2022. december 1., csütörtök

Rosa Mystica Szűzanya, Szent Antal, Szent József üzenetek Eduardo Ferreira által 2022. november

Eduardo – Most van az idő Arra hívlak benneteket, hogy lépjen be Szeplőtelen Szívembe, a legbiztonságosabb menedékbe.

Szűzanya, Rosa Mystica, a béke királynője Eduardo Ferreira Sao Jose dos Pinhaisban, Brazíliában, 2022. november 12.:

Kedves gyermekeim, ezen a napon arra hívlak benneteket, hogy imádkozzatok családotokért. Imádkozz, imádkozz sokat. Ezen a napon arra hívlak benneteket, hogy lépjen be Szeplőtelen Szívembe. Ez a legbiztonságosabb menedék. Én vagyok az Édesanyád és itt vagyok. Gyermekeim, arra kérlek benneteket, hogy bocsássatok meg felebarátotoknak. Ragaszkodok a felebaráti szeretethez és a megbocsátáshoz. Miért nem szívesen bocsátasz meg? [Úgy találod] olyan nehéz megbocsátani. Mondtam már, hogy a megbocsátás sok betegséget gyógyít. Ébredjetek gyermekeim, amíg még van idő. Én vagyok a szeretet Anyja. Sok rossz van az ember szívében. Hagyd abba, hogy jónak látszódjon: minden ember szívét látom – légy átlátható. Szeretettel áldalak.

2022. november 13-án:

Kedves gyermekeim, ezen a napon arra hívlak benneteket, hogy imádkozzatok kedvenc fiaimért, a papokért. Gyermekeim, mindig együtt járjatok ezzel az Anyával. Gyermekeim, éljétek az üzeneteimet. Csak a jövőben fogod megérteni, mennyire szeretlek. Gyermekeim, közel kell kerülnetek Szeplőtelen Szívemhez. Imádkozz. Az imában meg fogod érteni, amit mondok neked. Itt az idő. Meghívlak benneteket, hogy lépjenek be Szeplőtelen Szívembe. Én vagyok a Szeplőtelen Fogantatás, Rosa Mystica, a Béke Királynője. Szeretettel áldalak.

Az emberiség vak ... Ez a Sátánnak átadott idő... imádkozz nagyobb bizalommal!

Lisszaboni/Padovai Szent Antalnak Eduardo Ferreira 2022. november 24-én (éves jelenés):

Béke és jóság. Szeretteim, azért jöttem, hogy átadjam nektek ezt az üzenetet az Atyaisten és Szűz Mária, Misztikus Rózsa, a Béke Királynője nevében. Figyelmesen figyelj és írj. Ez a Sátánnak átadott idő. Minden módon és formában megpróbálja megosztani Jézus Krisztus Egyházát. Nagyobb bizalommal kell imádkoznod az ezekben a jelenésekben kért Szent Rózsafüzért. Csak azok maradnak állva, akik szilárdak az imában, mint a szikla. Az emberiség továbbra is pazarolja azokat a kegyelmeket, amelyeket Isten a Szűzanya szent és szeplőtelen kezei által adott. A Boldogságos Szűz Máriát Sao José dos Pinhaisba küldték Isten hírnökeként, de kevesen adnak neki hitelt. Az emberiség vak: nem tudja, mit küld Isten a világnak, ha nem figyelünk a jelenéseire. Ma itt vagyok a Mennyei Parancsnok, a győztes Királynő parancsa alatt. Szeretteim, imádkozzatok a gyerekekért, azokért a fiatalokért, akik félnek és traumatizáltak bármilyen erőszaktól, akár az utcán, akár otthon. Arra is kérlek benneteket, hogy bocsáss meg azoknak, akik üldöznek, vagy üldöztek. Imádkozz barátaid és ismerőseid lelkéért is. Imádkozz mindazokért, akik kémiai függőségben szenvednek. Fogadd el az áldást, amelyet az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében adok.

Keressetek magatoknak kincseket a Mennyben.

Szent Józsefnek Eduardo Ferreira 2022. november 30-án:

Szeretteim, én, József, kérlek benneteket, hogy ismét minden bizalmatokat az Úrba helyezzétek. Szeretteim, keressetek magatoknak kincseket a mennyben, ahol semmi sem pusztítja el őket; [ahol] nem pusztulnak el, nem rohadnak meg és nem halnak meg. Ne ess kétségbe az anyagiak miatt. Légy elégedett azzal, amit számodra szánnak; élvezd, ami van, szeretettel és boldogsággal, örömmel és békével a szívedben. Légy engedelmes Istennek. Én, József, mindannyiótokért imádkozni fogok Jézushoz. Én, József, arra fogom kérni Jézust, hogy adjon elszakadást a földi javaktól. József vagyok, az asztalos.