2014. március 9., vasárnap

A Váci Színházról néhány gondolat


Vác, igaz nem túl rég óta, de színházzal is büszkélkedhet. A Rombolás eszközei sorozatunkban már állást foglaltunk a színház kapcsán, amelyet a Vác városában található is csak megerősít. Sajnos az itt felvonultatott darabokra már nem lehetünk annyira büszkék, sőt magyar színpadra való darabokat egyáltalán nem lelni itt. Örkény István, Müller Péter, Kulka János, Straub Péter, Straub Dezső, Hernádi Judit, Kern András csak néhány név a teljesség igénye nélkül. Tudvalévő, hogy őket a származásuk köti össze, az is tudvalévő, hogy néhányuk kétséget kizáró bizonyságot tett arról, hogy bizony nem kedveli a befogadó népet, ez esetben a magyart. Bizonyára emlékeznek még Hernádi Judit magyargyűlölő kirohanásaira, valamint "kimagasló" munkásságára olyan nyugatról importált romboló hatású műsorokban, mint a Csillag Születik.
Hídfő.net | Hernádi és Kern, köszönjük, de nemHernádi és Kern, köszönjük, de nem.
A színház igazgatója, bizonyos Kiss Domonkos Márk úgy tűnik a zsidó értékeket részesíti előnyben, a magyar értékek ellenében. Pedig van ám nekünk különb, mint Örkény és jobb színész, mint a lúdtalpas Kern. Nem kérünk a magyargyűlölők szerepeltetéséből. A korábban kábítószerezéseiről elhíresült igazgatócska számunkra végérvényesen leszerepelt. Számunkra az előadásnak vége.
Tavaszi Virág

Moszkva deportálással bünteti a szexuális zaklatást, ha bevándorló követi el


Moszkvában a törvényhozók egy olyan törvény előkészítését végzik, ami a nemi erőszakhoz mérhető súlyosságúvá nyilvánítja a szexuális zaklatás minden formáját. Súlyosbító körülményként merül fel, ha a bűntény áldozata az elkövetőnek alárendelt helyzetben van (alkalmazottja, gyermeke, stb.). Emellett szerepel egy kitétel, ami vélhetően kiveri majd a biztosítékot a nyugati támogatású nem-kormányzati szervezeteknél. Ugyanis ha a szexuális zaklatást elkövető személy bevándorló, amellett, hogy jókora pénzbüntetést kell fizetnie, azonnal deportálják az országból.
A törvényjavaslatot előterjesztő Oleg Nilov a nők védelmének céljából terjesztette be a javaslatot. Hozzátéve, hogy az orosz fiatalok egyre nagyobb számban vannak kitéve a bevándorlók által elkövetett szexuális zaklatásnak. A szórakozóhelyeken, vagy a nyílt utcán elkövetett támadások száma megnőtt az utóbbi években. Emiatt Oroszországban érvényben van egy törvény, ami a nemi erőszakot 1 év munkatáborral bünteti. Egyelőre zajlanak a viták a büntetés mértékéről, javaslat szerint az elkövető első alkalommal komoly pénzbüntetést kell fizessen, második alkalommal (azaz visszaesés esetén) a nemi erőszakra vonatkozó törvény az irányadó.
Újítás, hogy az áldozatok bejelentését csak egy szemtanúval kell alátámasztani, hogy a vád megállja a helyét. A budapesti éjszakai életre is ráférne egy ilyen törvény, különösen az utóbbi években rendszeressé váló, több személy (általában cigányok) által elkövetett nemi erőszak és gyilkosságok miatt. Nagyon hamar megtisztulna az ország a kormány által befogadott, összeférhetetlen elemektől, melyeknek a menedékjog megadása után első útjuk az éjszakai éltbe és szórakozóhelyekre vezet, és potenciális veszélyt jelentenek minden fiatal magyar lányra, aki sötétedés után egyedül mer kimenni az utcára.

http://www.hidfo.net/2014/03/09/moszkva-deportalassal-bunteti-szexualis-zaklatast-ha-bevandorlo-koveti-el

Ukrajna: Percről percre (folyamatosan frissül)


2014. március 10.
14:44 - Szergej Lavrov orosz külügyminiszter bejelentette, hogy "A nyugati államok szerintünk is abban érdekeltek, hogy az egész ügy a nemzetközi törvények keretein belül legyen megoldva, minden ukrán érdeke szerint, kivétel nélkül."
14:26 - Az Orosz Külügyminisztérium kifejezte reményét, hogy az USA diplomatái is aggódva figyelik az eseményeket az ukrán fegyverrektárakból ellopott fegyverek miatt.
11:31 - elindult a krími referendum weboldala: http://referendum2014.org.ua/
10:32 - Szevasztopolban bejelentették, hogy mostantól az orosz az adminisztráció hivatalos nyelve.
10:02 - 15.000 ember vett részt Cseljabinszkben tartott oroszpárti tüntetésen, amivel a Krím-félszigetet és az ukrajnai oroszokat szerették volna támogatni.
Hídfő.net | Cseljabinszk, oroszpárti tüntetésCseljabinszk, oroszpárti tüntetés, 2014.03.10.


07:58
- Oroszország kifejezte nemtetszését azzal kapcsolatban, hogy a Jobb Szektor felfegyverzett tagjai támadtak békés tüntetőkre Harkovban szombaton. Az orosz külügy hozzátette még, hogy a nyugati mégia "kínosan hallgat" az ügyről, ami alapjaiban kérdőjelezi meg az objektivitásukat és demokratikusságukat.
03:24 - Kína miniszterelnöke, Xi Jinping felhívta Barack Obama figyelmét, hogy az ukrán helyzetet békés úton kell rendezni, "Elsősorban a politikai és diplomáciai megoldásokat kell bevetni a helyzet rendezésére".

2014. március 9.


20:32 - Gerhard Schröder volt német kancellár szerint az EU hozzáállása az ukrán kérdéshez alapvetően hibás volt. Schröder szerint soha nem kellett volna Ukrajnát belekényszeríteni egy választásba az EU és Oroszország között.
19:02 - Szevasztopolban egy csoport szélsőségest megakadályoztak egy provokáció kivitelezésében. Taras Sevcsenko ukrán költő születésének 200. évfordulóját készültek megünnepelni, amikor egy csoport náci jelszavakat skandálva az ünneplők közé rontott. A rendőrség megerősítette, hogy Jobb Szektor tagok is voltak a támadók közöt. Később két felfegyverzett majdanista kezdett lövöldözni a szobornál, de az ott lévő önvédelmi alakulatok mindkettőt elfogták és átadták a rendőröknek.
16:19 - Az orosz ex-olajmágnás, Mihail Hodorkovszkij meglátogatta a Majdan-téri tünetőket, és kijelentette, hogy meg van győződve az oroszok aktív részvételéről a véres februári öszecsapásokban. Hodorkovszkij szerint a tüntetők elleni erő alkalmazásáról tudtak az orosz hatóságok és azt támogatták is. Hodorkovszkij meggyőződése, hogy a majdani összecsapásokban nem vettek részt nácik vagy fasiszták, szerinte ilyen csoportok nincsenek is az országban. Kiváló bizonyítéka ez a kijelentés a cionfasizmus létezésének, amikor is már komoly zsidó pénzmosó és adócsaló ex-milliárdosok is az ukrán szélsőségesek pártját fogják.
Hídfő.net | Hodorkovszkij meglátogatja a majdani tüntetőketA zsidó rabló, Hodorkovszkij a majdani önvédelmi erők egyik tagjával beszélget, Kijev, 2014.03.08.
16:00 - A krími parlament kifejtette, hogy a népszavazás eredményéről függően, de meg kívánják tartani az autonóm köztársaság státuszukat az Oroszországi Föderáción belül is.
15:00 - Márcuis 3. óta 3500 orosz állampolgár belépését tagadta meg az Ukrán Határrendészet, köztük 16 újságíróét is, tekintetel, hogy nem szívesen látott személyek Ukrajnában, közölte Pavel Shisholin, az Ukrán Határrendészet vezetője.
14:04 - Vlagyimir Putyin, Angela Merkel és David Cameron telefonkonferencia keretein belül tárgyaltak a krími helyzetről. Putyin kifejtette, hogy a Krími Parlament döntései összhangban vannak a nemzetközi joggal, valamint az ott élők érdekeit képviselik.
13:17 - Több ezer anti-Majdan tüntető gyűlt össze Luganszk városában és elfoglalták a helyi adminisztráció épületét. Kitűzték az orosz zászlót, és a kijevi illegális kormány által kinevezett helytartó, Mihail Bolotszkik lemondását követelik. Hozzávetőlegesen 1000 tüntető behatolt az épületbe. Az épületfoglalás előtt a tüntetők összecsaptak a Majdan-pártiakkal, és elzavarták őket.
Hídfő.net | Oroszpárti tüntetők elfoglalták a luganszki adminisztráció épületét
13:05 - "A modern világban az emberek nem beszélhetnek már a szankciók nyelvén" - emelte ki Kirill Barszkij, a Shanghai Együttműködési Csoport orosz elnöki különmegbízottja. A teljes interjú megtekinthető az orosz külügy weboldalán.

http://www.hidfo.net/2014/03/09/ukrajna-percrol-percre-folyamatosan-frissul

A válság felülírja a NATO terveit?


Jelen állás szerint nagyon úgy tűnik, a válságban fetrengő nyugat gazdasági gondjai felülírják a katonai törekvéseit. A NATO ügynökei hatalmas anyagi támogatással felfordították egész Ukrajnát, - de most nem tudnak mit kezdeni a kialakult helyzettel, az irányítás kezd kicsúszni a kezükből. Az ukránok semmit nem tapasztalnak az új forradalomból. Nincs sikerélmény, csupán annyi változott, hogy kezdődnek a súlyos megszorító intézkedések.
Brüsszelben az EU csúcstalálkozón a legnagyobb gazdaságú országok egyeztető megbeszélésén mindenféle szankciót elutasítottak. A levegőben lóg pár olyan megszorítás, amelyen Moszkvában maximum röhögnek; ilyen a vízum szigorítás, vagy pár ember kitiltása. Diplomáciailag természetesen van min lovagolni, de ezek semmit nem jelentenek a valóságban. Emellett pár apróságról szó esett, és ezek tükrében érthető a nyugat meghátrálása. Legfőképpen Németország húzza keresztbe az USA rakétaterjeszkedési terveit.
Bármilyen meglepően hangzik, jelenleg Németország legnagyobb gazdasági partnere Oroszország. A lehallgatási botrány óta amúgy is kihűlt a levegő az európai és az amerikai cionisták között, jelenleg tartják a két lépést egymástól. Nemsokára fogják ők még egymást okolni is, sőt, egymással szembe is fognak kerülni, ahogy tovább mélyül a gazdasági válság és nőnek a gondjaik. Amikor Angliában megszellőztették, hogy nem támogatják a szankciókat, már érezhető volt némi baj. Az az EU felvetés, miszerint minden nemű fegyverszállítást fel kell függeszteni Oroszországba - javasolta Rebekka Harms EU biztos - szinte a vicc határát súrolja. Ez már csak egyet jelent; kifogytak az eszköztárból. Nincs mivel fenyegetőzni. A gazdasági szankciók pedig mit vonnának magukkal? Jöjjön pár meglepő adalék, és akkor láthatjuk, mik a fő bajok, miért is vannak gondban.
Németország jelenlegi járműgyártásának 40 %-a Oroszországba megy. Ez olyan szám, amely valóban meglepő. Oroszország olyan fejlődési stádiumban van, hogy most mindent beszippant, és ez egy 140 milliós piac. Amennyiben ezt le kell állítani - márpedig 5 perc alatt blokkolja az EU bevitelt Putyin, ha éppen úgy akarja -, az egyet jelentene azzal, hogy sok millió munkást már másnap az utcára lehet rakni Németországban és a beszállítói országokban.
Csak a német - orosz kereskedelmi vonalon 200 000 német dolgozik. Az ő munkahelyük is megszűnne percek alatt.
Oroszország az egyetlen hely, ahonnan a nyugat be tudja szerezni a nagyon ritka földfémeket. Kína már évekkel ezelőtt blokkolta az eladást, mondván gyártassa le aki akarja Kínában a technikát. Így állhatott elő az a helyzet, hogy az USA Kínában gyártatja le a legtitkosabb fegyverei elektronikáját. Nincs lehetősége a szükséges földfémeket beszerezni, nincs forrás. Az egyetlen eladó Oroszország, amely így azonnal leállítana mindennemű eladást. A nyugati elektronikai gyártás azonnal összedőlne. Az egyetlen megoldás az lenne, hogy jó pénzért a szemétből guberálnának ki alapanyagot. Az egész nyugat mehetne Kínába kunyerálni, hogy mindent gyártsanak le nekik. Ezzel azonban a nyugati világ elektronika gyártásának egy időre vége lenne.
Oroszország az atomerőművek fejlesztésében, felújításában és építésében szorosan együttműködik Németországgal. Elektronika a Siemenssel, speciális szivattyúk, és vezérléseket innen rendelik meg, ezeket kifejezetten az orosz erőművekhez fejlesztik a németek. Sok milliárdos üzletek ezek is, és sok-sok munkahely.
Az a nyersanyag mennyiség, amit Oroszország egyetlen rendelettel le tud állítani, és kínai irányba fordítani (ennyit tud a jelenlegi hálózaton átirányítani) azt eredményezné, hogy Németország elvesztené a napi olaj igényének 35 %-át, és a gáz 30 %-át. Vagyis legalább 50%-os áremelés történne pillanatok alatt az üzemanyagokban és fűtőanyagokban, amelyek már így is rendkívül drágák. Ezzel a rettenetesen nagy német logisztika ára a duplájára emelkedne, a termékek áraiban olyan infláció következne be, amelyet a nyugati társadalmak már nem viselnének el. Emellett az ukrajnai szállítások leállításával tulajdonképpen Dél- és Kelet-Európa valamennyi olaj és gáz forrását elvesztené.
Lavrov nagyon keményen beszélt John Kerry amerikai külügyminiszterrel nemrég egy telefonbeszélgetésen, melyet az amerikai fél kezdeményezett. Közölte vele, hogy minden Oroszország elleni intézkedés bumerángként fog hatni visszafelé is.
Nekünk azonban egyre inkább kezd az az érzésünk lenni, hogy Ukrajnában a valóságos nehézségek most kezdődnek. A soviniszta felforgatók kezdenek önjáróvá válni, viszont nagy mennyiségű fegyvert zsákmányoltak, és sokkal nagyobb erőt képviselnek, mint a cionista liberális banda. Ők csak beleültek abba, amit a szerencsétlen, csőbe húzott nacionalisták kikapartak nekik. Erő azonban nincs mögöttük. Ez a társaság azonban a kelet és a nyugat előtt is szalonképtelen, és még alá is játszanak ennek, a rendkívül szerencsétlen törvény ötleteikkel. Az oroszok élesen szembekerültek velük, az oroszok elleni atrocitások miatt. Könnyen előállhat az a helyzet, hogy ha az előrehozott választásokon nem szerepel megfelelő szinten a soviniszta oldal, akkor újra felforgatják az országot. Van benne már gyakorlatuk. A nyugat mondhatni ráfaragott velük, és a saját kardjába dőlt. Nagyon könnyen elképzelhető még az is, hogy maga a nyugat fog könyörögni Moszkvának, hogy tegyen rendet Ukrajnában. Moszkva azonban most is rendkívül nagy érzékkel politizál. Nyugodtan viselkedik, katonai lépései teljesen kiszámíthatatlanok, a Krímben tartózkodó 16 000 fegyveresről a mai napig nem tudni, hogy valójában kik is. Sem katonailag, sem gazdaságilag nincs az EU felkészülve egy oroszok elleni fellépésre, bármennyire is szeretnék ezt mutatni. Az USA pedig egy fogatlan oroszlán, nagy sörénnyel, de valódi erő nélkül.
A nyugaton sincs már olyan nagyon nagy egyetértés, a végén a kígyó saját farkába harap, és saját magát falja fel.
Kemény Gábor

Luganszkban is kitűzték az orosz zászlót


Több ezer orosz tüntető gyűlt össze a kelet-ukrajnai Luganszkban a városháza előtt, hogy követeljék a Kijev által kinevezett - illegitim - kormányzó lemondását. A tömeg miután összeütközött egy EU-párti tüntetéssel, megrohamozta a városháza épületét és kitűzte az orosz zászlót. A helyszíni beszámolók szerint mintegy 3000 fő vett részt az akcióban, ebből ezren az unió-párti ellenzék elzavarását követően benyomult az épületbe.
Napról-napra újabb városok hivatalaira tűzik fel az orosz zászló, mióta az illegitim kijevi kormány elkezdett zsidó kormányzókat kinevezni a dél és kelet ukrajnai városok élére.
Korábban Harkov és Doneck is eltávolította a helytartókat. Ezt a hullámot Kijev már nem tudja megállítani.
http://www.hidfo.net/2014/03/09/gyorshir-luganszkban-kituztek-az-orosz-zaszlot

Fegyver-ellenes csoportok próbálták eltüntetni a Facebookról a fegyveres hirdetéseket, de belebuktak


Az elmúlt hónapokban a legnagyobb fegyver-ellenes csoportok folyamatosan nyomást gyakoroltak a Facebook tulajdonosaira. A céljuk az volt, hogy minden civil fegyvereladásról szóló bejegyzés eltűnjön a közösségi oldalról. Olyan -egyértelműen hazug- dolgokat állítottak, hogy a Facebookon illegális fegyverkereskedelem zajlik.
Bár az Internetes fegyverkereskedelem/eladásra és vásárlásra ugyanazok a szigorú törvények vonatkoznak mint a világhálótól független boltokra és üzletekre, mégis olyan mítoszokat terjesztenek bizonyos csoportok és szervezetek, hogy az Internetes eladások nincsenek törvényekhez kötve. Ezek a fegyver-gyűlölő szervezetek olyan hazugságokat terjesztenek hogy a bűnözők Interneten úgy tudnak vásárolni lőfegyvereket, mintha csak zoknit vagy könyvet vennének. Ennek természetesen semmiféle valóságalapja nincs. Jelenleg azt is meg akarják akadályozni hogy az emberek Interneten beszélgessenek lőfegyverekről, holott ez a szólásszabadság része. A Facebook a követelőzők miatt most kiadott egy közleményt, miszerint ha valaki törvényekhez kötött dolgot szeretne eladni, akkor emlékeztetőt küldenek neki arról hogy amit árul, arra törvények vonatkoznak és ő azt köteles betartani. Ez volt a nyilatkozatuk lényege.
A fegyvertartás támogatói örülnek a Facebook ezen lépésének és felhívják a figyelmet arra, hogy a média hazudik, ugyanis több helyen is megjelentek olyan álhírek, miszerint "a Facebook az új szabályzatában betiltotta a fegyvereladásokat". A média félretájékoztat, mert nem történt változás, az embereknek ugyanúgy be kell tartaniuk a törvényeket, mint ahogy eddig is, de a Facebook nyilatkozatából egyértelműen kiderül, hogy a szólásszabadság és a fegyvertartás joga ebben az esetben nem sérült, hanem pont ellenkezőleg, inkább erősödött.

Forrás: Túlélő blog

Ha még voltak kétségek a Majdant illetően!


Hát akkor “lássuk a medvét!” Ki is ez a Dmitrij Jaros? Aki amúgy a Jobb Szektor vezére?! Akiről nem árt tudni, hogy a Ukrajna zsidó fölforgatása katonai szárnyának a vezetője.

politiko.ua

A Jaros familianév a zsidó Yaros és a Roche névből adódott össze. Előbbi a “fő” (valaminek a feje, vezetője, irányitója) utóbbi a Roche “vezért” jelent, és utal, hogy Avgyim Yaros magas tisztséget tölt be az ukrajnai hasid közösségben.
Avgyim 1971 szeptemberében született Kemenyszkojéban, zsidó családban, a Szent Napon Jom Kippur mapján. (A zsidó naptár szerinti 5732 esztendő -sajnos általunk a továbbiakban értelmezhetetlen Tishrei 10-napján. B-R)
A fiú születését a bölcsek úgy értelmezték, hogy ő lesz az, aki a gójokban félelmet és rettegést ébreszt. Ennek megfelelően aztán a gyereket a cionizmus katonai hagyományain nevelgették, és készitgették föl a nagy feladatra.
Avdim már 12 éves korában fejből vágta Sulhan Aruh és Zeev Habotyinszky irásait! (Hogy ezek kik lehettek?-nem tudjuk értelmezni. Sejtéseink szerint valami nagy disznók. B-R)
Kapacitálták is Menachem Begint, hogy menjen el személyesen meggyőződni a csodagyerekről. (A történet folytatását a tudósitás nem taglalja, márminthogy Begin elment-e Kamenyszkojéba, de igy folytatódik B-R megj.) Egy hosszú beszélgetés után megáldotta Avdimot, és közölte: “a jövőben Makkabeus lesz!”

1989 februárjában Avdim Jaros aktiv tagja lett a “Ruah Elohim Ukrajna” nevű szovjetellenes mozgalomnak. 1994 júniusában pedig alapitó tagja lett a “Trizub” nevű cionista terrorszervezetnek, melynek regionális irányitója Simon Bender volt.
A szervezet logójába ekkor került bele a a héber SIN betű a Neptun-villa formájában, és ez képviseli Shaddaj tüzes szellemét, ami segiti a zsidó katonákat, akik Sionért és Harmadik Salamon templomáért harcoltak.

fd78abc4b57ca7cc935cc12bc213a2db_9280e35172db5bc5c0040443fd396455.jpg 2005 óta Avdim Jaros a terrorszervezet legfőbb irányitója.
Most Avdim és az ő parancsnoksága latt működő “Trizub” csapatnak lettek alárendelve a “Cahal” és egyéb hasonló zsidó, akiknek a törzsi vezetője Dudajev, hogy “speciális tevékenységükkel” segitsék elszakitani Ukrajna számukra stratégiai fontosságú nyugati területeit. (Kelet-Ukrajnától. B-R) És ez a Dmitrij Jaros nevezetű zsidó bandita szólitotta fel Doku Umarovot egy szövetségre!


A potenciális szövetséges! Mindegy ki?-csak orosz és keresztény-ellenes legyen!



Bal-Rad komm : Ezekkel az eredeti irásban szereplő történelmi utalásokkal sokat mi nem tudtunk kezdeni, ezért aztán a minden bizonnyal előforduló hibákért elnézésüket kérjük.

Ám immáron világos lehet mindenki számára, hogy micsoda mocskos karmok marcangolják Ukrajnát a nacionalista és oroszellenes fröcsögéssel álcázva förtelmes törekvéseiket.

Világossá válhat immáron mindenki számára, hogy a “mgyar” állam és annak politikai maffiái kik mellett tették le voksaikat!

Világossá válhat mindenki számára, hogy ha ezek a szörnyetegek megkaparintják Galiciát, akkor Magyarország bekeritése megtörténik!

Világossá válhat tehát mindenki számára, hogy mihez is asszisztálnak a “magyar” politikai maffiacsaládok!

Azok a magukat magyaroknak vallók pedig, akik nem állnak ki Oroszország mellett ezzel a cionista szörnyeteggel szemben-nos azok segédkezet nyújtanak ennek az aljas cionista hordának céljaik megvalósitása érdekében!

Kell NEKIK Galicia nagyon! És Magyarország!

Rogozin: a NATO fenyegetése egyre nő, fegyverkeznünk kell


Dimitrij Rogozin orosz miniszterelnök-helyettes bejelentette, az Egyesült Államok és a NATO mostanra olyan fenyegetést jelent Moszkva számára, ami szükségessé teszi az orosz hadsereg újrafegyverzését a legmodernebb fegyverekkel. "Az USA és a NATO terjeszkedését, valamint a közvetlen katonai fenyegetést nézve senkinek nem lehetnek kétségei afelől, hogy végre kell hajtani a hadsereg és flotta újrafelfegyverzését, valamint a védelmi ipar és katonai fejlesztések teljes megújítását."
Hídfő.net | Rogozin: a NATO fenyegetése egyre nő, fegyverkeznünk kellRogozin ezt saját Facebook-profilján jelentette be, a bejegyzés hatalmas népszerűségnek örvend.
Az orosz lakosság közvetlen katonai fenyegetésnek élte meg (mert az is), hogy az illegitim kijevi kormány a NATO segítségét kérte "az ország területi egységének megőrzésére", ami azt jelenti, hogy NATO-beavatkozást akarnak kiprovokálni a függetlenedő orosz területeken. Oroszország korábban törvényes felhatalmazást kapott Janukovics elnöktől katonai erő bevetésére Ukrajna területén. Ez együttesen eredményezi, hogy Ukrajnában a kelet és nyugat szembenállásának frontvonala konzerválódni látszik, ami közvetlen katonai fenyegetést jelent Oroszország és a térség más békeszerető országai számára.
A Pentagon a héten jelentette be, hogy további vadászgépeket küld a balti államokba járőrfeladatok ellátására. A NATO vadászgépei folyamatos mozgásban vannak az orosz határ mentén, miközben az amerikai haditengerészet 18 hajóból álló flottát küld a Fekete-tengerre és összevont hadgyakorlatot tartanak két NATO bábállammal, Romániával és Bulgáriával.
Oroszország válaszul azonnali mozgósítást és több rendkívüli hadgyakorlatot rendelt el a nyugati katonai körzetben. Jelenleg is folyamatban van a légvédelem felrázása, Moszkva több hónapon át tartó szituációs és éles lőgyakorlatokkal gondoskodik róla, hogy a légvédelem ébersége a megfelelő szinten legyen.

http://www.hidfo.net/2014/03/09/rogozin-nato-fenyegetese-egyre-no-fegyverkeznunk-kell

Egy régi jó ismerősöm története jutott eszembe erről a képről.



oroszalma Annak idején 1968-ban, mint tartalékos katona bevetésre került Csehszlovákiában. Egy kisebb városka víztornyát őrizték, mert félő volt, hogy az ellenséges szabotőrök megmérgezik a víztornyot, és vele az egész várost, valamint a város melletti stratégiai fontosságú laktanyát. A csehszlovák felkelők rádiója beharsogta: “a magyar katonák vissza fognak vonulni, mert kevés az élelmük”. Ennek hallatára egy helybéli, szegény, idős magyar asszony egy nagy kosár zsíros kenyeret vitt az ott állomásozó magyar katonáknak, nehogy élelem nélkül maradjanak a hazájának fiai. A magyar katonák persze nem álltak olyan rosszul, ahogy azt a csehszlovák lázadók rádiója beharsogta. A parancsnok a kosarat telepakoltatta az ellátmányból konzervekkel, minden földi jóval, és a katonáival vissza küldte a néninek, jelezvén ezzel: a magyar katonáknak az ellátmányukkal semmilyen probléma nincsen, kitartanak a lakosság mellett.
A párhuzam egyértelmű: igaz, a mai napig nem sikerült tisztességesen rendezni a határon túlra szakadt magyarok helyzetét, de egy biztos: Oroszországnak és az Orosz Népnek a Krím-félszigethez való viszonyát mi, a Magyar Nép érthetjük csak meg igazán.

(Kovács Máté)

Ismét kirekesztik az ép magyarokat

A Nyitottak Vagyunk Mozgalom nyíltan rasszista propagandába kezdett. Videójuk megtekintése után elkönyvelhetjük, hogy a társaság egyértelműen uszító kampányt folytat a magyar nép ellen. A látottak alapján elmondható, hogy a vérségi alapon létrejött szerveződés szándékához semmi kétség nem fér. Gyűlöletkampányukhoz olyan neveket sorakoztattak fel (a teljesség igénye nélkül), mint: Microsoft, Élet és Irodalom, 168 óra, Népszabadság, Népszava, Vodafone, Velvet, Origo, Index, 444!, Napi Gazdaság, Sanoma, Klubrádió, HVG és társaik.

Nézzük meg ezt a szép videót és asszimilálódjunk együtt!
Rasszisták, mert a heteroszexuális, egészséges, magyar emberek kirekesztése is rasszizmus. Céljuk a diszkriminációmentes Magyarország. -írják. Arról beszélnek, hogy előítéletmentesnek kell lenni. Milyen szép szavak ezek! Persze, ha fellapozzuk a Luzsénszki Alfonz fordításában megjelent Talmudot, nem biztos, hogy hasonlóan humanista gondolatokkal találkozunk. A Nyitottak Vagyunk Mozgalom ugyanis csak egy álarc, egy mimikri. Valójában a Talmud minden embergyűlöletének leple. Toleranciára neveli a barmokat, így a faji sajátosság és minőség ellaposodik. A vezető pozíció pedig a zsidóké. Persze az ő részükről, egyértelműen tapasztalható intoleranciával semmi baj sincs!  
Detki Kristóf

Vizsgálnák a többes ajánlásokat a kamupártok miatt

Az országos pártlisták nagy száma miatt megvizsgálná a többes ajánlások statisztikáját a Nemzeti Választási Bizottság (NVB), a testület szombati ülésén ezért – egyhangúlag hozott jegyzőkönyvi döntéssel – kimutatást kért a Nemzeti Választási Irodától (NVI) arról, hányan tettek többes ajánlást, illetve hány ajánlást tettek a több jelöltet ajánló választópolgárok.
Az NVB Litresits András MSZP-delegált javaslatára kért tájékoztatást az NVI-től. A bizottsági tag arról beszélt, a törvény ugyan lehetővé teszi azt, hogy egy választópolgár több ajánlást is tegyen, ám szerinte a pártlisták magas száma miatt indokolt lehet a vizsgálat. Utalt arra, hogy jelenleg – egyelőre nem jogerősen – 18 pártnak van országos listája.
A delegált szerint elfogadhatatlan, hogy az országos listát állító pártok egy része eddig “közéleti tevékenységet érdemben nem gyakorolt”, mégis van listája, azaz szerepelhet majd a listás szavazólapon.
Litresits András azt mondta, miután megkapták az NVI-től a kimutatást, indítványozni fogja az ajánlóívek és az azokon szereplő többes ajánlások összevetését is, különös tekintettel arra, hogy az íveken szereplő aláírások megegyeznek-e. Véleménye szerint az ajánlások ellenőrzésekor az aláírásokat is össze kellett volna vetni a központi nyilvántartásban szereplő aláírásmintákkal, így kiszűrhetők lettek volna az esetleges visszaélések.
Közölte, úgy látja, a pártlisták nagy száma a pártfinanszírozási törvénynek köszönhető. Szerinte egyes pártoknál “adott esetben százmillió” forint közpénz megszerzéséről lehet beszélni, ami “kéthetes ajánlásgyűjtés alapján teljesen nonszensz”. Szerinte az NVB felelőssége, hogy a többes ajánlások ügyét tisztázza.
(MTI)
Bal-Rad komm : Jó ideje már, hogy zajlik a közvéleményben a latolgatás: megéri vagy nem éri meg indulni a “választásokon”
Eleve a “választási” törvény-FELHIVÁS EGY JÓ KIS BIZNISZRE! Látszólag a már régóta működő és szereplő politikai pártoknak (kicsiknek-nagyoknak) kedvezett a “versenykiirás”-de hatalmas lehetőséget is teremtett ez a szélhámosoknak!
Pl: végy néhány hajléktalant! Alapits pártot. Nevezz meg jelölteket. Gyűjts össze “jelöltenként” ötszáz “hiteles” ajánlást. Karmold fel a kampánypénzt-és fuss el véle!
Utána már bottal ütheti az állam a pénzt!
Ha egy kamupárt tudott nagyjából három-négymillió forintot “aláirásgyűjtésre” forditani, és össze tudott kaparni hetven jelöltet-akár félmilliárdos összeget is kaszálhat.
Ám az összeggel majd csak a “választások” után kell(ene) elszámolnia!
Ráadásul a kitalálók-a döbrögista horda-nyeri a történettel a legtöbbet.
Bőséges ellenlista, ami az ellenzékét izekre szedi. Ennélfogva a szavazatok 30%-ával is szert tehet minimum kétharmadra!
Ha pedig az megvan-ismét az övék Magyarország továbbrablásának korlátlan joga! Plusz a kampánypénz!


MAGYARORSZÁGOT A II. VILÁGHÁBORÚ UTÁN A "NAGYHATALMAK" CIONZSIDÓ GYARMATTÁ TETTÉK! AZÓTA ITT CIONZSIDÓ AZ "ÉRTELMISÉG",MERT MAGYART A KÖZELÉBE SEM ENGEDNEK A MÉDIÁNAK, A MŰVÉSZETEKNEK, A JOGNAK, A GAZDASÁGNAK! GYALÁZAT, EMBERISÉG ELLENI BŰNTETT, AMIT A MAGYAROKKAL MŰVELNEK! ÉBREDJ MAGYAR!