MISZTIKUS BESZÉLGETÉSEK 2024.03.07. OTTHON.
Drága Uram! Lelkemben érzem, hogy mondanivalód van számomra.
Mennyei Atya: Drága gyermekem!
Fájdalmam mélysége leírhatatlan! Az emberiség a hazugság, a hitehagyás, a bűn bölcsőjében ringatózik. Gyermekeim elméjét köd lepte el. Az egoizmus, a hatalomvágy a gonoszság köde. Szívük kemény, mint a kő. A pusztulás az egész Földet elborította. Beavatkozásom elkerülhetetlen. A Szent Maradék már alig bírja a Keresztet. Szent Fiam a pusztában a Szent Maradékkal vándorol. A Szent Maradék segítségért kiált. Ezt hallom: "Meddig még Urunk? Jöjj el, mert elveszünk! Urunk, légy segítségünkre, mert már nem bírjuk!"
Gyermekeim erősítsétek meg szíveiteket, legyetek bátrak, mert közel az óra. Tartsatok ki még egy kis ideig, mert hamarosan beavatkozom. A gonoszságnak ki kell teljesednie. Azután azt mennydörgöm,ELÉG!!!
Ti csak rendületlenül imádkozzatok és bízzatok, mert egy pillanatra sem vagytok egyedül. Ez most a sátán órája. De sohase felejtsétek, a Szentháromság, Égi Édesanyátok, az Őrangyalaitok, a Szent Angyalok Kilenc Kara  kimondhatatlan, felfoghatatlan hatalommal munkálkodik ebben az időben. A Szeplőtelen Szűz, az Én szeretett leányom Szent Palástja betakar benneteket. Meneküljetek az Ő Szeplőtelen Szívébe. Ő megoltalmaz benneteket. Így menjetek előre a Nagy Napig.
Megáldalak gyermekem a kitartás és az állhatatosság Lelkével, az Atya a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen

Jézus bátor harcosa.

Jézus: Drága Évikém! Mutattam neked egy képet. A Földgömböt, fölötte egy hatalmas Keresztet, rajta megfeszített Testem. Testemből apró cseppekben hullik a Vérem. Ezek a Vércseppek a jelenben a Maradék Egyházamat erősítik, de eljön az idő,hogy ömleni fog a Vérem az egész Földre. Beborítja , elárasztja, hogy megtisztítsa az egész emberiséget, mint minden Húsvétkor, amikor Vérem hullott a Kereszten, amikor lándzsával átdöfött oldalamból ömlött a Vér és a Víz.
Hamarosan az ég vérvörössé válik, az ég bíborszíne minden ember számára figyelmeztető jel lesz,  és az égen megjelenő Kereszt fényzuhataga elől nem bújhat el  egy ember sem, majd a Szentlélek kristálytiszta sugarai a lelkek legmélyebb zugaiba is bevilágítanak és mint éltető víz  fogja megtisztítani az emberiséget.
A Vér, a Víz és a Lélek így válik valóságossá, érezhetővé kegyelmi erővé az emberiség számára.

Most megáldalak és misztikusan meghintelek az Én Drága Véremmel. Légy áldott!

Szentlélek: Drága Évám!
Én vagyok, Aki munkálkodik benned.
Én Lélek és Élet vagyok.
Én Vagyok Aki mindenkor az Igazságot hirdetem, mert Én az Igazság Lelke vagyok.
Én vagyok az isteni Szentháromság Lelke, a harmadik isteni személy.
Én az Atya és a Fiú Lelke vagyok.
Én Isten vagyok.
Én vagyok, aki hatalmas erővel jövök, hogy bevilágítsak minden ember lelkébe, amikor az Atya elrendeli.
Én a Tűz és a Víz vagyok.
Én tisztító hatalmasság vagyok.
Én a szelídség, a jóság, a tisztaság Lelke vagyok.
Én a Szeretet Lelke vagyok.
Megáldalak az Én hatalmas isteni szeretetemmel az Atya a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen

MISZTIKUS BESZÉLGETÉSEK 2024. 03.15.
3. PÉNTEK, AZ OLTÁRISZENTSÉG ELŐTT.

“Örüljetek az Úrban mindenkor; ismét mondom, örüljetek! A ti szelídlelkűségetek ismert legyen minden ember előtt. Az Úr közel!”
Pál levele a filippiekhez 4:4-5.

Ezt az Igeverset tetted a szívembe Istenem.
Jézus: Igen gyermekem, erről szeretnék beszélni.
Az öröm Isten ajándéka! Örvendezni emberi szemszögből sokmindenért lehet, kinek mi okoz boldogságot. Testi -lelki életetekre  rendkívül jól ható dolog.
A kisgyermek örül egy szép játéknak, szüleinek, egy finom falatnak..., és még sorolhatnám.
Aztán az ember életében mindig a vágyainak, igényeinek megfelelően akár kézzelfogható fizikai ,-akár lelki ajándéknak egyaránt örülhet. Az öröm egy pozitív érzelem egy felszabadult boldogságos érzés, felemelő,  és felszabadító dolog. Ha őszinte,  nincs benne érdek, nincs benne számítás, nincs benne hazugság, éltető erő.
Az öröm ideig tartó, de hosszan elnyúló is lehet, attól függően, hogy az ember vágyait, igényeit mennyire teljesíti ki, vonja be.
Örülni leginkább annak lehet, ha az ember élete kiegyensúlyozott, családi élete,kapcsolatai rendezettek, az egészsége viszonylag jó, anyagi helyzete konszolidált.
Az ember lelki beállítottságát Istentől kapott talentumok, az egyén neveltetése, természetéből fakadó mentalitása, habitusa, a körülmények,  a kapcsolatai , élményei alakítják, befolyásolják. Az örömhöz való hozzáállását, az öröm megélését, kifejeződését ezek az alapok határozzák meg.
De vajon az öröm itt a Földön teljes lehet-e?
Abban az értelemben igen, ha az Ige szerint az Úban örültök. Mert ha az Úrban örültök, a bizalomban és a teljes gyermeki ráhagyatkozásban, az Úr örömében lehettek. Az Úr öröme pedig ti vagytok gyermekeim. Ez egy oda-visszaható öröm. Én örülök, hogy hisztek bennem, szerettek engem, bíztok bennem, ti pedig örültök, mert a hit, a bizalom és a szeretet által be tudjátok fogadni azt a kegyelmet amit Én adok és ez örömet ad a szíveteknek.
Végül az a boldogság és öröm amit az örökkévalóságban együtt élünk majd meg, semmihez sem fogható, semmihez sem hasonlítható öröm lesz. Ott vég nélkül örvendeztünk egymásnak, ennek az örömnek soha nem lesz vége.

Megáldalak a derű ajándékával, az Atya a Fiú és a Szentlélek nevében Ámen.

Jézus bátor harcosa.



"Mert a test a lélek ellen törekedik, a lélek pedig a test ellen; ezek pedig egymással ellenkeznek, hogy


ne azokat cselekedjétek, amiket akartok".

Gal 5:1 – 5:26.

Ezeket az Igéket adtad Uram a szívembe.

Mennyei Atya: Gyermekem. A ma embere nem lelki ember. A test cselekedetei szerint él. A mának, az élvezeteknek. A jövő csak annyiban érdekli, amennyiben a testi szükségleteit elégíti ki, vagy a vágyait teljesíti. A test cselekedeteit az ego, az én diktálja, az önzés és az egyéni érdek vezérli.
A Szentélek, amit Istentől kap az ember amikor megtér, az isteni javakat helyezi előtérbe. Az ego az önzés itt háttérbe szorul, ekkor az isteni érvényesül. Isten Lélek és akiben Isten Lelke lakozik szükségszerű, hogy "megöldökölje" az óember- egóját. A Lélek szerinti élet isteni életté válik. Isten és embertársai felé fordul. Az üdvösségén munkálkodik. Ez állandó, ádáz harc az ember élete végéig. A test és a lélek harca. De ti gyermekeim ne féljetek, mert körbesáncollak benneteket, megvédelek benneteket. Aki mindvégig hűséges marad, megkapja az Élet Koronáját. Bízzatok!

Megáldalak az erőslelkűség kegyelmével az Atya a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

Jézus bátor harcosa.


"Szólj, Uram, mert hallja a te szolgád!" Sám 3:9.

Az Ószövetségben Sámuel könyvének 3. fejezetében olvashatjuk ezt az igeszakaszt. A kis Sámuelt hívod háromszor is, mire Éli rájött hogy Sámuelt valóban Te szólítod Uram.
Vajon a ma emberének van-e füle, hogy meghallja a hangodat?
Jézus: Drága gyermekem. Ma az Isten szava harsog, dörög, kiált az Evangéliumok,  Szent Édesanyám jelenései, az igaz próféciák és  az utolsó idők jelei által. Az emberi szívek ajtaján most nem halkan kopogok, hanem dörömbölök, hogy nyissatok ajtót, engedjetek be, mert veszélyben az emberiség. Kétségbeejtően rázom a kilincset, hogy nyissatok ajtót, engedjetek be a szíveitekbe ,mert elvesztek. Kérek, könyörgök, vérrel verítékezek, korbácsütésektől szenvedek, a töviskorona kínjait viselem, a mázsás keresztet vonszolom értetek, a keresztrefeszítés gyötrelmeit szenvedem értetek és meghalok értetek. Gyertek hozzám , mert elvesztek! Halljátok meg hangomat, mert ha az Én hangomat figyelmen kívül is hagyjátok, Atyám mennydörgő hangja mindenki számára hallható lesz. A Szentlélek lángjai elviselhetetlenek lesznek,- ezek az Igazság Lángjai lesznek a Nagyfigyelmeztetéskor - a ti bűneitek miatt.
Gyermekeim! Meghaltam értetek de feltámadtam a halálból. Támadjatok fel most ti is a lelki halálból. Jöjjetek hozzám, jöjjetek,mert ha nem jöttök elvesztek. Szeretlek benneteket.

Most megáldalak a hűség Lelkével az Atya a Fiú és a  Szentlélek nevében. Ámen.
Jézus bátor harcosa.

Uram! Az egyszerűségről gondolkodtam. Szeretem a dolgokat egyszerűen, gyorsan és praktikusan megoldani.
Azon elmélkedtem, hogy a Szent Család mennyire egyszerű életet élt. A Szentírásból és a misztikusok elbeszéléséből megtudhatjuk, hogy egész életüket beragyogta az egyszerűség.
Jézus: Gyermekem. Az egyszerűség isteni tulajdonság, Isten valósága, Isten tudásából fakad. A célszerűsége és a megfontotsága hatalom, számára nincs bonyolultság, a mindehatóság és a mindent tudás az alapja, a mérőzsinórja a szerénység és az alázat, lelkisége a szeretet.  Egyszerűségéből fakad. Ki sem mondta, csak kigondolta. LEGYEN ! És LETT! Isten egyszerű, mert a bonyolultságban akadály van.Egyszerű, mert mindenhatósága és hatalma által nincs bonyolult vagy megoldhatatlan dolog. Isten előtt pedig nincs akadály.
Visszatérve a Szent Család egyszerűségére. Édesanyám, Szent József  az egyszerűség sarkkövét, az egyszerűség velejét élték meg mutatták meg,azáltal, hogy szerették és tisztelték egymást. Édesanyám szeretetteljes imádatát minden pillanatban megtapasztaltam. "Csak" egyszerűen szerették egymást, egyszerűen dolgoztak, egyszerűen hittek, egyszerűen bíztak Istenben és egymásban, egyszerűen élték mindennapjaikat Velem, aki beragyogta  egész egyszerű életüket.

Most megáldalak az Atya a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

Jézus bátor harcosa.

Ima és dicsőítés az Oltáriszentség előtt.

Édes Szent Szépség
Gyönyörű Szép Istenség
Fenséges Öröklét
Mindenség és Erényesség
Magasság és Mélység
Világosság, Fényesség
Aranyfényű Dicsőség, Zafírfényű Üdvösség
Imádandó Szent Fenség
Magasztallak és Imádlak
Drága Szent Oltáriszentség!