meg a testvérek, hogy a világ a sötétség hatalmában áll, és a gonosz szellemek, egyesülve a gonosz küldötteivel itt a földön, kétségbeesetten igyekeznek elveszíteni a legtöbb lélek számát, hogy egyesítsék őket a gonosz erőivel. A gonoszság már bennetek van, és beiktatja és felkészíti seregét a nagy Armageddonra. Azok a bukott angyalok, akiket idegeneknek hívnak a világotokban, betörnek a földre; Az pokoli hajók látnivalói fokozódnak, az Antikrisztus utolsó uralkodásának idején láthatja őket. Ezek az pokoli lények fény angyalaként fognak eljönni, akik szeretetről és békéről beszélnek; sokan hitük, ismeretük és Istentől való elidegenedésük miatt követni fogják őket, és ezzel elveszítik a Lélek életét. Ezek a bukott angyalok végigkísérik az Antikrisztust utolsó uralkodásának idején, és vele együtt jóváhagyják e világ királyait. Egy ideig a gonoszsággal együtt fénylényként mutatják be magukat, hogy megtévesszék az emberiséget. Amikor eljön Armageddon ideje, mesterükkel együtt olyanokká válnak, akik ők: démonok. Figyelmeztetettek tehát Isten népére, hogy ne essen bele ebbe a megtévesztésbe; az Antikrisztus-show hamarosan kezdődik; ennek a világnak az összes médiája és királya szolgálni fogja, és bejelenti megjelenését; nagyszerű propaganda-bemutató lesz a világon, amely bejelenti a hamis messiás érkezését. Az Antikrisztus megmentőként mutatkozik meg, utolsó uralkodása alatt megkezdődik a tervezett háború, amely az ő beavatkozásával zárul le, és magát a nagy béketeremtőnek hirdeti. Istenként imádják majd, és az eufória megragadja mindazokat, akik nincsenek felvéve az Élet könyvébe. Készítsétek fel magatokat tehát Isten népe a közeledő nagy lelki harcra; ne eressze le imáját imádattal; Tegye fel reggel és este a Lelki Páncélt, terjessze ki gyermekeit és családtagjait, megmaradva Isten kegyelmében, hogy egyetlen gonosz erő sem ártson Önnek. Maradjon bennetek a Legmagasabbak békéje, Isten népe Testvéred és szolgád, Mihály arkangyal



Egy másik forrásból:

EZEK INTENZÍV IDŐK: A HITT FOLYAMATOSAN TESZTELIK: MINDENKINEK LELKÉNEK MEGOLDÁSÁHOZ MINDENKINEK KÖRNYEZETET kell használnia (vö. Mk. 8:36): NEM AZ EGÓBÓL SZÁRMAZÓ KÜLÖNBÖZET, DE KÉRDEZNI A SEGÉDET. FIZETJE FIGYELMET: AZ ELLENEK KARAKOT TETT NEKED.

Imádkozzatok Ecuadorért és Guatemaláért : szenvedni fognak a vulkánjaik miatt.

Imádkozzatok Mexikóért, Kaliforniáért, Olaszországért : megrendülnek.

Imádkozzatok India , ez az emberek szenvednek.

Imádkozz Franciaországért , instabilitás jön.

Imádkozzatok Argentínáért , káosz fog érvényesülni.
 

A bűn által szennyezett Föld tisztul. Az egész Föld tisztul.

Imádkozz, Isten népe, imádkozz Magyarországért ; súlyosan szenvedni fog.

Imádkozz, Isten népe, imádkozz Indonéziáért ; megtisztulást hoz az emberiség számára.

Imádkozzatok, Isten népe, imádkozzatok, a zavartság konfrontációhoz vezet. (1,2)


 

Ebben az időben Isten népének kemény munkájára van szükség.

2021. JÚNIUS 15-ÉN SZERVEZNI KELL egy globális imanapot.

Megáldalak; ne félj, légy egy. Cselekszik; ne félj, térj meg.

A Szent Szívek egységében

Szent Mihály arkangyal