2021. december 31., péntek

Misztikus beszélgetések

2021. DECEMBER 17. 3. PÉNTEK VÁC, AZ OLTÁRISZENTSÉG ELŐTT.
 
Jézus: Drága gyermekem! Köszönöm, hogy eljöttél. Imádsz és hódolsz előttem. Csendesítsd le háborgó lelkedet. A bántalmazások és a megaláztatások megerősítenek és alázatra nevelnek.
Uram, úgy érzem mindjárt összeroskadok a keresztem súlya alatt. Meddig még Uram?
Jézus: Gyermekem, a Golgota felé vezető út legnehezebb szakaszához érkeztél, amikor testileg, és lelkileg kimerülten vérző sebektől borítva viszed keresztedet. Minden hű gyermekem így halad a Koponya Helyre. Most csak Rám hagyatkozva, Bennem bízva mehettek tovább. A világ körülöttetek örjöng, zajong,kiabálás hallatszik, zűrzavar, káosz, akárcsak az Én időmben. Most forduljatok el a világ zajától és csak Rám figyeljetek! Amikor elviselhetetlen a kereszt, Én átveszem , segítek, mint egykor Nekem Cirenei Simon. Így visszük együtt tovább, soha ne adjátok fel! Ahogy Én az egész világért odaadtam magam, ti engesztelők a családtagjaitokért, felebarátaitokért vigyétek a kereszteteket. Ahogy Én, ti is a lelkek megmentéséért küzdjetek. A végső győzelem már csak néhány lépésnyire van.
Ezért kedvesem, ne csüggedj, ne panaszkodj, kapaszkodj a keresztedbe és kapaszkodj Belém, mert közel a győzelem!
Megáldalak a kitartó imádság lelkével, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.
 
Jézus bátor harcosa.
 
Jézus: Drága gyermekem, készülj a gyónásra, kérd a Szentlelket világítson be szíved legkisebb zugába,hogy minden vétked, bűnöd napvilágra kerüljön, hogy őszinte bűnbánattal meggyónhasd papfiamnak, hogy Én megbocsáthassak neked.
Uram, nem tudok elszakadni a jelentől amiben élünk, hiszen mást nem is tehetek. A világ örjöng, zavargások ,zűrzavar uralkodik mindenfelé. Bizonytalanság, betegségek, viharok, földrengések, áradások, pusztulás.
Jézus: Igen gyermekem, a végidők jeleit soroltad fel. Lázad az ember, lázad a természet, lázad a Föld. Szoktátok mondani -"megérett a Föld a pusztulásra". Ez pontosan így van. Az Írásoknak be kell teljesedni. A körülöttetek zajló eseményektől nehéz elvonatkoztatni, hiszen benne vagytok benne éltek. Én most mégis azt kérem tőletek vonuljatok vissza. Készüljetek, készülődjetek.
Úgy ahogy az Egyiptomban fogságban lévő zsidóknak mondtam,lélekben testben álljatok készen, mert nem tudjátok sem a napot sem az órát. Ez vonatkozik a Nagyfigyelmeztetésem idejére és Második Eljövetelem idejére egyaránt. Nektek most a feladatotok, hogy egyedül csak Velem járjatok  Rám hagyatkozva, Bennem éljetek, Engem dicsőítsetek. A világ eseményei be akarnak szippantani benneteket. Ne sodródjatok az árral, lelketeket tartsátok tisztán. Amit más választottamnak is mondtam, tartalékoljatok vizet,tartós élelmiszert, meleg takarókat, tisztálkodási szereket, Bibliát, szentelményeket. Mert amikor azt mondom: "Most indulj! Akkor késedelem nélkül indulnod kell! Minden segítséget megadok, mert az Ég Angyalai mozgósítva vannak és az utolsó idők igaz keresztényei mellé vannak rendelve. Ezért ne féljetek! Senki és semmi nem ragadhat ki benneteket kezeimből. Legyetek készen, mert most van itt a " szentek békességes tűrése"
"Itt van a szenteknek békességes tűrése, itt a kik megtartják az Isten parancsolatait és a Jézus hitét! "(Jel:14:12)
Ez egy nehéz időszak. Nem vagytok egyedül. Égi Édesanyátok,Őrangyalaitok, védőszentjaitek és a Szent Angyalok mind, ebben a végső harcban veletek, értetek harcolnak. Tartsatok ki gyermekeim, az idő közel. Szeretlek benneteket.
Megáldalak a bátorság lelkével az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.
 
Jézus bátor harcosa.

2021. december 30. Otthon.
Drága Jézus ! Néhány hete volt egy álmom. Családommal egy magas helyen, egy nyitott terasz-szerű építményen álltunk, és szemben velünk egy magas emeletes ház égett. A lángok futótűzként terjedtek, kétségbeesve segítségükre akartam sietni a lángok martalékául esett embereknek, de esélyem se volt rá, mert messze voltam és tűz percek alatt felemésztette a magas lakóházat. Mindenki bennégett.
Jézus: Ez az álom a forrongó világot jelképezi, amelyben lázadások, forradalmak, belföldi villongások sok, sok ember életét veszik el.
Imádkozz kislányom, hogy az ellenzék és kormányotok között ne robbanjon ki  valami nagy káosz.
Jézus bátor harcosa
 
Jézus névnapi köszöntője.
Jézus: Évikém! Így utólagosan sok örömet és erős bizakodó hitet kívánok neked névnapodra!
Nézd mi van a kezemben!
Egy piros színű, aranyszegélyű rózsa. Fölé hajolok és ráhullatom örömkönnyeimet azért, amiért annyira szeretsz Engem. Nyújtsd a kezedet és fogadd el Tőlem ezt a szál virágot névnapodra, amely a te tündöklő szeretetedet fejezi ki Irántam.
Köszönöm Drága Uram! Mélységesen meghatott a figyelmességed, kimondhatatlanul hálás vagyok ezért a figyelmességért. Áldott Légy! Szeretlek!
Megáldalak az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.
 
Jézus bátor harcosa