2021. december 13., hétfő

Rosa Mystica Szűzanya üzenetek Eduardo Ferreira által 2021. december

Ne aggódjon a világhírek miatt...de a Nagy Jel után nem marad idő a megtérésre.

Szűzanya, Rosa Mystica, a Béke Királynője Eduardo Ferreira 2021. december 8-án délben*:

Béke veled. Drága szeretett gyermekeim, ezen a napon arra hívlak benneteket, hogy imádkozzatok azok megtéréséért, akik nem hisznek Istenben. Mindannyian áldottak vagytok, amiért meghallgattátok hívásomat, és eljöttetek ebbe a szentélybe, arra a helyre, amelyet választottam. Szeretteim, szeretettől áradó szívvel jövök ismét, hogy teljes és őszinte imára hívjak benneteket. Áldom mindazokat, akik itt jelen vannak, és akik félreteszik vigasztalásukat, és félelem nélkül hirdetik jelenéseimet. A szeretet és a kegyelem sugarai áradnak ki Szeplőtelen Szívemből mindannyiótokhoz ezen a különleges napon. Szeretlek, és ezért jöttem, hogy felébresszak, hogy megtérésre hívjalak. Az [óra] mutatói nem állnak meg: az időt számolják, mégis van idő a megtérésre. Legyen hit és bátorság. Imádságra, bűnbánatra, megbocsátásra hívlak benneteket, és ne vesztegessétek az időt. A Nagy Jel után nem marad idő. [1] Csak könnyek lesznek, és már késő lesz. Légy boldog és hálás az Atyának, aki méltóvá tett téged a szentek örökségére. Szeretettel áldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.


*A fordító megjegyzése: A kegyelem órájával összefüggésben érkezett üzenet, amelyet minden december 8-án délben Szűz Mária, Rosa Mystica, Montichiari-ban (Olaszország) 1947-ben Pierina Gillinek (1911-1991) kaptak. Az Egyház hivatalos álláspontja az, hogy ezeket a jelenéseket a látnok „magánélményének” tekintik, de Brescia püspöke, Msgr. Pierantonio Tremolada, 2019-ben a Fontanelle di Montichiari-bazilikát az egyházmegyei Mária-szentély szintjére emelte. A kegyelem óráját 8. december 2021-án ünnepelték ott, amelyet előző napon egy Mária-szentelési aktus előz meg. Sao José dos Pinhaisban december 8-án olaj ömlött ki a jelenéskápolnában lévő feszületből:

 

 

A Mária iránti áhítathoz, mint Rosa Mystica-hoz kapcsolódóan számos hasonló jelenségről számoltak be szerte a világon. Lát itt.


2021. december 12.

Gyermekeim, ezen a napon arra hívlak benneteket, hogy imádkozzatok családotokért. Jöjjetek mindannyian Édesanyátok, a Misztikus Rózsa, a Béke Királynője szűzies palástja alá. Szeretteim, keressetek menedéket Szeplőtelen Szívemben, és ne hagyjátok, hogy zavarjon benneteket az, amit a világ mond nektek. Bízzatok. Ezek azok az idők, amelyeket meghirdettek. Ma emlékezzetek meg hetedik jelenésemről a franciaországi Ile-Bouchard-ban, 1947-ben, négy gyermeknek. Itt megismétlem, amit l'Ile-Bouchard-ban közvetítettem: imádkozzatok sokat a bűnösökért. Ne hagyjátok, hogy szíveteket a világ hírei nyugtalanítsák. A rózsafüzér fegyver minden rossz ellen. Szeretettel áldalak meg benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.

2021. december 13-án Eduardo Ferreirának

Gyermekeim, ezen a napon arra hívlak benneteket, hogy imádkozzatok családotokért. Gyertek mindnyájan anyátok, Misztikus Rózsa, a Béke Királynője szűzi palástja alá. Szeretteim, keressetek menedéket Szeplőtelen Szívemben, és ne hagyjátok, hogy megzavarja magatokat az, amit a világ mond nektek. Bizalom. Ezek az idők, amelyeket bejelentettek. Ma emlékezzen a hetedik jelenésemre a franciaországi Ile-Bouchardban, 1947-ben, négy gyermeknek.** Itt megismétlem, amit a l'Ile-Bouchard-ban közvetítettem: imádkozzatok sokat a bűnösökért. Ne nyugtalanítsák szíveteket a világ hírei. A rózsafüzér fegyver minden rossz ellen. Szeretettel áldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.

 


**A 7 Marian-jelenés l'Ile-Bouchardban Jacqueline és Jeannette Aubrynak, Nicole Robinnak és Laura Croizonnak 8. december 14. és 1947. között:

https://www.mariedenazareth.com/en/marian-encyclopedia/mary-fills-the-world/europe/france/ile-bouchard-our-lady-of-prayer/
https://www.christendom-awake.org/pages/mary/bouchard/PREFACE.pdf
https://www.ilebouchard.com/histoire/evenement-1947.html (French)

8. december 2001-án André Vingt-Trois, Tours (majd Párizs) érseke engedélyezte a zarándoklatokat és a nyilvános istentiszteletet a l'Ile-Bouchard-ban az „Imádság Boldogasszonya” megidézésével. - A fordító megjegyzése.


1 Számos jelenés, mint például Garabandal, Betania és Medjugorje, állandó elpusztíthatatlan „jelről” vagy csodáról beszél, amely a jelenések helyén marad. Más látók is azt mondták, hogy azoknak, akik addig halogatják a megtérésüket, már késő lesz. Gondoljunk csak a 2Thesszalonika 2:9-12-re, amely Sátán hamisított jeleiről beszél, amelyek szintén megjelennek, különösen az Antikrisztuson vagy a „törvénytelenen” keresztül: „Az, akinek eljövetele a Sátán hatalmából fakad minden hatalmas tettben, jelekben és csodákban, amelyek hazugságban vannak, és minden gonosz csalásban azokért, akik elvesznek, mert nem fogadták el az igazság szeretetét, hogy üdvözüljenek. Ezért Isten csaló hatalmat küld nekik, hogy higgyenek a hazugságban, hogy elítéljék mindazokat, akik nem hittek az igazságban, de helyeselték a rosszat.”