2022. január 25., kedd

Január 24. Teremtés kezdete óta itt vannak a dugók.

[Lásd a 2018. október 13-i üzenetet: http://valentina-sydneyseer.com.au/13-october-2018/ Erre az üzenetre az alábbiakban hivatkozunk]


Ma azért jöttünk, hogy megmutassuk a világ legmélyebb részét, a legmélyebb tengerben . Gyere közelebb, és megmutatjuk."

Közelebb léptem, és előttem egy nagy üvegképernyő jelent meg, amin keresztül láttam a tenger fenekét. Olyan valóságos volt. A látomás kristálytiszta volt. Aztán az egyik angyal egy kisebb átlátszó képernyőt tartott a nagy fölé, és utasított, hogy nézzek át rajta. Miközben ezt tettem, láttam, hogy minden részletet felnagyított, ami a tenger fenekén volt. Láttam, ahogy a víz hullámmozgása felkavarja a tengerfenéken lévő üledéket, hogy víz alatti porfelhőt hozzon létre.

Az angyal azt mondta: "Emberi szem még soha nem látta, amit most mutatok neked."

Ahogy a porfelhő leülepedt a tenger fenekén, tisztán láttam, hogy egy kerek cementlapnak látszott, kevesebb mint fél méter átmérőjű. Minél többet figyeltem, láttam, hogy sok ilyen kerek lap van a tengerfenéken. Mindegyik egyforma volt.

Az angyal azt mondta: „Nézd, ezek a dugók, amelyeket mutatunk, nagyon régiek. A Teremtés kezdete óta itt vannak. Sok ilyen van szerte a világon. Hamarosan engedélyt kapunk, hogy lekapcsoljuk őket, mert Isten parancsot ad nekünk, hogy ezt tegyük. Amikor kinyitjuk őket, a világ számos vulkánkitörést, tüzet, földrengést és cunamit fog tapasztalni. Hamarosan súlyos szenvedések lesznek a világon, ha az emberek nem térnek meg és nem térnek meg.”

Az angyal nagyon szigorú volt velem, és azt mondta: „Az igazat kell mondanod az embereknek, ne sajnáld őket. Ha ez Isten akarata, akkor meg fog történni. Isten figyelmeztette az embereket, de nem hallgatnak rájuk.”

Az angyal viselkedése szigorú volt, amikor azt mondta: „Gyere, és nézd meg ezt még egyszer! Ez komoly, és ez valóság!”

Újra megnéztem, és ez nagyon felzaklatott, mert tudtam, mi van ezek alatt a dugók alatt. Nagyon kényelmetlenül éreztem magam az angyalok jelenlétében, amikor intettek, és azt mondták: „Az igazat kell mondanod az embereknek, nem csak beszélned kell nekik a gyönyörű dolgokról, és elfedni a valóságot.”

Drága Uram, hallgasson a világ a te Szent Igédre, és hallgasson figyelmeztetéseidre, bánják meg bűneiket, ne sértsenek meg téged.