2021. április 5., hétfő

Április 4. Ez a húsvét az a fordulat a világon, hogy lássam Szent Igém beteljesülését

Ne fogadja el az oltásokat; az injekciók gyengébbé tesznek téged - Az ima, amelyet MDM-nek adtam, megvéd téged - Ha otthon leszel, eljönnek a büntetések az országodért; ezek után gyermekeim megkeresnek titeket - imádkozzatok Tajvanért és Hongkongért; Jönnek a fenyítések - Az Antikrisztus Rómában van, és várja, hogy Ferenc pápa teljesítse sorsát - A Brit Monarchiában hamarosan bekövetkező halálesetek káoszt hoznak -  /Nagy-Britannia három állama kettéválik és sok káoszt okoz, és nem sokkal ezután az angliai egyház csatlakozik a katolikus egyházhoz."/ Ez az ajándék a pápaságod koronája. "

 

„A világ nagyon hamar nagy fenyítést fog kapni, hogy felébressze gyermekeinket, mert vakok és arrogánsak, és félreteszik a kegyelmeket - még a látókat és a misztikusokat is -, de ne aggódjon, mivel van egy tervem, hogy felébresszem a gyermekeinket. gyermekek. Hamarosan - nagyon hamar - megengedem, hogy a Tűzgyűrű az egész világ számára látható legyen, majd gyermekeink a félelem által hozzám fordulnak és bocsánatot kérnek, mert az a vágyam, hogy megtérítsem az egész világot, de ez nem történhet meg, amíg a világot nem fenyítik meg. ”
 

„Annyi imára van szükség, különösen Dél-Amerika és Afrika kontinenséért . Sok háború fog kitörni ezeken a földeken, mert hitüket átadták a gonoszoknak. Imádkozzatok, édes gyerekek, imádkozzatok, mert fogy az idő. ”



Imádkozzatok a milánói Szent Bazilikám biztonságáért , mert Sátán el akarja távolítani a Képemet . Imádkozz Benedek pápaért , mert ideje lejárt, és szüksége van imáidra, hogy élete utolsó szakasza az Ő áldása legyen. ”



el kell jönnie a harmadik világháborúnak, majd ezek után a Nagy Figyelmeztetésnek és Csodának , a sötétség három napjával. Amikor ezek eljöttek, a világ megtér, ami a világ népességének 95% -át jelenti, de a 6. hét után Sátán az Antikrisztussal együtt 3½ évig uralkodni fog, majd eljön a vége, gyermekeim. "


 

„Szeretlek, édes gyermekeim, és arra kérlek benneteket, hogy hallgassátok meg a Hangjainkat, mert az idő nagyon rövid. Már csak egy évtized van hátra a korszak vége előtt. Hallgasd meg az összes Üzenetek megadott Garabandal , Bayside , Luz de Maria ,. Medjugorje és végül az MDM , mert ezek az üzenetek sürgősek és sürgetőek. Az elmúlt 80 évben sok-sok más jelenés hangzott el, amelyek azt mondják neked, hogy földed utolsó éveiben élsz, mert Jézus arra vár, hogy visszatérjen a Földre, hogy helyreállítsa a világot, és a világ megújul és nagy boldogságot nyújtson mindnyájuknak. ”