2023. február 14., kedd

Rosa Mystica Szűzanya üzenetek Eduardo Ferreira által 2023. február

"Ragaszkodom a rózsafüzér imádkozásához"

KITARTÁS AZ IMÁDSÁG MELLETT... 2023. február 12. - A jelenések 35. évfordulója

Béke, drága gyermekek! Ezen az áldások napján, amely jelenéseim 35. évfordulójára emlékezik, meghívlak benneteket, hogy imádkozzatok velem együtt családotokért. Gyermekeim, mint Anya és Királynő, ragaszkodom a rózsafüzér imádkozásához, nemcsak családotokban, hanem itt is. Gyermekeim, arra hívlak benneteket, hogy szeretettel és bizalommal járjatok azon az úton, amelyen én vezetlek benneteket Jézushoz. Ne féljetek, gyermekeim - én itt vagyok, és én vagyok a ti Édesanyátok, a Titkos Rózsa, a Béke Királynője, a családok Királynője. Gyermekeim, ma szívem túlcsordul az örömtől, hogy ennyi gyermeket látok ebben a szentélyemben. Tartsatok ki imáitokban. Ne csüggedjetek. Bátorság, gyermekeim. Veletek vagyok, még ha nem is láttok engem. Gyermekeim, ismét meghívlak benneteket, hogy imádkozzatok szeretett fiaimért és papjaimért. Imádkozzatok! Imádkozzatok. Imádkozzatok családjaitokban. Imádkozzatok a munkátok során. Arra is meghívlak benneteket, hogy imádkozzatok a tisztítótűzben lévő szegény lelkekért. Látom, hogy sokan nem vették komolyan ezeket az üzeneteket, amelyeket ide Sao José dos Pinhaisba [Brazíliába] hoztam. Adjatok jó bizonyságot - nemcsak ebben a szentélyben, hanem otthonotokban is. Vigyétek magatokkal szeretettel ezeket az üzeneteket. Nem akarlak szem elől téveszteni benneteket: ellenfelünk csapdákat állított, hogy távol tartson benneteket tőlem. Imádkozzatok! Imádkozzatok. Szeretettel áldalak meg benneteket.

IMÁDKOZZ ÉS BOCSÁSS MEG! - Ellenfelünk megpróbálja az embereket egymás ellen állítani.
2023. február 13.

Gyermekeim, arra hívlak benneteket, hogy imádkozzatok szeretett fiaimért, a papokért. Gyermekeim, szívem örül, amikor látom, hogy gyermekeim megvalósítják kéréseimet. Gyermekeim, imádkozzatok: még egyszer figyelmeztetni akarlak benneteket a hit kihűlésére, amely sok szívben van. Imádkozzatok, gyermekeim.

Gyermekeim, ellenfelünk megpróbálja az embereket egymás ellen hangolni. Ne engedjétek, hogy ez megtörténjen. Ezért fontos imádkozni és megbocsátani. Ne féljetek. Bátorság. Veletek vagyok. Én vagyok az Édesanyátok, a Misztikus Rózsa, a Béke Királynője. Imádkozzatok az Egyházért. Nehéz napok jönnek. Szeretettel áldalak meg benneteket.