2021. április 17., szombat

Misztikus beszélgetések

 

2021. 04. 16. 3. PÉNTEK. VÁC. 


SZENTSÉGIMÁDÁS ALATT


Uram, szomjazom a közelségedet. Megfosztanak tőlünk. A  közelséged melege áraszt most el Uram. Boldog vagyok, hogy 3. pénteken imádhatlak, dicsőíthetlek a lelkemben.

Vigasztalni akarunk a Szent Vér áhítattal. Köszönöm, hogy Vagy nekünk.

Jézus: Drága gyermekem. Megölellek, megvigasztallak, úgy ahogy te teszed oly sokszor Velem.

A járvány sokakat elválaszt tőlem. Nincs szentmise, nincs Szentségimádás. A templom csendjében egyedül vagyok a Tabernákulumban. Még ott vagyok. De ne csüggedjetek, mert Én mindenütt jelen vagyok. Főleg azok szívében, akik hisznek Bennem, remélnek Bennem, szeretnek Engem és imádnak Engem.

A hit azonban igen meggyengült a ti időtökben. „Csak az a kérdés, hogy amikor az Emberfia eljön, talál-e hitet a földön?" (Luk:18-1.8).

Ez a szentírási szakasz most nagyon aktuális. Az egész világ csak a jelenben él a pillanatokra koncentrál, a földi dogokat figyeli.

Az elszigetelődés miatt sokak úgy érzik, elhagyta őket az Isten. A tragédiák, betegségek, halálok miatt Istent vádolják. Beléptetek a nagy nyomorúság idejébe, amit majd a nagy szorongattatás követ.  Ti már a Jelenések Könyvének idejében vagytok. Ezeket a megpróbáltatásokat ez a nemzedék igen nehezen viseli a jólét, a kényelemszeretet, az önszeretet miatt. Sokan nem akarnak tudomást venni a bekövetkező változásokról.

Pedig ha az ember Isten szavára figyelne, elszakadna a mindennapok aggodalmaskodásaitól vigaszra találna Bennem. Elmúlna a félelem a bizonytalanság és a kétségbeesés. Mert minden látszat ellenére Szent Kezeimben tartom az eseményeket.

A bekövetkezett aposztázia a híveket, a papokat és az Egyházat is teljesen magával ragadta. Az egyházszakadás elkezdődött. A szerzetesrendek folyosóin, a plébániák sekrestyéiben, a paplakokban, a papi szemináriumokban éles vagy elfojtott viták feszülnek.

Az igazság a Szentírás Igéi, vagy a világhoz való idomulás, az új törvények követése síkján zajlik a harc. Ez a kettő áll egymással  szemben.

Hamarosan színt kell vallani a világban élőknek és az Egyháznak is, hogy  Istennek szolgálnak-e, vagy az antikrisztus diktatúrájának hódolnak be. Ez az idő közelebb van, mint gondolnátok.

A türelmi idő lassan a végéhez közeledik. Amikor azt mondom: aki hitetlen, maradjon hitetlen, aki hívő, az örvendezzen az Istenben.

A szabadakarat ajándékáról oly sokat beszéltem már. Az Istentől való elszakadás miatt hull annyi ember a pokolba.

Most mindenkinek, hívőknek és hitetleneknek, főpapoknak ás a plébániákon szolgáló papoknak mondom: A templomok bezárása nem megoldás a járvány megfékezésére. A templomok menedékhelyek, az imádság házai. Az Isten Háza! Aki a templomokat bezáratja, az nem akar az embereknek gyógyulást!

Bízzatok Isten gyógyító erejében! Nem olvastátok? „Betegeket gyógyított, ördögöket űzött, halottakat támasztott fel”. Ezért nyissátok ki a templomokat, tartsatok Szentségimádásokat, mutassatok be szentmiséket! Használjátok újra a szentelményeket! A tömjént és a szentelt vizet. Újra mondom, ez az orvosság. Hagyjátok az embereket gyónni! Vigyétek a szeretet szavát az embereknek.


Szűzanya: Drága Kislányom. A Nagy Háború a küszöbön van. A Nagyhatalmak erőiket összevonták. Európa felé tekint a Nagy Medve és a Vörös Sárkány (Oroszország és Kína). Az előkészítés rohamos gyorsasággal zajlik. Ezért kérlek benneteket gyorsítsátok fel, a Szent Anna réti a Világ Győzedelmes Királynője kápolna felépítését! Az Egyház illetékes vezetői jelen pillanatban a pandémia kezelésével és az Eucharisztikus Kongresszus lebonyolításának előkészítésével vannak elfoglalva. Ezek mellett ez lenne a legfontosabb feladat. Ez Magyarország számára életbevágóan fontos. Gondoskodj arról, hogy ez az üzenet minél előbb eljusson az Egyház vezetőihez és a papokhoz! Most már nincs idő! A kápolna építését el kell kezdeni!

Imádkozzatok vezetésért. Én a ti Édesanyátok, a Világ Győzedelmes Királynője mellettetek vagyok.


Jézus bátor harcosa.


Uram. Az interneten láttam egy videót (amit sajnos már nem találok). Jeruzsálemben egy 33 éves zsidó fiatal férfit messiásként  üdvözöltek. A Siratófalnál rengeteg zsidó férfit lehetett látni akik minden áron a közelébe szerettek volna jutni. Megdöbbentő volt látni ezeket a képeket.


https://www.youtube.com/watch?v=ZKlJOvthTXU


Jézus: Drága gyermekem. Zsidó népem az Ószövetség fátyla alatt él. Az Új Szövetségben olvashatjátok. Meghalt, eltemették, feltámadott, felment a Mennybe az ég felhőin. Úgy is fogok visszajönni. ("Íme eljön a felhőkön, és meglátja minden szem, azok is, akik átszegezték, és siratja őt a föld minden nemzetsége. Úgy van. Ámen. Jel.1:7). 

Aki vagy akik azt állítják, hogy a Földön megszületett és megjelent a messiás, hazugok. Ezek a hamis messiások.

A zsidó nép messiásvárása ősi eredetű, sóvárogva várják megjelenését. A Messiástól várják Izrael felemelkedését és virágzását. Vajon miért is?

A jelenben, tudnotok kell, Izraelben a legkeményebb diktatúra vette kezdetét. A legkeményebb szigor és korlátozások, oltakozás kényszerítése, nyomkövetési rendszer bevezetése a civil lakosság körében, ezeket a nyomorúságos napokat éli Izrael népe. Ez a belső szigor egy ostorcsapás, aztán jön majd a környező országok általi szorongattatás, amikor az ellenség körbe veszi Izraelt és lehetetlenné teszi zsidó népem életét. Szörnyű szenvedés vár még szeretett népemre.

Imádkozzatok Izraelért és a zsidó népért!


Uram. Mi folyik most a világban?

Jézus: Gyermekem. Csak vázlatosan tárom fel az eseményeket és csak a lényegeset említem meg.

Az utolsó időket élitek.

Már a vízcsapon is a pandémia, annak megelőzése, az oltások és a halálhírek jönnek.

De ez, csak következménye a dolgoknak.

A spirituális része, amely a Szentírásban  írva van. A sátán tombol, mert tudja, milyen kevés ideje van. 12Ezért örüljetek, egek, és ti, akik benne laktok! Jaj a földnek és a tengernek, mert oda szállt le az ördög nagy haragjában. Tudja, hogy kevés ideje van hátra.” (Jel:12.12). A gonoszság erői mozgatják most a világot. A sátán a bukott angyalait, az antikrisztus az embereit mozgósítja, hogy minél előbb létrejöhessen az egy világrend az egy világkormánnyal és az új egy világvallás. Ebben főleg a világi és az egyházi szabadkőművesség viszi a prímet. Így aztán, mint a piramis csúcsán a világi hatalom és az egyházi hatalom egy kézben összpontosul majd, ami az antikrisztus uralkodásának csúcspontján teljesedik ki. Ez a megfélemlítéssel, a bizonytalansággal, a korlátozásokkal, a hazugságokkal, a hatalommal való visszaéléssel és a pénzzel van hangszerelve. Ebben vagytok most. 

A gonosznak az ő gyűlöletében az a célja és mindig is az volt, hogy minél több embert magával ragadjon a pokolra. Azt is elárulom, hogy miért. Ő, a legcsodálatosabb, legszebb angyalfejedelem volt és még a mai napig emlékszik a Mennybe töltött dicsőséges életére. Az embert azért gyűlöli, mert Isten az embert a saját képmására teremtette.  Árulása után eszeveszett féltékenysége és gonoszsága  az emberek ellen fordította őt és az összes bukott angyalt, akit el tudott csábítani. Hát ezért gyűlöli az embert a sátán, mert neki semmi esélye már a Mennybe jutni. 

Kérdezhetitek, miért engedi meg ezt Isten?

Az Írásoknak be kell teljesednie. Isten előre látta a most bekövetkező eseményeket.

Hogy jobban értsétek. A gonoszságnak ki kell teljesednie. Ezt úgy is felfoghatjátok, mint egy gennyes kelést. Ez csak akkor nyomható ki, ha már teljesen megérett.

A világnak, de a Mennynek és a Szent Angyalaimnak is látnia kell a gonosznak a csúcsról való lebukását.

A győzelem mindent elsöprő lesz.

A végkifejlet még előttetek van. De a jó hír, hogy Én Vagyok. Aki ezekben a vészterhes időkben Hozzám kiált, megmenekül. Én a bennem hívőket megvédem és kimenekítem ebből a nyomorúságból. Az elragadtatás a nagy kataklizma előtt lesz. Népemet megvédem és megóvom. Bízzatok bennem, soha nem hagylak el benneteket!


Jézus bátor harcosa.