2022. február 14., hétfő

Február 13-16-19. „HA ISTEN VELEVELED, KI VAN ELLENED?” (Róm. 8:31)

Használja az irgalmas szamaritánus olaját , a Szent Mihály arkangyal olaját, a körömvirágot vérzéses betegségekre. Fontos, hogy erősítse az immunrendszerét. Lányom, magyarázd el nekik, mit mutatok neked.

(Szent Mihály arkangyal megmutatja, hogyan fog megtámadni minket a gonosz a háború kellős közepén. Először a lelki, majd az egyes emberek számára nélkülözhetetlen élelmiszerek, ruházat, gyógyszerek elleni anyagi támadások, az egyén korlátozásával együtt szabadságjogok az új betegség következtében).

Szent Mihály arkangyal így folytatja:

Királyunk és Urunk Jézus Krisztus népe, ismét terrortámadások támadnak. Ne utazzon, ne siessen – várjon: rendkívül veszélyes lesz. A betegséget embereken és nemzetközi szállítóeszközökön keresztül juttatják el. Légy óvatos.


„Uram Jézus, kérlek, gyere és védj meg engem. Nem fogok senkinek engedelmeskedni, csak neked."


A Boldogságos Anya azt mondta: „Lányom, amit megjövendöltem a gyerekeknek Fatimában, hogy ha Oroszországot nem szentelik Szeplőtelen Szívemnek, a gonosz kilövő nyilakként fog terjedni az egész világon.”

„Most az egész világon terjed, és ezzel a háborúval kezdődik. Sok országban elterjedhet és sok szenvedést okozhat, és sok ember fog meghalni ebben a háborúban.”

„Mondd meg az embereknek, hogy térjenek vissza Istenhez és térjenek meg, és Szeplőtelen Szívem csak akkor győzedelmeskedik. Gyermekeim a világ békéjéért imádkoznak, ami most elengedhetetlen.”



Gyermekeim, azért beszélek hozzátok, hogy folyamatosan előrelátóan tudjatok élni: a hatalom embereinek őrültsége szélsőséges. Nem elemzik a következményeket, hanem megengedik maguknak, hogy impulzusból cselekedjenek, hogy vágyaik teljesüljenek. Ismertté válik a vezér elleni támadás: alaptalan támadás, és ettől tűz hull a földre.
A gyerekeim: A tűzsugár szélsőséges kisugárzásában a nap nagy hőt bocsát ki a föld felé. Látni fogja, hogy a természet kiszárad a szélsőséges hőség közepette. Az ember úgy érzi, képtelen maradni a földön. Ebben a pillanatban a tudatlanság megelőzi az emberiséget, akiket hatalmas kezekben lévő emberek uralnak, és akik arra késztetik gyermekeimet, hogy engedjenek a katasztrofális világháború tragédiájának.

Jézus Krisztus Urunk 2017. október 6-i üzenetére: Szeretett népem, az Egyházam birtokában lévő ereklyéket lefoglalják, hogy megszentségtelenítsék őket. Emiatt már korábban is kértem, hogy az ereklyéket ezentúl mentsék ki és őrizzék meg, különben nem lesz nyomuk.




A világhatalmak fegyverei elképzelhetetlenek, és különösen az, amely a medve által szimbolikusan ábrázolt ország birtokában van .

Emberiségként fogalmunk sincs arról, hogy mi a háború globális léptékben, bár néhány országban elkezdődött, majd kiterjed majd a világra.

Testvéreim, áldott szőlőre van szükségünk , és ahogy Szent Mihály arkangyal jelezte, a mennyország által adott gyógyszerekre, amelyek hatásosak lesznek a közelgő betegségre.

Szent Mihály arkangyal rámutatott többek között az olyan gyümölcsök gyógyhatásaira, mint a szeder, különösen a vadon termők, és a sötét színű gyümölcsök, mint a szőlő, szilva és áfonya. Piros vagy lila zöldségek, például lila káposzta, padlizsán és mások.