2020. december 15., kedd

Misztikus beszélgetések

 

2020.12.07.

Uram, Rólad gondolkodtam. Azon elmélkedtem, hogy Isten mindenhol és mindenekben benne van, az ember mégsem vesz tudomást Rólad.
Jézus: Drága gyermekem!
Vegyétek már észre és vegyétek tudomásul,hogy Isten létező valóság! A világ akár elfogadja ezt a tényt, akár nem, Én Vagyok, a Szentháromság létezik, él és munkálkodik,--a jelenben is! Ha ti azt értenétek, látnátok, és felfognátok, hogy Isten, az Atya, a Fiú és a Szentlélek milyen szeretettel közelít felétek, csúszva-mászva araszolnátok lábaihoz, megalázkodva és a porba sujtva, melleteket verve hullanátok elé.
A Mennyben, a 24 Vén a koronájukat letéve borul le a Trón elé és imádja azt, Aki örökkön örökké él.(Jel: 4:4)
Az ember pedig tudomást sem vesz Istenről.
Az ember sokszor megtapasztalta Isten mindenhatóságát, az Ószövetségben sok példát olvashattok ezekről.
Az Újszövetségben pedig a Megtestesülésemről, Életemről, Halálomról, Feltámadásomról tudhattok. Az Ige Testté lett! Ez a legnagyobb, legvalóságosabb, legmarkánsabb Jel az Istentől.
Most  az Adventben várjátok megszületésemet.
Sok keresztény gyermekem teljes szívvel és lélekkel, odaadással, igazi szeretetteljes várakozással vár Engem. Az ő szívükben valóságosan megszületek, a Szentlélek erejével betöltöm szívüket jelenlétemmel. Sok, sok Advent után ez a várakozás az Én Második Eljövetelemre való várakozás is. Ti engesztelőim, akik legközelebb álltok Szentséges Szívemhez, ti tudjátok, milyen közel van ez az esemény.
A világ még előtte megtapasztalja azt a hatalmas Irgalmat, amely az emberiség történetében még soha nem fordult elő. Isten "belenyúl" láthatóan és érezhetően az életetekbe, bemutatkozik. "Én Vagyok! Élek! Ítélek! Szeretek! Mindenhol Vagyok, Mindenható Vagyok! Nem hagyhattok figyelmen kívül!" E  nagy mennyei csodát nem hagyhatja senki figyelmen kívül. Senki! Igen, ez a Nagyfigyelmeztetés lesz! Sokszor elmondtam ezt és nyomatékosítani szeretném, A Nagy Figyelmeztetés! Figyeljetek Isten megvilágosító kegyelmére, mert ez az utolsó lehetőség lesz arra,hogy lelkiismeretetek teljes egészében feltáruljon, bűneiteket teljes pőreségében meglássátok. Minden felszínre kerül. A választás a tiétek.
Ezek bekövetkezte után már csak a bűn emberei és a megátalkodott lelkek fogják tagadni létezésemet.
Gyermekem. A Jelenések Könyvének idejét élitek, ez a generáció kiválasztott.Második Eljövetelem szinte már elérkezett. Készüljetek! Úgy készüljetek, mint a vőlegényének felékesített menyasszony. Ékesítsétek fel magatokat bűnbánattal, imával, böjttel és Isten és felebaráti szeretettel.
Íme jön már a Vőlegény!
Maran Atha!
Marana Tha!

Jézus bátor harcosa.

2020. 12.09. 9 óra 10.

Jézus: Drága Kislányom! Írd!
Egy ördögi terv van kibontakozóban. Ellenségem és ügynökei a járvány kiszélesedését,tömegek megbetegedését akarja. Még több áldozatot akar, hogy egyre több ember forduljon,--szinte könyörögjön, fizessen--az oltásokért.
Olyan maszkok gyártásában gondolkodnak, amelyekbe bele impregnálják (átitatják, beleszövik) a kórokozókat, már nemcsak a vírusokat, hanem a baktériumokat és a gombákat is. Ezek a száj előtt a nedves lehelettel aktiválódnak és belélegezve betegítik majd meg az embereket, atipusos (rendellenes, a megszokottól eltérő) tüdőgyulladásokat okozva. E gonosz terv mögött népirtás van gyermekem.
Mi legyen a megoldás Uram, hiszen köteleznek bennünket a maszk viselésére?
Jézus: Gyermekem. Saját magad vagy mások által készített textil maszkot viseljetek, amit mosni, fertőtleníteni, vasalni lehet.
Most megáldalak a bölcsesség lelkével, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.
Jézus bátor harcosa.

A ettől a beszédtől, ettől az üzenettől teljesen "lefagytam". Ezt biztos, hogy Jézus mondja? Ekkora gonoszság készül? Ennyire veszélyben vagyunk?
Megkérdeztem Jézus egyik választottját erről a dologról
Jézus ezt mondta általa: Drága gyermekem!
Ellenségem határtalanul gonosz és most eljövetelem közeledtével a legaljasabb dolgokat eszeli ki.
Már egy idő óta tudjátok, hogy a célja az emberiség kiirtásának kivitelezése.Túl lassúnak tartja az eredményt, ezért sugallataival arra ösztönzi csatlósait a háttérhatalmat, hogy a vírus ellen újfajta maszkokat készítsen. Olyanokat, melyekbe beleépíti a halálos kórokozókat.
Pontosan úgy lesz, ahogy választott gyermekemnek megjövendöltem. Erre a cselre készüljetek fel és csak  a régebbi maszkokat használjátok, vagy varrjatok magatoknak újat.
Látjátok mennyire vigyázok rátok?
Előre figyelmeztetlek benneteket!

Köszönjük Urunk és köszönöm, hogy megerősítettél abban, hogy az üzenetet Szent Lelked által kaptam.
Dicsőség és hála a Te gondviselő szeretetedért!


2020. 12.13. 18 óra 50 perc, imák után.

Jézus: Köszönöm imáidat gyermekem.
Uram! Láttad a vatikáni Betlehemet?
Jézus: Gyermekem, te is tudod, hogy Én mindentudó és mindent látó Isten vagyok. Ami most Rómában látható, az botrány!
Nézzük most meg ezt közelebbről.
A Szent Családot egy meghitt, a Kis Jézussal, Máriával, Szent Józseffel, a Három Királlyal és a pásztorokkal, egy barlangistállóban szokás megjeleníteni. Ami valóságosan, a születésemkor is így volt. Meghitt csend , áhítat, imádás, szentség, tisztelet, hódolat, fény töltötte be ezt a kis Szentélyt, mert születésemmel ez a  barlangistálló Szentéllyé változott. Az egész örömet, nyugalmat, békét sugárzott az ott lévőkre.
Ez az ábrázolás évszázadokon át a templomokban, tereken utcákon elfogadott Betlehemnek számított.
Ami most Rómában van, eltiprása, semmissé tétele a Szent Család misztériumának. A maga otrombaságával, torz és groteszk figuráival megszentségteleníti a betlehemi jászlat, kifigurázza és kigúnyolja a Szent Családot. Álságos modernségével eltávolítja Tőlem az embereket és megbotránkoztatja a keresztényeket. Ezek bizony bálványok, otromba szobrok, amelyek köszönő viszonyban sincsenek az igazi betlehemi ábrázolással, lelkiséggel.
Róma és a pápa?
Jézus: Amikor a pogány isten-anyát a pachamama szobrot beengedték a Vatikán kertjébe és a Szent Péter templomba , felszentelt papfiaim a pogányokkal együtt hódolattal leborultak  a bálvány előtt, egy lavina indult el. A modernizmus, a hitehagyás, a vallási szinkretizmus ilyen  romboló hatással van a hagyományokra.
És a hívek Uram? Élő web-közvetítésen néztem a betlehemi szoborcsoport "leleplezését", vörös függönyt lebbentettek le róla. Láttam a Szent Péter téren sétáló embereket. Senki sem volt felháborodva, senki nem volt megbotránkozva, legalábbis látható jelét nem adta.
Jézus: Igen gyermekem, itt már senkinek eszébe nem jut a Kis Jézus, áldott Édesanyám, a jóságos József, a hódoló Napkeleti Bölcsek és az alázatos pásztorok.
Igen gyermekem. Ez a cél. Kitörölni, elpusztítani, semmissé tenni születésem misztériumát, nagyszerűségét, eltörölni a tényt, hogy az" Ige Testté lett és miköztünk lakozék". Elfelejteni a Szent Család  egymás iránti  nagy, nagy szeretetét.
Ti gyermekeim karácsonykor a kis betlehemi családomat, a hagyományosat tegyétek a karácsonyfa alá, hódoljatok előtte, adjatok hálát Édesanyámnak, Szent Józsefnek. Ámuljatok a Három Királyok kitartásán és bizalmán, gondoljatok bele a pásztorok naiv, őszinte szeretetébe. Így fogadjatok Engem karácsonykor, Kis Jézusotokat aki megváltotta a világot.
Most megáldalak a békesség lelkével, az Atya. a Fiú és a Szentlélek nevében.Ámen

Jézus bátor harcosa.

2020.12.13.

Uram! Ahogy a bálványszobrokon gondolkodtam, eszembe jutott, hogy a tárgyak valamilyen formában kihatnak környezetünkre, egyfajta lelkiséget tükröznek.
New-age és a boszorkányság minden eszközével is.
De ez igaz lehet a megszentelt és szent tárgyakkal vagy szobrokkal is.
Jézus: Valóban, jól látod gyermekem. Ennek mély spirituális gyökerei vannak. A tárgyak önmagukban élettelen anyagok. Akkor kezdenek " élni", amikor ehhez bizonyos jó vagy rossz lelkiség társul.
Mondok példát is. Amikor a pogányok a  Voodoo-babát szurkálják, a gyilkosság, a harag, a bosszúállás szelleme társul hozzá, mintegy felruházza a tárgyat ezzel a szellemiséggel. Nyilván az az ember , aki ezt a tárgyat használja, segítségül hívja a gonosz lelket. Így válik a Voodoo-baba a gonoszság eszközévé.
Vagy itt vannak a kártyák. A gyermekeknek autós, mesefigurás, virágokkal díszített kártyával játszanak. Ez a gyermekeket kreativitásra, veszíteni tudásra, a társas együttlét szabályaira is neveli.
De mi van a tarott kártyával?
Ezeket ördögi praktikák és démoni szellemek játékszerei, a jóslás  szellemének jelenléte itatja át.
Amikor valamilyen kabalát használnak, az emögött munkálkodó gonosz szellemiség az, ami "megeleveníti" az élettelen tárgyat.
Vagy vegyük a híres emberekről formázott szobrokat. Itt sem az anyagot a fát, bronzot, márványt tiszteljük, hanem az ismert ember lelkiségét, személyiségét, életét szemléljük.
Most pedig megérkeztünk a vatikáni Betlehem szoborcsoporthoz gyermekem. A maga  amorf, bumfordi, ábrázolásmódja is-- amely a józan emberi ízlésnek is ellent mond,-- ezen túlmenően is visszataszító, ízléstelen, démoni ,számomra undorító. Ez kifejezi azt a lelkiséget, amely ezekből a szobrokból árad.
Aki ezt megrendelte, megalkotta, megengedte hogy kiállítsák a Vatikán Szent Péter terére , bizony nem a Szentség Lelkétől kapta inspirációit.
Ti gyermekeim  használjátok a szent tárgyakat, tiszteljétek és szeressétek a szent képeket, a templomok freskóit, a szentek szobrait, mert ezek nem bálványok, hanem  a lelkiség és szentség amely ezeket övezi ezekért szeressétek és tiszteljétek őket.
Most megajándékozlak a szív tisztaságának lelkével. Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen

Jézus bátor harcosa.

2020. 12. 14.

A Szűzanya : Kedves gyermekem!
Keserű, fájdalmas könnyeket sírok. Az én betlehemi örömömet beárnyékolja ez a vatikáni szoborcsoport. Kicsi Jézuskámat egy szegényes, annál szeretteljesebb környezet vette körül a születésekor. Boldogságomat Szent Józseffel a Napkeleti Bölcsekkel és az alázatos pásztorokkal osztottam meg, akik tiszteletteljes hódolattal borultak le a királyi gyermek előtt. Ő, Aki a világ világossága, a Testté lett Ige, akit azért küldött az Atya, hogy megváltsa a világot, békésen feküdt kis jászolkájában. Mi, pedig akik ott voltunk, dicsőítettük az Istent. A Szent Angyalok és az egész Menny ujjongott örömében.
Most pedig látjátok mi történik.
De ti most mégse sírjatok, hanem szívetekben, lelketekben, imáitokkal, jó cselekedeteitekkel köszöntsétek és dicsőítsétek Szent Fiamat, a Kis Jézuskát. Ő szeretetet, örömöt, békét hoz nektek Karácsony ünnepére. Ezt semmi és senki nem tudja elvenni tőletek, hiszen nagyon szeretitek Őt.
Most megáldalak benneteket Szívem teljes melegével, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.Ámen.

Jézus bátor harcosa.

Szent József :  Kedves Testvérem, most én szólok Szűz Mária jegyese, Jézus nevelőapja, minden szálláskereső védőszentje, az apák és nevelőapák patrónusa és vigasztalója.
Én, aki érdemtelenül lettem kiválasztva. Méltatlanságom teljes tudatában mélységes szeretettel és alázattal fogadtam a hírt, hogy Jegyesem a Szentlélek mátkája  és Jézusunk Édesanyja. Mély hódolattal, csodálattal és imádattal fogadtam a Megváltó születését. Nagyon fájt nekem, hogy Neki és Édesanyjának csak ilyen szállást biztosíthattam. Ebbe a szerény hajlékba azonban az egész Mennyország leszállt, betöltötte az egész istállóbarlangot. Boldog voltam, és örömmel vettem karjaimba kicsi Fiamat. Később pedig minden erőmmel, szívem összes melegével segítettem és védelmeztem Máriát és Jézuskánkat.
Most, amikor látom ezt a gyalázatot,imádságaimmal, könyörgéseimmel járok közben azokért, akik ezt megengedték.
Most megáldalak féltő, gondviselő áldásommal, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

Jézus bátor harcosa.

2020.12.14.

Gáspár, Menyhért, Boldizsár, a Napkeleti Bölcsek, Háromkirályok.

Kedves Testvéreink! A csillagok és az egek vizsgálóiként,mi hívást kaptunk és indíttatva lettünk, hogy készüljünk és induljunk, mert nagy Jelet várhatunk az égen.
Nem tudtuk hol lesz ez, és hová érkezünk, csak követtük a csillagot. Végül megérkeztünk. A Csillag megállt Betlehem fölött egy kis alig észrevehető hajlékot megvilágítva.
Belépve, tudtuk, hogy Király született. Aranyat, tömjént és mirhát tettünk a kis jászol elé. Ez méltó egy Király megajándékozására.
Az arany, királyi ajándék ez azt fejezte ki, hogy valóságosan elismerjük a kisded királyságát, Mennyen és a Földön.
A tömjén ,illatos áldozat, imádságaink lehelete, amely felhatol az egekig.
Mirha, orvosság lelki és testi bajainkra.
Ezt a három ajándékot amit a Kis Jézus lábai elé helyeztünk, mi most felajánlottuk misztikusan az egész világért, az egész Egyházért és a világ összes fájdalmáért, engesztelésül.
Mi nem ismertük a próféciákat, mi a tudomány és a csillagászat mesterei voltunk . De ezekben a percekben az Ég megnyitotta előttünk, legmélyebb, legragyogóbb titkát, fényesebbet, mint az égi csillag. Itt ebben a barlangistállóban a legfényesebb csillag ragyogott. Mi imádtuk és leborultunk előtte. Ez a gyermek a legcsodálatosabb, legtündöklőbb égi Jel. Mi örömmel és hálaadással tértünk vissza hazánkba és hírül vittük népeinknek, hogy Megváltó született a világba.
Testvérek! 2020 karácsonya előtt is csodálatos  Jel várható az égen. A Betlehemi csillag jelenik meg újra az égen fényesen ragyogva. Ez nagy esemény ,Jézus Második Eljövetelének bizonysága. Ne hagyjátok figyelmen kívül, mert ez hatalmas égi Jel! Várjátok és készüljetek szüntelen, mert Uratok hamarosan visszatér!

Pásztorok:  Kedves Testvéreink, mi az egyszerű pásztorok, akik eleget tettünk az Angyalok hívásának, sietve követtük őket, aki mutatták az utat, ahová mennünk kellett.
A barlangistállóban egy csodálatos asszonyt egy kisdedet egy férfit és három, előkelő ruhában térdeplő uraságot láttunk. A helyet mély szeretet, áhítat és tisztelet töltötte be. Mi ámultunk és szólni sem bírtunk a meghatottságtól.
Mi kedves Testvéreink, az egyszerű, de Isten hatalmas szeretetét birtokló Maradék Egyház előképe vagyunk. Kevesen vagyunk, de egész szívünkkel, lelkünkkel, értelmünkkel, egész lényünkkel az Istent imádjuk. Az Ő Édesanyját , és Szent Józsefet tiszteljük. A Szent Család látványa egész életünkre hatással volt.Tudtuk, hogy itt Isten lépett be a világba. Hazafelé menet és később a mindennapjainkban tanúként és bizonyságtevőként beszéltünk erről a csodálatos eseményről.

Jézus bátor harcosa.