2023. március 25., szombat

Rosa Mystica Szűzanya üzenetek Eduardo Ferreira által 2023. március

NE CSÜGGEDJ! TEGYÉL JÓ BÍZONYSÁGOT!  IMÁDKOZD A RÓZSAFÜZÉRT!!!
2023. március 12.

Béke. Gyermekeim, ezekben az években, amióta veletek vagyok, rájöttem, hogy sokan közületek még nem értették meg, hogy eljöttem erre a nemzetre [Brazíliába]. Gyermekeim, imádkozzátok a rózsafüzért. Adjatok jó bizonyságot. Csak így fogtok lelkeket meghódítani Istennek. Azért jöttem ebbe a városba, hogy meghívjalak benneteket, hogy legyetek a béke hordozói. Az én Jézusom arra is meghív benneteket, hogy legyetek az evangélium hirdetői. Ne féljetek szembenézni a mai farizeusokkal.
Én vagyok a ti Édesanyátok, a misztikus Rózsa, a Béke Királynője. Gyermekeim, fogadjátok szeretettel ezeket az üzeneteket, amelyeket továbbra is oly sok szeretettel adtok itt át. Engedjétek meg nekem, az Úr kertészének, hogy továbbra is elvethessem ezeket az üzeneteket azokba a szívekbe, amelyek engem akarnak Anyjuknak és Királynőjüknek. Imádkozzatok, imádkozzatok! Ne pazaroljátok el a kegyelmeket, amelyeket Jézus kérésére itt kiárasztottam. Igen, Jézus, az én Isteni Fiam arra kért, hogy maradjak még egy kicsit ebben a városban. Fogadjátok szeretettel anyai áldásomat. Szeretettel áldalak meg benneteket.

2023. március 13.

Béke, gyermekeim. Azért jöttem ma, hogy a szeretet és a remény üzenetét hozzam el nektek. Gyermekeim, én vagyok a ti Anyátok, a misztikus Rózsa, a Béke Királynője. Gyermekeim, sokan elvesznek, mert nem találkoznak Jézussal, nem bízzák magukat Jézusra. Sokan még mindig a Sátán szolgálatában állnak, és csak magukra gondolnak. Azért vagyok itt, hogy elvezesselek benneteket Isten Országába. Ne feledjétek: rövid időtök van ezen a földön. Lakhelyeteket a mennyben kell felépítenetek. Ne ebben a világban próbáljátok meg kielégíteni magatokat. Itt minden átmeneti. Azért vagyok itt, hogy segítsek nektek. Boldog vagyok, ha meghallgattok engem, és válaszoljátok kéréseimet. Imádkozzatok! Szeretettel áldalak meg benneteket.

Eduardo – Légy hű a Novenához…

Miasszonyunk Eduardo Ferreira Sao José dos Pinhaisban (Brazília) 2023. március 24-én:

Béke, kedves gyermekeim. Tarts ki imáidban. Imádkozik. Csak így nyerhetsz győzelmet a nagy Góliát felett. Ne csüggedj. Én vagyok az Édesanyád, a Misztikus Rózsa, a Béke Királynője. Minden nemzedék áldottnak hirdetett engem, és sokan fognak még így is tenni. Légy hűséges Boldog Anyaságom Novenájához. [1] Higgyetek, és járjatok a bizonytalanság, a szeretet hiánya és mindenféle igazságtalanság vizein.
Keresd Isten országának kincsét. Isten országa egy kincs, amely mindegyik szívedben el van rejtve.
Szeretettel áldalak.