2022. október 22., szombat

Misztikus beszélgetések

2022. OKTÓBER 6.


Uram! Dolgozom. Kérlek erősíts meg, bátoríts. Segíts a mindennapok nyomorúságában.
(Egy lélek által)
Jézus: Örömmel tapasztalom, hogy a lélekmentés érdekében nagyon jó helyre kerültél. Ott vannak körülötted azok a szenvedő betegek, akik már időben nagyon közel vannak Hozzám, a Velem való találkozáshoz.
Lelküknek égetően szükségük van rád. Még annak is, aki ezt tagadja. Gyógyító karizmádnak nagyon szép területe a haldoklók átsegítése az élet és a halál kapuján. Előfordulhat, hogy az itt fekvő súlyos betegek közül Atyám akarata szerint egyik-másik visszakapja az egészségét. De te csak gyakorold a gyógyítást, mert Én gyógyítok rajtad keresztül. Van akinek a lelkét, van akinek a testét.
Ígérem, hogy erősíteni fogom benned ezt a különleges ajándékot.
Jézus a népszámlálásról: A népszámlálásról csak annyit mondok,hogy római katolikus hiteteket bátran valljátok meg. Aki megvall Engem az emberek előtt, az Én is megvallom Atyám előtt.
Most pedig búcsúzom tőled, forró, nagy szeretettel átölellek és homlokodra az Én jelemet rajzolom rád, egy kis keresztet.
Megáldalak az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen



2022. OKTÓBER 21. 3. PÉNTEK VÁC.
SZENTSÉGIMÁDÁS ALATT.


Jézus: Köszönöm imáidat. Köszönöm, hogy fáradságod és elfoglaltságod mellett időt szakítasz Rám!
Megáldom itt létedet és a Szent Vér imaórát, minden résztvevőivel együtt.
Uram! Nagyon fontos dolgot szeretnék eléd hozni. Sajnos, most már nincs lelki vezetőm. Egy kedves  választottad ajánlott egy papot, akivel felvettem a kapcsolatot. Elküldtem neki néhány MISZTIKUS BESZÉDET, amit ő  ujjongva, szeretettel fogadott és olvasott. Megígértem neki, hogy 3. pénteken megkérdezlek Drága Jézus, hogy őt akarod-e, hogy a lelki vezetőm legyen?
Jézus: Drága gyermekem! Tudod, hogy véletlenek nincsenek! Imádkoztál, hogy adjak lelki vezetőt, aki nyitott a misztikumra, rendelkezik a tisztánlátás és megkülönböztetés kegyelmével, nagyon alázatos és bátor lelkű. Ő, akit küldtem számodra,kiválasztottam neked. Bátran küldheted neki a beszélgetéseket.
Köszönöm Uram!

Jézusom! Sokszor sem időm, sem erőm nincs odaállni a betegek mellé, hogy imádkozzam értük. Főleg éjszakás  műszakban ha van alkalom rá, az Irgalmasság Rózsafüzérét el tudom mondani egy-egy haldoklóért vagy elhunytért, de ez napközben sajnos nem kivitelezhető . Szenteltvízzel az egész osztályt meghintem. A zöld skapuláréra ráírom a betegek neveit, imádkozom értük. Kérlek Jézusom adj szívembe  nagy, nagy felebaráti szeretetet, hogy még többet tudjak értük imádkozni.
Jézus: Amit lehet, ami tőled telik azt megteszed. Érzem szívedben a részvétet, az együttérzést ezek  iránt a szegény betegek iránt. Ha csak egy fohászt mondanál értük, az is sokat segít nekik. Amikor átlépnek az örökkévalóságba, ezek az imák lesznek az útleveleik az örök üdvösségre.

Jézusom! Sokszor úgy érzem, hogy teljesen egyedül küszködöm, mert a körülöttem lévők mindennapi elfoglaltságaik közepette, nem Te vagy az első az életükben.
Jézus: Láttam és hallottam a legutóbbi Keresztes Imahadjárat imaórán a kifakadásodat. Ez nem volt helyes magatartás. Minden imacsoport tagodnak meg van a maga keresztje. A családban elfoglalt helyük, állapotbeli kötelességeik  elvégzése felülírják a Velem való találkozást.
Amikor ők a családjuk, környezetük rendelkezésére állnak, azzal egyben az Én rendelkezésemre  is állnak. Ezért ne elégedetlenkedj és ne zúgolódj. Örülj, hogy ez a maréknyi imacsoport ilyen régen áll! Sok, sok lélek megmentésében segítettetek eddig. Köszönöm nektek!
Légy megértő és türelmes. Szeretettel fogadj el minden más programot és áldd meg őket amikor nincsenek jelen az imaórán.
Megáldalak,megvédelek és megtartalak benneteket az egység lelkével.
Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

Jézus bátor harcosa

Uram! Sokat gondolkodom az osztályon fekvő betegeken, betegségeik kialakulásának okain.
Mennyei Atya: Gyermekem!
A betegségek kialakulásának okai részben a betegek életvezetése, életvitele, káros szenvedélyei, egészségével való nemtörődömség miatt alakul ki.
Lehet az Én akaratomból, mintegy kereszt, a tisztulás keresztje, lehet ördögi támadás, befolyás ami az elme és a gondolkodás területét is érintheti. A többi mennyei titok.
Uram! Azt látom, hogy ezek a betegek életük utolsó szakaszában a legmagányosabbak.
Mennyei Atya: Évikém! Nem véletlenül állítottalak ide. A jelenlét, a valós testi jelenléted, a spirituális jelenléted sokat segít ezeken a lelkeken. A gyógyítás ajándékát is használd.
Láttam, imádkoztál egy eszméletlen beteg mellett, akinek a könnye kicsordult. A Lélek megérintette és ő érzékelte imáidat.
Ezek a betegek rendszerint apatikusak, magukba zárkóznak. A te vidám természeteddel rázd fel őket egy kicsit, beszélgess velük.Légy közöttük, fogd meg a kezüket. Sokat segít nekik a mindennapi szenvedéseik közepette.

Uram! Újra látom Arcodat az Oltáriszentség alatt, a szekrény erezetében.
Jézus: Jelenlétemet nyomatékosítani akarom, szeretném kifejezni mérhetetlen szeretetemet. Ez ajándék neked gyermekem.

20221021_112804.jpg


Jézus bátor harcosa

Uram! Nagyon furcsa és érdekes dolgon gondolkodtam el.
A tárgyak szerepéről az ember életében.
Jézus: Igen gyermekem. A tárgyak kézzel megfogható, szemmel látható valóságok, de mielőtt elkészülnének az ember elképzeléseiben, agyában, mint megfoghatatlan kép jelenik meg.
Pl.: egy híd, melyet a mérnök elképzel, mielőtt megépítené, egy szövőszék amit a mester elképzel  mielőtt megcsinálná, egy festmény amit a művész megálmodik, mielőtt a vászonra kerülne és még hosszan sorolhatnám. Ezek mind először a fejben születnek meg.
Nem mindegy, hogy milyen környezetben élünk, dolgozunk, nem mindegy, hogy milyen tárgyakkal vesszük körbe magunkat. Anélkül, hogy a tárgyakat  bálványokként tisztelnénk, fontos szerepük van.
A spirituális életben a pogány vallásokban a rituálék bemutatásakor a báboknak, füstölőknek, sípoknak stb..., nagy jelentőséget tulajdonítanak. Valójában a tárgyak csak szemléltetik, kézzelfoghatóvá teszik azt a szellemiséget, amit képviselnek.
Itt van példának a Pachamama szobor, ami a földanya pogány istenségének megjelenítője. Igazából nem is csak a szobor,hanem az azt hordozó démoni szellemiség határozza meg a tárgy spirituális jellegét, jellemzőjét.
A tárgyak az egyházban, a katolikus egyházban is fontos szerepet töltenek be. A szobrok, az ikonok, a Szentmise kellékei. Ezek is tárgyak, mégis fontos  velejárói a Szentmisének, mert a Szentség Lelkét képviselik.
Itt van a legszentebb "tárgy" az Eucharisztia, mely az átváltoztatás előtt "csak egy ostya", átváltoztatás után a Legszentebb Szentté, Testemmé és Véremmé változik.
Tehát leszögeszhetjük, akár mindennapi, akár szen dolgokat képviselnek a tárgyak, a használatuk és a használatuk gyökerét képviselő lelkiség határozza meg szerepüket az életünkben.
Tehát elmondhatjuk, minden tárgy, használati eszköz, kézzel fogható anyag mielőtt elkészülne, az ember elméjében születik meg, jó vagy rossz célra készítve el.
Jézus bátor harcosa.