MISZTIKUS BESZÉLGETÉSEK  2024. 06. 21. 

Uram! A lelkivezetőm kérdezi, mi a véleményed a templom, a kápolna építéséről, ahol ő szolgál?
Jézus: Drága gyermekem! Megáldom és megszentelem az Isten Házát. Az imádság háza mindig Isten dicsőségét kell, hogy szolgálja.Szívem összes melegével megáldom ezt a papot. Köszönet a munkájáért!

Uram. A Jelenések Hegyén, Medjugorjében a Szűzanya kilencedet hirdetett a világbékéért.
Szűz Mária, a Béke Királynője: Kedves gyermekem! Mi látjuk és tudjuk, hogy mi van készülőben. A háború, nagy háború a  küszöbön van . A nagyhatalmak a kulisszák mögött szövögetik aljas, kegyetlen teveiket. A sok rózsafüzér, felajánlás, vezeklés, böjt, hivatott ezeket a terveket megállítani. Sajnos a büntetések egy része már vissza nem fordítható, de imáitokkal sok gonoszságot meg lehetett akadályozni.
Mindannyiótoknak köszönöm áldozatos felajánlásaitokat, imáitokat, ahol a világon mindenhol mondtátok este 10 órától a kilencedet. Áldottak legyetek ezért.
Jézus bátor harcosa.

Uram! Nyugtalanság, zavarodottság, félelem, bizonytalanság uralkodik a világban. Az emberiség forrong, a katasztrófa sújtotta régiókban pusztulás és halál.
Jézus: Gyermekem! A végidőkben vagytok! A Szentírásban ezek írva vannak!
Az antikrisztus titokban országról országra jár. A lekötelezett politikusok térdet hajtanak előtte. Minden zűrzavar, háború, megosztottság tőle, illetve a sátán sugallataira történik.
Ezeket az eseményeket mesterségesen generálja, hogy aztán mint békéltető, a hamis békét hozza létre ,hogy ezzel végképp lekenyerezze a benne hívő világot. A csúcsra járatja befolyását, hogy ezáltal a kellő pillanatban a színpadra lépjen és lecsapjon.
Ti gyermekeim, legyetek felkészülve! Aki megvall Engem az emberek előtt, azt Én is megvallom a Mennyei Atyám előtt.
Erőt, kitartást, hitet, bátorságot adok nektek ezekben a nehéz időkben. Ne féljetek! Bízzatok Bennem! Tartsatok ki! Ne kövessétek a világot! A fenevad bélyegét ne vegyétek fel, bármit is ígérnek ennek fejében!
Szeretlek benneteket! Meghaltam értetek!
Megáldalak a bátorság kegyelmével, az Atya a Fiú és a Szentlélek nevében! Ámen.
Jézus bátor harcosa.


Uram! Mit tegyünk, hogy közelebb kerüljünk Hozzád?
Mennyei Atya: Kicsi  Évám! Imádkozzatok!!!
Ez a felhívás, mondhatnátok ez egy elcsépelt dolog..., de  Én most elmagyarázom ennek a lényegét és jelentőségét.
Az emberi emberi természetet, az értelmet, érzelmeket Én alkottam, a szabadakaratot meghagytam, az a tiétek, ahhoz még Én sem nyúlhatok.
Az ember attól függően mit csinál, mivel foglalkozik, mi köti le a figyelmét, milyen a munkája, milyenek a körülményei, mi a hobbija, mik a bálványai,-abban él.
Például egy focirajongó a foci meccsekre jár, totózik, olyan társaságot keres akik szintén ezekkel foglalkozik. Ez tölti ki az idejét. Egy színművész a hivatásának él, ebben munkálkodik, ilyen társaságban forog, a színház vagy a filmművészet érdekli.
Egy sportoló minden idejét, főleg ha élsportoló, leköti az edzés a versenyek.
Tehát, ki miben él, mi foglalkoztatja, mi köti le a figyelmét, testi, lelki, szellemi kapacitását foglalja le, abban jár.
De  mi történik azzal, aki Istennel jár, az Istenben él az Istenért él? Ez tölti ki az idejét, köti le a figyelmét, ez határozza meg cselekedeteit, ez tölti ki az idejét és az egész életét? Az imádság az Istennel való közösség a mindennapjai része. A gondolatai a tettei Istenben gyökereznek.
Mi következik ebből? Az Istennel járó ember, imádkozó ember, ez tölti ki az életét. Az ima egy láthatatlan kapocs,  egy láthatatlan kötelék, olyan erős és hatékony, hogy a Mennybe száll. Egy ima sem hullik a porba! Az ima megerősíti, állandóvá teszi az Istennel való közösséget. Azért fontos, mert folyamatos jelenlétet biztosít. Éberséget, figyelmet, alázatot, bizalmat fogan, végül elmélyíti az Isten iránti szeretetet. Olyan készséggé és gyakorlattá válik, hogy az ember a terveit, élethelyzeteit, kéréseit, Isten nélkül már el sem tudja képzelni. A hálaadás ezért szinte természetes ezeknél a gyermekeimnél. Ez az Istennel járás valósága, amely az Isten iránti szeretetben gyökerezik.
Most megáldalak mélységes szeretetemmel, az Atya a Fiú és a Szentlélek nevében! Ámen.
Jézus bátor harcosa.