2022. december 24., szombat

Rosa Mystica Szűzanya üzenetek Eduardo Ferreira által 2022. december

Figyeljen a jelekre - A családon belül kell lenni imaidőszaknak.

Szűzanya, Rosa Mystica, a Béke Királynője Eduardo Ferreira 2022. december 8-án:

Béke. Gyermekeim, még egyszer én, a Misztikus Rózsa, a Béke Királynője, köztetek vagyok, és őszinte megtérésre akarlak hívni benneteket. Gyermekeim, a családon belül kell lenni imaidőszaknak. Itt vagyok és segíteni akarok neked. Gyermekeim, nyissátok ki szíveteket – sokan közülük megkeményedtek. Ez a kegyelem órája. Én köztetek vagyok, és a kegyelem kiárad. Ezen az imanapon, Szeplőtelen Fogantatásom ünnepén, anyai áldásomat szeretném részesíteni. Szeretettel áldalak.

2022. december 12-én:

Béke. Gyermekeim, ne csüggedjetek. Sétálj kegyelemmel telve. Én vagyok a Szeplőtelen Fogantatás, Misztikus Rózsa, a Béke Királynője. Gyermekeim, imádkozzatok a rózsafüzért a világ békéjéért, a családok békéjéért. Gyermekeim, figyeljetek azokra a jelekre, amelyeket Isten még mindig küld az emberiségnek. Gyermekeim, megtérésre és megbocsátásra hívlak benneteket. Szeretettel áldalak.

2022. december 13-án:

Béke. Gyermekeim, nyissátok meg szíveteket Isten szeretete előtt. Ne csüggedj. Maradjatok szilárdan az imában. Én vagyok az Édesanyád. Bízzon Szeplőtelen Szívemben. Menj el mellettem. Ne engedjen a csüggedésnek vagy a kétségbeesésnek. Imádkozzatok, imádkozzatok, kedves gyermekeim. Készítsd fel szívedet a karácsonyra. Imádkozz a szándékaimért. Imádkozzatok szeretett fiaimért, a szeminaristákért és azokért is, akiknek [vallási] hivatása van. Szeretettel áldalak.

IMÁDKOZZ BRAZÍLIA KORMÁNYÁÉRT 2022. december 23-án

"Gyermekeim, béke. Ezen a napon meghívlak benneteket, hogy imádkozzatok velem a szándékaimért. Gyermekeim, Anyaként kötelességem felhívni a figyelmeteket az imádságra. A sok nehézséggel szemben, amelyeken sokan közületek keresztülmennek, az ima hatékony fegyver. Itt vagyok és segíteni akarok nektek: engedjétek meg, hogy segítsek nektek. Ne keressetek vigaszt e világ dolgaiban: itt minden mulandó. Keressétek a mennyei dolgokat odafent. Látom, hogy sokan fáradtak, remélve, hogy gyermekük lesz. Imádkozzatok, imádkozzatok, hogy ne veszítsétek el a reményt. Én vagyok a ti Édesanyátok, a Vigasztalás és a tiszta szeretet Édesanyja. Köszönöm nektek. Szeretettel áldalak meg benneteket."