Rózsafüzér imacsoport - 2022. június 28., kedd - Szent Anna kápolna - Jézus beszél az imacsoporthoz

Jézus a rózsafüzér fájdalmas misztériumai 4. dekádjának (A kereszt hordozása) kezdetén kezd beszélni.

 

Drága gyermekeim:

Azért döntöttem úgy, hogy a rózsafüzér e misztériuma alatt szólok, mert arra kell kérnem benneteket, hogy hordozzátok kereszteteket, amelyek hamarosan nehezebbek lesznek, és terhetek sokkal szomorúbbá válik. Én vagyok a ti Uratok és Megváltótok. Arra kérlek benneteket, hogy hordozzátok kereszteteket, és kövessetek Engem szenvedésetek hátralévő napjaiban. Járjatok mellettem, és én segítek nektek hordozni a szeretet és a szenvedés e keresztjeit. Ne feledjétek, hogy nem adok nektek többet, mint amennyit el tudtok viselni.

Az események, amelyekről beszéltem, már a nyakatokon vannak, de a "bukás évszaka" még több pusztítást fog hozni, és sok gyermekem fog meghalni. Imádkozzatok minden lélek megmentéséért, de különösen minden bűnös és hazátok bűnöseinek jóvátételéért.

Imádkozzatok Egyházamért, és különösen Egyházam "árulóiért"; ők nagyon fognak szenvedni, és imáitok nélkül az örök kárhozat lesz az ítéletük.

Olyan híreket fogtok hallani a Vatikánból, amelyek még nagyobb káoszt és zűrzavart fognak okozni Egyházamban. Imádkozzatok a pápáért, a hierarchiáért és Egyházam összes papságáért. A hamarosan bekövetkező skizma olyan súlyos szakadást fog okozni, hogy sokan el fogják hagyni az egyetlen igaz katolikus hitet.

Ne féljetek, hűséges gyermekeim, és fogadjátok Szent Eucharisztiámat, amilyen gyakran csak tudjátok, mert ez lesz az erőtök az előttetek álló sok próbatételhez és kereszthez.

A zárlat hamarosan bekövetkezik, és Szent Eucharisztiám nem lesz elérhető gyermekeim többsége számára. Arra kérlek benneteket, hogy imádkozzátok a "Szellemi áldozás imát" minden olyan napon, amikor nem kaphatjátok meg Drága Testemet és Véremet.

Készüljetek fel, gyermekeim, mert országotok súlyosan fog szenvedni, és a háború el fog jönni saját földetekre.

Imádkozzatok, hogy ti és családotok lelkileg felkészüljetek a Figyelmeztetésre. Sokan, akik követik világotok gonoszságát, meg fognak halni a félelemtől. Imádkozzatok ezekért az elveszett lelkekért.

Gyermekeim, ne féljetek, én veletek leszek ezekben a sivár időkben. Soha nem hagyom el egyetlen gyermekemet sem, aki bűnbánó szívvel jön elém, és segítségemet és védelmemet kéri. A hit az Isten által kinyilatkoztatott igazságok és egy erény, amelyért gyermekeimnek imádkozniuk kell saját életükben. A hiteteknek erősnek kell lennie a Bennem való bizalmatok és bizalmatok által.

Gyermekeim, a Szent Hagyományoknak, az Igaz Tanításoknak és az Igaz Tanítóhivatalnak kell vezetnie benneteket; tartsátok meg elkötelezettségeteket ezen igazságok iránt. Kövessétek Szent Katolikus és Apostoli Egyházam hagyományos tanításait és dogmáit.

Engedjétek meg, hogy belépjek az életetekbe, és adjatok át mindent Nekem, mert Én irányítok mindent. Bízzatok Bennem, gyermekeim, és bízzatok abban a szeretetben, amellyel mindannyiótok iránt rendelkezem.

Megáldalak benneteket Atyám nevében.

https://www.privaterevelation.org/post/message-from-jesus-to-kay-1