2024. január 13., szombat

Rosa Mystica Szűzanya üzenetek Eduardo Ferreira által 2024. január

Eduardo – Ne vesztegesd a kegyelem idejét

Szűzanya Rosa Mystica által Eduardo Ferreira São José dos Pinhaisban, Brazíliában 2024. január 12-én:

Gyermekeim, békesség. Keresd Istent, amíg lehet. Ne vesztegesd ezt a kegyelmi időt. Azért jöttem Sao José dos Pinhaisba, hogy meghívjalak titeket, hogy együtt imádkozzunk. Imádkozz, hogy segíthessek. Növekedj szeretetben és jótékonyságban. Imádkozz minden nemzet uralkodóiért. A békének minden szívet el kell érnie, különösen azokhoz, akik kormányoznak. Gyermekeim, ne keressétek Istent ott, ahol nincs. Én vagyok az Édesanyád, a Misztikus Rózsa, a Béke Királynője. Szeretettel áldalak.

Január 13:

Gyermekeim, békesség. Ma arra hívlak benneteket, hogy imádkozzatok a fiaimért, a papokért. Én vagyok a Misztikus Rózsa, az Egyház Anyja. Imádkozz a hivatásokért. Imádkozni kell a fiatalokért, hogy igazi hivatások születhessenek. Itt ragaszkodtam ahhoz, hogy imádkozzatok a hivatásokért. Tudatosítani kell mindenkiben, hogy ima nélkül nem lesz igazi hivatás. Minden hónapban végezd el a tizenhárom napos imát [trezena][1] hivatásokért és az összes papságért. Nehéz napok várják az egyházat. Minden nemzetben hiány lesz papokból. A szemináriusok felhagynak a szemináriumokkal, a kolostorok pedig kiürülnek, mert nincs hivatás. Imádkozz, imádkozz akaratoddal. Szeretettel áldalak.

 

Lábjegyzetek

1 Imádság a papokért: Ó, Jézus, nagy főpapunk, hallgasd meg alázatos imáimat a papjaid nevében. Adj nekik mély hitet, fényes és szilárd reményt és égető szeretetet, amely papi életük során egyre növekedni fog. Magányosságukban vigasztalja meg őket. Bánatukban erősítsd meg őket.