Istenatya mise - 2024. augusztus 4. (vasárnap)

Két órával korábban mentem a templomba, hogy imádkozhassak az Atyaisten képe előtt.  Éreztem az Atyaisten jelenlétét, amint beléptem a templomba, és megláttam az oltáron az Atyaisten gyönyörű képét, amelyet gyönyörű virágok és a képét díszítő koronája vett körül.  Ahogy közeledtem az oltárhoz és letérdeltem, az Örök Atya jelenléte nagyon erős és megnyugtató volt, és a melegség, a mély szeretet és a béke érzése költözött a szívembe és a lelkembe.

Az Atya Isten ezeket a szavakat kezdte mondani:

"Gyermekem, azok a gyermekeim, akik eljönnek erre a szentmisére, hogy tisztelegjenek előttem, kegyelemben fognak bővelkedni, és sok áldás adatik nekik.  Meghallgatom buzgó imáikat, és átadom nekik szavaimat: 'Örök szeretettel szerettem őket, és hűségemet továbbra is fenntartom irántuk.""

Amint P. X. elkezdte a szentbeszédét, hallottam, hogy az Atyaisten szólt, és Ő azt mondta, hogy puszta és ingyenes szeretetet érez P. X. iránt. Nagyra értékeli azt az erőfeszítést, amelyet P. X. tett, hogy kimondja a szavakat, amelyek szükségesek ahhoz, hogy Isten gyermekei meghallják, és azt a jóságot és szerető gondoskodást, amelyet P. X. tanúsított, hogy jó pásztora volt nyájának. "Hűséges papfiam a Szentháromság iránti szeretetét papi fogadalmának odaadásával mutatja meg, amelyet az évek során nagyon komolyan vett."

Az Atya Isten úgy döntött, hogy kimondja szeretetének szavait, amelyeket közvetlenül Fr. X-nek akar kifejezni (magánüzenet kihagyva).

"Gyermekeim, egy romlott és gonosz világban éltek, nagyon kevés lelki segítséggel, még Fiam Egyházán belül is.  Szeretett Fiam Egyháza sok botrányos válságon megy keresztül, és a szabadkőművesség nagy változásokat hoz gyermekeimnek, és zavart is okoz, hogy zavart és sok nyugtalanságot okozzon.  Sok támadás éri Fiam Egyházát, és a spiritualitás hiánya miatt gyermekeink zavarba jönnek, nyugtalanok és elégedetlenek az Egyház jelenlegi tanításain belüli közömbösség és a Szent Hagyományok hiánya miatt. Isteni Fiam Egyháza olyan tisztuláson fog keresztülmenni, mint még soha, és arra kérlek benneteket, hogy maradjatok erősek, és soha ne hagyjátok el az Egy, Szent, Katolikus és Apostoli Egyházat, mert a Pokol kapui soha nem fognak győzedelmeskedni ellene.

Semmi se zavarjon vagy ijesszen meg téged, mert minden elmúlik az idővel, de az Én irántad érzett Szeretetem soha nem múlik el.  Tartsátok erősnek a belém vetett hiteteket, és bízzatok Bennem minden körülmények között, mert életetek minden egyes fordulóján veletek leszek.  Legyen igaz hited Istenedben, mert Én egyengetem utadat.  Arra kérlek, hogy ne a saját éleslátásodra vagy intelligenciádra támaszkodj, hanem inkább bízz a Mindenható Istenedben, aki nagy dolgokat tett érted.  Bár Szeretetem örökkévaló, nem szabad elfelejtenetek, hogy szent félelemmel kell viseltetnetek az Úr iránt, ahogyan P. X. homíliájában előírta: "Az istenfélelem a bölcsesség kezdete.". Meg fogjátok tanulni, hogy az Istentől való félelem is elfordíthat benneteket a gonosztól.  Nyisd meg lelkedet Istened előtt, és kommunikálj Velem mélyebb szinten, és hozzám intézett imáiddal átadod akaratodat a rád vonatkozó Akaratomnak.

Gyermekeim, meg kell tanulnotok, hogy ne próbáljátok meg átvenni az irányítást olyan helyzetekben, amelyeket nem vagytok képesek magatok megoldani.  Ne félelemből cselekedjetek, hanem inkább hitből.  Tanuljátok meg, hogyan engedjétek el magatokat, és adjátok át minden gondotokat és aggodalmatokat Nekem.  Bíznod kell Bennem, és hagynod kell, hogy Én gondoskodjak azokról az ügyekről, amelyek nyomasztanak téged.  Amikor átadod magad Istennek, megtapasztalod az Én tökéletes békémet számodra.

Korlátozott a megértésetek, és nehéz számotokra, hogy tudjátok, hogyan illeszkedik a szenvedés az Én jó tervembe.  Sosem volt könnyű bízni a veletek kapcsolatos tervemben, és ez küzdelem, de én VAGYOK a SZERETET LELKE.  Forduljatok Hozzám teljes bizalommal és szeretettel a szívetekben, és Én közelebb húzlak titeket Magamhoz, és megismertetem magamat veletek.

Szeretetem legnagyobb tette minden gyermekem iránt az volt, hogy elküldtem Egyszülött Fiamat, Jézust a földre.  Jézus tanításain és kegyelmén keresztül érezni fogjátok az irántatok érzett nagy Szeretetemet. Isteni Fiamon, Jézuson keresztül valami nagyon fontos dolgot tanít nektek önmagatokról és Istenetekről, valamint az Istennel való kapcsolatotokról.

Én vagyok a ti Istenetek, és szeretnetek kell az Urat, a ti Isteneteket teljes szívetekből, teljes lelketekből és teljes erőtökből.  Szeretetem végtelen Jóságomból és Irgalmasságomból árad.  Szeretetem állhatatos és változatlan, és továbbra is szeretni fogom minden gyermekemet, és tökéletes szeretettel szeretlek titeket.  Arra kérem gyermekeimet, hogy nyissátok meg szívetek ajtaját, és hívjatok meg Engem, hogy jöjjek és lakjak bennetek.  Át akarom alakítani gyermekeimet azáltal, hogy szívüket szent szent szentélyemmé teszem.  Legyetek engedelmesek Nekem, és engedelmeskedjetek a rátok vonatkozó Akaratomnak.  Az irántam való tökéletes engedelmesség erőteljes módja annak, hogy kimutassátok az irántam való szereteteteket.

Arra kérlek benneteket, hogy gondolkodjatok el azon a vágyatokon, hogy a Szentháromság eljöjjön és lakjon a lelketekben.  Gyermekeimnek meg kell érteniük, hogy amikor Isten bennük él, akkor minden más a helyére kerül az életben.  Minden dolog a jóra fog működni, és Isten meg fog dicsőülni bennetek és általatok.

Gyermekeim, minden világi javatok nem fogja elnyerni a Mennyország örök jutalmát.  Ne engedjétek, hogy e világból bármi eltávolítson benneteket, vagy távolabb vigyen tőlem.  A gonosz kísértései gonosz cselekedetek elkövetésére csábítanak majd benneteket, és a világosság angyalának álcázhatja magát, hogy összezavarjon és megtévesszen benneteket. Maradjatok hűséges gyermekeim, és én szeretettel és nem gyűlölettel, erővel és nem gyengeséggel, bátorsággal és nem gyávasággal, bizalommal és nem félelemmel, bizalommal és nem kétséggel foglak vezetni benneteket.

Én, a ti Szeretet Istenetek, meghallgatom imáitokat és könyörgéseteket a fájdalom könnyein keresztül, és soha nem hagyom el gyermekeimet, akik megengedik, hogy szívükben lakozzam. Tartsátok erősen imáitokat, és meg fogjátok ismerni nagyságomat és fenségemet.

Én vagyok a ti Örök Atyátok, és az Én Szeretetem irántatok örökkévaló.

Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében."