Rózsafüzér imacsoport - Szent Efrém katolikus templom - 2022. október 4. (kedd) - Boldogasszony Anyánk üzenete - Szent Ferenc ünnepe

 

Legédesebb gyermekeim:

 

A Mély Fájdalom Édesanyjaként állok elétek, és arra kérlek benneteket, hogy ne feledkezzetek meg arról, hogy minden imátokat, jó cselekedeteteket és áldozatotokat felajánljátok világotok minden bűnösének jóvátételére. Ezeket a napokat halál és pusztulás fogja jellemezni. Nagyon sok gyermekünk fog hirtelen meghalni, és imák nélkül ezekért az elveszett lelkekért - talán esélyük sem lesz a Mennyországba jutni.

 

Annyi gonoszság fog belépni világotokba, és kíméletlen üldözés és mártíromság lesz. Nem számít, milyen szenvedést fogtok elviselni, Isteni Fiam mindig veletek lesz. Gyermekeim, maradjatok szilárdak hitetekben, és bízzatok Feltámadott Uratokban, és ne féljetek. Jézus Krisztus a ti győztesetek. Ez az én reményteli és vigasztaló üzenetem mindannyiótok számára.

 

Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok, és bízzatok Jézus gondviselésében az Ő hűséges gyermekeiért és az Ő szent Egyházáért. Isteni Fiam Egyháza most válságban van, de amint átesik a megtisztuláson, DICSŐSÉGBEN fog felemelkedni.

 

Tartsátok erősen imáitokat, és álljatok szilárdan hitetekben, és kerüljetek minden megalkuvást. Látni fogjátok Fiam ígéretének beteljesedését az Ő hűséges gyermekei számára, ha türelmesen várakoztok és figyeltek az Ő Diadalára, amely a megfelelő időben fog kibontakozni.

 

A Kereszt Útját kell követnetek, de imádkoznotok és áldozatot hoznotok kell, mert sok ima, áldozat és böjt nélkül gyermekeinknek nem lesz erejük megvívni a szellemi vagy fizikai csatát.

 

Gyermekeim, tudom, hogy mindannyian szeretnétek egy idővonalat mindarról, ami történni fog, de bízzatok abban, hogy isteni Fiam tudja, mi a legjobb az Ő gyermekei számára, és mi a fontos, ami az, hogy minden egyes nap felkészüljetek. Nagyon sok olyan esemény lesz, amely teljes káoszt fog okozni az egész világotokban. Arra kérlek benneteket, hogy ne aggódjatok amiatt, hogy mikor fognak ezek az események bekövetkezni, hanem legyetek készenlétben minden időben.

 

A világotok olyan változás előtt áll, amire soha nem számítottatok, különösen az én gyermekeim Amerikában. Országotok tájképe hamarosan felismerhetetlenné válik, és gyermekeinket térdre kényszerítik.

 

Isteni Fiam Egyháza is meg fog változni, és a skizma kettészakad és kettészakad. A hamis egyház az antikrisztussal együtt fog uralkodni egy rövid ideig. Isteni Fiam Igaz Egyházát, a föld alatt fogják vezetni azok a hűséges Pap-fiaim, akik továbbra is ünnepelni fogják a szentmiseáldozatot sok gyermekünkért. Arra kérlek benneteket, hogy maradjatok erősek és maradjatok hűségesek Fiam, Jézus Egyetlen, Igaz, Szent, Katolikus és Apostoli Egyházának Szent Hagyományaihoz és Igaz Tanítóhivatalához. Minden nemzetből megtévesztett gyermekeink számtalan sokasága fogja követni Róma tévedéseit. Hűséges gyermekeimre támaszkodom, hogy imádkozzanak a pápáért, a hierarchiáért és minden püspökért és papért, mert Róma elképzelhetetlen üldöztetést fog elszenvedni, és nagy szükségük van az imákra.

 

A valutátok világszerte hamarosan megváltozik, és ez meg fogja nyitni az ajtókat az Antikrisztus belépése előtt. Péter széke nem foglalható el addig, amíg mindkét pápa meg nem hal.

 

Azt mondom Isteni Fiam menedéket építő építőinek: "Kérlek, állítsátok készen a menedékhelyeiteket, hogy fogadni tudják gyermekeinket, akiket a menedékhelyre vezetnek." [Hirtelen hallom, hogy Szent Ferenc azt mondja: "Ne felejtsetek el élelmet készíteni az állatoknak, akiket a menedékhelyre visznek majd."]. Az állatoknak szánt élelem is megsokszorozódik.

 

Gyermekeim, már nincs sok idő hátra a következő esemény bekövetkezéséig. IMÁDJÁK, IMÁDJÁK, IMÁDJÁK azokért, akik nem állnak készen az ítéletükre. Imádkozzatok a családotokért is, és kérjétek, hogy védőköpenyem vegye körül őket. Kérem, hogy imádkozzátok az Isteni Irgalmasságot a világ minden lelkéért.

 

Mennyei Édesanyátok köszönetet akar mondani nektek, hogy a Rózsafüzér Csoportotok imáihoz hozzáadtátok a Védelmező ima káptalanját.

 

Mindegyikőtöket Fájdalmas Szívem szeretetébe helyezem.

 

Megáldalak benneteket Fiam nevében.

https://www.privaterevelation.org/post/message-from-our-lady-to-kay

Bűnbánati szentmise - 2022. október 17. (Antiochiai Szent Ignác ünnepe)

Ahogy az atya elkezdi a prédikációját, Jézus beszélni kezd:

 

Drága gyermekem,

Amikor Ignác az üldöztetése előtti időben egy hajón volt, 40 évig volt ideje evangelizálni, és a hajón töltött idő volt az ima ideje, mielőtt az oroszlánok megölték volna.

Ugyanez történik most az Én hűséges papságommal, akik most az igazságot evangelizálják, de egyházi elöljáróik üldözik őket. Az üldözésük ideje után sokakat szintén a mártíromságba fognak vezetni, ami hamarosan bekövetkezik. Áldozatot fognak kérni hívőimtől - nemcsak pap-fiaimtól, hanem hűséges gyermekeimtől is.

Gyermekeimnek bátorságra és erőre lesz szükségük, ahogy Ignác is megmutatta bátorságát. Figyelmeztetlek benneteket, gyermekeim, rövid időn belül hamarosan a mártíromság keresztjével kell szembenéznetek. Maradjatok erősek és szilárdak, és forduljatok Hozzám, és Én szeretettel, hitbéli bátorsággal és bátorsággal vezetlek benneteket a győzelem útjára, hogy megmutassátok Nekem az irántam való szereteteteket a kereszt által, amelyet talán nektek kell majd hordoznotok.

Menedéképítőimnek nagyon kevés idejük van arra, hogy beszerezzék a menedékházuk befejezéséhez szükséges utolsó készleteket. Ne vesztegessétek az időt, és ne habozzatok azzal, amit el kell végeznetek. Bármi is maradjon el, Angyalaim segíteni fognak befejezni, amire szükség van. Menedéképítőim közül azokat, akik készen állnak és várnak, arra kérlek benneteket, hogy buzgón imádkozzatok minden pusztítás és halál enyhítéséért, ami körülvesz benneteket. Imádkozzatok az elveszett lelkekért és azokért a gyermekeimért, akiknek a lelke a kegyelem minden jele nélkül van. Zűrzavar és káosz fogja teljesen átvenni a világot, és gyermekeim közül oly keveseknek lesz erejük, bátorságuk vagy hitük, hogy képesek legyenek elviselni a dolgok szentségtelenségét, amelyek bekövetkeznek. Egyházam vezetői nagyon sok gyermekemet fogják cserbenhagyni, mert sok pap-fiam lelkében nagyon kevés hit maradt.

Figyelmeztetlek benneteket, hogy menjetek el gyónni, mielőtt ezek az események bekövetkeznek, különben nem lesz meg a szükséges kegyelem, hogy átvészeljétek ezeket a sivár időket. Ne felejtsétek el imádkozni a rózsafüzért, mert ez az imádság legerősebb fegyvere. A nyomorúság idején ez egy ima a lelki sötétség ellen, és miközben a rózsafüzért tartjátok, olyan, mintha szeretett Anyám kezét fognátok. Azt tanácsolom nektek, hogy a Rózsafüzér hűséges imádkozásával megnyeritek a csatát minden gonosz ellen. A sátán szeretné elpusztítani ezt az imát, de ebben soha nem fog sikerrel járni. Gyermekeim, ezzel a gyönyörű imával, különösen amikor a Rózsafüzér misztériumain elmélkedtek, megmutatjátok szeretett Anyámnak, mennyire szeretitek őt. Ez az ima olyan fegyver, amelyet azért kaptunk, hogy használjuk a pokoli ellenség gonoszsága ellen.

Itt vagyok minden gyermekemért, aki hozzám fordul, és bűnei igazi megbánását kéri.

Most látom Szent Mihályt, amint Atyám elkezdi a Szent Mihály Kardja imát. Szent Mihály megáldja az összes jelenlévőt, ahogy általában a templom jobb oldaláról teszi, majd átfordul a bal oldalra. Szent Mihály áldása után ránéz a jelenlévőkre, és azt mondja: Megvédem és megvédem mindannyiótokat, akik hűségesen részt vettek minden olyan helyen, ahol ezeket a vezeklési szentmiséket celebrálják. Pajzsom megvéd benneteket, és kardom megvéd benneteket.

Az atya most a tabernákulumhoz megy, hogy a lunettában lévő Szent Eucharisztiát visszahozza, Jézus pedig közvetlenül az atya mellett van. Ahogy az Atya lesétál az oltártól a térdeplőkhöz, Jézus közvetlenül mellette siklik. Ahogy az Atya a lunettában lévő Szent Eucharisztiát minden egyes személy homlokára helyezi, Jézus azonnal az Atya kezére helyezi a kezét, és Jézus keze azonnal átjárta az Atya kezét, és észrevettem, hogy egy gyönyörű fény ragyog ki a lunettából, ahogy ez történt.

Ahogy minden egyes személy feljött erre a gyógyító áldásra, Jézus lenézett minden egyes gyermekére, és a mosolya olyan gyengéd és szeretetteljes volt. Jézus ránézett mindazokra, akik előjöttek, és azt mondta: Mindegyikőtöknek segíteni fogok, és meghallgatom a hozzám intézett kéréseteket. Megígérem, hogy egyik imátok sem marad megválaszolatlanul, és úgy fogok rájuk válaszolni, ahogy az a lelketeknek a legjobban kedvez.

Amikor a kisgyermekek áldásért jönnek, Jézus azt mondta, hogy olyan szeretet sugárzik belőle, és a "kicsinyeket" mindenek felett dédelgeti, mert ők a legértékesebbek számára. Minden gyermekemet szeretem, de ezek a "legtisztább szívűek".

 

Most látom a Fájdalmas Szűzanyát, és beszélni kezd:

 

Legédesebb gyermekeim:

Valóban a Fájdalom Anyja vagyok, és véres könnyeket sírok minden gyermekemért, de különösen azokért, akik elveszett lelkek, és akik nem bíznak Isteni Fiam végtelen irgalmában és türelmében. Gyermekeink közül oly sokan követik világotok gonosz útjait. A világ nagyon hamarosan meg fogja érezni az összes büntetést, amely büntetésként fog bekövetkezni az Isten parancsolatai ellen elkövetett utálatos bűnökért és azokért, amelyeket Isteni Fiam Szent Egyházának törvényei ellen követtek el.

Gyermekem, a jók a rosszakkal együtt fognak meghalni, de az örökkévalóság a hűséges gyermekeink számára teljesen más kimenetelű lesz, mint a szellemileg elveszett és halott lelkek számára, akik megtagadták a bűnbánatot. Mindazok, akik Isten kegyelmében halnak meg, végül a Mennyországba jutnak, amely a végső cél és a legmélyebb emberi vágyak beteljesedése. Ez a legfőbb és végleges boldogság állapota. A mennyben lévők a boldogító látomást is megtapasztalják. Isteni Fiam halála és feltámadása révén nyílt meg a Mennyország minden gyermekünk számára. Minden gyermekünknek először a Mennyországot kell keresnie minden más előtt. Ez legyen minden gyermekünk legfőbb célja.

Gyermekeim, világotok tele van gonoszsággal, és a gonosz a bűn kísértésein keresztül vezet benneteket. Imádkozzatok Jézushoz, és kérjétek, hogy segítsen nektek elkerülni minden kísértést, de mindig emlékezzetek arra, hogy éberek legyetek, hogy távol maradjatok a kísértő helyzetektől. Isten hűséges, és nem fogja hagyni, hogy a képességeidet meghaladóan megkísértsenek, de a kísértésen keresztül megadja az utat is, hogy elkerüld ezeket a gonosz vágyakat. Imádkozz, hogy ellenállj az ördögnek, és imádkozz a Szentlélek által, és nem fogod kielégíteni a test kívánságait. A tested a benned lévő Szentlélek temploma, ezért dicsőítsd Istent a testedben.

Arra kérlek benneteket, hogy öltözzétek fel Isten teljes fegyverzetét, hogy képesek legyetek ellenállni a gonosz taktikáinak, és szilárdan megállni az igazságban és az igazságosságban. A gonosz úgy járkál körülöttetek, mint egy ordító oroszlán, és felfal titeket az imák páncélja vagy védelme nélkül. Azt mondom nektek, drága gyermekeim: Ne engedjétek, hogy a Sátán a saját vágyaitokon keresztül csalogasson és csábítson benneteket. Imádkozzatok, hogy ne menjetek bele a kísértésbe.

Figyelmeztetlek benneteket, gyermekeim: nincs már idő arra, hogy önelégültekké váljatok. Ébernek és ébernek kell lennetek; legyetek résen és legyetek éberek, mert ellenségetek bármikor lecsaphat, és semmit sem tehetsz az Atya, a Fiú és a Szentlélek segítsége nélkül. Minden ellenségetek, mind fizikai, mind szellemi természetű, készen áll arra, hogy háborút vívjon ellenetek és a világ többi része ellen.

Gyermekeim, sokan közületek meg fogják érezni a természeti katasztrófák erejét. Különböző helyeken földrengések lesznek; néhányat vulkánok fognak okozni, amelyek készen állnak a kitörésre. Lesz éhínség. Már most is üzemanyaghiánnyal kell szembenéznetek, és nem lehet majd utazni az üzemanyagotokkal, és nem lesz semmiféle szállítás a vállalkozásotokba. Pénzügyi összeomlásotok is lesz, és ezzel kezdődnek majd a nehézségeitek bőségesen. Polgári zavargások lesznek az egész országotokban. Nemzetek fognak fellázadni más nemzetek ellen, királyságok más királyságok ellen, és háborúk fognak kitörni. Szerencsétlenségek, terror és káosz lesz az egész világon. Földeteknek halálszaga lesz, és teljes pusztulásnak lesztek tanúi.

Valóban a Fájdalmak Anyja vagyok, amint látom, hogy oly sok gyermekem elpusztul; tanúja leszek annak, hogy vér folyik majd az utcáitokon és a folyókban, és mint olyan Anya, aki annyira szereti a gyermekeit, a szívemet rendkívüli szomorúság fogja átjárni. Arra kérlek benneteket, drága gyermekeim, hogy alázzátok meg magatokat Jézus előtt és könyörögjetek az Ő Irgalmáért, mielőtt világotok gonosz gonoszsága felemészt benneteket és hatalmas fájdalmat okoz nektek, és talán lelketek elvesztését is.

Olyan szomorúság és szívfájdalom lesz a halállal és pusztulással együtt. Azt hiszitek, hogy ezeket a szavakat akarom nektek elhozni? Nem, gyermekeim; valóban megszakad a Szívem, hogy e figyelmeztető szavakat adjam nektek. Nem tudjátok többé elhárítani ezeket a kereszteket, amelyek közelednek, de az ima által enyhíthetitek a közelgő eseményeket. Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok az egész világért és imádkozzatok világotok bűneinek jóvátételéért. Imádkozzatok saját lelketekért és kérjetek bűnbánatot, és imádkozzatok isteni Fiam Irgalmáért. Ő annyira szereti gyermekeit, de az Ő Igazságossága hamarosan a világot fogja sújtani. Nem lesz senki, aki el tudna bújni e büntetések elől.

Sok szomorúság lesz e nyomorúság alatt, és lesz kicsi és nagy, gazdag és szegény, szabad és rabszolga egyaránt; de Isten elpecsételi mindazokat, akik bíznak Fiában mint Megváltóban, azáltal, hogy a Szentlelket helyezi beléjük. Örüljetek a reménységben, mert ez a pecsét jelezni fogja, hogy Istenhez tartozol.

Isteni Fiam megpróbálta figyelmeztetni gyermekeit az eljövendő eseményekre, de sokan nem akarnak hallani semmit, amit kellemetlennek találnának, vagy néhány gyermekünk nem akarja elhinni, hogy Isten valaha is megengedné, hogy ezek a dolgok megtörténjenek. A Biblia beszél az összes eljövendő eseményről, és megjósolja a büntetéseket az emberek bűnei miatt, akik készen állnak arra, hogy nukleáris holokauszt révén elpusztítsák egymást.

Ébredjetek fel, drága gyermekeim; a III. világháborúval és más büntetésekkel együtt azért álltok szemben, mert nem fogtok térdre esni és imádkozni, imádkozni, imádkozni. Inkább élvezitek a rövid időt ezen a földön az elétek tárt gonoszságokon keresztül.

Nagyon sajnálom, hogy így beszélek hozzátok. Nem akarok fájdalmat okozni a szívetekbe, de készen kell állnotok mindarra, ami eljön, és térdre kell ereszkednetek, és imádkoznotok kell a családotokért és a világ bűnöseinek jóvátételéért. Szeretlek benneteket, drága gyermekeim, és Szívem fájdalma és bánata nagyobb, mint azt el tudnátok képzelni.

Ti vagytok az én drága és szerető gyermekeim, és én fájdalmas Szívem Szeretetébe helyezlek benneteket.

 

Látom, hogy Boldogasszony Anyánk megfordul, és észreveszem, hogy Szent József várja őt, és karjában tartja a Kis Jézust.

Semmi mást nem látok és nem hallok.

https://www.privaterevelation.org/post/message-from-jesus-and-our-lady-to-kay

Rózsafüzér imacsoport - Fájdalmas Szűzanya - 2022. október 25. - Szent Efrém katolikus templom

Legédesebb gyermekeim:

A keresztek és megpróbáltatások kezdenek egyre nehezebbé válni gyermekeim számára. Kérlek benneteket, mint szerető Édesanyát, hogy buzgón imádkozzatok és ajánljátok fel ezeket a szívfájdalmakat családtagjaitok elveszett lelkéért.

A világotok gonoszsága egyre nagyobb fenyegetést jelent egész világotokra nézve, és a csaták, amelyekkel szembe kell néznetek, olyan intenzívvé válnak, hogy imaélet nélkül nem fogjátok túlélni e kaotikus idők felfordulását. Uratokhoz és Megváltótokhoz kell fordulnotok, és ez lesz az egyetlen reményetek a lelki túlélésetekre.

Isteni Fiam kegyelme még mindig rajtatok lehet, ha igazi bűnbánattal a szívetekben fordultok Hozzá. Nincs olyan bűn, amelyet Ő ne bocsátana meg. Ne várjatok még egy napot azzal, hogy kegyelmét kérjétek, mert nagyon hamarosan az Ő ítélete fog eljönni gyermekeire.

A büntetések, amelyek rátok fognak hullani, nagyon közel vannak, és nagyon sok gyermekünk fog meghalni egy pillanat alatt, és sok elveszett lélek fog örök kárhozatot szenvedni őszinte bűnbánat nélkül.

A keresztek és terhek, amelyeket most hordoztok, semmi ahhoz képest, amivel gyermekeink hamarosan szembe fognak nézni.

Az egykor nagyszerű és gyönyörű országotok [az USA] felismerhetetlenné válik, mivel háborúk pusztítják majd a földeteket, és természeti katasztrófák pusztítanak el mindent, ami az útjukba kerül. Mindezen pusztítások és csapások számtalan gyermek életét fogják elvenni.

Gyermekeim, nincs már időtök a szórakozásra és a játékokra. Térdeljetek le és imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok Krisztusban élő testvéreitekért. Imádkozzatok isteni Fiam Egyházáért, mert közeleg az üldöztetése. Imádkozzatok a pápáért, a hierarchiáért, a püspökökért és az összes papért, mert gyorsan közeledik az ítéletük.

Gyermekeim, azt akarom, hogy legyen hitetek, hogy isteni Fiam az Ő hűséges gyermekei mellett járjon. Nem fogja elhagyni egyetlen gyermekét sem, aki teljes bizalommal és bizalommal fordul hozzá

Fiam Egyháza teljes válságban van, de mint mennyei és szomorú Édesanyátok, arra kérlek benneteket, hogy maradjatok hűek a Szent Hagyományokhoz és a Szent Katolikus és Apostoli Egyház Igaz Tanítóhivatalához. A hamis egyház rövid időre átveszi a hatalmat, de Jézus Igaz, Szent, Katolikus Egyháza a föld alá fog menni hűséges pap-fiainkkal, akik továbbra is ünnepelni fogják a mise Igaz Szent Áldozatát, és elhozzák nektek az Én Drága Testemet és Véremet.

Isteni Fiát az Ő Legszentebb Eucharisztiájában.

Gyermekeim, ne féljetek, mert az Örökkévaló Atya irányít mindent, és semmi sem fog történni az Ő beleegyezése nélkül. Maradjatok erősek és szilárdak Jézusotok szeretetében, és imádkozzatok családotok számára az Én védelmező köpenyemért, és imádkozzatok Szent Mihály Kardjáért, hogy megvédjen benneteket minden lelki és fizikai veszélytől.

Mindannyiótokat fájdalmas Szívem szeretetébe helyezlek.

Megáldalak benneteket Fiam nevében.

https://www.privaterevelation.org/post/message-from-our-lady-of-sorrows-to-kay