2021. november 5., péntek

November 4-e újbóli ajándéka, MUSKÁTLI bőrbetegségekre

A káoszt hirdeti a nemzetek vezetőinek többsége, a világ hatalmasainak alávetett vezetők, akik átadták magukat az Ördög szolgálatának.

Az emberiség össze van zavarodva, mintha Bábel tornyában lenne (Ter 11,1-9) ebben az időben. A testvérek nem értik egymást; egyesek munkája és tettei teljesen eltérnek másokétól, akik ugyanabban a háztartásban élnek.

Áldom azokat, akik szeretettel, bizalommal és reménnyel őrzik meg a Szentháromságba vetett hitet, az imában és a testvéri önmegadásban megtalálják azt az erőt, amely elvezeti őket a hitben való szilárdan maradáshoz.


...



 

EMBERSÉG, FIGYELEM! Az ördög csatlósai azért csábítanak, hogy uralkodjanak rajtatok, rabszolgaságba visznek, és hozzászoktatnak ahhoz, hogy viseljétek azt, ami megelőzi az Antikrisztus pecsétjét.

Imádkozzatok, Isten népe, imádkozzatok egymásért igaz testvériségben.

Imádkozzatok, Isten népe, imádkozzatok Szerbiáért : fájdalom fog eljönni arra a földre.

Imádkozzatok, Isten népe, imádkozzatok az Egyesült Államokért , a természet megkorbácsolja.

Imádkozzatok, Isten népe, imádkozzatok Szíriáért , a konfliktusok földjéért.

Imádkozzatok, Isten népe, imádkozzatok: a nyár kaotikus lesz.

Isten szeretett népe, ha látjátok, hogy az események egyre súlyosabbak, imádkozzatok: imádkozzatok lélekben és igazsággal. Térjenek meg bűnbánatot azok, akik megvetették a Szentháromságot és Királynőnket és Szűzanyánkat, mielőtt túl késő lenne.



....


 

Ügyeljen arra, hogy bőrbetegség esetén a muskátli nemes növény, amelyet külsőleg is használhat. Királynőnk és anyánk már ajánlotta.



 

Imádlak, Mennyei Atyám, az egész emberiség nevében.

Mennyi mindent fogunk átélni rövid időn belül!

Mennyire kell lélekben fejlődnünk, hogy ne lankadjunk, és a hitünket, az isteni irgalmasság és az isteni ígéretek által éljük!

Az Szűzanyánk védelme nem késlekedik, amikor szükség van rá. Ezért, testvéreim, menjünk tovább félelem nélkül és nagyobb bizalommal. Félelem nélkül és nagyobb hittel, folytassuk megingás nélkül.

A Végidők Királynője és Égi Édesanyánk, ragadj ki a gonosz karmai közül. Ámen