2022. december 2., péntek

December 1-ejei szemelvényezés

„Szent fiam, ma kezdődik az advent az Egyház számára. Az Egyház nagy próbatételen megy keresztül, de a hamarosan elkövetkező megpróbáltatások felülmúlják azokat a megpróbáltatásokat, amelyekben ma vagytok. A világ rosszabbra fordult az elmúlt tizenkét hónapban, amíg be voltam zárva, de sok lelket elértél, kedves fiam, és sokan meg fogják érteni és elhiszik az elhívásodat.”

Ausztrália olyan ország, amely elfelejtette Istent. Csak néhány lélek van, aki felismeri az Istenség Legfelsőbb Lényét, és emiatt Ausztrália újabb nagy fenyítésben részesül, sokkal rosszabb, mint azelőtt volt.”

„Az emberiség hisz abban, hogy tud élni Isten nélkül, de én a legünnepélyesebben mondom, hogy ez nem így van. Amikor a fenyítés Ausztráliára kerül, az ausztrál nép nagyon alaposan gondolkodni kezd, mert gyermekeim, az idő nagyon rövid, bár az emberiség hiszi, hogy a dolgok változatlanok maradnak, de sok fenyítés érkezik a világra a következő évben, és a Lelkiismeret megvilágítása hamarosan elérhető lesz az emberiség számára, az ember nagy bűne miatt.”

„A világ, ahogy látod, álcázott, mert az Igazságot eltávolították, és a Gonosz és Uralmai uralják a világot – de nem az egészet –, mert hagyom, hogy a dolgok folytatódjanak egészen addig a pillanatig, amikor az emberiség felébred. az álmuk."

Kína , bár békéről beszél, a nagy háborúra készül, mert katonáinak sokasága kész lesz az egész Földet megfenyíteni. Európa , a kereszténység központja kis híján összeomlott, mert a hitet eltávolították gyermekeink közül, ahol csak a hívek fogják megérteni és tudni, merre tart a világ.”

" Nagy- Britannia súlyos próbákon megy keresztül az elkövetkező hónapokban, és Franciaországban a megosztottság nagyon gyorsan megtörténik, és megosztottságot hoz Németországban, Spanyolországban és Hollandiában , mert gyermekeink nem hallgatnak a Könyörgésünkre."

A Közel-Kelet a labdarúgó-világbajnokság után feltápászkodik, és megosztottságot és félelmet hoz gyermekeink szívébe, mert Izrael atomháborúra készül, hamarosan. Az ukrajnai események folytatódnak, de sok minden el van rejtve az Ember előtt, mert Ukrajna csak álcázás Oroszország számára , mert Oroszország és Kína az Igazság ellenségei. Oroszország hamarosan több nemzetet fog megtámadni, és nagymértékben előidézi a harmadik világháborút .”

„Arra kérek minden édes gyermeket, hogy igazán ismerje fel, milyen megosztott világban éltek. Sok ország készül konfliktusra. Dél - Afrikában és Dél-Amerikában sok ország megkérdőjelezi nemzete uralmát. Amerika még jobban meg lesz fenyítve, mivel Kalifornia partvonala megrendül, és rövid időn belül eltávolítják, és a tengerbe süllyednek.

„Az ismert világ területén kívül lebegő aszteroidát a hatóságok felismerték, és ezért lőttek a levegőbe – az aszteroida elpusztítását jelenti. De kevesen veszik észre, hogy mindent én irányítok, nem az ember.”

„Jövőre a Nap sok problémát fog okozni annak a világnak, amely már nem hisz Bennem, és ez sok pusztítást fog okozni a Földön. Kérlek benneteket, drága gyermekeim, hallgassátok meg, amit mondok. Legyen a mai nap az isteni imádathoz és az örökkévaló Atyám és Szeretett Anyám iránti szeretethez való visszatérés kezdete. Szeretlek titeket, édes gyermekeim, és megáldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen."

„Csendes-óceáni szeretett gyermekeim, most azt mondom nektek, hogy a szigeteket figyelmeztetni kell, hogy sok sziget elsüllyed a Nagy Óceán alá, figyelmeztetésül, hogy Eljövetelem nagyon közel van a világhoz. Arra kérek minden gyermeket, hogy ismerje fel az Igazságot, és kövesse az általam adott útmutatásokat. Először is, minden gyermekemnek le kell mondania önmagáról, és bocsánatot kell kérnie, másodszor pedig, gyermekeimnek szent életet kell élniük . A világ ideje most nagyon rövid, és az emberiségnek meg kell változnia, mert hamarosan a világ csak néhány figyelmeztetést kap, mert a világot megbüntetik.”

„A világ – és különösen a csendes-óceáni nemzetek – Látóinak fel kell szólalniuk, és meg kell védeniük az Igazságot , mert az idő most nagyon komoly. Arra kérek minden gyermeket, hogy vegyék fel a Szeretetgyöngyöket, Legszentebb Édesanyám Szent Rózsafüzérét , és imádkozzanak.”

....
 

„Ha eljön a Győzelem, nem tart sokáig, amikor ismét arra a földre utaztok, ahol az Új Vatikán felemelkedik. Minden privát törekvése megvalósul. Tudod, mire gondolok, szent fiam.”

„Világ gyermekeim, különösen Ausztráliában és Ázsiában , készüljetek fel, imádkozzatok imacsoportotokban, mert Ázsia nemzetei sokat fognak szenvedni a következő hónapokban, mert gyermekeimnek fel kell ismerniük, hogy közeleg a vég. a világra, és ez a nagy fenyítéseket , a lelkek nagy megtisztulását és megtisztulását jelenti. Sok ország megváltozik és megváltozik a heves tengerek miatt, és sok nemzet víz alá kerül, és még ezen a kontinensen, Ausztrálián is, Ausztrália nagy része tenger alá kerül . Ezért könyörgöm gyermekeinknek, hogy állandóan imádkozzanak, hogy felkészülten legyetek. Indonézia sok szigetet és sok országot veszít elÁzsia háborúban lesz.”

„Az én szeretett Indiám meg fog térni az Igazságra, még akkor is, ha sok-sok lélek fog elpusztulni a következő hónapokban. Kína is szenvedni fog, de Kína csapást hoz Ázsiára , mert Kínát olyan fajnak választották, amelyet sok nemzet összezúzására használnak fel.”

„Kérlek benneteket, kedves gyermekeim, hallgassátok meg Könyörgésünket. Imádkozz, hogy a lebegő aszteroida ne pusztítsa el a világ sok részét. Imádkozzatok Gyermekeim. Nagyon sietve jövök gyermekeinkhez, mert az emberiség nem veszi észre, mi következik. A következő év a büntetések nagy éve lesz, és számos világesemény örökre megváltoztatja az emberiséget.”

„Áldalak benneteket Gyermekeim, és szeretlek benneteket. Kérlek benneteket, hogy imádkozzatok Szent Helytartónkért, Benedek pápáért és leendő vikáriusunkért, II. Péter pápáért – Vilmosomért . Szeretlek titeket drága gyermekeim, és megáldalak benneteket."

„A stóla, amelyet Jézusom és én viselünk, a Győzelem stólája, amely hamarosan eljön az Anyaszentegyházra. Maradj erős, szent fiam. A kard, amelyet Jézus tart, neked szól, fiam. Ez a Győzelem Kardja és a Rózsák, amivel rendelkezem, az érintett lelkeknek adom. Légy békében fiam. Útmutatást adok neked az említett lelkekkel kapcsolatban. Áldalak, fiam: Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen."




Mária üzenete Luz de Maria de Bonillának a modern világ számára ????. "... Ez a nemzedék állandóan afelé halad, hogy beteljesedjék, amit az Atya háza hirdetett nektek. Az ördög öntötte belétek a mérgét, előre tudva mindegyikőtök legnagyobb gyengeségét, ezért fokozatosan lépett be. simán csúszkál, mint egy mérges kígyó, amely megszokásból arra késztetett, hogy a rosszat jónak tekintsd, és elutasítsd azt, ami jó és kedves Istennek...