2021. november 2., kedd

November 1-eje ajándéka: 2hét állás, 6 hét nyugalom a Sátán démonaitól

"A Vírusok rövid ideig fennmaradnak, de hamarosan véget vetek a gonoszok által keresett kontrollnak."

„Arra kérek minden jóhiszemű embert, hogy forduljanak Hozzám, Urukhoz és Istenükhöz, hogy legyőzzem azokat a problémákat, amelyekbe belekeveredtek. Hamarosan elküldöm a Mennyei Hadseregeket Szent Mihály vezetésével , hogy szembeszálljanak a gonosz erőkkel, és megfékezzék őket.

„Szeretett népem – akik valóban az igazságot akarják megismerni – meg kell értenetek, hogy a Gonosz most Rómában van. Befolyásolja a Vezetőket, hogy létrehozzák az Egy Világkormányt , hogy irányítsák az emberiséget, de szeretném, ha megértené, hogy bár az Egy Világkormány és az Egy Világ Egyház láthatatlan kormánya , mégsem fog sikerülni úgy, ahogyan azt tervezik. a Földi Házam ellensége bizonyos fokig sikerülni fog. Szívem igaz követői tudni fogják, hogyan győzzék le terveiket, még akkor is, ha igaz követőim közül sokan meghalnak közben. Az Antikrisztus nem fog teljesen uralkodni, amíg el nem jön az ő ideje, még akkor is, ha minden gyermekem szétszakításán fog dolgozni.”


....


"A hőmérséklet drasztikusan csökkenni fog, amit az emberiség nem tapasztal, mivel a Nap elveszíti hőjének egy részét, és a világ elveszíti tengelyének egy részét , ahol a világot megbüntetik, és a világ egyharmadát megbüntetik, nagyon súlyosan. A világ meg fog változni, gyermekeim. A Közel-Kelet felrobban, hogy kitörjön a harmadik világháború , ahol a muszlim nemzetek megszállják Európát , Oroszország pedig északról."

Kína megtámadja Tajvant, és minden gyermekünk szívébe hozza a harmadik világháborút . Az Egyesült Államokat megtámadják, Ausztráliát pedig megtámadják – mindezt azért, mert az emberiség elvetette Istene szeretetét, és megengedte a Gonosznak, hogy elérje célját.”


....

 

– Hallgassátok tovább a híreket, gyermekeim, mert Egyiptomban találni fognak valamit, ami meg fog döbbenteni benneteket.

„A világ hamarosan elveszíti erejét, mert az ellenség uralni akar téged. Az elektromos hálózat meggyengül, és rövid időre leállítja az áramellátást, ami miatt a műszerek kikerülnek a rendből, ahol az emberiség rövid időre megáll. De tudjátok ezt, gyermekeim, bízzatok Szeretetemben és figyelmemben mindarra, ami a világban történik, mert én annyi mindent megengedek, és akkor jön a Kezem."

"Imádkozzatok Tajvan népéért , mert sokan jelenleg félelemben élnek."

„Sok vulkán fog kitörni, hogy megmutassa a világnak, hogy nem vagyok vele elégedett. Imádkozzunk Róma városáért , mert nagyon hamar fog kapitulálni, hogy a gonosz erőivel. Sok minden fog történni a következő évben, ami az egész világot megzavarja.”



....


 

„Világ gyermekeim, mivel Isteni Fiam, Jézus adta nektek azokat a Szavakat, amelyek az egész világon visszhangoztak, ugyanazokat a szavakat szeretném visszhangozni, figyelmeztetni gyermekeimet, hogy a világ, ahogyan ti ismeritek, lassan a Nagy fenyítésre van szüksége a világnak ebben az időben. A Nagy Kis Figyelmeztetések hamarosan megjelennek az emberiség előtt, a Nagy Figyelmeztetés eljön a világra, a két üstökös összecsap egymással , mielőtt a világ három napra elhozza az emberiségnek a sötétséget – és akkor hat hét lesz, amikor a Sátán és a gonosztevői elhallgatnak, mert a Sötétség Három napja után a Nap újra kisüt."

„Szeretném, ha minden gyermekem tisztában lenne ezzel, mert az emberiség ezekben a napokban halad. Készüljetek fel; készítse elő otthonát, ételét és italát. Minden gyermekünknek legalább két hétig fel kell készülnie, mert a világ meg fog állni, amit az emberiség soha nem látott és nem érzett.

„Az üstökösök sötétsége olyan sötétséget fog okozni, amely eljön, és csak az Áldott Gyertyákkal ellátott otthonokban lesz világosság. Ne félj az otthonoktól, amelyek nincsenek előkészítve, mert Isten bezárja azokat a házakat, ahol sötétségben marad. Isten megvédi őket, de sokan elfogynak és elpusztulnak; sokan kint lesznek a világon. Isten megengedi, hogy egyesek védelmet élvezzenek az angyalaikon keresztül. De tudd meg, hogy mindazok, akik Isten és gyermekei ellen dolgoztak, el fognak pusztulni, kivéve azokat, akikkel Istennek külön terve van, mert amikor elmúlik a sötétség, Isten megértést ad . Imádkozzatok hát, kedves gyermekeim, mert az egész mennyország arra vár, hogy Isten adja az Igét, és minden meglesz.”