2022. május 16., hétfő

Május 15-vel először nem foglalkoztam, míg fel nem hívták rá a figyelmem

2022. május 15-én kaptunk Fény Mária által egy kinyilatkoztatást, majd úgy feküdtem le, hogy nem értettem, ezért nem foglalkoztam vele, de másnap reggelre megértettem, mégis eléggé elgondolkoztatott, de addig is ... „Az első vérhold májusban Total Lunar Eclipse on 15–16 May 2022 – Where and When to See
2022 második holdfogyatkozása (vérhold) november 7-8. Total Lunar Eclipse on 7–8 November 2022 – Where and When to See

2022. MÁJUS 17-ÉN 842. ÜZENET  Oroszország megszállja Európát, hogy az egész világot a Nagy Háborúba vonja; Svájc, Ausztria, Északi Nemzetek, Olaszország országainak elvétele, a Földközi-tenger felől Európába költözés – Európa meg fog szakadni, mert Franciaország polgári rendbontásba kerül – Spanyolország határait megsértették; felkészületlen területek – Indonézia és Pápua Új-Guinea: földrengések és felrobbannak a hegyek – Ausztrália: Folytatódik az eső, ami a szárazföldek tengerbe tolódását okozza.

Ezeket az országokat Oroszország inváziója fenyegeti

 

„Világ szeretett gyermekeim, az emberiség gyorsan halad a Nagy Világháború felé, amely Isten ellenségeinek – Oroszországnak és Kínának – teljes erejét fogja látni. Minden európai semleges országnak csatlakoznia kell az Európai Egyesült Államokhoz, mert Oroszország ereje fenyegeti őket. Oroszország megszállja Európát, hogy az egész világot bevegye a Nagy Háborúba, amely nagy szenvedést fog hozni az egész világnak.”