2022. FEBRUÁR  18. 3. PÉNTEK. VÁC SZENTSÉGIMÁDÁS ALATT.


Uram! Felhagyok a munkával. Csak Neked, csak Érted, csak Veled akarok élni, csak Neked akarok szolgálni.
Jézus: Drága gyermekem! Ahogy megyünk előre az időben, egyre szűkülnek a lehetőségek, az élet minden területén, az élet minden szegmensében megváltozik a helyzet. Már semmi sem olyan egyértelmű, semmi nem olyan kézenfekvő, mint régen. Szinte mindenért harcolnotok kell majd, míg végül bezáródik a kör. Akkor már tényleg csak Én leszek számotokra. Van aki felismeri ezt és együttműködik velem, lesz aki tiltakozik, lázad ez ellen a helyzet ellen. Aki elfogadja, hogy csak Belém kapaszkodva élheti az életét, nyugodtan fogja átvészelni ezeket a nehéz időket. Bízzatok Bennem, Én a Gondviselő Isten Vagyok!

Jézus bátor harcosa.

Uram! Az engesztelők között sokaknak testi, lelki,családi, anyagi nehézségei vannak. Azt tapasztaljuk, egyre nő a nyomás rajtunk.
Jézus: Drága kislányom! Elkezdődtek a próbák. Megrostállak benneteket, a nehézségek és a nyomorúság közepette is kitartotok-e mellettem. Ez egyfajta purgatórium. Aki ezen megpróbáltatások között is kitart , megspórolja a tisztítótűz fájdalmait. Ti engesztelők megtanultátok, hogy ezeket a fájdalmakat, nehézségeket felajánljátok a lelkek megmentéséért, a bűnösök megtéréséért, a beoltottakért, akik érdekből  oltakoztak.
Ezekkel sok, sok lelket hoztok nekem és ezzel a ti üdvösségeteket is munkáljátok.

Jézus bátor harcosa.

Drága Istenem! Az április 3.-án történő választások sokakat aggodalommal töltenek el. Magyarország jövője itt a tét.
Mennyei Atya: Drága gyermekem! Én tudom a választás eredményét, de ezt nem árulom el.
Van, egy feltörekvő párt, amelynek fiatal vezetője  kendőzetlenül kimondja az igazságot, látja a háttérhatalom tevékenységeit, tisztában van az egy világrend terveinek céljaival, ismeri az oltakozással kapcsolatos sötét erők cselekedeteit, keresztény emberként hisz Istenben. Kellően fel van vértezve ismerettel, hittel, bátorsággal.Kiváló politikus, erős és kemény harcos. Az emberek szívesen hallgatják, mert az igazságot mondja és valóban a magyar nép, a nemzet javát akarja. Egy gond van ezzel, hogy még nincs elég tömeg, elég támogatás mögötte. Ráadásul ellenségem is felfigyelt az ő tevékenységükre. Minden eszközt megragad, hogy megakadályozza a parlamentbe kerülésüket.
A jelenleg hatalmon lévő párt, sok jót, sok előre mutató, -az emberek javát szolgáló döntéseket hozott. Azonban mára elfáradt, elkényelmesedett, tagjai soraiban felütötte a fejét a korrupció, a protekcionizmus, a hatalommal való visszaélés, és diktatórikus elemek is kezdik felütni a fejüket.
Az ellenzék csápjai kinyúlnak külföldre, ők minden eszközt megragadnak,hogy megszerezzék a hatalmat. Az ellenzék pártjai érdekből szövetséget kötnek, de mint a mozaik kockái  széthullanának amint hatalomra jutnának, mert őket nem a hazaszeretet, hanem a hatalomvágy és a bosszúállás lelke vezeti.
Most azt mondom nektek, hallgassatok a szívetekre.Kérjétek a bölcsesség, a tisztánlátás, a megkülönböztetés ajándékát.
Imádkozzatok! Úgy imádkozzatok, ahogyan még sohasem imádkoztatok! Böjtöljetek! Hozzatok áldozatokat! Engeszteljetek!
Kérjétek a Szűzanyát, Égi Édesanyátokat, hogy Mária Országa, Isten akarata szerint olyan kormányt kapjon, ami Magyarország felemelkedését szolgálja.
Imádkozzatok Hozzám, Mennyei Atyátokhoz, hogy történjen minden az Én akaratom szerint.
Megáldalak benneteket a kitartó imádság lelkületével, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

Jézus bátor harcosa.

Isten kiválasztott eszköze által a választásokról megkérdeztük Jézust.
Jézus: Drága gyermekeim!
Megfontoltak és óvatosak legyetek az áprilisi választással!
Ha egy kis létszámú , kevés támogatottságú pártra szavaztok, még ha sok pozitívum is látszik benne növelhetitek ezáltal a balodal esélyeit. Általatok ugyanis kevesebb szavazatot kap a kormány és talán emiatt veszíthet. Azt hiszem nem  kell megmagyaráznom, hogy milyen következményekkel jár majd ez a magyar nép sorsát illetően.

Istenem! Hallani lehet az ukrán, orosz háborús feszültségről. Magyarország közel van az Ukrán határhoz. Félő, hogy a háború kiterjed. Meg kell érnünk, hogy a háború minket is elérjen,mielőtt a Szent Anna réten megépülne a kápolna?
Mennyei Atya: Ideiglenesen elhárult a veszély, ukrán keresztény testvéreitek esdeklő imái hatására.
De most nyomatékosan kérlek benneteket, haladéktalanul kezdjetek hozzá a kápolna építéséhez! Nincs több idő! A veszély folyamatosan nő! Lássatok hozzá! Ha elkezditek azt az 1%-ot, Én a 99%-ot hozzáadom! Nincs több haladék!

Jézus bátor harcosa.

Isten kiválasztott eszköze által a kápolna felépítéséről megkérdeztük Jézust.
Jézus: Mi Égiek már Natália nővér idejében kértük, hogy emeljetek kápolnát, engesztelő kápolnát, hogy megakadályozzátok a háborút.
Most újra kérjük. Miért nem értitek meg, hogy hazátoknak nincs ennél fontosabb jelenleg?!

Drága Jézus!
Néhány napja, nagyon rosszul voltam. Ez napokig tartott. Szinte a halálra készültem. Környezetem ebből nem vett észre semmit. Nem szoktam panaszkodni. Fizikai és lelki fáradtság, szédülés, fejfájás, magas vérnyomás, szívproblémák, álmatlanság.
Isten kiválasztott eszköze által megkérdeztük Jézust.
Jézus: A lélekmentésben és az apostolkodásban rendkívül fontos vagy nekem.
A rosszullétedet amely napokig elhúzódott , fizikailag az elfáradás váltotta ki. Máskor is el szoktál fáradni, de most miért volt ilyen súlyos a következménye?
A kiváltó ok, ellenségem gyűlölete. Dühös rád a szorgos lélekmentésért, hogy imáiddal és jócselekedeteiddel kiszakítod markából a megtérő gyermekeimet. Fölöttébb bosszantja , hogy kommunikálni tudsz Velem. Azzal ijesztget, hogy el akarja venni az életedet. Ezzel a néhány nappal, hogy megengedtem a gonosz incselkedéseit, komoly próbatétel elé állítottalak.
Megfigyeltem mennyire bízol Bennem, hiszen a nagy szorongattatások csak ezután jönnek.