2020. november 9., hétfő

A fény áttöri az éjszakát (remélem nektek segít tisztábban látni)

Megpróbálok kimenekülni ebből a ketrecből, ami körülvesz. Hogy kerültem bele? Hogy jutok újra ki innen? Ezek a kezek segíteni akarnak, segíteni akarnak a hajszolt világnak. De valami mélyen lesújtott és megállított abban, amit el akartam kezdeni. Sokan próbáltak nekem segíteni sokféle tanácsot adni. De semmit sem ért. Csak egy dolog mentett meg: az igazság egy kis szikrája. Az vezetett ki a pokolból. Ó, soha nem adom fel, mert: A fény áttöri az éjszakát Mindegy, milyen mély a sötétség. A legkisebb fény is erősebb a legmélyebb sötétségnél. A fény áttöri az éjszakát Leleplezte gonosz játékotokat. Amit csendesen rejtegettetek, arra most fény derül. A fény MINDIG áttöri az éjszakát Nagy csalás minden nap. „Csak neked akarunk jót”, mondják mosolyogva.

És mi mindig megtesszük, bármit is követeljenek. De nekik soha nem lesz elég. Nem hagyják abba végtelen kapzsiságukban. S ez így fog tovább menni, míg szembenézünk az igazsággal. Ó, az ö idejük lejárt! Mert … A fény áttöri az éjszakát Mindegy, milyen mély a sötétség. A legkisebb fény is erősebb a legmélyebb sötétségnél. A fény áttöri az éjszakát Leleplezte gonosz játékotokat. Amit csendesen rejtegettetek, arra most fény derül. A fény MINDIG áttöri az éjszakát. Feltartózhatatlanok vagyunk, míg célba nem érünk. Nem fogjuk feladni. A fény egyre inkább növekedni fog. Az éjszaka le van fegyverezve, A fény MINDIG áttöri az éjszakát. Mindegy milyen mély a sötétség. A legkisebb fény is erősebb a legmélyebb sötétségnél. A fény MINDIG áttöri az éjszakát. Leleplezte gonosz játékotokat. Amit csendesen rejtegettetek, arra most fény derül. A fény MINDIG áttöri az éjszakát. A legkisebb fény erősebb a legmélyebb sötétségnél. A fény áttöri az éjszakát. Leleplezte gonosz játékotokat. Amit csendesen rejtegettetek, arra most fény derül. A fény örökre áttöri az éjszakát.


www.sasek.tv/unaufhaltsam

 akiket nem vonz az igazság, akik már megsüketültek a hallásra, megvakultak a látásra (ld. Mt 13,15), akik „nem ismerték fel látogatásuk idejét” (ld. Lk 19,44), vagyis mindazok, akik „nem ismerik sem az Atyát, sem engem”, azaz Jézust, a Megváltójukat (ld. Jn 16,3), azokat képtelenség meggyőzni az igazságról. Lefordítva mindezen igazságot a mostani időkre, a harmadik világháború idejére, melyet a világ elitje az egész emberiség, az emberi faj ellen folytat, ez így hangzik: Aki eddig nem vette észre az elmúlt minimum 30 év (valójában 200 év) során, hogy a média, a politikusok, a tanítók, egyszóval mindenki, akit a vezetés megenged megszólalni, folyamatosan hazudik, azok ezt most sem fogják már felismerni. Azok füle annyira megsüketült, szemük annyira megvakult már, szívük annyira elkérgesedett, hogy magát Krisztust sem ismernék fel.

A meggyőzés ideje tehát lejárt.
A szellemek szétválása napjainkra – nagy valószínűséggel – végképp befejeződött. Egyes katolikus írók szerint az özönvíz alatt, miközben a víz egyre emelkedett, közelgő haláluk előtt még sok ember megtért. Szent János apostol azonban a Jelenések könyvében minden csapás után (melyeket a hét angyal csészéjének kiöntése idéz elő) külön kiemeli, hogy az emberek szenvedtek, de nem tértek meg: „Az emberek kínlódtak a nagy hőségben, mégsem kaptak észbe, nem hódoltak előtte, hanem káromolták az Isten nevét. … Az emberek fájdalmukban a nyelvüket harapdálták, s káromolták az ég Istenét kínjuk és fekélyeik miatt, de tetteiket nem bánták meg.” (Jel 16,9-11)

 

http://www.katolikus-honlap.hu/2001/ujnemzedek.htm