2020. november 21., szombat

Misztikus beszélgetések

 

2020.Szentségimádás alatt. Vác. Harmadik péntek.

Drága Uram! Szent Istenem! Dicsőséges Szentháromság!
Kimondhatatlan öröm,, hogy órákig itt lehetek előtted,hódolhatok, dicsérhetlek, áldhatlak, magasztalhatlak Téged.
Felajánlom Neked minden testi, lelki szenvedésem, minden nyomorúságomat és fájdalmamat a bűnösök megmentéséért és a lelkek üdvösségéért.
Különösen, most egy kicsit nagyobb áldozat ez, mert éjszakás műszak után jöttem Hozzád Jézusom.
Jézus: Köszönöm gyermekem! Minden felajánlásodat, áldozatodat elfogadom, szétosztom és kegyelmekké alakítom át.
Mennyei Atya: Drága gyermekem! Meghatódva hallgattalak, átölellek , megvigasztallak és megerősítelek, hogy legyen a mai napra elég éberséged, erőd, kitartásod a Szent Vér áhitat imádkozásakor és a szent misén.
Gyermekem. Ismerem minden gondolatodat, minden kérdésedet, a ki nem mondottak is itt vannak előttem.
Mi történik a világban? Kérdezed sokszor.Magadban, vagy fennhangon.
Sok-sok téves, félelemkeltő,hazug, hatásvadász hír kering a médiákban, újságokban.
Lássuk a dolgokat!
A Szent Biblia az Evangéliumokban leírja, és ez a ti korotokra vonatkozik, látnotok KELL,hallanotok KELL ezeket a dolgokat. Itt a KELL szónak van jelentősége. Az Írásoknak be KELL teljesedni. Az idő sodrásában, a történelem menetében, minden ami zajlik és ami megtörténik, Én arról tudok és előre tudtam. Minden az Én jóváhagyásommal, megengedő szeretettemmel történik.A gonosz és a gonoszság csak addig mehet és csak addig tarthat, amíg Én azt megengedem.
Most beszéljünk erről a járványról. Mi és kik állnak ennek a hátterében?
Azok, akik ezt a megbetegítő vírust mesterségesen létre hozták.Tehát a vírus, ami sok-sok embert megbetegít, valóság. A védekezés és a létrehozott intézkedések, -a jóhiszeműséget feltételezve-,az emberek érdekében, természetesen elfogadhatóak. De vajon hatásosak-e? Minden ember, más és más egészség-tálentumokkal rendelkezik. Más-más korú, fontos hogy eddig hogyan élt, dohányzott, alkoholista volt-e, mértéktelenül evett-e és elhízott, ezek mind alapok, amelyekre, amikor a betegség megjelenik, különböző hevességű reakcióval válaszol a szervezete. Egyes embereket megbetegít sokan azonban nem betegszenek meg. Van egy természetes védekező mechanizmus ez az immunrendszer, de az embernek fel van kínálva egy spirituális védekező  " rendszer" ,ez pedig a hit, az Istenben való teljes bizalom, a gyógyulásokért mondott imák. Az Isten ezt a rosszat is jóra tudja fordítani. Sokan hívő  lelkek, különösen az Én engesztelőim, áldozati lelkekké válnak , így mentik a lelkeket. Mások a betegség gyötrelmei alatt törnek össze és találnak rá Istenre.
A járvány, eszköz a gonosz kezében, sokakban félelmet, elszigetelődést, depressziót vált ki. A félelem, a gonosz legerősebb fegyvere.Az gondoljátok, hogy ő nem fél? Retteg!!! Az eljövendő haragomtól, mert tudja, hogy ő és bukott angyalai a Tüzes Tóban fogják végezni.Mégis,az utolsó lehetőségekig küzd, hogy lelkeket lopjon Tőlem.
A járványok és az ezzel járó intézkedések, szabályok, a hívő ember számára mind próbák. Próbák, hogyan lehet nagyon sok embert irányítani, befolyásolni.Ti is látjátok tehát, a félelem eszközével.
Így sodródik bele a világ népessége a hatalomnak való engedelmesség, az egy világ kormány és az egy világvallás kelepcéjébe. Már célba is értünk. Aki nem engedelmeskedik, vagy ellentmond a hatalomnak, nem engedi beoltatni magát, vagy a családját, azt kirekesztik, üldözik, vagy megölik. Aki ellentmond a hamis egyház tanainak, azt lázadónak, eretneknek fogják kikiáltani.
De nektek gyermekeim eszközök vannak a kezetekben. A hit, remény, szeretet. Az imák, a Szentírás, a szentelmények, a Rózsafüzér imádságok, a szent misék, a gyónás, a Szentséglátogatások, a Szentségimádások---amíg lehet!
A jelen elszigetelődöttséget egyébiránt próbaképpen is felfoghatjátok, mert nem találkozhattok úgy, annyiszor és ahol szeretnétek. Az engesztelőim tudják és érzik ezt legérzékenyebben  és élik át legintenzívebben, mert ritkábban, vagy egyáltalán nem jöhetnek össze a közös imádkozásban. A szent misék száma is lecsökkent, tehát ez próba, a türelem próbája. Lesz idő, amikor csak Én és te leszünk együtt.Testileg és lelkileg is  mert bezárják majd a templomokat ,nem lesz lehetőséged templomba járni, akkor a " belső szobádba" elvonulva, elmélkedve, imádkozva, csak Velem leszel. A Nagyfigyelmeztetés alatt amikor valóságosan és spirituálisan is megtapasztalod Istent, megerősödsz és megvigasztalódsz, hogy soha nem vagy egyedül.
De kanyarodjunk vissza egy kicsit még a pandémiára. Különböző módon kellene a világnak és eltérő módon az Egyháznak válaszolni a járvány elleni védekezésre.
Az Egyháznak, az Ősegyházhoz hasonlóan teljes bizalommal rá kellene hagyatkozni isten mindenhatóságára. Akik valóban bíznak Isten mindenhatóságában,azoknak nincs mitől félniük. A templomokat nem szabad bezárni, mert az Isten Háza. A szentelményeket használni kell. A szenteltvíz és a tömjén a legáldásosabb  és a leghatékonyabb fegyver az Egyház kezében. A szent misék előtt a rózsafüzér imák, dicsőítő énekek,a Szent Mihály ima, a Szent Angyalok és a Szentek segítségül hívása, a Szűzanya közbenjáró segítsége , a Szentségimádások, a virrasztások és böjtök. Ezek mind eszközök. De tovább megyek, a szentelményeket , imáitokat, közbenjárásotokat, felajánlásaitokat otthonaitokban is megtehetitek, használhatjátok.
Ti tehát ne féljetek! Soha nem vagytok egyedül! Én, a Mindenható
Atya, kezemben tartom a világ sorsát és az eseményeket árgus figyelemmel kísérem. A gonosz csak addig mehet el, amíg Én azt megengedem neki. A Nagyfigyelmeztetés után elragadom enyéimet és akik ellenemszegülnek azután, azokat megbüntetem.
Én végtelenül irgalmas Isten vagyok, de igazságosságom kardja lesújtani készül. Ti gyermekeim újból mondom, ne féljetek, mert a választottakért megrövidítem szenvedésetek idejét.
Szerető Atyátok, a Legmagasságosabb Isten. 

Jézus bátor harcosa.

Szentségimádás alatt. Vác.
Uram! Mostanában gyakran gondolkodom az Ószövetségi prófétákon, az apostolokon, az evangélistákon.
Micsoda kegyelem és kiválasztottság volt az ő osztályrészük!
Jézus: Gyermekem! A ma embere ugyanolyan, mint az elmúlt évezred emberei. A kiválasztás mindig Isten műve, de ez teljesen az ember szabad akaratához van rendelve. Az apostolok kiválasztása erre a legjobb példa. Ők gyermeki engedelmességel azonnal követtek Engem.
Sok pap és egyházi személy , nem fogadja el a mai kor kiválasztott igaz prófétáit, látnokait, apostolait.
Kik is voltak az apostolok? Egyszerű halászemberek, vámos, tanulatlan, a teológiában és az isteni tudományokban járatlan emberek.Pont ilyenek kellenek az Istennek a mai időkben is, akik gyermeki szívvel, alázattal, szeretettel fogadják Isten üzeneteit.
Felszentelt papfiaim gőgje, tudása, szívük keménysége  nem engedi be a mai igaz próféták által adott üzeneteket.Büszkeségük és gőgjük, lelki irigységük megakadályozza őket abban, hogy megnyissák szivüket és alázatosan elfogadják az utolsó idők prófétái által kapott szavaimat.Ezeket a próféciák le voltak pecsételve, de ezek most felnyitásra kerülnek.
Isten, mielőtt valami nagy dologra készül, prófétái által figyelmezteti a világot.Ezek az üzenetek pont ezért adatnak, hogy felkészítsék az emberiséget az eljövendő eseményekre. Gondoljatok Noé idejére!
Nagy lesz a felelősségük  és bűnük azoknak a papfiaimnak és gyermekeimnek , akik a Szentlélek által sugalmazott üzeneteimnek ellenállnak. Felszentel szolgáimnak nemcsak a saját lelkükkel, hanem az általuk helytelenül befolyásolt gyermekeim lelkével is el kell majd számolniuk.

Jézus bátor harcosa.

Szentségimádás alatt. Vác.

Az aposztáziáról szeretnék beszélni neked gyermekem.

Jézus: A nagy hitehagyás korszakában vesztegel ez a világ. Az emberek elhagyták és nem is keresik Istent. Már-már mazohista módon a televízión, interneten keresztül depresszióba süllyedve szemlélik az eseményeket.
Nem kiáltanak Istenükhöz! Pedig Én vagyok az Út, az Igazság és az Élet! Csak Rám kellene hallgatnotok, csak Értem és Bennem kellene élnetek és Én felvidítanálak, megvigasztalnálak titeket. Kapaszkodjatok belém!
Jöjjetek Hozzám és Én megvigasztallak benneteket!
Ne féljetek!
Öleljetek magatokhoz!
Szeretlek benneteket!
Ne féljetek, mert itt vagyok és hamarosan jövök!

Szentségimádáson . Vác.

Mit Mond a világ? Én pedig azt mondom!

Ne tedd ezt, vagy azt! Jöjj közelebb Hozzám! 
Menj távolabb! Ölelj meg!
Maradj otthon! Fogadj magadba!
Zárkózz be! Találkozz Velem!
Tarts távolságot! Borulj le a lábaim elé!
Ne fogj kezet! Szeress!
Ne ölelj! Imádj!
Ne találkozz!
Takard el az arcod!

Jézus bátor harcosa