2013. június 19., szerda

Kötelező auschwitzi látogatás

Hétfőn elfogadta a parlament azokat a javaslatokat, melyek szerint a recski munkatábor, a Terror Házának keresztelt múzeum, valamint az auschwitzi koncentrációs tábor és a budapesti holokauszt emlékközpont (szándékosan kis betűvel) látogatását írja elő az iskolák számára a tanterv.
Az erre vonatkozó javaslatok benyújtása teljesen pártízű volt, ki-ki beledobta a kalapba, ami neki tetszett. A (hajdani) nemzeti radikálisok Recsket, a langymeleg KDNP-sek a vegyes vágott "Terror Házát", a zsidók pedig Auschwitzba vágynak. 
Így lesz részese az oktatásnak a politika. Az adott történelmi korszak tényeinek reális és történelemhű vizsgálata helyett. Milyen veszteségei voltak a zsidóságnak a háború alatt? És milyen szerepet vittek azt megelőzően, és az azt követő rendszerekben? Ezeket tisztázva pedig mi lenne a méltó és méltányolható, kegyelettisztelő megemlékezés módja? Mert nem a kötelező auschwitzolás. 
Juhász Pál

Újabb “nemmegszorítás”: így bukunk a Varga-csomagon

Varga Mihály szerint 110-120 milliárd, az MSZP szerint 130-150 milliárd forintos megszorítást jelent a tegnap bejelentett adócsomag, amely évi 40-50 ezer forint többletkiadást jelent a családoknak. Az ellenzék szerint szükségtelen az intézkedés, hiszen maga a gazdasági miniszter mondta két hónappal ezelőtt, hogy nem kell sem költségvetési kiigazítás, sem újabb adóbevétel a hiánycél tartásához. Az ellenzék azonban azt is kritizálta, hogy egy hétvége alatt a semmiből került elő és két nap alatt át is fut az országgyűlésen a megszorító csomag, amelyet máris módosítanának a kormánypártok. Eszerint az állampapírok kamata után mégsem kellene 6 százalékos egészségügyi hozzájárulást fizetni.

Hétfőn jelentette be Varga Mihály a második adócsomagját. E szerint augusztustól duplájára emelkedik készpénzfelvétel után  a tranzakciós illeték, ami bármennyi lehet, míg az átutalásoknál 2-ről 3 ezrelékre emelkedne az illeték, itt megtartanánk a 6 ezer forintos felső korlátot. A vállalkozások által fizetett távközlési adó mértékét 3 forintra emelnék, az adó felső limitjét 5 ezer forintra növelnék. A bányajáradékot 16 százalékra emelnék. 6 százalékos egészségügyi járulékot kellene fizetni a kamatjövedelmek után, a bankok pedig az állam által átvállalt hitelek 7 százalékát fizetnék be adóban. A kormány hétvégén kiszámolta mennyit hoz mindez idén. „Most úgy számoljuk, hogy ha ezek a folyamatok tartósak lesznek, akkor ezekkel az intézkedésekkel nagyrészt tudjuk pótolni azokat a bevételeket, amit az alacsonyabb infláció okoz. Ez körülbelül 110-120 milliárd forintot jelent 2013-ban” – mondta el a nemzetgazdasági miniszter.

Az MSZP ugyanakkor 130-150 milliárd forintos megszorító csomagról beszél. Az ellenzéki párt szerint ez évi 40-50 ezer forintos többletkiadást jelent egy-egy családnak, és a csomaggal Varga Mihály a Matolcsy-féle gazdaságpolitikát folytatja. „Káros megsarcolás”
„A magyar gazdaság egyensúlyi pályán marad, 3 százalék alatti hiányt teljesítünk, és ehhez nincs szükség kiegészítő intézkedésekre” – ezt mondta hivatalba lépése után nem sokkal a gazdasági miniszter a Brüsszelnek megküldött konvergencia-program bemutatásakor.
„Valóban nincs szükség újabb kiigazításokra ahhoz, hogy Magyarország kikerüljön a túlzottdeficit-eljárás alól. Ezt nem lehet máshogy értékelni, mint a magyar vállalkozások és a magyar emberek felesleges és káros megsarcolását” – fogalmazott Szekeres Imre, az MSZP gazdaságpolitikai kabinetvezetője.

Az adócsomag általános vitájában az ellenzéki képviselők felháborítónak tartották, hogy pénteken, mikor az országgyűlés tavaszi ülésszakának meghosszabbítását kérték a kormánypártok, még szó sem volt róla, hogy a költségvetés módosítását és új adóemeléseket tárgyalna a parlament. Varga Mihály hétfő délelőtt tartott sajtótájékoztatót, a törvényt pedig 10 órakor nyújtották be. Ekkor kérték a költségvetési bizottság jobbikos elnökét, hogy még az ülés előtt hívja össze a testület ülését. „Bevallom, hogy hezitáltam, hogy megtegyem-e ezt a gesztust azok után, hogy 10 órakor még arról sem volt fogalmam, hogy mi a címe ennek a törvényjavaslatnak” – mondta Nyikos László.
„Az azért mégis csak tarthatatlan, hogy ilyen nagy súlyú törvényjavaslat, mint ez a megszorító csomag, ismét úgy kerül a Tisztelt Ház elé, hogy a képviselők a bizottsági ülés előtt egy órával kapják meg az iromány szöveget” – vélekedett az LMP-s Vágó Gábor.
A parlament hétfő este sürgősségi eljárással már a javaslat általános vitáját is megtartotta. Azóta a részletes vita is megkezdődött, így 28-áig a kormánytöbbség el is fogadhatja az újabb Varga-csomagot.
Mibe fáj?
Azt egyelőre nem lehet pontosan kiszámítani, mennyit visznek el az új megszorítások a rezsicsökkentés hozadékából. Szakértők azzal számolnak, hogy a bejelentett plusz adókat teljes egészében áthárítják majd a cégek. Az ATV általunk megkérdezett elemzők úgy látják: a túlzott deficit eljárásnak nincs köze az új adókhoz, valószínűbb, hogy választási költségvetésre kell a pénz.
Kiszámoltuk mennyivel jár rosszabbul az, akinek 150 ezer forint érkezik havonta a számlájára. Azzal kalkuláltunk, hogy a képzeletbeli számla tulajdonosa csoportos beszedési megbízással és átutalással fizeti számlái egy részét, emellett vásárláskor havi 40 ezer forintot kártyával fizet, 50 ezret pedig automatán keresztül felvesz. Ezek a műveletek az adó emelése miatt csaknem 2800 forintot visznek el a fizetésből, és átlagos számlaegyenlege után is fizet a kamatadó 6 százalékos kiegészítése miatt.
Gergely Péter banki termékszakértő szerint akkor járunk a legjobban, ha bankkártyával vásárolunk, illetve ha utánanézünk a bankok ajánlatainak. „Ha egy jó bankszámlánk van, akkor akár lehet, hogy évente csak 5-6 ezer forintot fizetünk az összes költségre, de egy kedvezőtlenebb számlánál ez lehet akár az ötszöröse is, akár 30-40 ezer forint is” – mondta,
A bankokat egyébként további 7 százalékos adó is sújtja. Ezt az átvállalt önkormányzati hitelek után kell fizetniük. Bár Varga Mihály korábban azt mondta: a pénzintézetek jóváhagyták az intézkedéseket, a Bankszövetség közleményben cáfolta a minisztert. Azt írják, volt ugyan konzultáció, de megállapodásra nem vezetett.

A választásra készülnek?
A kormányzat újabb rezsicsökkentésekről beszél, ám telefonálni drágább lesz augusztustól, szakértők ugyanis a távközlései cégek esetében is az adó áthárításával számolnak. Madár István, a portfolio.hu elemzője szerint  az adóemelés a befektetőknek is rossz üzenet, mert azt tükrözi, hogy a kormánynak eszébe sem jut a különadók kivezetése. Az elemző egyébként úgy látja: a túlzott deficit eljárásnak nincs köze a Varga csomaghoz, más okai lehetnek.
„Az egyik az, hogy a kormány már látja, hogy bizonyos bevételek elmaradnak a várakozásoktól és szeretné megállítani ezt a folyamatot, nehogy ismét 3 százalék fölé csússzon a költségvetés hiánya, a másik lehetőség pedig az, hogy már most olyan bevételeket keres, amiket az ősz folyamán esetleg el tud költeni mondjuk a választásokra gondolva” – fogalmazott Madár István. Hozzátette: a bizonytalanságot az is növeli, hogy a kormány ezúttal nem rendelt számokat az újabb csomaghoz, így sem a bruttó bevétel, sem a költségvetésre gyakorolt hatás nem ismert.

(atv.hu )
Bal-Rad komm: A Nemmegszoritó Nemzethy Ügyek Kormánya a tegnapelőtt átadott “nemmegszoritó csomagocskával” természetesen nemzethy ügyeket szolgál.
Olyan választói parasztvakitás kezdődött, ami túltesz a rezsicsökkentésnek nevezett döbrögista csodatételen is. De persze a lényegen nem változtat. Pénzt, pénzt, pénzt begyűjteni-minél többet a NER kincstárába.
Azt a döbrögisták már megorrintották ugyanis, hogy hiába a túlzottdeficit-eljárás megszüntetése, uniós pénzekre nemigen számithatnak. (Igen-ŐK-nem számithatnak, hiszen itt már régóta RÓLUK van szó-és nem Magyarországról!)
Az EU rafkósai ki fogják találni, hogy miért ne kelljen Magyarországnak pénzt adni?! Mert az EU már régóta rájött, hogy a Magyarország felé csurranó pénzek a döbrögista csürhe zsákjában landolnak! (Mondjuk ez más időszakokban is igy volt-de az Unió szemet hunyt a dolog fölött, hiszen baráti maffia nyúlta le a lét.
Döbrögink pedig nem egy kedvelt fazon uniós berkekben! Kiváltképpen nem a tegnapi-Reding-féle döbrögizmus elleni “összeesküvés” kitudódása óta.)
Rájött tehát a narancsos maffia, hogy euromilliárdokra nem számithat. Ámde nyakukon a “választás”-és a lóvé elfogyott! Márpedig az új stadionoknak állni kell, az udvart és a nyalonchadat táplálni muszály, árvizkárokat is kellene kiegalizálni, kéne Döbröginek egy Air Force One is, meg hát valamit kéne vetni a “nyuggereknek” meg a tanároknak is! Nem is beszélve ugye a határon túli “újmagyarok” megtámogatásáról.


-Mikhál úr és Mekkmester becsomagoltak, aztán Mikhál úr kicsomagolt!
Ettől persze-gyanithatóan-több pénz nem fog befolyni a döbrögista maffia házipénztárába, de pármillió magyarországi magyar zsebe még laposabb lesz, vagy ki is ürül teljesen.
(Arról nem is beszélve, hogy az EU “kedvencei”-a bankok és a szolgáltatók-siránkozásai nagyon is fogják zavarni EU-anyácska füleit. )
-Döbrögiék egy utolsó nagy rablásra szánták el magukat! Pontosan úgy, mint hivatali elődjük-a Maszop! Azok is-amikor már látták hogy a vég kikerülhetetlenül közeleg-minden óvatosságot félretéve kezdtek vad ütemű lopásba! Lett a vége falkaforradalom és 2/3!
Döbrögiék okosabban akarják csinálni a Nagy Lerablást!
DE LEHET OKOSAN RABOLNI? HOGY AZ ÁLDOZAT NE TEKINTSE MAGÁT ÁLDOZATNAK?
Hát Döbrögiék-és a többiek-nagy tévútja az, hogy szerintük lehet!
De a magyarok már kezdenek ráismerni a trükkökre!

Döbrögi és bűnbandája (a többi hasonszőrű kompániával együtt) maszek repülőflotta nélkül is “repülni” fog! Népi “légitársaság” fogja őket reptetni! És még akkor szerencsésnek is érezhetik magukat, ha csak repülni fognak! És nem a lógósok osztályába kerülnek!
 https://balrad.wordpress.com/2013/06/19/ujabb-nemmegszoritas-igy-bukunk-a-varga-csomagon/

Gazdag István: Szíria: az új hidegháború gyakorlóterepe

Az a hír, hogy ukrán kezdeményezésre orosz, ukrán és fehérorosz önkéntesekből álló expedíciós hadtestet verbuválnak a szalafista zsoldosok elleni harcra Szíriába, valósággal sokkolta az USA által patronált és szponzorált kelet-európai bábkormányokat. A Novij Region folyóirat információja szerint az önkéntes hadtest felállításának kezdeményezője Szergej Razumovszkij alezredes, az ukrán felderítés egykori kádere, akinek a médiában megjelent felhívására több ezer tartalékos és obsitos katona jelentkezett a posztszovjet köztársaságokból.
Amint az a híradásokból kiderült, Razumovszkij számára a Damaszkusz elleni izraeli légicsapás adta a végső lökést elképzelése megvalósításához, amelyet csak tovább érlelt a szíriai ellenzéknek szánt fegyverszállítások EU-embargójának a felfüggesztése és a közismert amerikai „héja”, John McCain republikánus szenátor provokatív látogatása a török-szír határon gyülekező al-Kaida-terroristák táborában.
Razumovszkij nem csinál belőle titkot, hogy a Szíriába készülő önkénteseket ugyanaz motiválja, mint elődeiket 1876-77-ben, amikor ortodox hívők tömegesen csatlakoztak az orosz haderőhöz román, szerb, bolgár és görög hittestvéreik oszmán iga alóli felszabadítása érdekében. Az általa vezetett fegyveres alakulat fontos szerepet játszhat majd a közel-keleti események alakításában, annál is inkább, mert magasan képzett, harcedzett és fegyelmezett hivatásos katonákról van szó, köztük a rettegett orosz OMON különleges erők ejtőernyőseiről, az afganisztáni és csecsenföldi utcai harcok és az antigerilla harcmodor veteránjairól. Szíriába érkezésük után azonnal bevethetőek lesznek, „kapásból” alkalmasak lévén például az oroszok által legutóbb a szírek rendelkezésére bocsájtott ultramodern Sz-300 légvédelmi rakétarendszer kezelésére is.
Ha Basar al-Aszad él a felkínált lehetőséggel, a Razumovszki-hadsereg rövid úton megtisztítja országát az iszlamista martalócoktól. Ez talán túlzásnak tűnik, de adott esetben egyáltalán nem az. Noha mennyiségileg az erőviszony 6/1 az iszlamisták javára (100 ezer mudzsahed 15-18 ezer kelet-európai tartalékos ellen), minőségileg 12/1 az arány ez utóbbiak javára. Az amerikaiak zsoldosaiként Szíriában bevetett mudzsahedek majdnem analfabéták, akiknek halvány elképzelésük sincs a taktikáról és a stratégiáról, és csak arra alkalmasak, hogy a polgári lakosságot terrorizálják. Katonai képességük pusztán a kalasnyikov és a gránátvető kezdetleges használatára korlátozódik, szemben a kelet-európai tartalékosokkal, akik országaik fegyveres erőinek a „krémjét” alkotják, gyakorlatilag az összes fegyvernem legjobbjait, klasszikus katonai kiképzéssel és – a többségük esetében – éles harci helyzetben vagy azokat szimuláló hadgyakorlatokon szerzett tapasztalattal a hátuk mögött.
Vajon USrael és NATO-csatlósai miért reagáltak olyan hevesen, szinte már hisztérikusan arra a tényre, hogy Oroszország végül mégis leszállította Szíriának az Sz-300 rakétákat? Az orosz döntés igazi stratégiai tétjének megértéséhez tudni kell, hogy az utóbbi két évtized amerikai és izraeli hadi sikereinek a titka az ún. ESM/ELINT elektronikai támogató és felderítő rendszer birtoklásán és alkalmazásán alapult. Ez a fajta katonai felszerelés ugyanis lehetővé tette az ellenséges fegyverrendszerek radarjeleinek felfogását, ellenőrzését és zavarással történő semlegesítését, ezáltal maximális akciószabadságot és csaknem teljes sérthetetlenséget biztosítva saját harci gépeiknek légi, földi és tengeri célpontok elleni bevetés során egyaránt. Az Sz-300 harctéri megjelenése Szíriában gyakorlatilag egy csapásra semmivé foszlatja a nyugati haderők által mindeddig élvezett totális légi fölényt, ami azzal jár, hogy többé már nem lesznek képesek ún. légtértilalmi övezetek kierőszakolására, ahogyan azt Jugoszláviában, Irakban és Líbiában is tették, ezzel együtt pedig nem kockáztathatják a földi inváziót sem hadiflotta és tengerészgyalogság bevetésével.
Vajon az oroszoknak hogyan sikerült létrehozniuk ezt a fajta csúcstechnológiát a Szovjetunió összeomlása és a gazdasági hanyatlás ismert körülményei között, miközben az USA által birtokolt technológiai fölény lehetővé tette az amerikai haderő számára, hogy sikeres háborúkat vívjon meg Jugoszláviában, Irakban és Afganisztánban szovjet haditechnikával felszerelt hadseregek ellen? Mely tényező biztosított ilyen szupremáciát az amerikai fegyverzetnek? A választ magában rejtő betűszó a C4I (Command, Control, Communications, Computers and Intelligence), amely egy modern fogalom, a jelenleg egyedüli módszer a mobilitás, a reakciósebesség, a hatékonyság és a technikai pontosság megsokszorozására a konvencionális háborúkban, mégpedig fegyverzetirányító és felderítő radarokat integráló legújabb generációs mikroprocesszorok és kommunikációs eszközök extenzív használata révén.
Annak érdekében, hogy ledolgozzák az amerikaiakkal szembeni – még a Reagan-érából datálódó – haditechnikai hátrányukat, az oroszok jelentős emberi és anyagi erőforrásokat koncentráltak a katonai kutatásfejlesztésbe. Az első eredmény nem is váratott sokáig magára: 1999. március 27-én a szerbiai Budjanovciban egy szovjet gyártmányú Sz-125 (Nyeva/Pecsora) légvédelmi üteg lelövi az amerikai légierő egyik F-117-es (elvileg legalábbis) „lopakodó” vadászgépét, amelyet a szerbek tanulmányozás végett átadtak az oroszoknak, akiknek azonban még csaknem egy évtizedet kellett várniuk az amerikai technológiai színvonal elérésére. 2008-ban azután a grúziai háború frontáttörést hozott – minden tekintetben. A konfliktus előtt ugyanis a grúz hadsereget a legmodernebb C4I rendszerekkel szerelték fel az amerikaiak és az izraeliek, nyilván azzal a szándékkal, hogy élesben teszteljék a működésüket.
Hollywoodi forgatókönyvüket azonban felülírta az élet. A villámháborúban győztes oroszok ugyanis megszerezték, lemásolták, tökéletesítették és sokszorosították ezeket. USrael – Grúzia közbeiktatásával végrehajtott – oroszellenes provokációja tehát minden tekintetben visszafelé sült el, és az oroszok most Szíriában vesznek revánsot. Hiába hajbókolt Netanjahu Putyinnak az Sz-300-asok ügyében, az izraeliek most majd a saját kárukon fogják megtanulni, hogy kölcsön macesz visszajár.
MD 2013. VI. 19.

Hogyan lehet védekezni a HAARP sugárzása ellen? Egy bennfentes interjú.


Volt már videó, leírás, cikk, hír stb. Interjú viszont még nem. Itt van egy nem is akármilyen. Mindannyian ismerjük az ide látogatók közül, ezért nem kezdek untatni senkit a hivatalos bemutatásával. A Wikipedia szövegét csak az olvassa el, aki a meséket szereti. Aki az igazságot keresi, Google-ben rengeteg anyagot fog találni szerencsére, mert létezése nyílt titok... Mint nagyon sok minden más, ez is Tesla találmányain alapul. Eredetileg az időjárás befolyásolására és földrengések előidézésére, de a gravitáció manipulálására is alkalmas. A nevében is benne van: Magas frekvenciájú elektromágneses rezgés, energia(skaláris hullámok) célirányos eljuttatása egy bizonyos helyre. És amint kiderül az elme-működésének, agyunknak a befolyásolása is fontos eleme. Az ECHELON-program erre jött létre…. Ha belegondolunk logikus is, hogy a neuronok több milliárd apró kisülésekor keletkező és bennünk is jelen lévő elektromosság igenis befolyásolható elektromágneses sugárzással.Elég ha csak a mobiltelefonok sugárzására vagy a mikrohullámú sütőre gondolunk…. Egyik célkeresztjébe sem szívesen tennénk agyunkat, főleg nem egy sokszorosan felturbózott magas frekvenciás rezgésbe nem….. Amiről nem tudsz, az ugye nem fáj és nem létezik…. Esetleg betegségek daganatok árulkodnak, na de melyik orvos hinné el az összefüggést?


Interjú a HAARP működéséről, amit egy bennfentes adott egy beszélgetésünkben

és hogyan védekezzünk ellene…



- Hogyan képzeljük el azt a sugárzást, ami ér bennünket, mikor bekapcsolják a HAARP-ot ?


- Ezt a sugárzást egy körkörös dózisnak kell elképzelni, ami az emberi szem számára láthatatlan, de egy infra-szemüveggel láthatóvá válik. Körhullám alatt azt értem, hogy a hullámok úgy érik az agyat, mint amikor füstkarikákat fújsz a cigiből… ,biztos láttatok már ilyet, csak ez egy folyamatos hullámsorozat egészen addig, amíg az adott terület besugárzása folyik, ez átlagban nem haladhatja meg a 20-40 percet, ellenkező esetben az agy szerkezeti felépítése károsodhat.

Ilyenkor normál esetben nem okoz túl nagy észrevehető problémát, egyszerűen az ilyen embereken elkezdődnek a zavartság jelei, majd egy enyhébb esetben egyfajta rohamot vált ki, ami hányással jár.Ha a sugárzás túllépi az 1 órát, akár öngyilkosság, vagy halál is lehet az ügy vége.

- Mire van hatással ez a sugárzás valójában ?

- Mindenre…. Teljesen mindegy az anyag miből van, mindenre gyakorol hatást, de szerves anyagokra különösen. Még a tengerekben lévő anyagokra is…..
Óceánoknál és a földkéregben is be lehet állítani a frekvenciát, elég ha csak a 2011.Március 11-i japán földrengésre és cunamira gondoltok (bár az egy eltervezett esemény volt). A vulkánkitöréseknél sokkal egyszerűbb a helyzet, hiszen egy olyan folyamatot indít meg, ami szunnyad a föld alatt és egy elektromos impulzussal ez a folyamat beindítható.

- Érdemes megjegyezni, hogy a Washington Post/New York Times 1975 június 18-20 közötti számai : arról szóltak, hogy az USA és a Szovjetunió egy meg nem támadási egyezményt írt alá egymással az időjárás és a földrengés-fegyverek használatának tekintetében!

– Igen. Azóta közel 40év eltelt ! El tudod képzelni, azóta hol tartunk ? A fejlesztésről az embereknek fogalmuk sincs…

- Akkor mesélnél róla ? Miket tud még ?

- Annyit még tudni kell, hogy ez a rendszer,amit már most használnak képes akár olyan halált is előidézni, ami később NEM kimutatható, pont azért, mert a szervezet elektromos rendszerét omlasztja össze. Mint tudjátok, az emberi test 1.2 Volt áramot termel és ez az elektromosság “hajtja” meg a szívet és ezáltal a vérkeringést és az agyat, de ha én ennek a testnek több lépcsőben erős impulzusokat adok, illetve úgymond bombázom a testet, akkor ez a test egy idő után a túláram miatt összeomlik és leáll.
Sokan hunytak el ismeretlen körülmények között az elmúlt időkben…. Sőt az első időkben, amikor ezeket kezdték fejleszteni, nagyon súlyosak is voltak a visszamaradó jelek – amik nem voltak megengedhetőek a programban, hiszen ez már vizsgálatra adott okot. Lásd: Spontán égés…….

- Mi egyszerű emberek mit tehetünk ?
- Megkaptad a Földön lévő HAARP állomások koordinátáit. Ha valaha tenni akartok valamit, lehet itt kellene kezdenetek! És lehet, hogy jó lesz ez a tudás majd olyankor, amikor már megszűnt a kommunikáció lehetősége számotokra….

- Biztató…. És addig lehet ellene védekezni ?

- Egyedüli ideiglenes megoldás a WiFi. Azt, hogy miért már nincs időm elmondani, de nézzétek meg a wifi működési tartományát, mennyi ! 2.5 – 5.0GHz, így aztán olyan zavart képes előállítani, ami már elég ahhoz, hogy a HAARP hullámai nagyon gyenge dózisban jussanak el hozzátok….



- Mi az a biztos megoldás, ami megvéd ettől ?

- Nos, ami biztonságos, az egy erőháló létrehozása, ami olyan eszközökből áll, amit szinte fillérekért meg tudsz venni: Ez pedig egy olyan teljes Wi-Fi hálózat kiépítése, ami 5GHz-es tartományon mozog. Egy jeladó és 3-4 szenzor kell hozzá, amik a jelet folyamatosan veszik a jeladótól és a lakás különböző pontjain elhelyezve, egymással kommunikálnak. Ennek a rendszernek az ára itt 48$ nálatok nem tudom mennyi….
Biztos láttatok már a boltokban olyan wifi-ket, amik összekötnek TV, számítógépet és mondjuk tabletet egymással….. Na ez kell nektek, egy szenzor rendszer egy darab központtal.

- Na akkor építünk ilyet…

- Hidd el, nem bonyolult és legálisan beszerezhető. Lehet arra emlékszel, hogy a lopakodót, amit nem lát a radar a borítás miatt, egyszer-kétszer már lelőttek és tudod mivel ? Egy 1965-ből származó orosz radar segítségével. Az ultramodern radarok nem látták a gépet, ez a szerkezet igen. A megoldás a szemetek előtt van és az egyszerű dolgokat az emberek nem veszik észre, pedig a modern technikával szemben is van megoldás, csak keresni kell.

- A világűrbe is sugároz egyébként ?

- Nos ebből még bonyodalom is van és lesz is, mivel mint mondtam, a HAARP valóban képes működni mint űrfegyver, csakhogy egy bökkenője van ennek a dolognak. Márpedig az, hogy a jel kijut az űrbe, viszont annyit veszít az erejéből, mire odáig eljut, hogy egy jelerősítő nélkül nem lenne képes továbbjutni Ezért feltették az űrbe azt a rendszert, ami ezt a jelet felerősíti és a kívánt célra továbbítja.

- Merrefelé van az a cél ? A Mars-videó ? Hold ?

- Nos, 1976-ban teljesen logikus volt az a döntés, hogy új lakható kolóniákat kell létrehozni az Univerzumban….. A filmekben van igazság és dezinformáció együtt, csak így működhet az igazság kiszivárogtatása…..

Természetesen ezt témát én sem hagytam annyiban, de ez már egy másik történet. Sokkal hosszabb és összetettebb, mint amit valaha el tudnánk képzelni.
De természetesen meg akarom osztani mindenkivel, csak hogy hol kezdjem, azt magam sem tudom……
…. Hát ennyi volt, amit hiteles forrásból “belülről” megtudtam a HAARP elleni védekezésről. Lehet nem sok, de mégis valami…

Június 19! A Magyar “Függetlenség” Napja

Magyarország területét-”a magyar nép akaratának megfelelően”- 1991. június 19-én hagyta el az utolsó szovjet katona, s ezzel az ország “függetlensége” – elvileg – teljessé vált.
1991. június 19. napja történelmi fordulópontot jelentett. 22 évvel ezelőtt, 1991. június 30-án fejeződött be hivatalosan a szovjet csapatok kivonása Magyarországról. 1944. március 19-e óta először nem állomásozott idegen katona magyar földön. Az 1990. március 10-én Moszkvában megkötött magyar-szovjet kormányközi egyezmény 1991. június 30-át rögzítette a kivonulás befejezéseként, a szovjet alakulatok távozása azonban a tervezettnél két héttel hamarabb megtörtént.
A hazánkban állomásozó szovjet Déli Hadseregcsoport 1990 márciusában kezdte meg kivonulását Magyarországról. A felszereléseket, harcászati eszközöket és a lebontott laktanyák épületelemeit a záhonyi átrakó pályaudvaron létesített katonai rakodóbázison tették át a magyar szerelvényekből a szovjet vagonokba.
A több mint egy éves művelet során a szovjet fél végig tartotta a “menetrendet”: a katonák naponta egy-egy szerelvényt indítottak útnak a szomszédos ország közeli-távoli vidékeire. A személyi állomány kivonása ezzel párhuzamosan zajlott.
Az első, szovjet katonákat hazaszállító katonavonat, amely a Veszprém megyében szolgálatot teljesített harckocsiezred egy gépesített lövész zászlóalját vitte a Szovjetunióba, 1990. március 13-án hagyta el Magyarország területét.
A folyamatba disszodáns hangok is keveredtek, amelyek a Szovjetunió (majd később Oroszország) és Magyarország kapcsolatait meglehetősen megterhelték.
A kivonulásból is politikai tőkét kovácsolni akaró kisgazda pártvezér-Torgyán-mozgósitotta hiveit, hogy ökrös szekerekkel a szovjet bázisokhoz vonulva, gyorsitsák a “költözés” ütemét! “Segitsék a medve kisántikálását!”
(Földművelési miniszterként a kisgazda dúvad első útja Moszkvába vezetett, vásárlási hajlandóságért esdekelve a magyar mezőgazdaság produktumai iránt a Kremlnél. Ám ott emlékeztek még az önzetlen segitségfelajánlásra-ami hihetetlenül nagy sértést jelentett számukra. A tárgyalások végülis kimerültek Torgyán könyörgéseinek meghallgatásában-de az orosz medve nem vásárolt. Torgyán pedig dolgavégezetlenül hazakullogott-Chilén keresztül!)
A következő 15 hónap folyamán összesen másfélezer, katonákat és eszközöket szállító szerelvény távozott az országból. A hatalmas mennyiségű eszköz és személy szállítása nagy munkát, de jelentős árbevételt is hozott a MÁV-nak.
Az 1991. június 16-án elindult utolsó katonavonat a felszámolt rakodóbázisok felszereléseit vitte magával. Az utolsó szovjet katona, Viktor Silov altábornagy, a hazánkból kivonult Déli Hadseregcsoport parancsnoka 1991. június 19-én 15 óra 01 perckor a záhony-csapi hídnál lépte át a magyar határt.
Amiről senki nem beszél, az egy-a hidon-a távozó szovjet parancsnok, Viktor Silov altábornagy jövendölése volt. Aki az őt fényképező, és gúnyosan kuncogó fotósok felé “odasúgta”
“MA MÉG NEVETNEK URAIM! DE HOLNAPUTÁN MÁR SIRNI FOGNAK!”
A “silovi látomás” valóra vált!
MAGYARORSZÁG A NÉP ZOKOGÁSÁTÓL ÉS A HIÉNACSORDÁK ÜVÖLTÉSÉTÓL HANGOS!
Az utolsó szovjet katona távozásával magunkra maradtunk! Kiszolgáltatva egy zsákmányra kiéhezett, vérszomjas predátorcsürhének!
Kimentek a tankok-és jöttek a bankok! És nyomukban másféle tankok is jöttek!
De ezek a bankok jöttek-láttak-visznek!
És ezek a tankok-ezek már nem segitenek árviznél, hófúvásnál!
Ezek az újfajta tankok a bankok szövetségesei!

1991 JÚNIUS 19.-ÉN MAGYARORSZÁG “SZUVERENITÁSA HELYREÁLLT!”

MEGÉRTE? EZT AKARTUK? EZT AKARTAD?

http://balrad.wordpress.com/2013/06/15/junius-19-a-magyar-fuggetlenseg-napja/

Itt a globális adóhatóság

Volt már szó globális és uniós pénzügyi felügyeletről, létezik egészségügyi világszervezet, világbank, most pedig az OECD javaslata nyomán globális adóhatóság is lesz, az adókerülők elleni harc érdekében. A globális elit immár az utolsó kiskapuk betömésénél tart, egy olyan világot hozva létre, ahol minden ember a központi kormánytól függ.
A Washington Post arról számol be, hogy a 34 országot tömörítő Gazdasági és Fejlesztési Együttműködési Szervezet egy olyan globális rendszer felállítását javasolja, amely a világ minden magánszemélyének és vállalatának pénzügyi információit kezelné, hogy minden ember adótartozását nyomon követhessék.
Az adóelkerülés elleni harc éllovasának számító OECD kijelentette, hogy a rendszer már amúgy is kialakulóban van az Egyesült Államok által bevezetett jelentési kötelezettség miatt.
A Külföldi Ügyfelek Adózásáról szóló törvény előírja ugyanis, hogy az Egyesült Államokon kívüli pénzintézetek elküldjék az általuk vezetett amerikai állampolgárok nevén lévő számlák adatait az amerikai adóhatóságnak (IRS).
Bár sok pénzintézet panaszkodott az újabb szabályozás miatt, a legnagyobb pénzforgalmat bonyolító helyszínek, mint az Egyesült Királyság például, már korábban megállapodást kötöttek az Egyesült Államokkal az adatmegosztásról.
Az OECD azonban itt sem áll meg. Azt szeretné elérni, hogy a pénzintézetek más országokkal is osszák meg az USA számára elküldendő információkat.
A héten Írországban tanácskozó G8-ak számára beadott javaslatban a szervezet azt kéri, hogy a rendszer legyen automatikus és globális, hogy az adatok szabadon vándoroljanak a bankoktól, befektetési cégektől és egyéb pénzintézetektől a világ kormányaihoz.
Több európai nemzet jelezte már, hogy részt kíván venni a kezdeményezésben és az aláírók száma folyamatosan növekszik.
Az adóelkerülés kérdése azért is keltett nagy visszhangot mostanában, mert az Apple, globális gyártási és értékesítési hálózatának köszönhetően minimálisra tudja csökkenteni a bevétele után fizetendő adókat. Ugyanezt teszi a Starbucks, az Amazon és a Google is.
 http://idokjelei.hu/2013/06/itt-a-globalis-adohatosag/

Vigyázat!!!

Belügyminisztériumi közlemény
Dr. Százdi Balázs minőségirányítási megbízott
Nemzeti Közlekedési Hatóság Minőségügyi Osztály
Cím: 1141 Budapest, Komócsy u. 17-19.
Telephely: 6000 Kecskemét, Szt. István krt. 19/A.
Levélcím: 1389 Budapest 62. pf. 102.
Tel: +36 (76) 512-406
Mobil: +36 (70) 455-7597
Fax: +36 (76) 512-417   Belügyminisztériumi közlemény


Valamennyi   mobiltelefon felhasználó figyelmébeÖn üzenetet kap a telefonjára, melyben arra kérik, hívja vissza a 06 07 74 52 41-es számot.Kérjük, semmi esetre se hívja fel a megadott számot, ellenkező esetben ugyanis telefonszámlája rendkívüli mértékben meg fog emelkedni!A Szervezett Bűnözés Ellenes Központi Hivatal által kiadott jelen közleményt kérjük a lehető legszélesebb körben terjeszteni!Az utóbbi időkben szélhámosok kifejlesztettek egy rendszert, mellyel képessé váltak a mobiltelefonok csalással történő használatára. Először a felhasználót felhívják a mobilján és úgy mutatkoznak be, mintha a szolgáltatójától, az Orange-tól, az SFR-től vagy a Bouygues-tól hívnák. Majd mobiltelefonja megfelelő működésének ellenőrzésére hivatkozva arra kérik, hogy tárcsázza a 09# -es kódot.KÉRJÜK, SEMMIKÉPP NE TÁRCSÁZZA A MEGADOTT SZÁMOT, A VONALAT AZONNAL SZAKÍTSA MEG!A szélhámosok megfelelő eszközökkel rendelkeznek hozzá, hogy a fenti kód beütését követően olvasni tudják a SIM kártyát.Ezt követően már csak egy új kártyát kell létrehozniuk.A fentebb leírt módszert széles körben alkalmazzák, ezért fontos, hogy a hirdetményt mihamarabb továbbküldje a környezetében élő lehető legtöbb embernek, magánszemélyeknek, vállalatoknak és így tovább.FIGYELEM!SÜRGŐSEN adja tovább!Amennyiben kijelzőjén beérkező híváskor az "A C E" betűk jelennek meg, kérjük, ne vegye fel, a hívást utasítsa el! Ez egy olyan vírus, amely tönkreteszi a SIM kártyát és megrongálja a mobiltelefont. Ezt az információt a Motorola, a Sagem és a Nokia is megerősítették.KÉRJÜK, A FENTIEKET MÁSOKNAK IS ADJA TOVÁBB!