2021. NOVEMBER 19. VÁC.
SZENTSÉGIMÁDÁS ALATT.
Jézus: Drága gyermekem! Köszönöm imáidat, áldozatvállalásaidat, felajánlásaidat. Sok, sok lélek megmentésében segítettél. Köszönöm neked. Áldott légy érte.
Uram! Miről szeretnél beszélgetni?
Jézus: Az engedelmességről.
Az ember kisgyermekkorától fogva engedelmeskedik szüleinek, rokonainak, tanárainak. Felnőttként engedelmességgel tartozik a mindenkori törvényeknek, munkahelyi kötelezettségeinek.
Az engedelmesség gyermekkorban a szülők iránti szeretetből,bizalomból fakad. Később felnőtt korban belátásból, józan felismerésből származik. Az engedelmesség amíg az ember személyes szabadságát, elveit, emberi méltóságát,Isten törvényeit nem sérti, jótékonyan hat az életére. Amennyiben korlátozza, behatárolja, megszünteti a testi, lelki szabadságát, rombolja az ember életét, az engedelmesség kifejezetten káros, kényszerítő hatása miatt.
Az egyházban a papok engedelmességi fogadalmat tesznek. Elsősorban az Élő Istennek,másodsorban előljáróiknak. Ez mindaddig üdvös, amíg a Biblia igazságai épül, ezt szolgálja és nem emberi okoskodás, vagy emberi törvények határozzák meg,vagy korlátozzák azt. Addig gyermekem, amíg Isten parancsolatait, az Igében leírt igazságokat, hagyományokat nem sérti.
Az egyház, a papság sajnos nem ezen az úton jár! Egyre inkább az emberi törvények betartására törekszik, effelé hajlik. Emberi rendelkezéseket hajt végre, a világ után kullog. Az engedelmesség addig kötelező, amíg nem Istennel ellenkező engedelmesség. Ahogy Isten Igéjét és Törvényeit semmissé teszi, attól elhajlik, a hagyományokat felrúgja, már nem kötelező. Sem a papságnak, sem a híveknek! Eljön az idő, amikor a papságnak és a híveknek is, csak Istennek lesz kötelező engedelmeskedni. Vajon ez majd láthatóvá válik?
Igen, az egyházszakadás egyértelműen nyilvánvalóvá teszi azt, hogy ki engedelmeskedik Istennek,és ki követi  majd az emberi rendelkezéseket. Az új világegyház az emberi törvényeket, határozatokat  követi, teljes szabadságot ad a püspököknek, egyházmegyéknek, gyakorlatilag mindenki azt csinálhat amit akar, teljes káosz lesz az egyházban. Emögött a sátán, az antikrisztus és a hamis próféta szelleme áll. Ez az istentelen háromság fog diktálni.
Mi lesz a mi teendőnk ebben az időben?
Jézus: Drága Gyermekem! A Maradék Egyház a Maradék Egyházban szolgáló papság és hívek Isten útját követik. Ők a rejtekben fognak misézni, nem mennek a világi törvények után. Tisztelik és imádják az Eucharisztiát. Minden gyermekem, aki nem hódol be az új egy világvallásnak, Istennek fog engedelmeskedni. Ez az igazi engedelmesség. Ne féljetek! Én megóvlak benneteket, maroknyi kis nyájam. Bőségesen megjutalmazom Isten iránti hűségeteket, bátorságotokat, engedelmességeteket.
Megáldalak az alázat kegyelmével, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

Jézus bátor harcosa.

Uram! Érdekes dolog jutott eszembe! A " Máriás" lelkületű és a "Mártás" lelkületű keresztények.
Jézus: Igen Gyermekem, ahogy a Biblia lapjain olvashatjátok, Mária a lábaim előtt ülve hallgatta szavaimat. Márta sürgölődött, forgolódott, tett , vett, végül is a saját dolgával volt elfoglalva, igaz nekünk szolgálva tette a dolgát, majd szemrehányással illette a szavaimat hallgató Máriát, mert nem segít neki.
Nos hogy is áll ez a dolog?
A "Mártás" lelkületű keresztények és papok inkább a földi(testi) dolgokkal foglalkoznak, tevékenyek, szerveznek, építenek, bontanak, átalakítanak. Ezek azok a plébániák, szerzetes rendek, ahol az igehirdetés mellett, különböző foglalkozásokat, programokat szerveznek, konyhát nyitnak, túrista központokat hoznak létre, gyermekmegőrzőket alakítanak ki, boltokat nyitnak kielégítve kicsik és nagyok igényeit,csak hogy kiszolgálják keresztény testvéreik igényeit. Ez önmagában nem rossz dolog, de nem ez a dolga a plébániáknak, szerzetesrendeknek.Ez a sürgölődés, forgolódás elvonja Rólam, Jézusotokról a figyelmet.Amikor valaki valamilyen tevékenységgel foglalkozik annak szenteli a figyelmet. Tehát amikor az egyház "Mártás" lelkületűvé válik, önmaga és az emberek körül kezd forgolódni, már  nem Isten a középpontja. Effelé halad az egyház. A szegények felkarolása, az úgynevezett"klímaváltozás" ügye, a poltikába való beavatkozás, a világi törvények betartatása,ezek mind földi(testi) cselekedetek.
A "Máriás" lelkületű keresztények leülnek lábaim elé, hallgatnak Engem, ők lelki emberek,nem fárasztják magukat felesleges tevékenységekkel, nem törődnek különösebben a földi (testi) gondokkal, Engem hallgatnak, Bennem bíznak, Rám hagyatkoznak. Ez a lelki egyház. A lelki egyháznak " csak" temploma van, ez elég neki, nincs másra szüksége ,ott  Isten Szavát hallgatja. Mert aki csak Isten Szavát akarja hallani, annak nincs szüksége beszélgetős szobára, tornateremre, gyermekmegőrzőre, étkezdére és még sorolhatnám mi s mire.
A lelki keresztény,beül gyermekével a templomba, ezzel megtanítja gyermekét az imára, a helyes viselkedésre, a csend szeretetére. A templomban csak Isten Szavát hallgatni, ez a legfőbb "Máriás" lelkület. Minden sallang, minden plusz tevékenység a szememben jelentéktelen és szükségtelen dolog.
A templom Isten háza, ott Isten Igéje hallható. Üljetek le, hódoljatok  lábaim előtt, mint Mária tette , a felesleges tevékenységektől szakadjatok el, mert Mária a jobbik részt választotta.
Megáldalak a kitartó imádság kegyelmével, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

Jézus bátor harcosa.

Uram! Az egészségügyi diktatúra a nyakunkon van!
Mennyei Atya: Drága Kislányom! Látod, amint mejövendöltem,a sátán szorítása, mint a" harapófogó" úgy szorítja az emberiséget.
Akik belesodródtak ebbe az esztelen oltakozásba, sajnos már nem tudnak kiszabadulni belőle. Imádkozzatok értük!
Akik pedig nem vették fel az oltás egyre csak szűkülnek a lehetőségeik. De ti ne féljetek, mert a hajatok szálai is számon vannak tartva.Vessétek teljes bizalmatokat Mennyei Atyátok kezébe. Maradjatok meg az Én szeretetemben.
Megáldalak a bátorság kegyelmével, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.Ámen.

Jézus bátor harcosa.