2022. szeptember 23., péntek

Szeptember 22-ei kinyilatkoztatás, amivel nem értek egyet

Szükségünk van az imáitokra. Amit csinálsz, az gyorsan elmúlik, és mindez semmit sem ér."

„Azért jöttünk, hogy elmondjuk, a háború veszélye nagyon közel van. Az orosz elnök veszélyes atomháborút akar kirobbantani. Eltökélt szándéka, hogy elindítja a háborút, és megmutatja a világnak, milyen hatalmas is ő. Nagyon megbízhatatlan és gonosz ember” – mondta.

„Minden ország összes nemzete összegyűlik, hogy megpróbálja ezt megoldani és megegyezésre jutni, de nagyon keveset érnek el. Arra kérünk benneteket, gyermekeim, hogy imádkozzatok, és mondjátok el minden gyermekünknek, hogy most nagyon imádkozzanak ezért a szándékért."



 

El is mondom miért nem értek egyet, 2022. szeptember 21-én megismerhettük a tényeket, s ha tényleg gonoszabb lenne a Brit Birodalom vezetőinél, akkor már letörölte volna a Brit-szigeteket azzal a pokoli fegyverrel, mert többször figyelmeztetve -London, Párizs, Berlin, Varsó- lett az agresszor, de nem fogták fel, hogy Skandinávia, Lengyelország, Románia területét még nem foglalta el, addig meg kár idegeskedni. Törökország a kérdés? Szóval el lehet gondolkodni azon, mégis mire vár akiről azt állítják, hogy atomháborút akar kirobbantani, miközben teljesen a diplomácia híve. Ő a legkevesebb civil áldozatot akarja, de az agresszor igen, de tekintsétek meg azt ami miatt olyan álmaim vannak, amit még nem tudtam sehová tenni, hogy mégis mit jelenthet. Az álom lényege ismerős hegyi táj hasadékában, még nincsen sárlavina, de hirtelen előkerül, s csak úgy lehet menekülni, ha egyre magasabbra mászunk a hasadék falán vagy gyorsan elmegyünk jobbra, de akkor is másznunk kell. Szóval lehet találgatni, de eltűnik a lavina, hogy egyre magasodik, majd egy nem várt időszak után, újabb és újabb sárlavina temeti be a hasadékot, S ez addig folytatódik, amíg már ott sem vagy biztonságban, ahová menekültél, tehát újból menekülnöd kell a feltételezhetően közelgő lavinától, de mindig csak egyre magasabb helyet keresve tudsz megpihenni.