2021. OKTÓBER 15.  3.PÉNTEK. VÁC SZENTSÉGIMÁDÁS ALATT

Uram? Miről szeretnél beszélgetni?
Jézus: Drága gyermekem! Köszönöm imáidat!
Az ügyeskedésről, az úgynevezett " kiskapuról".
A Bibliában olvashatjátok, 1Bizony, bizony, mondom nektek: aki nem az ajtón megy be a juhok aklába, hanem másfelől hatol be, az tolvaj és rabló; (János 10:1).
A kiskapu, az a nagykapu mellett lévő menekülő útvonalat jelenti.
Uram! Hallottam olyan helyzetről, amikor nem a vakcinát adták be az oltáskor, hanem ártalmatlan sóoldatot kapta az illető, vagy az oltáson megjelenő nem kapta meg a vakcinát, de az  igazolást kiadta neki az orvos.
Jézus: Látod gyermekem ez a " kiskapu" amire az imént céloztam.
Gyermekem. Általában az ügyeskedő emberek az élet minden területén megtalálják az úgynevezett "kiskaput". Ezzel ugyan elérik céljukat, de vajon ez a becsületes, tiszta út?
Most, amikor csak az oltakozást vizsgáljuk: teszem föl, egy keresztény ember, aki a vakcina káros hatásaival tisztában van, de úgy csinál, mintha felvette volna az oltást, a többi ember számára vajon követendő példa? Hiszen azok nem tudják, hogy voltaképpen ő nem oltakozott, csak az igazolás miatt ment az orvosához, aki vállalta ezt a csalást.
Valójában csalás, mert becsapta a környezetét, rossz példát mutatva társainak.
Tehát a "kiskapu" mindenképpen egy (oldal út), egy mellék út, az egyenes úttól való eltérés, egyfajta kibúvó, előnyszerzés. Mindenképpen egyfajta ravaszságot, okoskodást, előnykeresést feltételez. Persze meg is dicsérhetném ezeket az embereket, mert így megtarthatják állásukat, mehetnek ahová akarnak. Valójában azonban becsapták környezetüket, az áldozatvállalást elutasították, a könnyebb utat választották, nem vették fel keresztjüket, nem álltak ki teljes mellszélességgel az igazság mellett, nem az igazságban való közösség, hanem az önös érdek vezette őket.
Általában az ügyeskedő ember nagy gyakorlattal lavírozik az életben, megtanulja a problémák megoldásának könnyebb végét megragadni. Nem kockáztat, szeret biztosra menni, ezek az emberek könnyen válnak korrupttá, árulóvá.
Végső soron, az Istenben való teljes bizalom hiánya ennek a viselkedésnek a gyökere. Valamint az az állapot, amikor a valós élethelyzetekben, minden nap fel kell venni a kereszteteket.
Ezért mondtam: " „Aki követni akar, tagadja meg magát, vegye fel keresztjét és kövessen. 25Aki meg akarja menteni életét, elveszíti, aki azonban értem elveszíti, az megtalálja."(Máté:16:24-25.) Ámen.

Jézus bátor harcosa.

Uram! A szakmámmal felhagytam, a kórházban nem dolgozhatok és sehol máshol sem  az egészségügyben. Már 3. hete egy gyárban dolgozom 3 műszakban betanított munkásként.
Most kérlek, mond el erről a véleményedet és ha jónak találod, kérlek áldd meg ezt a munkát.

Jézus: Drága kislányom Évikém!
Meghatódva tapasztalom a te tökéletes engedelmességedet és hűségedet Velem kapcsolatban. Jól választottál! Ez az egyetlen és becsületes eljárás a vakcina ügyben. Tudom, sokkal nehezebb most neked. Ezt a keresztet ajánld fel azokért a gyermekeimért, akik mindenféle ok nélkül, csak azért, hogy szórakozhassanak, utazgathassanak, felveszik az oltásukat. Rájuk komoly büntetés vár. Egész más annak a helyzete, aki komoly ok miatt kényszerítve van.
Látod, ott a gyárban veled vagyok, segítek megtanulni, elsajátítani az új ismereteket.
Én most hálás szeretettel megáldom a munkát amit végzel és téged, ezért a komoly, súlyos döntésért. Ehhez alázat kell.
Köszönöm Drága Jézusom!

Jézus bátor harcosa.

A Szent Vér áhítatra készülve.

A Vér erejéről gondolkodtam.
Mennyei Atya: A vér gyermekem, élet! A teremtés, az Én misztériumom. Az ember, ha vérszegénnyé válik legyengül, ha a vérét kiontják, meghal. A vér, élet. A vér az erek által az egész testet behálózza. A vér életmentő segítség súlyos betegségben, baleset alkalmával.
A Vér nagy misztérium az Ószövetség és az Újszövetség Igéiben. Mindkettőben a szövetség eszköze. Annyira fontos, hogy lezárja, szentesíti a szövetséget. A Vér, Szent Fiam körülmetélésekor, vérrel verejtékezésekor, ostorozásakor, tövissel koronázásakor, a keresztúton a nehéz kereszt hordozásakor, keresztre feszítésekor, és amikor halála után a katona lándzsával átdöfte Szent Oldalát, az onnan kihulló vér ( és víz), mindannyiótokért hullott. Ez a Vér, Szent Vér ,Tiszta Vér! Isten Vére!
Ez annyival értékesebb és drágább, amennyire Áldozat, Védelem, és Erő.
Áldozat, mert mindenkiért kiontatott, Védelem, mert általa menekültök meg az örök haláltól, Erő és Páncél a gonosz kísértései és támadásai ellen. Jézus a Kereszten az utolsó cseppig kiontotta Drága Szent Vérét, ezzel beteljesítette a végsőgik az áldozatot.
Ez a Vér ma is folyik misztikusan Jézus sebeiből. Mindenki, aki Jézus védelmét kéri, bemerítkezik Szent Sebeibe, Szívsebébe, Jézus Vére védelme alá helyezi magát,-- az áldozat hatalmassága miatt, mindeneket felülmúló erő--védelmet talál.
Most, ezekben a vészterhes időkben kérjétek Szent Fiam Vérének hathatós védelmét, mert efölött a sátánnak nincs hatalma.
Feltámadása után sebhelyei megmaradtak csodálatosan ragyogtak, de amíg az ember vétkezik folyamatosan , misztikusan vér folyik belőlük. Ádozatul és védelemül.
Szemléljétek a Szent Kereszten Jézusotok Vérrel áztatott testét és legyetek hálásak ezért a hatalmas áldozatért.
Most megáldalak az áldozatkészség kegyelmével, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

Jézus bátor harcosa.

Jézusom! Itt az Eucharisztia előtt mindig csodálattal tölt el az az egyszerűség és tökéletesség amelyben itt maradtál köztünk.
Uram! Bocsásd meg meglehetősen gyermekded kérdésemet. Mi az oka ennek, hogy ezt választottad?
Jézus: Mosolyra fakaszt ez a naiv kérdésed gyermekem.
Ez végtelenül egyszerű és mélységesen Szent dolog.
Az ember szükségleteiből indulok ki. Az embernek ételre és italra van szüksége az életéhez. Nos az ostya, búzából, lisztből, vízből készül, amit aztán konszekrál (felszentel) a pap, majd a szentmisén az átváltoztatáskor az Én Testemmé és Véremmé válik. Ez étel és ital, de ez nem a testeteket, hanem a lelketeket táplálja. Misztikus eledel. Már máskor is beszéltem erről, kicsinysége ellenére, ez a Világegyetem középpontja.
Formája kerek, a teljességnek és a tökéletességnek az egésznek, az egységnek a kifejezése. Mert mint tudjátok, ebben a kis "Testben", benne van az egész Szentháromság.
Pont azért ilyen kicsi, hogy ti emberek magatokhoz tudjátok venni, hogy a Szentségtartóba lehessen tenni, hogy Szentségimádáskor csodálni , imádni és hálát tudjatok adni. Ez teljes mértékben kimeríti azt az alázatot, amely által, ha úgy tetszik teljesen kiszolgáltattam magam, hogy itt maradhassak köztetek.
Valamint kifejezi azt a paradoxont, hogy a Hatalmas, a Teremtő, a Mindenható, mennyire megalázza magát minden nap, az emberek kezére adja magát minden szentmisében áldozatul és ajándékként a Szentáldozás alkalmával.
Az Eucharisztia az emberiség számára a legnagyobb ajándék, mert Isten legteljesebb valóságában, az átváltoztatás pillanatában köztetek van, láthatóan, érzékelhetően. Ezért nagyon fontos, hogy a legnagyobb hódolattal és köteles tisztelettel vegyétek magatokhoz. Térden állva és nyelvre fogadva, mert halandó ember nem érinthetné meg, csak a felszentelt pap keze. Mint annak idején Lévi törzsének papjai , akik a Frigyládát vitték, halandó ember nem érinthette, mert aki hozzá ért, azonnal meghalt.
Ha Isten bosszúálló és haragvó Isten lenne, minden kézbe áldoztató és kézbe áldozó embert azonnal elpusztítana. De Én hosszantűrő, türelmes és alázatos Isten vagyok. Amikor eljön a számonkérés ideje, mindenki látni fogja hogyan bántotta meg Istenét. Irgalmasságomat Igazságosságommal fogom beteljesíteni, megkoronázni.
Szentségimádáskor előttem vagytok, előttem hódoltok, imádkoztok, énekeltek. Mindent látok, mindent hallok, a gondolataitokat is ismerem. Látogassatok, imádjatok amíg lehet, "28Jöjjetek énhozzám mindnyájan, akik megfáradtatok, és meg vagytok terhelve, és én megnyugvást adok nektek. "(Máté 11:28)
Azt kell megértenetek Drága Gyermekeim, hogy itt vagyok, most is itt vagyok, csak ilyen különleges, egyszerű, kicsiny, alázatos módon, de a legnagyobb hatalommal a Földön. Az ördög ezért támadja és ezért akarja elpusztítani az Eucharisztiát, ezért akarja száműzni a templomokból a tabernákulumokat, ezért akarja megszüntetni a Szentmisét és a mindennapi áldozatot, a Szentségimádásokat.
De ti ne féljetek gyermekeim! Sem az Egyház, sem az Eucharisztia nem fog meghalni, sohasem! Mert Én Vagyok maga a Szentháromságos  Egy Isten. Mindenható, fölöttem nincs más hatalom. Ámen.
Megáldalak a bátorság és a kitartás kegyelmével, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

Jézus bátor harcosa.