2024. január 1., hétfő

Rosa Mystica Szűzanya üzenetek Eduardo Ferreira által 2023. december

IMÁDKOZZ, ÁLDOZZ ÉS VÉGEZZ BŰNBÁNATOT!

Szűzanya Rosa Mystica to Eduardo Ferreira São José dos Pinhaisban, Brazíliában 2023. december 12-én:

Béke. Gyermekeim, még egyszer meghívlak benneteket, hogy imádkozzatok a családotokért. Gyermekeim, vessétek belém szereteteteket és bizalmatokat. Gyermekeim, itt vagyok és segíteni szeretnék nektek. Bízzon édesanyjában, a Misztikus Rózsában, a Béke Királynőjében. Azért vagyok itt, hogy kiosszam azokat a kegyelmeket, amelyek minden ember lelkének a legszükségesebbek, de te pontosan azt kéred tőlem, ami számodra a leghasznosabb, ami legtöbbször anyagi és jelentéktelen dolgokat jelent. Azért vagyok itt, hogy segítsek. Én, az Édesanyád azt tanácsolom, hogy kérd a szeretet ajándékát. Ezzel az ajándékkal a megbocsátás és a jótékonyság kegyelmében lesz részed. Gyermekeim, ne feledjétek: ha hűségesek vagytok üzeneteimhez, közelebb kerülök Szívemhez. Szeretnék szívetek és családotok őre lenni. Szeretettel áldalak.

Szűzanya Rosa Mystica to Eduardo Ferreira São José dos Pinhaisban, Brazíliában 2023. december 13-án:

Béke. Ezen a napon arra hívlak benneteket, hogy imádkozzatok velem a fiaimért, a papokért. Imádkozzatok, fiaim, az összes papságért, különösen a brazil papságért. Sok pap elhagyja szolgálatát – a papságot. Arra kérlek benneteket, hogy imádkozzatok, áldozzatok és végezz vezeklést[1]Az imádság, az áldozat és a bűnbánat a három rózsához – fehér, piros és aranysárga – kapcsolódik, amelyeket Szűz Mária, Rosa Mystica viselt, amikor 13. július 1947-án megjelent Pierina Gillinek az olaszországi Montichiariban. 12. előtti előkészítő imanapokth minden hónapban. A fordító megjegyzése. nekik. Ne hagyd abba a 13 napos imát [trezenát] minden hónapban a papság érdekében. [2]Imádság a papokért: Ó, Jézus, nagy főpapunk, hallgasd meg alázatos imáimat a papjaid nevében. Adj nekik mély hitet, fényes és szilárd reményt és égető szeretetet, amely papi életük során egyre növekedni fog. Magányosságukban vigasztalja meg őket. Bánatukban erősítsd meg őket. Ha szent papokat akarsz, sokat imádkozz értük. Idén karácsonykor ne felejts el elmondani egy imát a jászol mellett. Imádkozzatok családotokban, hogy az újév áldásokkal teli legyen otthonotokban. Szeretettel, megáldalak.

Szűzanya Rosa Mystica to Eduardo Ferreira São José dos Pinhaisban, Brazíliában 2023. december 31-én:

Gyermekeim, azért vagyok itt, hogy elhozzam a Mennyország áldásait. Nyitott vagy ezek fogadására, [de] tudom, hogy sokan messze vannak Grace-től. Ez nagyon szomorúvá tesz. Ne vesztegesd az időt e világ dolgaira. Békét kívánok mindenkinek, akivel találkozik. Ha megtagadják, a békesség vágya visszatér hozzád. Legyetek a béke hordozói. Én vagyok a Misztikus Rózsa, a Béke Királynője. Szeretettel áldalak.