Imacsoportunk úgy döntött, hogy heti imáinkat A otthonában fogjuk imádkozni, mert nála van a Guadalupei Szűzanya képe, amely egy vándorkép, amelyet az eredeti Tilmához érintettek Mexikóvárosban, Mexikóban.  Mindannyian elmentünk a magunk által kiválasztott templomokba a napi szentmisére, és 9:30-ra találkoztunk A-nál.

Tele voltunk izgalommal, mert mind a kilencen jelen voltunk, ami ritkán fordul elő, mert J. és P. mindketten visszatértek a munkába.

A Szűzanya Guadalupei Szűzanyaként jött el az imacsoporthoz, és a rózsafüzér első évtizede után kezdett beszélni.

"Édes gyermekeim:

Ó, micsoda ÖRÖMöt érez égi Édesanyátok ebben az időben.  Az, hogy választott gyermekeim ezen a dicsőséges napon jelen vannak, a szeretet olyan nagy ajándéka számomra.

Gyermekeim, Guadalupe-i Édesanyátok volt az, aki elintézte, hogy mindannyian együtt legyetek itt, hogy közbenjárásom révén felajánljátok különleges szándékaitokat, valamint hogy ezen a nagyon különleges napon megkapjátok különleges kegyelmeimet számotokra.

Szeretnék köszönetet mondani gyermekemnek, B.-nek, aki felajánlotta ezt a képet A.-nak, és köszönöm A.-nak, hogy megnyitotta otthonát erre a különleges alkalomra, hogy mindannyian itt lehettek együtt.  Mindannyiótokat anyai Védőköpenyem fogja beborítani ettől a naptól kezdve Tilmámmal. Ez a nap nem véletlen volt, hanem Mennyei Édesanyátok terve, hogy mindannyian megkapjátok azokat a kegyelmeket, amelyekkel ma megajándékoztak benneteket.  Azért nevezem ezeket a kegyelmeket különlegesnek, mert felajánlom nektek a lelki növekedésetek érdekében, és hogy erőt és védelmet adjak nektek a gonosz támadásokkal és eseményekkel szemben, amelyek hamarosan el fogják érni világotokat, de különösen az Amerika elleni támadásokkal szemben.

Múlt héten említettem nektek, hogy egy nagy esemény fog bekövetkezni, és ez most megvalósul.  Arra kérlek benneteket, hogy imádkozzatok ennek az eseménynek az enyhítéséért; az esemény nem hárítható el, de fontos, hogy imádkozzatok ennek az eseménynek és az azt követő katasztrofális eseményeknek az enyhítéséért. Korábbi üzeneteimben már figyelmeztettelek benneteket sok mindenre, ami történni fog, és minden úgy fog bekövetkezni, ahogyan azt elmondtam, és szükségetek lesz szellemi erőre, valamint fizikai és mentális kitartásra, hogy átvészeljétek ezeket a sivár időket.

Gyermekeim, növekednetek kell a hitben és lelkileg fel kell készülnötök a páncélzat szentségeivel, valamint a rózsafüzér imádkozásával és a rendszeres gyónással, hogy a Kegyelem Állapotában maradhassatok, mert az ördög gonosz csapdája megtámadja majd a családjaitokat és a tervezett teljes pusztítás pénzügyi csőd, éhínség, katasztrófák, járványok és egy háború miatt, amely egész Európára és azon túlra is kiterjed.

Nem akarok félelmet kelteni bennetek, de ezek a világesemények szörnyűek lesznek, és figyelmeztetnem kell azokat a gyermekeimet, akikre számíthatok imáikban, amelyekre nagy szükség van.

Gyermekem, emlékezz Szent Mihály szavaira, amelyeket tavaly decemberben a vezeklés szentmiséjén mondott: "Nézz az Egyházra, és amikor a tekintélyelvű gonoszok eretnekséget kezdenek teremteni isteni Fiam szent Egyházán belül, a Figyelmeztetés közel lesz, és gyermekeinket a menedékhelyek biztonságába küldjük.

Gyermekeim, arra kérlek benneteket, hogy imádkozzatok a bűnösök jóvátételéért áhítatos imádságaitokon keresztül.  A próféciák, amelyeket sok évszázadon keresztül és a jelenlegi próféták által adtak, hamarosan elkezdődnek, és az emberiség szenvedni fog a tiszta gonoszság cselekedetei miatt.  Imádkozzatok gyermekeink megkeményedett szíve ellen, mert nem hiszik el, hogy ezek a konfliktusok létre fognak jönni, és túl későn fogják megtanulni, hogy a büszkeség bűne lehetővé tette számukra, hogy elvakuljanak.  Ezért kérem, hogy imádkozzatok a megkeményedett bűnösökért és az emberiség jóvátételéért.

Ne feledjétek, hogy a Figyelmeztetés célja, hogy minden gyermekünket közelebb hozza Fiamhoz, és növelje hitüket, és hogy megbánják bűneiket.  Gyermekeinknek fel kell készülniük erre a napra, de nem szabad félelemmel várniuk azt.  Isten nem a félelem miatt küld dolgokat, hanem - igazságossággal és szeretettel - gyermekei javára teszi, hogy élvezzék az örök boldogságot, és ne legyenek lelkileg elveszve.

(Sokan tapasztalnak emlékezetkiesést és agyi ködöt. A Boldogasszony kommentálja ezt a helyzetet).  Az, hogy feledékenyebbé válsz, nem feltétlenül jelenti azt, hogy demenciád van.  Olyan korban éltek, amikor a világotok gonoszai sok nehézséget és egészségügyi problémát okoznak gyermekeinknek és a vegyi anyagoknak, amelyeknek ki vannak téve, mint például a chemtrails és a mérgező vegyi anyagok más eszközei, amelyeket ők [a gonoszok] használnak az ételeitekben, amelyek betegséget és más egészségügyi problémákat okoznak.

Szeretném, ha szentelt vizet használnátok az ételetekre és minden italra, amit isztok, és kérjétek Jézust, hogy tisztítsa meg az ételt és az italt, amit a testetekbe juttattok. Azt is tegyétek, amit a Szentlélek tanácsolt gyermekeinknek, hogy minden nap tegyétek a kereszt jelét a homlokotokra, és kérjétek Őt, hogy pecsételje meg és védje meg az emlékezeteteket, és oldja fel a gonoszság hatásait, amit az emlékezetetek ellen használnak.  Kérjétek Őrangyalotokat, hogy segítsen nektek emlékezni arra, hogy ezt tegyétek.

Mondjátok továbbra is naponta a rózsafüzért a világ békéjéért és a háború végéért.  Arra is kérlek benneteket, hogy imádkozzatok a Szent Szűz Anyaszentegyházért, mivel hamarosan megtisztuláson megy keresztül, hogy megtisztuljon minden gonoszságtól és gonoszságtól, ami az Egyházba jutott.

Mindannyiótokat megáldalak isteni Fiam szeretetében és az Ő Boldogságos Anyjának szeretetében".