2021. július 13., kedd

Rosa Mystica Szűzanya üzenete Eduardo Ferreira által 2021. július

Isten nem távoli, te élsz elválasztva tőle. Miasszonyunk Misztikus Rózsa, Béke Királynője Eduardo Ferreira 2021. július 12-én:

Drága gyermekeim, ezen a napon kérlek titeket, hogy imádkozzatok a családokért. Imádkozzatok, imádkozzatok, gyermekeim. Ezen a napon meghívlak titeket is megtérésre. Teljes megtérés, Isten felé fordulva. Gyermekeim, imádkozzatok szeretettel és bizalommal. Isten mindent megadhat neked, amit kérsz tőle, de közületek sokan csak akkor keresik Istent, ha betegek vagytok, a mindennapi élet problémáiban és nehézségeiben. Sokan azt mondják még, hogy Isten távol van, vagy nem hallgat az imádságokra, de ez nem igaz, gyermekeim: ti vagytok azok, akik elszakadtak Istentől. Ne csüggedjen. Imádkozz és maradj Istennél. Ha távol maradsz Istentől, nem kapsz kegyelmet. Ma van a kegyelem napja. Anyád vagyok, misztikus rózsa - a béke királynője. Szeretettel áldlak meg.


Lásd még a nemrégiben közzétett videót a feszületből származó olaj kiválásáról Sao Jose dos Pinhais-ban a nagyhét alatt (nézd meg 3: 30-tól): https://www.youtube.com/watch?v=o2FtrDRTl4M