2021. október 11., hétfő

Október 10-ei üzenet lényege, mert nyugton akarok aludni...

"Szűz Mária Szűzanya ezután így szólt: „Azért jöttem, hogy szomorú hírt hozzak nektek. Kína háborúra készül. Hamarosan megtörténik. Nincs messze, de az ajtó előtt - mondta

„Gyűlölik szomszédos országaikat, de leginkább a nyugati világot; ezek az országok Ausztrália, Amerika és Anglia. Ezek az országok úgy döntöttek, hogy tengeralattjárókat építenek, hogy megvédjék magukat, de ehhez hosszú évek kellenek. ”

"De amire Kína készül, ez nagyon közel van."

 

....


 

„Amikor ez a háború megtörténik, sok vér fog ömleni, halál és pusztítás lesz. De mondd meg az embereknek, hogy ne adják fel a reményt. E szörnyű háború után Szeplőtelen Szívem diadalmaskodik, és Isten békés időszakot küld a földre az emberiség számára. ”

„Az emberek aggódnak a koronavírus miatt, de ez semmi ehhez a háborúhoz képest. A háború után az emberek drámaian megváltoznak. Alázatosabbak, megbecsültebbek lesznek az életben, és az élet egyszerűbb lesz. ”

„Most a világ nagyon bűnös és nagyon el van kényeztetve. Mindez megváltozik. Ez a mi figyelmeztetésünk. ”


......

 

Míg Boldog anya mesélt nekem a közelgő háborúról, egy látomásban sok helikoptert láttam, amelyek nagyon alacsonyan repültek a levegőben. Szinte megérinthette őket; ilyen alacsonyak voltak. Az ég annyira megtelt velük, hogy szöcskéknek látszottak. Feltételezem, hogy katonai helikopterek voltak. Külsejük a barna világos és sötét árnyalatainak keveréke volt, extra hosszú farokkal, ellentétben a hagyományos helikopterekkel, amelyeket most repülünk. Úgy néztek ki, mint egy robot, egészen borzalmasan néztek ki.

Az embereknek meg kell alázkodniuk, imádkozniuk kell, és kérniük kell Isten irgalmát. A Boldogságos Anya reményt is ad nekünk. Ha minden ember imádkozik ezért, a háború megállítható.

Uram, irgalmazz nekünk és az egész világnak.


 

LUZ DE MARIA KOMMENTÁRA

Testvérek:

Isten kifürkészhetetlen Szeretete figyelmeztet bennünket.

Az emberiség makacs; hagyjuk magunk mögött a múltat, fogadjuk el az engedelmességet, és készüljünk fel, nemcsak anyagilag, hanem lelkileg is.

Anélkül, hogy megvárnánk az ember által gerjesztett sötétséget, vagy a sötétséget, amelyet a Mennyország hirdetett nekünk…   átalakítás, átalakítás!

Ámen.