2023. január 16., hétfő

Jézus beszélni kezd, miközben az atya elkezdi a homíliáját.

 

"Gyermekem:

 

Azt akarom mondani, hogy nagyon fontos, hogy egyensúly legyen az életetekben, hogy a boldogság és az öröm eszméit evangelizáljátok, valamint hogy felkészüljetek azokra az időkre, amelyekben éltek.

Gyermekeim, nem akarok szomorú szavakat hozni nektek, de ez egy olyan időszak, amelyben a gonoszság teljesen körülveszi egész világotokat, és gyermekeim lelke veszélyben van. Ezért szavaimat arra kell használnom, hogy megpróbáljam felébreszteni sokakat közületek álmotokból. Eljött az óra, és a lelkek megmentése már közel van. Gyengék, fáradtak és kimerültek lesztek a kétségbeesett idők miatt, amelyekben éltek.

Arra kérem gyermekeimet, hogy ezekben a válságos időkben jöjjetek elém, mert én vagyok a ti Uratok és Megváltótok. Irgalmasságom végtelen, és Én egy mindent szerető Isten vagyok, aki nem akarja, hogy egyetlen gyermeke is elveszett legyen.

A gonoszság sötétsége bontakozik ki világotok körül. Gyermekeim nem ismerik fel a közelgő büntetéseket, és azt, hogy a világot hogyan fogja átvenni az Új Világrend. Országotok egyike lesz azoknak a vezetőknek, akik ebbe a gonosz és sötét szervezetbe vezetik majd népüket, amely elhozza az Antikrisztust.

Gyermekeim, tájékoztatlak benneteket, hogy a harmadik világháború a láthatáron van, és Európa inváziója hamarosan meg fog történni. Még van idő arra, hogy megváltoztassátok a szíveteket és feladjátok a világban való életmódotokat. A bulizástok, az ivás és a húsvér test bűnei hamis örömök, amelyek a kétségbeesés és a pusztulás által el fognak tűnni, amint a nyomorúság ezen eseményei elkezdődnek. A bűn mindezen formái a mélység ösvényére vezetnek benneteket.

Ne kövessétek a világotok gonoszságait. Jöjjetek elém, és térjetek meg most, mielőtt még túl késő lenne.

Olyan mélyen szeretlek mindannyiótokat, és el akarom nektek hozni a belső békét, amit kerestek. Gyermekeim vagytok, és én vagyok a ti Egyetlen, Igaz Istenetek, aki megnyitja Szívét előttetek. Meg akarlak vigasztalni benneteket, és Szent és Irgalmas Szívem Szeretetébe helyezlek benneteket.

A Sátán most az irányítást gyakorolja, és most ő uralkodik minden felett a Földeteken, és nagyon sok gyermekem szívét és lelkét vette át.

Gyermekeim, nélkülem és a Mennyország harcosai nélkül nem tudjátok megvívni a gonosz lelki harcát. Nem harcolhattok az ima ereje nélkül azzal, amit nem láttok, vagy amiben nem hisztek. A gonosz erők körülvesznek benneteket, de Uratok és Megváltótok arra kér benneteket, hogy most térjetek meg, hogy eláraszthassam rátok Kegyelmeimet, hogy erőt adjak nektek a gonosz e szellemi harcának megvívásához.

Ragaszkodjatok a rózsafüzérhez és imádkozzátok naponta; imádkozzatok a purgatóriumban lévő Szegény Lelkekért és kérjétek őket, hogy segítsenek nektek. Várják imáitokat; életetek oly sok eseményében tudnak segíteni nektek, de ők maguk nem tudnak semmit sem tenni, hogy segítsenek magukon. Imádkozzatok naponta lelkük nyugalmáért.

Forduljatok az Angyalokhoz és a Mennyország imaharcosaihoz. Ők megértik, hogy milyen súlyos a gonoszság a világotokban, de bosszúért kiáltanak az ártatlan csecsemők megölése miatt az abortusz utálatos bűne miatt.

Hamarosan tanúi lesztek sok gyermekem hirtelen halálának a betegségek miatt, amelyek fel fognak támadni és gyorsan terjedni fognak közöttetek. A levegő, amit belélegztek, szennyezett lesz az ételetekkel és a vizetekkel együtt. Országotok gonosz vezetői elpusztítják és beszennyezik a föld minden javát, amely egykor betöltötte és beborította földeteket.

Imádkozzatok Egyházamért, valamint a pápáért, a hierarchiáért és minden papért, mert sokan közülük nincsenek felkészülve a végükre vagy arra, ami előttetek áll. Lelkük üdvössége forog kockán, és mindannyiótokat felelősségre vonlak, ha nem imádkoztok értük.

Ne feledjétek, hogy pap-fiaim az egyetlenek, akik a kenyeret és a bort Jézusotok igazi Testévé és Vérévé szentelhetik a szentmise megszentelésekor. Ők hallgatják meg gyónásaitokat és bocsássák meg bűneiteket a feloldozás által. Nem hibátlanok, de én leszek a bírájuk; egyikőtöknek sincs joga megítélni őket. Csak azt kérem, hogy naponta imádkozzatok értük. Bármilyen bűnt meg tudok bocsátani gyermekeim szívében lévő igaz bűnbánattal.

Egyházam át fog menni a legnagyobb szenvedésen, és meg fog tisztulni a gonoszság sok bűnétől és a gyalázkodás cselekedeteitől. Ezek a gonosztevők sok mindent elpusztítottak Egyházamban, de nem ti vagytok a bírák. AZT MONDOM NEKTEK: IMÁDKOZZATOK, IMÁDKOZZATOK, IMÁDKOZZATOK A VILÁG MINDEN BŰNÖSÉÉRT, DE KÜLÖNÖSEN PAP-FIAIMÉRT, MERT ŐK FOGNAK A LEGJOBBAN SZENVEDNI, ÉS IGAZI BŰNBÁNAT NÉLKÜL ÖRÖK KÁRHOZATOT FOGNAK SZENVEDNI.

Imádkozzatok hűséges pap-fiaimért, akiket elöljáróik minden indoklás nélkül üldöznek, amikor megvetően és pusztítóan bánnak azokkal, akik Egyházam igaz, Szent Hagyományait és igaz tanítását követik. Hűséges pap-fiaim közül sokan mártírhalált fognak halni, míg másokat a "föld alá" vezetnek. Imádkozzátok az Isteni Irgalmasság káptalanját minden papfiamért.

Ez egy nagyon rázós év lesz, és sok pusztító esemény tanúi lesztek. Sok változás lesz a sokáig szunnyadó és csendes vulkánok hatalmas kitörései révén; a Föld megremeg, ahogy a víz forr a tenger alatt, és a hatások hatalmasak lehetnek, mert az óceánok elmozdulása rekord méretű cunamikat okoz. Pénzügyi instabilitástól fogtok szenvedni, és a Mennyország figyelmeztet benneteket, hogy élelmiszert és vizet takarítsatok meg a jövőbeli éhínségre.

Az országotok sokkal jobban fog szenvedni, mint bármely más ország, mert Atyám keze többé nem védi meg a nemzeteteket. Országotok, népetek és annak vezetői hátat fordítottak Istenüknek, és sok büntetéssel fogtok szembenézni. Tanúi lesztek a háborúnak a saját földeteken, és gyermekeim nagyon fognak szenvedni.

Gyermekeim, a jók mindig is a rosszakkal együtt szenvedtek, de imáitok más kimenetelűek lehetnek azok számára, akik Uruk és Megváltójuk útját követik. Imádkozzatok buzgón a családotokért és mindazokért, akik már nem hisznek a Mindenható Isten hatalmában, mert az igazak és igazak meg fogják látni Uruk Jóságát."

Miután Atya befejezte prédikációját, hirtelen meglátom Szent Mihályt, amint a szószékhez siklik, és féltérdre hajol tisztelettel Atya előtt, és kezét a melltányérjára helyezi; aztán a szentély közepére megy, fogja a kardját, és az arca elé emeli, miközben Atya elkezdi a Szent Mihály Kardja imát. Szent Mihály a jobb oldalára fordul, miközben kardját kinyújtva tartja a jelenlévők felé, és megáldja őket, majd a templom bal oldala felé fordul, és megáldja a jobb oldalán állókat. Ez egy különleges védőáldás, amelyet azoknak ad, akik minden bűnbánati szentmisén részt vesznek.

Azonnal látom Jézust, amint az atya a tabernákulumhoz megy, hogy visszahozza a lúnát az eucharisztikus Jézussal. Jézust közvetlenül az Atya mellett látom, és amikor a pap az Eucharisztikus gyógyító szolgálat megáldásához a térdeplőkhöz lép, Jézus az Atya mellett van. Jézus most a pap jobb oldalán áll, és ráteszi a kezét az Atya kezére, és az azonnal átitatódik. Azonnal látom a fényesség megvilágítását, amely előjön. Mint már említettem, ezt látva tudom, hogy minden pap, akit a katolikus Egyház valóban felszentel, megkapja Jézus Krisztus "erejét" az Egyház összes szentségén keresztül, amelyet maga Jézus állított be. Maga Jézus az, aki ezeket a nagy áldásokat adja nekünk. A katolikus egyház papjai valóban Krisztust képviselik ezeken a szent szentségeken keresztül.

Ahogy ránézek azokra, akik feljönnek erre a gyógyító áldásra, Jézusra nézek, és Ő mindig sugárzóan mosolyog, miközben minden egyes gyermekére olyan tiszta és nehezen leírható szeretettel néz, mert senki más ezen a földön nem tud így mosolyogni. Jézus tele van szeretettel és irgalommal. Ezt nem lehet másképp leírni. Most rám néz és azt mondja: "Igen, ezek az Én hűséges gyermekeim, akik minden hónapban időt szánnak arra, hogy részt vegyenek ezeken a bűnbánati szentmiséken, amikor az időbeosztásuk engedi, és rám bízzák fájdalmukat és szenvedésüket. Irgalmas Szívem minden szeretetével szeretem őket".

"Arra kérlek, mondd meg nekik, hogy ne féljenek, amikor az események szenvedése elkezdődik. Mondd meg nekik, hogy bízzanak és bízzanak az irántuk érzett szeretetemben, és Én átsegítem őket a kereszten, amelyet kérlek, hogy hordozzanak. Soha nem hagyom el őket, és mellettük leszek, amikor Hozzám kiáltanak. Mindegyiküket Szívem szeretetében fogom tartani.

A lelkiismeret megvilágosítása, a figyelmeztetés lesz az Én legnagyobb Irgalmassági Tettem Gyermekeim számára, és a megtérés rövid és békés ideje lesz, mielőtt hűséges gyermekeimet elvezetném a menedékhelyekre, a biztonság helyére, amelyeket előkészítettem számukra.

Lelkileg készítsétek fel lelketek, amíg még lehet; jöjjetek el a gyónás szentségéhez, imádkozzatok a bűnösök jóvátételéért, és tegyetek jót másokkal, ahogyan én tettem a földön. Tetteim által mindannyiótokat vezetlek, és azt akarom, hogy mutassátok ki szereteteteket az egész emberiség iránt, még a bűnösök és azok iránt is, akik szeretetlenséget mutatnak irántatok. SZERESSÉTEK EGYMÁST, AHOGY ÉN SZERETLEK TITEKET. Nyissátok ki a Bibliátokat és olvassátok a Szentírást; ez legyen életetek fontos része."

A Szent Család jelen volt ezen a szentmisén, és a Szűzanya a kezében tartotta a kis Jézust. A Kisded Jézus felemelte kis kezét és megáldotta a jelenlévőket. Majd azt mondta: "Imádkozzatok, mint a kisgyermekek, és éljétek életeteket a szív egyszerűségével".

 

Semmi többet nem hallok és nem látok.

https://www.privaterevelation.org/post/message-from-jesus-to-kay-3