2022. január 8., szombat

Január 7-e sok mindenre fényt derített a Fenevad bélyegéről

A tüskefehérje megtámadja az agyat, felemészti azt, és a folyamat során az oltottak elveszítik emberségüket, így állatias viselkedés lép fel náluk. A kormányzati alkalmazottak, a bürokraták is be vannak oltva, és ebben a neurológiai visszafejlődésben szenvednek, ezért olyan embertelenek, úgy viselkednek, mint az állatok, és nincs bennük empátia vagy együttérzés.

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Steve Quayle rádiós műsorvezető egy tévéműsorban interjút ad legújabb filmjével kapcsolatban: "Megaszárazság: az emberi faj megsemmisülése felgyorsul". Az időjárás és az emberi génállomány módosításáról beszél, mint a sátánista elit két kulcsfontosságú eszközéről az emberiség megsemmisítésének eléréséhez.

Egy tanulmány szerint a mintavevő pálcikák, illetve a PCR-tesztek sugárfertőzöttek, a szavatosságuk csak 48 óra, hát mi más lenne a valódi oka annak, hogy az embereket 48 óránként kényszerítik tesztelésre? A sugárszennyezés akumulatív. A vakcinák továbbá olyan biológiai fegyverek, amelyek vezeték nélküli nanoszenzorokat tartalmaznak.ezek mellett az apokalipszis lovasairól több elgondolás került felszínre.