2022. szeptember 22., csütörtök

Október 20-án szereztem róla tudomást, mely szeptember 21-ei keltezésű

Reggel, miközben imádkoztam, megjelent az angyal, és elvitt a Purgatóriumba.

Ezen a helyen a Purgatóriumban láttam egy nagy lélekcsoportot, mind nők, akik dolgoztak és takarítottak, de amikor megláttak engem, abbahagyták a munkát és odajöttek hozzám. Azt mondták: "Apácák voltunk, amíg a földön voltunk".

Aztán egy csoport férfi jött. Ezek a férfiak papok voltak, néhányan fiatalabbak és néhányan idősebbek. Ezek a lelkek, férfiak és nők egyaránt, mind nagyon rosszul voltak öltözve.

Beszélni kezdtek hozzám, és mindannyian azt mondták: "Valentina, olyan jó, hogy megismerhetlek. A neved nagyon népszerű. Kérlek, segíts nekünk. Sok rossz dolgot tettünk, amíg a földön éltünk, ezért most fizetnünk kell. Valószínűleg sokáig kell itt maradnunk, hogy megtisztuljunk. Imádkozz értünk, járj közben értünk, és kérd a jó Istent, hogy legyen irgalmas hozzánk."

"Segíteni fogok nektek, amennyire csak tudok" - mondtam nekik.

Egy darabig még beszélgettem velük. Megkérdezték tőlem: "Miért viseltek ti földi emberek maszkot a templomban? Hallottuk, hogy van egy vírus."

Azt válaszoltam: "Igen, volt ez a nagyon rossz vírus, és a kormány azt mondta nekünk, hogy a templomban is maszkot kell viselnünk. De mondom nektek, amikor először tettem maszkot az arcomra, amikor a templomba mentem, a mi Urunk azt mondta nekem: ' Vedd le azt a csúnya dolgot az arcodról', és hogy megszégyenítettem Őt az egész Mennyország előtt.".

Ekkor az egyik fiatalabb pap megfordult, és azt mondta: "Tényleg, a mi Urunk mondta mindezt?".

Azt válaszoltam: "Igen, tényleg és valóban Ő mondta ezt. A mi Urunk azt is mondta nekem, hogy azok, akik maszkot viselnek a templomban, sok időt fognak a tisztítótűzben tölteni".

A fiatal pap azt mondta: "Ó, valóban így van?".

Láttam, hogy ez az apácákból és papokból álló csoport sokat szenvedett.

Megkérdeztem tőlük: "De mit tettetek, hogy itt vagytok a Purgatóriumban?".

"Nem engedelmeskedtünk az Urunk parancsolatainak. Megfosztottak minket ruháinktól, mivel rossz dolgokat tettünk. Megsértettük Urunkat" - mondták.

Később mindannyiukat felajánlottam imáimban és a szentmisén.

Uram, irgalmazz ezeknek a lelkeknek.

http://valentina-sydneyseer.com.au/21-september-2022