2022. január 4,

[Rózsafüzér csoportos ima a napi szentmise után - Szent Anna katolikus templom]

 

Legdrágább gyermekeim:

Tudok a zűrzavarról és időnként bizonyos fokú depresszióról. Arra kérem minden hívemet, hogy maradjanak erősek, és maradjanak közel hozzám Szent Eucharisztiám által, ahogyan szeretett Anyám kezét is fogjátok.

Tavaly azt az üzenetet kaptátok, hogy ez az év a határozottság éve lesz gyermekeim számára lelki életükkel kapcsolatban. Ez a megkülönböztetés fontos éve lesz, miközben figyeltek azokra a szavakra, amelyeket sok hiteles látnokomnak adtam. Szavaimon keresztül azt akartam, hogy gyermekeim erősek maradjanak hitükben és bízzanak az irántuk érzett Szeretetemben. [Megjegyzés: E szavak írása közben hallottam, hogy Jézus azt mondta nekem, hogy sok mai látnok nem hiteles, és hogy legyek nagyon óvatos, és ima által tegyek különbséget.]

Ez az év az egész világ számára a nagy nehézségek éve lesz, és nagyon sok gyermekemnek nem lesz elég hite ahhoz, hogy átvészelje ezeket a legsivárabb időket. Azok gonoszsága, akik a Sátánt a csalás mesterévé és minden hazugság atyjává tették, üldözni fogja mindazokat, akik az EGY IGAZI ISTENT - A SZENT HÁROMSZÖVETSÉG HÁROM SZEMÉLYÉT - követik.

Hűséges gyermekeim, álljatok készen, mert ezek az idők tele lesznek gonoszsággal, ami sokkal nagyobb lesz, mint aminek eddig tanúi lehettetek. Mindezen eseményeknek be kell következniük ahhoz, hogy a Szentírás beteljesedjen.

Minden menedékemet biztonságban tartom minden gonosztól, amely el fog burjánzani világotokban.

Minden gyermekem, akiket beengednek ezekbe a menedékhelyekre, megkapták az "Élő Isten pecsétjét", és mások nem léphetnek be. [Megjegyzés: Beszéltem lelki vezetőmmel erről a kérdésről, és ő azt mondta, hogy az "Élő Isten Pecsétje" és a "Fénylő Kereszt" ugyanazt jelentheti.]

Tudom, hogy a legtöbb gyermekemnek nehéz úgy elviselni a keresztjét, hogy nem tudja, mikor fog bekövetkezni a "Figyelmeztetés", de ti tudjátok, hogy az egész világotok teljes káoszban lesz, mielőtt a "Figyelmeztetés" bekövetkezik. Ez a "Figyelmeztetés" még nem történt meg, gyermekeim, de el fog jönni a világra, mielőtt életetek veszélybe kerülne az ellenség kezei által.

Ne aggódjatok; nem kell félnetek semmitől sem, mert szeretett Anyám kezét fogjátok majd, és az Én Szent Szívemben, valamint Anyám Szeplőtelen Szívében maradtok.

Már sok hónappal ezelőtt figyelmeztettelek benneteket a súlyos zárlatra, ami bekövetkezik, és ez le fog zuhanni rátok, csakúgy, mint a "nagy sötétség". Ne féljetek, mert Anyám Rózsafüzére megvéd benneteket, és a Szentlélek vezet benneteket.

Világotok gonoszságai be fogják zárni templomaimat és megszentségtelenítik Szent Eucharisztiámat. Legyetek erősek, és tiszteljetek Engem bizalmatok, hitetek és belém vetett bizalmatok által.

Ne feledjétek, hogy olyan gyakran menjetek gyónni, amilyen gyakran csak tudtok, amíg még képesek vagytok rá, és fogadjátok Szent Eucharisztiámat a béke ezen időszakaiban, mert már nem tart sokáig.

Mindegyikőtöket nagyon szeretlek, és Irgalmas Szívem szeretetében foglak megtartani benneteket.

 

Megáldalak benneteket Atyám nevében.

https://www.privaterevelation.org/post/message-from-jesus-to-kay