2022. szeptember 17., szombat

Misztikus beszélgetések

2022.SZEPTEMBER 16. 3. PÉNTEK. VÁC SZENTSÉGIMÁDÁS ALATT
Drága Uram!  A Szeretetláng Találkozón hallhattuk Jim atya előadásában, mennyire fontos az "EGYSÉGIMA" imádkozása. Ennek különleges ereje és hatása van.
Az egyház nem hagyta jóvá, az " áraszd szeretetlángod kegyelmi hatását az egész emberiségre most és halálunk óráján" kiegészítést a rózsafüzér imákban.
Mennyei Atya: Drága gyermekem!
Kiválasztott papfiam erőteljes, karizmatikus jelenség.
Most boncolgassuk  ennek a kiegészítő imának néhány szavát.
Áraszd. Az áraszd szó azt jelenti  ebben a vonatkozásban, teljesen töltsd ki, född be, borítsd be , ne hagyj ki belőle, teljesen terjeszd ki szeretetemet.
A Szeretetláng: A szeretet égő, izzó, lángoló ereje, mely a Szűzanya Szívéből és Jézus Szent Szívéről  kiőmlő lángcsóva , mely e imabetét imádkozásakor beborítja az egész világot és mint egy futótűz, úgy terjed a Szűzanya Szeretetlángja.
A kegyelmi hatás: Ebből következik, a szeretetláng olyan erős kegyelmi erő, kegyelmi hatás, ajándék, mely sok-sok lelket térítene meg,sok-sok tragédiát akadályozna meg, sok-sok katasztrófát állítana meg, ha ezt a kiegészítést imádkoznátok a rózsafüzérben.
Ez az Én ajándékom  melyet Erzsébet asszonynak adtam, azonban a magyar egyház sajnos nem él ezzel a kegyelmi ajándékkal.
Az egész emberiségre: Amint a kifejezésben olvasható az egész emberiségre ki akarom árasztani ezt a kegyelmi ajándékot. Szememben nincs személyválogatás. A magyarság és ha sok nemzet is imádkozná a rózsafüzérben ezt az imabetétet, kevesebbet szenvedne az emberiség.
Most és halálunk óráján: A jelenben és halálunk óráján is ez az emésztő szeretettűz áll a gonosz útjába.
Az ítélet napján a magyar egyház előljáróinak és főpapjainak számot kell majd adniuk mulasztásaikról. Gőgjük, makacsságuk, közömbösségük számon van tartva. Drága Leányom Szeretetlángja égetni fogja hideg szívüket.
Ti egyszerű híveim, csak imádkozzátok buzgón rózsafüzéretekben ezt a kiegészítést. Ezzel sok-sok lelket vezettek az üdvösségre.

Most megáldalak a Szűzanya Szeretetlángjával most és mindörökké. Ámen
Jézus bátor harcosa.