2020. június 29., hétfő

Misztikus beszélgetések


2020.06.28.
Drága gyermekem, köszönöm imáidat.
Mennyei Atya: Drága kislányom, a közösségről szeretnék beszélni neked.
A közösség, ha imádságos, erkölcsös, szeretetteljes-,áldással teljes,
a tagok javára, épülésére válik. A Legméltóságosabb és Legszentebb közösség, a Szentháromság Egy Isten közössége. Egy akarattal és felülmúlhatatlan szeretettel, egy tökéletes hármas közösség, hármas egységben.
A ti szeretett Édesanyátok, Szent József és Szent Fiam is ilyen szent közösségben élték életüket. A Szent Család a mai családok példaképei kellene hogy legyenek.
Minden ember számára fontos, hogy tartozzon egy közösséghez. Ebben a legelső és a legfontosabb a család.Itt tanulja meg a gyermek a későbbi közösségbeli magatartás szabályait.Ennek alapja, a szeretet.
De közösség egy munkahelyi, baráti, imaköri, egyházi társaság is. Ha egy céllal, széthúzás nélkül, szeretetben élik meg az együttlét közösségét, gyümölcsözővé  válik, fejlődik  ez a közösség.
A Szentek közössége a Mennyben és a Földön is egységes bár láthatatlan az emberi szem számára,a Megdicsőült, a Küzdő és a Tisztuló Egyház is egységes, mivel a Szentháromság akaratával akarnak közösségben lenni.
Drága gyermekeim! A közösség, a szó legnemesebb értelmében Isten és ember között a legszentebb dolog. Isten közösségben közelségben, egységben akar élni teremtményeivel. A Szeretet-közösségében.Ezért gyermekeim igyekezzetek békességben és szeretetben megélni  közösségeitekben mindennapjaitokat, hogy Istennel is megmaradjon szeretetközösségetek.
Most megáldalak a feltétel nélküli Isten és felebaráti szeretet kegyelmével, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

Jézus bátor harcosa.