2020. november 29., vasárnap

November 29-ei és december 2-ai üzenetek- Ideje egyesülni…

Az Egyháznak első lépésben egyesével el kellett volna elítélnie minden tévtant, mégha azok a tudományosságnak minden látszatát is magukon hordták, második lépésben pedig prédikációkban, körlevelekben folyamatosan fel kellett volna készíteni a híveket ezek veszélyességére, mégpedig ugyanolyan intenzitással, mint amilyennel ezeket a hazugságokat a világ terjesztette. A világi médiában naponta százszor elhangzó hazugságok ellen a prédikációk százainak igazmondásával kellett volna felvenni a harcot. Ha ezt teszik, akkor ezek a hazugságok nem itathatták volna át teljesen, szinte jóvátehetetlenül az emberek agyát és idegeit.



Maradj a kegyelem állapotában, Jézus Krisztusért éljél, így képtelenek lesznek megváltoztatni a szabadkőműves kommunista világrend.

Ne féljen az egész Földön közeledő éhínségtől és a világgazdaság bukásától sem ; egyedül az Örökkévaló Atya igaz és igaz, és nem hagyja el Népét.

 

A SÁTÁN SÖTÉT Keze az emberiség felett hevesen támad, hevesen támadja az emberiséget a lelkiállapota megváltoztatása és zavarása érdekében, ellenőrizetlen félelembe sodorja, biztonságot kínál és stabilitást ígér, és ezáltal irányít, amikor a városokban tömegeket irányítanak.



 

Imádkozzatok, gyermekeim; az űrből egy égitest közeledik, amely feszültségben tartja az emberiséget.

Imádkozzatok, gyermekeim, imádkozzatok; a föld felébred a Tűzgyűrűben .

Imádkozzatok, gyermekeim, imádkozzatok; az idő felgyorsul és a gonosz fokozza az emberiségre nehezedő nyomást annak érdekében, hogy éreztesse magát.

Fiam szeretett emberei:

Ne aludj el; ez nem az alvás ideje, hanem az ideje, hogy folyamatosan éber maradjon.

Egy új betegség támadja meg a Földet, és gyermekeim szenvedni fognak miatta.

A Nap meglepi az embert; nagy változások következnek. A lelked megmentése érdekében inkább a szellem szerint kell élned, mintsem az anyagi dolgokban.


S ajánlatos ezt is elolvasni:

https://www.idokep.hu/hirek/kina-bekapcsolta-a-mesterseges-napot