2014. március 3., hétfő

Ukrajna és a magyar választás


Közép-Európa országainak és népeinek még reményük sem lehet gazdasági és politikai helyzetük javulására. Az EU gazdasági válsága, amelyből kilábalásra még tervek sincsenek, fokozottan sújtja az EU erősebb államaitól függő csatlós államokat, köztük hazánkat is. A túlélés lehetőségeit a csendes, lassú gazdasági javulás és az adott pillanatok lehetőségeit kihasználó politika biztosíthatná. Ez lényeges javulást nem eredményezne, de legalább a szinten tartást garantálná. Lényegében ez a Fidesz programja is, mellyel szemben az ellenzékének -a Jobbik kivételével- még programja sincs.
A választás előtt általában túldimenzionálva, populista terminológiával fűszerezve igyekeznek a pártok olyan célkitűzéseket a társadalom elé vetíteni, mely a választási eredményeket számukra kedvezően befolyásolhatják. A választók többsége már nem hisz az ilyesmikben, ennek ellenére elvárja, hogy a cirkuszi műsorban ez a szám továbbra is szerepeljen. Talán azért, mert az elmúlt időkben ehhez szoktatták.
Most azonban valami gond van a cirkuszi műsorral, különösen az ellenzék vonatkozásában. Mintha a szereplőinek nem is az előadás, hanem az előadás utáni ráadásműsor lenne a fontosabb. A Fidesz hatalmi helyzetben a csekélyke eredményeit igyekszik óriásivá felfújni, a Jobbik a valós igényeket ragozza, a cionliberális szövetség viszont szakítva az eddigi gyakorlatukkal, mely az ellenfél teljes (politikai és erkölcsi) lejáratását igyekezett megvalósítani, mélységes csöndbe burkolózik. Ron Werber, a rutinos és abszolút erkölcstelen izraeli propagandista, az MSzP eddigi választási küzdelmének kidolgozója és irányítója, egy dühkitörés után kirohant a stratégiai megbeszélésről. Felmérte a lehetőségeket, és nem akar egy megalázó vereség egyik bűnbakjává válni. A cionliberális összefogás megértette azt, hogy reménye sincs nem csak a kormányra kerülésre, de még egy számukra elfogadható választási eredmény elérésére sem. Ezért a választási kampányuk semmitmondó, jellegtelen. Nem akarnak erre már sem pénzt, sem energiát fordítani.
A választás előtti kritikus időszakban egy párt vezetője naponta szerepel, nyilatkozik, irányítja a beosztottjait, értékeli az értékelhetőeket. Ha kell, botrányt generál, sokkolja a közvéleményt, egyszóval minden lehetőséget megragad, hogy központi figurává válhasson. Ezzel szemben mit csinált Mesterházy? Elutazott az USA-ba, ott McCain-el tárgyalt, hetekig nem lehetett róla tudni semmit. Bajnai is utazgat és sunnyog, mintha nem is érdekelné a választás eredménye. Fodor annyira jellegtelen, hogy olyan, mintha nem is létezne. A választási küzdelem csúcspontján. Egyedül a már leírt Gyurcsány hozza a formáját, lassan központi figurává növi ki magát. Önjáró, botrányokat okoz, színészkedik, ripacskodik (mikor mire vevő a hallgatóság), nyilván nem avatták be a "nagy terv"-be.
Ez a gyenge választási harc nem azt jelenti, hogy a cionliberális ellenzék feladta volna a hatalmi terveit. Csalással viselj háborút-elvet követve (és kissé átírva), már most arra készülnek, hogy a választás után nagyobb létszámú és folyamatos tüntetésekkel a "választási csalások" ellen tiltakozzanak. Sokba kerül ez a művelet, mert komoly napidíjakat kell fizetniük több ezer embernek hosszú időn keresztül, de ha a támogatást a külföldi utakon megígérték, akkor az ukrán példát követve talán sikerül az atlantisták számára kellemetlenné vált Orbánt és pártját kiszorítani a hatalomból. Új választások kiírásával és a felfordulás miatt hitelét vesztett Fidesz-KDNP ország-világ előtti lejáratásával, hamis ígérgetésekkel közelebb juthatnak a hatalom megszerzéséhez, mint az eleve elvesztett választásokkal. Pár hétig a csőcseléké, a kocsmák és a sikátorok lakóié lesz a főváros (mint Kijev), aztán a tehetetlennek kikiáltott Fidesz helyett jön egy erélyes rendteremtő társaság, és ezzel együtt az új választás kiírása. Meg az atlantista mézesmadzag, a csökkent értelmi képességűek számára.
Na, de egy kis számítási hiba csúszott a fenomenális tervezetbe. Ukrajnában nem úgy alakultak a dolgok, ahogy a kiagyalói tervezték. Ott már véget kellett volna érni mindennek, és az atlantista cionbérenc hatalom büszkén parádézhatna a nyugati média által létrehozott hamis dicsfényben. De mivel olyan ott a helyzet, hogy az oroszokon kívül mindenki értetlenül pislog és retteg, alighanem a háttérhatalom nem engedélyezi a magyarországi anarchiát, mert két, esetleg három (Szerbia) zavargó társadalom egy rakáson már megoldhatatlan gondokat okozna a különben gyáva és ötlettelen atlantistáknak. Az oroszok akaratlanul is így mentik meg a Fidesz kormányt, és nullázzák le a cionliberálisokat. Persze, még nincs ez a játék lejátszva, lehetnek itt még furcsa dolgok, de egyben biztosak lehetünk, nem az atlantisták forgatókönyve szerint fog lejátszódni.
Kassai Ferenc


A 2014-es választások által generált déja vu érzés...

A 2014-es választások által generált déja vu érzés...'Az Egyenlítő TV blog exkluzív információkat kapott egy – állítása szerint – választási csalásba bevonni próbált álláskeresőtől. A blogunknak névtelenül nyilatkozó úr beszámolója szerint az I. kerületi fideszes önkormányzathoz köthető személyek és más, adminisztratív munkát vállaló álláskeresők a Hunyadi János utca 9. szám alatti Gong Restaurant pincehelyiségében határon túli magyar választók adatait írják át listákról és adatbázisokból "formanyomtatványokra".
Informátorunk szerint a munkáltatót csak hosszas unszolásra nevezte meg a folyamatot irányító hölgy és az étterembe telepített "rendszergazda": állításuk szerint a "győztes pártnak", a Fidesznek kell dolgozni. A munkáért állítólag készpénzben fizetnek, és a megbízás csak ma éjfélig tart.'
'A hír hallatán az Egyenlítő TV munkatársai kiszálltak az étteremhez. Először felhívtuk a honlapon jelzett számon a helyet. Telefonon egy férfi jelentkezett, aki azt felelte kérdésünkre, hogy "még folyik az adatrögzítés, de az éttermet be kellett zárniuk". És valóban: a Gong "rendezvénye" hirtelen zártkörű lett.
Ezt követően nem sokkal megjelent az étteremnél több különböző autó is, amelyekbe nagy mennyiségű iratot helyeztek el az "adminisztrátorok". Kollégáink a helyszínen folytatják az étterem környékének megfigyelését, illetve kérdésekkel fordultunk az ügyben az I. kerületi önkormányzat jegyzőjéhez.'
http://egyenlito.blog.hu/2014/03/03/valasztasi_csalast_szervez_a_fidesz_egy_pinceben


Mint várható volt, az ukrajnai EU csatlakozásra hivatkozva kirobbantott "válság" ismételten figyelemelterelő erővel bír, elsősorban a magyarországi választásokkal kapcsolatban. A 2010-es választás csalásainak fényében a mostani 2014-estől már csak azt lehet várni, hogy a "hatalom" közli az állampolgárokkal, hogy nem kell elmenni szavazni, mert ezt a "terhet" is leveszik az állampolgárok válláról, megírják helyettük az aláírási íveket, és szavazni sem szükséges, mert előre elkészítették a parlamenti bejutáshoz szükséges szavazati arányokat a marokkói választási programhoz. Mint tudjuk, 2010-ben Kövér kijelentette, hogy forradalom lesz, ha a FIDESZ-nek nem lesz 2/3-a az Országgyűlésben. 2010-ben - azok az információk szerint, amiről tudunk - a lecsökkentett számú szavazóirodák (Bajnai) miatt Szigeti, az OVB elnöke hozzájárult, hogy meghosszabbítsák a választás lezárási időpontját, amihez a Választási Törvény, és betöltött tisztsége alapján nincs is joga. Az "átszavazásos trükk" is jól működött, ahogy a nyugati határainkon beáramló utaztatott szavazók, vagy a "vásárolt szavazatok" régóta alkalmazott rendszere is.

2010-ben alig volt olyan motel a nyugati határszél közelében, amelyik ne telt házzal üzemelt volna a választás időtartama alatt, a sok külföldről érkező "csiszta magyar" miatt. A szükséges szavazatszámról való "gondoskodást" a választási körzetek közötti utaztatással oldották meg, de különböző tarifákkal az etnikum is besegített, melyekről a feljelentéseket oda tették, ahova szokták ilyenkor, a kukába.
A 2006-os Gyurcsány-Veress-Kóka 2005-ös költségvetési lopások nyomainak eltüntetése óta (1380 milliárd), jól tudjuk, hogy "ilyen célra" mindig van "állami keret", a tolvajoknak még a zsebükbe sem kell nyúlni a korábban lopott pénzekért. A 2014-es választás "előkészítése", mint várható volt, már gőzerővel (közpénzből felfűtve) folyik.
A "kis pártoknak" nem kell aggódniuk! Még összefogva sem tudnak képviselőt juttatni a Parlamentbe, ha nem hagynak "beépülni" soraikba FIDESZ-KDNP vagy MSZP-DK-LMP-s megbízottakat. A fentebb közölt oknyomozással kapcsolatban az Apostoli Magyar Királyság kormányzója, Borbély József, feljelentést tett: http://apostolimagyarkiralysag.hu/news.php?readmore=196
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1442562935980825&id=100006813967915


Az itthoni helyzet kezd olyanná válni, mint Ukrajnában, ahol a csaló, tolvaj rablóelit, a "mindkét oldalon" burjánzó korrupció ellen lázadó embereket felhasználta a Janukovics rablóbanda kiiktatására, és Timosenkó, a másik oldali érdekelt előtérbe helyezésére. Hab a tortán, hogy mozgósítás "Ukrajna integritásának megőrzése érdekében", még azt a terhet is a kisemberek vállára teszi, hogy "harcoljanak" a Timosenkó-féle rablóbanda érdekeiért, mert a május 25-re meghirdetett választást ugyanúgy elcsalják, mint az összes korábbit. A történelemben némi jártasságra szert tett embereknek "déja vu" érzése támadhat, mert a hatalomra szert tett, magukat "elitnek" nevezők - mindegy, hogy nemeseknek vagy politikusoknak hívják őket - vagy erőszakkal, kényszerből, vagy kihasználva a "pártolók hülyeségét", de háborúba kényszerítették és most is abba kényszerítik, a "csak normálisan élni szeretne" típusú, "magukat a politikától távol tartókat", így lemondva "a tudás hatalmáról".

Figyelmeztetés! A gödröt már jó ideje ássák! Ki-ki választhat, hogy önként beleugrik, csak betemetni akarja, vagy arra használja fel, hogy azok kerüljenek bele, akik odavalók, mert ugyebár, aki másnak vermet ás...

/Tulok /

Zuhant a tőzsde Moszkvában

A hétfői kereskedési napot jelentős gyengüléssel zárta a moszkvai tőzsde. - harsogja tele a világot a cionista ellenőrzés alatt álló média. Ez is egyértelmű bizonyíték arra nézve, hogy a nyugati sötétség által megszállt országok és bizonyos pénzügyi körök megkezdték a totális bojkottot Oroszország ellen. Egy nap alatt 11.3 százalékot estek az orosz vállalatok értékei. Ez semmi más, csak a klasszikus pénzügyi erőfitogtatása a nyugatnak, amíg ki nem derül, hogy a dollárlufi kipukkanni készül. Nem is értjük, miért nem tiltotta be már a tőzsdét Vlagyimir Putyin, mint a cionkapitalizmus előretolt helyőrségét?
Hídfő.net | Putyin megtekinti a Leningrád meleti hadgyakorlatotVlagyimir Putyint annyira érdekli az újabb cionista pénzmágia, hogy inkább elment megtekinteni a Leningrád Régióban zajló hadgyakorlatot.
http://www.hidfo.net/2014/03/03/gyorshir-zuhant-tozsde-moszkvaban

Elmebeteg cigány tombolt a mester utcában

A IX. kerületi Mester utcában a súlyos elmebetegség és közveszélyesség teljes tárházát kimerítő, 24 éves cigány vert össze fiatal nőket. A támadásoknak semmiféle előzménye nem volt. Egyik áldozatát azonnal műteni kellett mivel a rugdalástól és ütlegeléstől arckoponya csontja eltörött. Egyik szemére azóta sem lát. Fényes nappal ilyen kegyetlen támadás nem szokványos. Súlyos elmebetegsége a magyarázat tettére. A "Humanizmus az ember ellensége" dolgozatunkban részletesen taglaljuk a témát. Zárszóként csak annyit, hogy az ilyen szélsőséges, ámde egyre sűrűsödő atrocitások mellett nem hunyhatunk szemet, az említett dolgozatban szereplő megoldást tartjuk célravezetőnek. A humánus ítélet nem a közösség érdekeit szolgálja.
Dunai István

Kína: az USA-nak el kell kezdeni törlesztenie államadósságát


Kína hathatósan támogatja Oroszországot- Amerikával szemben

Kína igényt tart az Amerikának nyújtott hitelei azonnali visszafizetésére – aranyban, – ha az USA nem fejezi be a nyomásgyakorlást Oroszországra…

Az amerikai kormányzat utalt rá, hogy befagyasztja az Amerikában található orosz pénzeszközöket, számlákat, – ha Oroszország nem teljesíti kérésüket, s nem fejezi be a katonai műveleteket a Krím félszigeten, – s egyáltalán, – ha nem engedelmeskedik a Nyugat elvárásainak a botrányos ukrán kérdésben.
*Ám ezt természetesen az oroszok nem fogják megtenni, s nem hagyják cserben saját honfitársaikat, kik többségben vannak a Krím-félszigeten, – s nem vonulnak ki a valójában orosz Krímből, melyet Szovjet Ukrajna 54-ben csak ajándékba kapott tőlük. (Pontosabban Hruscsovtól). – Ám, mikor a Szovjetunió felbomlott, a félszigetnek vissza kellett volna kerülnie Oroszországhoz, – de az akkori ukrán vezetés, (kik már akkor is a nyugati geopolitikai érdekeknek megfelelően cselekedtek), ehhez nem járult hozzá. – 92-ben pedig, az akkori orosz elnök Jelcin, szintén ezen érdekek mentén alakította politikáját, s nem forszírozta a Krím jogos orosz tulajdonba való visszakerülését. – a szerk.*
Tehát, akárhogy szeretnék is az amerikaiak pénzügyi eszközökkel zsarolni Oroszországot és Putyint, – könnyen a visszájára sülhet el a dolog, – mert mint kiderült; voltaképpen Amerikának nincsen saját pénze. – És nagy valószínűséggel, – egyszerűen csak el akarta lopni az oroszok Amerikában különféle számlákon tartott pénzeszközeit, – azzal az indokkal, hogy segíteni akar Ukrajnának.
Ez Federal Reserve birtokában lévő arany - voltaképp mind a kínaiaké
Ez Federal Reserve birtokában lévő arany – voltaképp mind a kínaiaké
A Kínai sárkánynak pedig nagyon nem tetszik, ahogyan az egyik legfőbb szövetségesével, Oroszországgal bánik az Amerikai Egyesült Államok kormányzata, – s ezért, ha befagyasztják az Amerikában található orosz pénzeszközöket, számlákat, – ebben az esetben a Kínai Népköztársaság felkéri az amerikaiakat, hogy egy összegben fizessék vissza részére azokat a hiteleket, amelyeket eddig a kínaiak folyósítottak számukra! – Mégpedig aranyban, – ahogyan a kínaiaktól is kapták eredetileg.
A dolog pikantériája csak az, hogy a amerikaiaknak nincs annyi aranyuk sem, amennyi az adósságukat a kínaiak felé fedezné. A hivatalos aranytartalékuk, a tartozás töredékét sem éri el.
Ugyanakkor a Nyugat törvénytelen és aljas módszerein egyre inkább felbőszülő Kína kész arra is, hogy az ENSZ Biztonsági Tanácsában megvétózzon minden olyan döntést, mely Oroszország ellen irányul.
Előzőleg Kína Törökországra is komoly nyomást gyakorolt abban a kérdésben, hogy Törökország ne engedje át a Boszporuszi-szoroson, az Égei-tenger felől a Fekete-tengerre igyekvő NATO hadihajókat.
Megjegyzendő, hogy ez nem az első alkalom volt, melyben Kína és Oroszország szorosan együttműködött a világpolitikai és a stratégiai kérdésekben; A szíriai konfliktusban Oroszország és Kína együttesen blokkolta, vétózta meg az ENSZ Biztonsági Tanácsának határozatát, mely felhatalmazta volna a “Nemzetközi haderőt” (valójában túlnyomórészt az USA haditengerészetét és légierejét, – a szerk.), – hogy közvetlenül is beavatkozhassanak Szíriában.
És, ha az amerikai kormányzat komoly pénzügyi segítséget kíván nyújtani a puccsal uralomra jutott, önmagát kinevezett “ukrán kormánynak”, – mely összeg min. 1 milliárd dollárról indul, – nos ebbe a kínaiaknak is lesz némi beleszólásuk, mert könnyen elképzelhető, hogy az is a kínaiaké, – s így a törvénytelen ukrán hatalom segélyezését is a kínaiaktól kapott pénzből valósítanák meg.
*Kínának amúgy is komoly gondjai vannak az ukrán gazdasági élet főszereplőivel, akik természetesen Janukovics szűk körén kívül, a helyükön maradtak. Ezek nemrég csúnyán átverték a kínaiakat nem egy kérdésben, például az élelmiszeriparban is. – A szíriai lázadóknak szállították többek közt, a kínaiak által már kifizetett gabonát, – Kína helyett – a szerk.*
Ezért most Kína, 3 milliárd dollár kártérítést követel Ukrajnától. – Nem csoda tehát, hogy semmiféle formában nem kíván hozzájárulni a velejéig korrupt ukrán gazdasági szereplők további felszínen tartásához.
Ugyanakkor az Orosz Külügyminisztérium is hivatalos elvi nyilatkozatot adott ki: “Kína támogatja Oroszországot.”
Orosz KÜM
“Szergej Lavrov orosz és Vang Ji kínai külügyminiszter telefonbeszélgetésük során kiemelték, hogy álláspontjuk közel van az ukrajnai helyzetet illetően. Ezt hétfőn az orosz Külügyminisztérium közölte.
A két külügyminiszter eszmecserét folytatott az ukrajnai helyzetről. Oroszország és Kína álláspontja széleskörűen egybeesik az országban és a körötte kialakult helyzetet illetően” – olvasható a főhatóság honlapján.
Rámutatnak: a két miniszter megállapodott, hogy folytatják a szoros kontaktust az adott kérdésben.”
Szabad Riport / Garboczy János
Felhasznált források: Politikus.ruOroszország Hangja, - pzcu.gov.ua



Ezzel igen érzékeny pontra gyakoroltak nyomást, hiszen köztudott, hogy az USA-nak nincs elegendő aranya ehhez már nagyon rég óta, hiába rabolták ki Khadafit és Szaddam Husszeint is.
Emlékeztetőül: az elmúlt napokban John Kerry amerikai külügyminiszter kijelentette, hogy "Oroszország akciói veszélyeztetik egy független állam biztonságát" és "hogy ez már nem a XIX. század, hogy kisebbségi jogokra hivatkozva az anyaország bevonuljon". Ezzel végleg biztosra vehetjük, hogy az amerikai külpolitika kész vicc lett, és a Washingtonban ülő felelős személyek teljesen elveszítették a realitásérzéküket. Ezt megfejelve az amerikaiak kifejtették, hogy elképzelhető a G8 megkurtítása G7-re, Oroszország nélkül, valamint a külföldön levő orosz befektetések és számlák befagyasztását, az orosz gazdasági kapcsolatok felfüggesztését. Ezzel feltételezhetően az USA teljes gazdasági öngyilkosságot követne el.
Hídfő.net | John Kerry - mintha egy fallal lenne elzárva a valóságtól...John Kerry - mintha egy fallal lenne elzárva a valóságtól...
http://www.hidfo.net/2014/03/03/kina-az-usa-nak-az-el-kell-kezdenie-torleszteni-az-allamadossagat

Újabb két pénzes zsidót tett meg kormányzóvá a kijevi rezsim

Ha a kijevi tüntetések kezdetekor azzal hülyítették a szélsőjobboldalt a nyugati támogatók, hogy a forradalom utáni kormányban már nem lesznek oligarchák, a mai történések bizonyára belső harcokat eredményeznek majd a hajdani-majdani tüntetők közt. A cionfasiszta kijevi kormányzat ma kinevezte kelet Ukrajna élére az ország két leggazdagabb zsidóját.
Igaz, kelet Ukrajna már orosz irányítás alatt van, ez a két díszpéldány pedig el sem hagyja Kijevet, ott kapták meg a kinevezést - de lássuk előbb, kiről is van szó. Róluk:
Igor Kolomojszki, és Szergej Taruta
A Donyeszk régió élére kinevezték azt az Igor Kolomojszkit, aki Ukrajna harmadik leggazdagabb embere, vagyona mintegy 2,4 milliárd dollárra tehető. Az ő kezében van több ukrán magánbank, de az olajiparban és élelmiszeriparban, mezőgazdaságban és szállítmányozásban is vannak nagyvállalatai. Timosenko korábbi "támogatója" volt, mielőtt elbuktatta a pártját azzal, hogy az utolsó pillanatban bejelentette, mégse fizeti Timosenko kampányát. Jelenleg Vitalij Klicsko pártját, az UDAR-t pénzeli, részben neki köszönhetően tudtak folyamatosan fizetett aktivistákat az utcákon tartani. Kolomojszki ukrán-izraeli kettős állampolgár, vállalatbirodalmát pedig mindeddig Svájcból irányította. Most az államfői székbe tett - szintén zsidó - Turcsinov nevezte ki egy keleti ipari régió kormányzójává.
A Donyeszk régió élére Szergej Tarutát ültetnék, aki mintegy 2 milliárd dollár magánvagyonnal rendelkezik, szintén Ukrajna 10 leggazdagabb üzletemberének egyike. Ő bányásztársaságokban és nyersanyagban utazik, valamint a Donyeszk központú Metallurg Fottball Club tulajdonosa.
Persze mindkét díszpéldány csak névlegesen kapja meg a kormányzói posztot, mivel a keleti, orosz-lakta területek mostanra saját független kormányokkal és saját népi milíciákkal rendelkeznek. Gyanítható, hogy ha betennék a lábukat a papíron megkaparintott területre, mindkét zsidó egy útszéli lámpán végezné, a nép legnagyobb örömére. Igaz, lassan Kijevben is forró lesz számukra a talaj, miután a hasznos-idiótaként felhasznált nemzeti radikálisok kezdik zokon venni, hogy az ő NS-forradalmuk után mindenhol csupa milliárdos zsidókat tettek pozícióba.
Fenyvesi Áron

Kínos csendbe burkolózik Európa

Sehol a nagy háborús szólamok, a beavatkozásra felszólító államfői kirohanások. Itt-ott halkan hallani kisebb rosszallást, némi kis tiltakozással karöltve, de sehol egy komoly fenyegetés, Európa csendbe burkolózott. Eközben Putyin kijelentette, nem csak a Krímet fogják megszállni, hanem minden olyan területet, ahol oroszok kerülhetnek veszélybe. Vagyis egész kelet Ukrajnát.
Már a magyar sajtó is kiemeli, hogy Orbán Viktor mélységes csendben van az orosz bevonulással kapcsolatosan. Hol van már az az Orbán, aki 2008-ban az Európai Néppárt elnökeként felszólalva nagy hangon NATO-beavatkozást követelt Grúzia miatt? Sehol... elfújta a szél. Az is elképzelhetetlen volt pár éve, hogy Orbán olyan levelet írjon a Mazsihisznek, amelyet a mostani tiltakozásuk kapcsán megfogalmazott. Ha mindezt mint folyamatot szemléljük, kibontakozik előttünk a teljes átrendeződés képe. Nyugat-Európában kisebb elhatárolódások hallhatók ("mégis mondjunk valamit" alapon), de a lényeget mindenki látja. A nyugat energiafüggőségének csapdájában van. Ha felrémlik előttük, hogy nem lesz olaj, nincsenek orosz megrendelések, ha a németeket, franciákat, no és Orbánt holnap kihajítanák egész pereputyával együtt, olyan pillanatok alatt állna be a csőd, hogy fel sem lehetne eszmélni, már ott is lenne a nyakunkon. Egész Európa szerte.
Amerikai cionisták persze kiabálnak, de könnyen teszik, kibicnek semmi sem drága. Ha valakinek halni kell, nem ők lesznek ott elsőnek. És ha ott lesznek, akkor sem a zsidajaik fognak az első sorban elhullani, hanem az amerikai fehér fiatalok. Európának még különösebb háború sem kellett, az összes tőzsde meredeken kezdett zuhanni az ukrajnai események miatt. A német sajtó nem rejti véka alá, hogy jobb a stabilitás a gazdaságnak bármi áron, mint szélsőségesekkel vitatkozni a hatalmon, és közben összedönteni egy amúgy is rogyadozó gazdaságot. Persze ezzel nem értünk egyet, és főleg azzal nem, hogy gazdasági alapon mondjanak ki ítéletet egy ország népe felett. Szó sincs itt gazdasági kérdésekről, és mert a nyugat nagyon ebbe az irányba akarja eltolni a kérdést, még inkább gyanússá válik a dolog.
Egyértelmű, hogy a volt ukrajnai vezetést a nyugat döntötte be. Erről ha valaki vitát nyit, arról állapítsuk meg rövid úton, hogy egy barom. Akkor hogyan lehetséges, hogy most mégis mismásolnak, semmi konkrét fellépés, határozat, összefogás. Vagy a nyugat már csak levitézlett Líbiákkal képes erőt fitogtatni? Ott sem boldogultak, a mai napig romokban hever minden, olaj meg sehol. Látni kell, hogy a nyugatnak egyszerűen nincs problémakezelő-megoldó képessége. Van egy másik lehetőség. Annyira dilettánsok, hogy képtelenk voltak felmérni a következményeket. Nem számoltak azzal, hogy a liberálisok mennyire gyengék, és azzal sem, hogy a soviniszta banda fogja kézbe venni a dolgokat, amely most politikai elefánt lett a porcelánboltban. Tehetetlenség, gyávaság tükröződik minden nyilatkozatban. Ha az új vezetés mellé állnak, akkor a soviniszták mellé álltak, és elvesztik a moszkvai lehetőségeket. Ha Moszkva mellé állnak, akkor saját magukat szúrják hasba, és minden igyekezetüket, elvesztik egész Ukrajnát. Inkább csendben vannak, bomlasztanak, támogatják tovább csendben az ellenzéket, és reménykednek, hogy nyugat Ukrajna valahogy a kezükön maradhat majd.
Az oroszok csak addig vonulnak be, amíg megalakul a kelet ukrajnai kormány. Saját hadsereggel, flottával és légierővel. A hadsereg folyamatosan áll át a keleti oldalhoz, a nyugati oldal lassan teljesen magára marad mindenféle erő nélkül. Reggel egy ukrán különleges alakulat is jelezte, hogy nem hajlandóak a Krímben az orosz katonák és az ottani oroszok ellen fellépni. Amint megalakul Harkov, Donyeszk városaiban, krími alapokon az új ellenkormány, ők követeléssel léphetnek fel a kinevezett cionista kormánnyal szemben, és szépen bevonulnak Kijevbe, majd a többi területekre. A Magyar Külügyi Intézet munkatársa, Póti László szerint Moszkva már vesztett az ügyben. Ukrajna nem orosz periféria lesz, hanem EU periféria. Póti László azonban nincs tisztában az orosz lehetőségekkel. Egy gyors EU-csúcsot akarnak összehívni Ukrajna ügyében. Csakhogy nyíltan kimondják, az EU nem tud pénzt adni Ukrajnának. Márpedig Ukrajnának pénz kell, méghozzá sürgősen. Moszkva azonban már holnap azonnali több milliárdos rendkívüli hitelt ad a krími kormánynak.
Mindezt megérzi az orosz gazdaság? Bizonyosan. De nem érdekli őket, nekik nem számít, hogy minden második évben vesznek-e új autót. Az orosz néplélek még elevenen él, nem sikerült elnyomnia a zsidó maszlagnak. És az orosz néplélek tudja; "Ha háború van, akkor háború van". Régi orosz mondás szerint. Elég megnézni az orosz fiatalok beszédeit, akik sorra önkéntesként özönlenek szolgálatra jelentkezni. Az orosz hazafiság rendkívül erős, azzal nemigen érdemes kötekedni. Ezt pedig nemsokára megtapasztalja egész Európa.
Kemény Gábor




A Nyugat az agresszor
Vlagyimir Putyin orosz elnök telefonbeszélgetést folytatott Angela Merkel német kancellárral, és kifejtette: az ultranacionalista erők folyamatosan fenyegetik az orosz állampolgárok és az orosz anyanyelvű lakosság életét és törvényes érdekeit. Nem vagyunk orosz-barátok, de egy dolog világos. Nem Oroszország meghódítani Ausztriát vagy Svájcot, hanem az USA és az EU akarja megszerezni Ukrajnát. Nem Oroszország akar háborút, hanem az USA és az EU akarja háborúra provokálni Oroszországot.






Bilderberges Martonyi egyik szeme sír, a másik nyugatra tekint


Brüsszelben rendkívüli tanácskozást tartottak az európai külügyminiszterek, ahová ezúttal Martonyi János, Magyarország külügyminisztere is ellátogatott. A külügyminiszter úrnak most épp nem akadt más dolga, a náthájából is sikeresen felépült, és Kijevbe sem kellett ellátogatnia.
A magyar külügy állásfoglalása, hogy "teljes mértékben elkötelezettek vagyunk Ukrajna szuverenitása, függetlensége és területi egysége mellett, amelynek megsértését elítéljük." Emellett provokációnak tartja, hogy az orosz csapatok bevonultak a Krím-félszigetre és felszólította az ukrán kormányt, hogy "ne üljön fel a provokációnak". Ez egy érdekes megfogalmazása annak, hogy Magyarország lehetőleg távol akar maradni a frontvonaltól.
Martonyi kulcsfontosságúnak tartja azt a bizonyos '94-es memorandumot, "amelyben Oroszország is vállalta, hogy nem alkalmaz erőt Ukrajnával szemben". Ennek kapcsán a magyar külügy láthatóan kettős kommunikációt folytat: a nyugat felé igyekszenek azt kommunikálni, hogy a memorandum felhatalmazná az Egyesült Államokat a beavatkozásra. Ami nincs így, ugyanis Ukrajnával szemben mindeddig egyedült a nyugatiak alkalmaztak erőt. Az Oroszország által mozgósított csapatok és az ukrán haderő közt eddig nem történt fegyveres összeütközés, vagyis nem áll fenn semmilyen konfliktus. Moszkva az Ukrajnával fennálló államközi megállapodásnak megfelelően járt el a csapatok beküldésekor. Nem úgy az illegalitásban tevékenykedő NATO alakulatok, akik tűzharcot folytattak a rendfenntartó erőkkel Ukrajnában és egy illegális kormányt juttattak a hatalomba.

Másrészt Martonyi láthatóan igyekezett nem túl élesen fogalmazni Moszkvával szemben. Mostanra kudarcba fulladtak azok a remények, miszerint a Visegrádi Négyek feloszthatja egymást közt Ukrajnát, míg az oroszok az olimpiával vannak elfoglalva. Most pedig fogalmuk sincs, mit tegyenek. A magyar külügy megint határozatlan, egyszerre akarnak megfelelni mindkét oldalnak. Pedig az Azarov-kormány bukása a közelmúltban megmutatta, hova vezet a hintapolitika. Magyarország el kell határozza magát a keleti tömb mellett, a nyugat bástyáit pedig ki kell rúgdosni a kulcspozíciókból. NATO-beavatkozásra kár apellálni, mert az ENSZ BT-ben Oroszország és Kína szavazata is szükséges lenne egy ilyen művelethez. Ha a magyar külügy az Azarov-kormányhoz hasonlatos hintapolitikát akarja folytatni, azzal azt kockáztatják, hogy Ukrajna után a frontvonal áttevődik Magyarországra.
Nem szabad, hogy a külügy hamis illúziókba ringassa magát. A történelem folyamán olyan még nem volt, hogy egy kis állam ki tudott volna használni két nagyhatalmat egymással szemben. Ezzel próbálkozott a bukott Azarov-kormány, és a most Magyarország követné a példáját? Martonyi jobban tenné, ha végiggondolná újra az erőviszonyokat. Egy nagyhatalom fel tudja használni a kis országokat egymással szemben - ahogy azt a "nyugati partnereink" rendszerint meg is teszik -, de egy kis ország soha nem tud felhasználni egy nagyhatalmat. Főként nem két nagyhatalmat egymás ellen.
Mi csak üdvözölni tudjuk, ha az atlantista rezsim két szék közt a pad alá esik. Kétségkívül, ez meg fog történni a közeljövőben. A magyar politikai életre ráfér már a vérfrissítés. Ha a süllyedő hajóhoz akarnak tartozni, legyen hát - de azt ne egy ország nevében tegyék.
Molnár István





Németh Zsolt: Oroszország megsértette Ukrajna területi épségét


A magyar kormány egyértelmű, kinyilvánított álláspontja, hogy Oroszország megsértette Ukrajna területi épségét és szuverenitását – jelentette ki a Külügyminisztérium parlamenti államtitkára.
Németh Zsolt, a Külügyminisztérium parlamenti államtitkára a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában hangoztatta: a magyar kormány egyértelmű, kinyilvánított álláspontja, hogy Oroszország megsértette Ukrajna területi épségét és szuverenitását. Az orosz diplomácia ezt tagadja, arra hivatkozik, az orosz kisebbség és az állampolgáraik érdekében avatkoznak be – a magyar kormány azonban nem ért egyet ezzel az állásponttal. Ami az elmúlt napokban történt, az egyértelműen a nemzetközi jog legsúlyosabb sérelme, jelentette ki Németh Zsolt, hozzátéve, ezért a nemzetközi diplomáciai erőfeszítéseknek most mindenekelőtt arra kell összpontosulniuk, hogy Oroszország álljon el ettől a magatartásától, kezdjen párbeszédbe Ukrajnával, a nemzetközi közösség pedig használja ki a rendelkezésére álló eszközöket.
(Hiradó)



Deutsch Tamás böfögött egyet


Deutsch Tamás, a Fidesz "rosszfiúja" twitter oldalán böffentett egy nagyot. "Lassan mondom, hogy Putyin is megértse: Ruszkik haza!" -így szól "fergeteges" bejegyzése ennek a demokrata, rossznyelvek szerint pedig kokainpárti képviselőnek. Ugye Tamáska nem véletlen került ki Brüsszelbe, Orbán Viktor is úgy gondolta, hogy inkább menjen innen jó messzire, a jelenléte már terhes, de kirakni azért mégse lehet, mert túl sokat tud. Néha persze el kell játszania cserébe az ügyeletes udvari bohóc szerepét, mint például most, de mivel egész életében máshoz nem nagyon értett, ez pont testhezálló feladat neki. Kócos Tominak inkább azon kellene gondolkodnia, hogy olyan pártnak a tagja, amely polgári hazugságán túl az értékek és hagyományok tiszteletét és ápolását tűzte lobogójára.
Hídfő.net | Deutsch Tamás böfögött egyetTiszta tekintet?
A valóság, mint tudjuk merőben más. Deutsch nyugodtan elfér a sok képmutató, feleségcsaló - esetenként feleségverő - között. Ki tudja, hány felesége volt már ennek a "rosszfiúnak"? Azt pedig valószínűleg ő sem tudja, hány nője. Az első Fidesz-kormány idején Holánszky Péter (vecsési számlagyáros) Margit utcai kupijából csukjával a fején vitték el a 'neves műintézményben' razziát tartó rendőrök, két másik prominens személy társaságában. Deutsch egész életében családellenes életvitelt folytatott, habzsolja a nőket. Állítólag a kokain is gyakran megkísérti ezt a "szent embert". Persze, tudjuk azt mi jól, hogy a Fidesz/KDNP csupa szentekből áll, akik Magyarországért dolgoznak éjjel-nappal. Ilyen például a szalmakazalhoz hasonlító Kövér László is, aki Sződliget férjes polgármesterasszonyával, Bábiné Szottfried Gabriellával hentereg. Normális ember nem kér az ilyen romlott erkölcsű képviselőkből. Mi is lassan mondjuk, hogy Deutsch "úr" is megértse: húzzál végre a jó francba!
Dunai István

A Forradalmak "Coca-Cola" gyártásáról...

Nem azért írok, mert reménykednék vagy egyáltalán hinnék abban, hogy a mai forradalmárokat a világon, megtudnám győzni a saját nézőpontomról, sem azért hogy az árulók megérthessék végre, hogy mennyire számkivetettek valójában saját társadalmaikban..
Én nem az árulóknak írok, sem az őrülteknek, akiket a világ ma forradalmároknak hív, mert az őrültek meg az árulók agya sós akár a vörös tenger vize, és a becsületük savanya akár a kénsav, lelki ismertük sötét akár a sírhelyek.. és gondolataik bűzlenek mint a hiénák lehellete...
És minden szó, melyet az ilyen emberek agyában szeretnék el juttatni, leginkább egy pohár ivó vízhez hasonlítana, melyet a vörös tengerbe öntök, vagy az atlanti óceánba.. vagy egy damaszkuszi parfüm üveghez, melyet az arabok teve istállóiban dobnék ki.. vagy talán egy damaszkuszi rózsához, melyet hiába próbálok cementbe, vagy a sivatag homokában ültetni..

Mit ér egy pohár ivóvíz az óceán mélyén, és hogyan tudnék virágot ültetni én a mozgó homokban?

Én nem fogom a fényt megalázni azzal, hogy értelmetlen utazásba vigyem magammal, vak szemekben, melyek képtelenek érzékelni.. és ha a szavaim meteoritok lennének melyeknek lángjaikkal, a napot is megtudnám gyújtani, egy galaktikus gyertyaként mely megvilágítja az univerzumot, akkor sem tudnám a napot meggyújtani azok szívében, kiknek szívük olyan mint univerzumunk fekete lyukjai..
Mert ha a napfényével is írnám amit írok, akkor sem tudnék, egyetlen egy gyertyát sem meggyújtani az őrültek, meg az árulók agyában. mivel ezekben nincsen sem gyertya, sem fáklya, sem bármi más, mely világítani is tudna, és lelkeik a végtelen sötétség bástyái, meg a végtelen fekete lyukak világunkban.
Én Barátaim nem a forradalmárokért írok, sem az árulókért, én csupán azért írok hogy megmentsem a történelmet a fulladástól a sós tengerekben, meg hazugságok árvizében. én ha írok, én a bárkát akarom felépíteni Noénak.. és a mi Noénk ma, az az történelem, melyet a hazugságok özönei soha többet nem fognak tudni elárasztani.
Mi azért írunk kedves barátaink, hogy a történelem ne Francis Fukuyama elképzelése szerint érjen véget.. mi azért írunk hogy ne rothadjanak el a betűk, hogy fent maradjon az írás, mert az igaz betűk, azok a damaszkuszi illó olajak, meg rózsa vizek, melyeket az idő meg a történelem, meg az események vizében, fogunk beleönteni, hogy a történelem lehellete tisztulhasson.. a szabad emberek azért írnak, mert nem akarják hogy a többi emberek agyai só raktárak legyenek, sem hogy a sav beköltözzön a szívekben, meg a szemekben.. ezért engedjék meg hogy ma együtt utazzunk el Ukrajnába, ahol meg találhatjuk együtt az arab forradalmak farkát, és Francis Fukuyama körmeit.

Az ukrán tavasz sokak szerint hirtelen jött, de egy időben jött el, a venezuellai tavasszal, és itt azért le kell állnunk egy percre, mivel elég bizonyíték van arra már, hogy az összes forradalmat a közel múltban egy Cionista brigád irányította, kiket Bernard Henry Lévy képvisel, Lévy ki az ukrán mozgalmakban úgy vett részt, mint ha törzsgyökeres ukrán lenne.
Mi ma az ipari forradalmak korában élünk, pontosabban e forradalmak aranykorában, mert az ipari forradalmak melyeket tökéletesített az Amerikai Egyesült Államok, ma a csúcsát érte el, mikor számára sikeres forradalmakat tudott kreálni, mellyel a történelem gyártás titkait sajátította el, Amerika elkezdte gyártani a Coca-Cola-t, az autókat , a repülőket, a forradalmakat, a forradalmárokat, meg a forradalmi értelmiségieket, kik azt mondják a népüknek, arra veszik rá, hogy azt akarják amit Amerika.. meg néha még egészen új vallásokat is sikeresen létrehoznak.. és ma ami közös a forradalmakban, meg a Coca-Cola-ban az az hogy a harmad világországainak a népei, hasonló élvezettel engedik be otthonaikban, keleten mind a kettőt.
Minden bizonnyal az ipari amerikai forradalmak lesznek, a leghatalmasabb találmányai a vad kapitalizmusnak, főleg hogy eltudták már azt is érni, hogy a tömegek érzelmeit hogyan irányíthassák, és ugyan úgy ahogyan irányítják, és kirobbantják az érzelmeket, egyszerűen be is palackozzák amikor akarják, akár egy üveg Coca-Cola italt, melyet újra is töltenek, majd kiürítenek akár ugyan az nap is, ha úgy felel meg nekik.
Ez a feltalálás, a forradalmak gyártása, ugyan olyan feltalálás, mint a legtöbb többi gyártás, a természet tele van alapanyaggal, de a művelet összeállítani ezeket az anyagokat, más hasznos dolgokra az az igazi művészet, és ott vannak elásva valóban a szakmák titkai.. a társadalmak viszont mind tele vannak szegényekkel, tudatlanokkal, kalandorokkal, álmodozókkal, és korrupt emberekkel.. de ezeket a rétegeket átváltoztatni irányított rakétákká, és időzített bombákká, az az igazi zsenialítás, és ez a történelem végének fegyverraktárainak utolsó fegyvere.. mert a történelem nem ér véget, ha nem irányíthatják a történelem gyártását, a tömegek irányításával, melyek a történelmet írják, avagy megváltoztatni a természetes változó dolgokat, a társadalmi vulkánokat és földrengéseket, ahogy óhajtják.

Sokat változott a világ igen, és majdnem el is rabolták a történelmet.. a közel múltban az oroszok vezették a forradalmakat világszerte, a kommunizmus nevében, és kommunista forradalmárok vezették forradalmaikat, mint Gevara, Castro, meg Nazim Hikmat.. azokban az időkben az amerikaiak voltak körbe véve mindenhol, és válaszként a népi megmozdulásokra, katonai puccsokat rendeztek, és saját érdekeiket szolgáló diktátorokat erősítettek meg.. de miként meghalt a szovjet anya, és szét váltak a forradalmi felhők mindenhol.. felszabadult az Egyesült Államok a népi megmozdulások elöl, Che hangjától, meg Vlagyimir Iljitsch Lenin, Leo Trotzki, Marks meg Engels könyveiktől.. és végre átléphetett abban a stádiumban, hogy sorba szabaduljon meg a katonai rendszerektől, melyeket népi vezetőségekkel hellyetesített, ma viszont a sors fintora számukra, hogy az egyik legjobban általuk által kitervelt forradalmat, a szíriai arab hadsereg állította meg, melynek vezetői, Vlagyimir Putyinnal kötöttek szövetséget, és itt azért megint meg kell állni egy pillanatra, mert nagyon nagy a különbség a két Vlagyimir, Vlagyimir Lenin, meg Vlagyimir Putyin között.

Ma a legnagyobb ámulatra méltó paradox, hogy a népek maguk lettek az eszközei az Egyesült Államoknak, hogy e népeket, avagy saját magukat uralhassa Amerika.. Az Egyesült Államok sikeresen létre tudta hozni a saját "Imperialista kommunizmusát" mely e népek közt terjed, e népek között melyek a halálukba nyomulnak vakon gondolkodás nélkül, alig várva, hogy saját országaik kulcsait átadhassák a nyugati államfőknek, az IMF nek, meg az EU-nak.. meg olyan forradalmároknak, kik más, néha ellenséges országok útleveleivel rendelkeznek, más társadalmakban élnek, és más kultúrákban, akár csak régebben a kommunista mozgalmak, melyek magukat Moszkva védelmezőinek is tekintették, és egy részének a Kreml őrségének..

De hogy mi a titka annak, hogy a modern forradalmak csak is olyan országokban törnek ki melyeket nem szeret az Egyesült Államok, vagy olyanokban éppen, melyekről azt gondolja az Államok hogy már ideje lenne leváltani.. és nem törnek ki sose ezek a forradalmak azokban az országokban, melyek amerikai megszállás alatt vannak mint az arab öböl országai pl? és mind e forradalmak ugyan azokat a lépéseket, és forgatókönyvet követik mintha ugyan abból az iskolából jöttek volna ki.. mindig tüntetőket kell látnunk, kiket valami okból, összelehetett gyűjteni valamelyik ország nagyobb terén, kiket több száz kamera fényképez, és nagyon, a békés megmozdulásukra próbál koncentrálni minden TV adás, miután megsiratta az egész világot, a vezetőségük kegyetlenségével.. majd pár hét erölködés után, sikerül is nekik az egész országot meggyőzni nézeteikkel, majd hirtelen fegyvert is fognak, majd létre hoznak egy olyan államot, melynek egyetlen gondja, és célja, hogy helyre állíthassa a legjobb kapcsolatokat a Nyugattal, meg az Amerikai Egyesült Államokkal.
Mik ezek a fura véletlenek, ezek a hasonlóságok-? először a narancssárga forradalom Ukrajnában, majd a zöld forradalom Iránban, majd a függetlenség forradalma Libanonban, majd a véres arab forradalmak, majd végül a második ukrán forradalom, meg a venezuellai forradalom? mind népi békés forradalmak, melyekben mást sem lehet hallani mint hogy: a nép követel, a nép akar.. mind ugyan abban az iskolában végzett, melynek a neve: a nép azt követeli, amit Amerika akar. és mindegyikben ha megoldható, Bernard Henry Lévy is személyesen részt vesz.
Ezek a forradalmak Amerika modern rakétái, melyekkel ott pusztít ahol akar , és minden nemzetnek megvannak előre gyártva, a saját önpusztító rakétái, és mesterségesen létre hozott ellenzékei, melyek közül a legveszélyesebb az Iszlamista töltetű robbanékony fejek, melyek egy társadalmat kiürítenek az állam formából, meg a hazaszeretetből. majd végül a teljes szétoszlás következhet be..

Ami ma Ukrajnában történik, az egy kornak a vége, a mesterséges forradalmak korának a vége, melynek már egyszer szét is törtek a Coca-Cola-s üvegei Damaszkuszban. a játék véget ért, és az orosz térben bemenetele, csupán azt bizonyította, amit régóta mondunk, a háborúnk egy nagyobb háborúnak, egy kisebb, de meghatározó része. de az Ukrajnára váltás, mindenképpen azt mutatja hogy a forradalmi játékuk Szíriában nagyon nagyon fárasztó számukra, olyannyira, hogy már forradalmaknak kell hogy elősegítsenek, más forradalmakat. a szíriai mesterséges forradalom haldoklik, ezért az amerikaiaknak ki kellett robbantaniuk egy új forradalmat, de most az orosz partokon, hátha az oroszok zavarba jönnek, és megfeledkeznek Szíriáról, és megengedik végre, hogy Szíria végre megihassa a forradalma Coca-Cola-ját, hogy Amerika rajta keresztül, minden keleti otthonban is betudjon törni utána, meg a forradalmai során.

Néhány forradalmár azt hiszi hogy az amerikaiak megfogják buktatni Assad elnököt Ukrajnából, mert az oroszok drágán megfizettek az álláspontukért, és néhány álmodozó azt hiszi hogy ezzel fog majd Oroszország meggyengülni.. de ez az amit, éber álmoknak hívnak. a logika azt mondja hogy ami történt, az jobban ráveszi Oroszországot hogy ragaszkodjon a szír álláspontjához.. mi több az ukrán lángok azok azok, melyek nagyon megfogják égetni a szír forradalmat több okból.. ha ma tegyük fel Oroszország elveszítené Ukrajnát, az biztos hogy nem a Szíriáról lemondásával szerezné vissza, mert Ukrajna többször is kicsúszhat a kezéből, de Szíria mely az egész világot meghódította ellenállásával, erősebb és szilárdabb mint valaha, és ha Moszkva el is veszítené Ukrajnát, Damaszkuszt biztos nem fogja megrizikózni. főleg hogy Ukrajnát vissza szerezni nem olyan bonyolult dolog, mint Szíriát ha elveszítené. mivel ha Szíria megbukna, akkor azonnal Amerika 3-4 országgá tépné vallási alapon, olyan országokká melyeket Izrael ural.

Szintén biztos hogy Putyin elnök, igen csak makacs férfi, aki a végtelenségig hisz hazája történelmi hatalmában, és szerepében, meg saját maga szerepében is a világon, és nagyon jól tudja hogy történelmi felelősségeket hajt végre.

Követtem sokat a megfigyelők, és politológusok véleményeit, megfogott egy pár vélemény, melyek szerint Putyin lehet mégsem avatkozik be Ukrajnában katonailag, vagy ha be is avatkozna katonailag, akkor nagyon mérsékelten, és leginkább 3 különböző irányban lennének határozó választásai:

1- a szír ügyben: talán az oroszok a katonai opciót a maximális szintjére emelnék, mely során Moszkva olyan diplomáciai és katonai fedelet adna Damaszkusznak, mellyel el söpörnék véglegesen az úgy mond szír fegyverese ellenzéket, mellyel Amerika elveszítené a szír lapját, melyel tudna egyeztetni még az oroszokkal.. és itt elkezdődhet a szír bosszú, hogy végezhessen a régi amerikai szövetségesekkel a régióban.. és talán ez az oka, mindazoknak az amerikai hangoskodásoknak, a déli meg éjszaki szír csatákról, meg a pakisztáni elemek bevonásával.. miután az izraeli beavatkozás egyre nyilvánvalóbb.. és bár nekem kételyeim vannak ennek lehetőségével, de mindenképpen aki a legjobban megfogja fizetni az ukrán forradalom árát, az a szír forradalom, és nem a hazafi szír állam..
2- Putyin talán úgy véli, hogy a nyugat meg az amerikaik leállításához, egy izraeli háborún keresztül tudna szert tenni, mivel az oroszok még a nagyon közeli múltban, is próbálták a szíreket, Iránt, meg a Hezbollahot leállítani, egy várható Izraeli összecsapással..de mivel izraeli és cionista kezek is vannak az ukrán események mögött, (lásd Bernard Henry Lévy beszédét Kiévben), meg az izraeli katonák részvételét a lázadásokban.. mellyel több akadály is megremegett.. és néhányan kérdezősködnek is arról, hogy a Hezbollah valójában orosz engedélyre vár, hogy válaszoljon a múltkori izraeli csapásra.. de e pillanatig nincsenek olyan tények, melyek e gondolatot megerősítenék.. de ugyan akkor nem szabad ezt a rejtélyes, csöndes részletet hanyagolni.. mert ez a pillanat, várakozik egy ideje az ajtó mögül, egy olyan gyors változásra, mely a szövetségesek véleményét megváltoztatná.
3- Néhány orosz megfigyelő, azon gondolkodik, hogy Putyin meg az orosz vezetőség, először gondolkoznak azon, hogy válaszként a nyugati meg az amerikai cselekményekre, képes lesz kirobbantani egy hasonló konfliktust a nyugat, egy egy hűséges barátjánál, mivel az összeütközés még nem nyílt, a két tengely között, és itt Törökország vagy talán Szaúd-arábia lenne a tökéletes célpont.. mivel a hidegháború fegyverei, a két különböző tengely érdekeinek forrását, meg rázni, nem is lenne ideálisabb hely, mint az arab öböl országok, az olaj piacok, meg Szaúd-arábia.. Szaúd-arábia mely túlzás nélkül az amerikai korona drágaköve.. hisz Szaúd-arábia az a dzsihadisták, a politikai Iszlám, meg a olaj tárolója a világon.. főleg ha bebizonyosodik hogy Szaúd-arábia fogja finanszírozni Ukrajna hiteleit, miután Oroszország megállította a 15 milliárd dolláros támogatását.. mivel az európai gazdaság gyenge, az amerikai megterhelt, és legyengült gazdaság képtelen lenne erre.. itt fog megmozdulni Szaúd-arábia, hogy megajándékozza, az ukrán forradalmárokat, hogy Putyin ellen léphessen, Putyin kiállása miatt Szíria oldalán.. és ha ez bebizonyosodik, akkor Szaúd-arábia bele is lép abba a csábító hibában, melyet várnak ellenségei.. és elképzelhetik a nyomást meg a dühöt mely Szaúd-arábia keleti részein növekszik a lakosság soraiban, a szaúdi rendszer ellen.. mely kirobbanásához elég lenne csupán egy gyufás doboz is..
Törökországban szintén elképzelhetik mennyire meggyengült a török társadalom, és mennyire meggyengült Erdogan, kinek sokan számolják az utolsó napjait.. nem beszélve arról hogy a végtelennek tűnő etnikai és vallási kisebbségek közti rések csak növekedtek, a szíriai konfliktus kirobbanásával.

Francis Fukuyama mondása a történelem végéről, egy olyan elmélet melyet a nyugati hit táplált, azzal kapcsolatosan hogy a történelmet, úgy írja ahogy neki megfelel, és ő is irányítja a történelem menetének eszközeit. avagy a nemzeteket meg a népi forradalmakat.. de úgy tűnik hogy az oroszok is érdekeltek, a történelem gyártásban.. és ahogyan megtudták az atom fegyver gyártásának titkait, és szét is ültették a világot nukleáris rakétákkal, ők ugyan úgy tudni fognak forradalmakat is kirobbantani.
Francis Fukuyama azt látta hogy a szovjet peresztrojka forradalom volt, a liberális Amerika termékeiknek csúcsa, a történelem gyártás eszközeihez.. azért is hitte Fukuyama hogy a történelem véget ért, a titkainak és mozgásának kulcsai átvételével.. a természetes történelem véget ért, és megkezdődött a mesterséges történelem.. de Fukuyama elhamarkodta elméleteit.. és egyesek életének a hibája, az volt hogy a történelmet meg annak a végzetét Szíriában akarták meggyártani.. de Szíriában kezdődött el az egész történelem, és nem érhet véget benne.. az amerikai történelem gyártóknak a hibájuk viszont az volt, hogy a találmányukat Szíriában akarták kipróbálni, és az emberek természetes történelmét átírni.. de hogyan halhat meg a történelem abban az országban, ahol megszületett és elindult az egész világ felé?? Fukuyama vége volt Szíriában, és a természetes történelem visszatérése az élethez, miután a Nyugat megpróbálta gyilkolni.. a Coca-Cola forradalmak időszaka véget ért, és a mesterséges történelem pusztult el.

A természetes történelem várakozik talán, a nyugat európai gettókban, és külvárosokban, ahol tartózkodnak a színes bőrűek, a szegények, az elhanyagoltak, kik a mai napig szembesülnek a rasszizmussal, és igazságtalansággal, és elkülönítéssel, az európaiak meg a bevándorlók között, azok akik már egyszer fel is lázadtak Londonba, Párizsban, és milyen meglepő, de Bernard Henry Lévy az arab forradalmak keresztapja, ki Ukrajnában is előadásokat tartott a demokráciáról, egyenlőségről meg emberjogokról, nem jelent meg náluk, és nem segítette meg ezeknek az embereknek a mozgalmát.. sem Ban Kimon, nem karolta fel őket, sem a szaúdi dús gazdag olajhercegek.. a természetes történelem várakozik az amerikai hispánoknál, meg a nagy résekben a gazdagok meg a szegények között , azoknál a szegényeknél kiknek nem jut a társadalmi biztosításból, se nem találnak munkát.. ezeket az embereket nem veszik fel a kamerák, és ők nem jelennek meg az Al-Jazeerán, és nem is várják hogy megjelenjenek rajta, szaúdi finanszírozásból.. nem várják a kamu barátságos országok egyetértését, és támogatását.. nem várják hogy megjelenjen náluk Bernard Henry Lévy a nagy tereken előadásokat tartani, sem mást cukorkákat osztogatni... sem azt hogy a szaúdi vallási vezetők nekik tartsanak a király parancsára imákat a mecsetekben.. és végkép nem várják el azt, hogy az angyalok az oldalukon harcoljanak, mint ahogy az őrültek terjesztették a szír forradalmárokról, hogy angyalok harcolnak soraikban.. és mi több, ezek az emberek, nem is akarják ezeket az angyalokat.

Naram Sarjoon

Szíriai Hírek

Görög közalkalmazottak összecsaptak a rendőrséggel

A görög közalkalmazottak összecsaptak a rendőrséggel. 25 ezer közalkalmazottat minősítenek át és helyeznek rosszabb munkára, és további 4 ezer munkahelyet megszüntetnek Görögországban.

473 millió dollár értékű Bitcoin tűnt el – Csődben az Mt Gox és mi köze ehhez a titkosszolgálatnak

Aki esettanulmányt szeretne egy olyan tőzsde hihetetlen felemelkedéséről és bukásáról, amit 1) a mágia világa alapján készült videójátékról neveztek el, 2) ahol digitális valutában folyik a kereskedés és amit (mármint a valutát) sokak szerint az NSA hozott létre két évtizeddel ezelőtt, hogy mézesmadzagként magához vonzza a rászedhető embereket, az ne is keressen tovább. Az Mt. Gox, amely immár másodszor és végérvényesen függesztette fel a kereskedést, megtette az egyetlen lehetséges lépést és csődöt jelentett. A WSJ a következőket írja:
Az Mt. Gox Bitcoin tőzsde pénteken azt nyilatkozta, hogy miután ügyfeleinek 750.000 egységnyi Bitcoinját veszítette el (értsd: nem találják), csődvédelmet kért, ami a virtuális valuta kereskedőpiacát egykor uraló tőzsde összeomlását jelenti. A cég azt is bejelentette, hogy saját Bitcoinjaiból is elveszített 100.000 egységet. A CoinDesk Bitcoin index aktuális árfolyama szerint az elveszett Bitcoinok így összesen 473 millió dollárt tesznek ki, bár érthető módon az Mt. Gox Bitcoin árfolyama jelentősen esett ehhez képest, miután a cég február elején felfüggesztette a Bitcoinok beváltását.”
A csattanó: A tokiói kerületi bíróságon a riportereknek nyilatkozva Mark Karpalés, az Mt. Gox tulajdonosa azt mondta, hogy bizonyos technikai tényezők lehetővé tették a tisztességtelen kivéteket és elnézést kért az ügyfelektől.
„A rendszernek volt egy gyenge pontja és a Bitcoinok eltűntek. Elnézést kérek a problémáért, amit ez okozott.”
Szóval 473 millió dollárnyi Bitcoin csak úgy köddé vált? De hát hallottátok, sajnálja. Így már mindjárt más. És miért is ne? A bukásra túl nagy bankoknál eddig bevált.
A számítástechnika rajongók, akik azt remélték, hogy a lendületet meglovagolva meggazdagodhatnak, és akik a jelek szerint nem hallottak még az aranyról, nem voltak túl boldogok:
„Nagyon bosszantó, hogy ilyen sokat elrejthettek ilyen hosszú ideig,” mondta Jonathan Waller, egy 30 éves játékfejlesztő, akinek 211 Bitcoinja volt az Mt. Gox-nál. „Remélem, hogy képesek lesznek helyreállítani a teljes értékű kereskedést, de a hírnevük komoly csorbát szenvedett.”
Az elmúlt hónap során egyre több, a világ különböző pontjain élő ügyfél jelent meg a cég tokiói irodája előtt, hogy tiltakozásuknak hangot adjanak. Egyikük, a londoni Kolin Burges, saját készítésű tábláján ez áll: „MT GOX – HOL A PÉNZÜNK?”
William Banks, weboldalfejlesztő Ausztráliából, körülbelül 100 Bitcoint veszített el az Mt. Gox-nál. 2012 óta használja a platformot, amikor még 40 dolláros áron vásárolta meg első Bitcoinjait. Nemrégiben már 800 dollárt adott értük, ahogy bizalma a digitális valuta iránt erősödött. Most egy japán ügyvédet bízott meg, hogy indítson eljárást az ügyben.
A Mt. Gox által elveszített Bitcoinról a következőket mondta:
„Számomra ez lehetetlennek tűnik. Ez egy gigászi mennyiség ahhoz, hogy csak úgy eltűnjön.”
Ez csak abban az esetben igaz, ha dollárra váltják. Emlékezzünk: a BTC tulajdonképpen önmaga valutája, szóval mire a nagy aggodalom? Ami pedig az újabb piramisjáték összeomlását illeti: Ha valami túl szép ahhoz, hogy igaz legyen (S&P 500 ;) ), akkor az általában nem az.
Időkjelei: Mark Dice elmélete arról, hogy a Bitcoint az Illuminati hozta létre a készpénznélküli társadalom előkészítésére: LINK (angol nyelven)

Forrás: zerohedge.com

http://klub.idokjelei.hu/473-millio-dollar-ertu-bitcoin-tunt-el-csodben-az-mt-gox-es-mi-koze-ehhez-a-titkosszolgalatnak/

200 éve kihaltak, most feltűntek a bölények Magyarországon


b_200_200_16777215_00___images_watermarks_a_a_boleny.jpgValamikor a Zemplénben is élt európai bölény. Nagy-Magyarország területén az 1800-as évek végén halt ki, Európából pedig az 1920-as évek közepén tűnt el. Ugyanerre a sorsra jutott a kaukázusi bölény is, mely 1927-ben halt ki. Az európai bölény főleg a vadászat, és az élőhelyeinek számának csökkenése miatt tűnt el a kontinensről.
A Lengyelországban megtalálható európai bölényt már szintén úgy telepítették be. Mester András onnan hozta saját birtokára a nagyvadakat.
Amellett, hogy látványosságnak szánja, az a célja, hogy az utókor is láthassa a földrész legnagyobb testű kérődzőjét a Füzéri vár mellett. A bölényeknek tetszik az itteni klíma, szépen szaporodnak is. Mester András – akárcsak a lengyelek - fontosnak tartja, hogy jó genetika maradjon fenn. Ha a Lengyelországban élő állományt bármiféle betegség támadná meg, a füzérkomlósi birtokon élő állatokból lehetne pótolni. A bölénytehenek május végén, június elején ellenek, amikor már megfelelő a legelő mennyisége és minősége. Az állatok egy 40-45 hektáros elkerített területen élnek, amelyen legelő, erdős és bokros rész is található, és ott ered egy tiszta vizű patak is.
Korábban az európai bölény szinte az egész kontinensen megtalálható volt a lombhullató erdők közelségében, mígnem a vadon élő állomány teljesen kihalt. Az elmúlt évszázadokban élőhelyük egyre csökkent, míg végül a vadon élő állomány teljesen kihalt. Ma visszatelepített állományok élnek Lengyelországban – a híres Bialowieza-i erdőben – Fehéroroszországban, Litvániában, Oroszországban, Ukrajnában, Romániában és Szlovákiában, valamint betelepítették a korábbi elterjedési területén kívüli Kirgizisztánba is. Korábban a történelmi Magyarországon is élt európai bölény. Vadászata Mátyás király korában még közönséges eseménynek számított. 
A faj megmentése érdekében létrehozták 1923-ban a Nemzetközi Bölényvédelmi Társaságot, majd 1932-ben a bölénytörzskönyvet, melyben akkoriban 56 egyedet tartottak számon. Szerencsére az állatkertek erőfeszítése meghozta az eredményét: a faj állatkerti állománya fokozatosan növekedett, így az 1950-es évek óta több helyre is sikeresen telepítették vissza az európai bölényeket. Manapság mintegy 1000 példánya él szabadon, legnagyobb állománya jelenleg is a Bialowieza-i őserdőben él. A faj, a Természetvédelmi Világszövetség (IUCN) szerint sebezhető. Az európai bölényeket az állatkertek mentették meg a teljes kipusztulástól. Az európai állatkertekben jelenleg is tenyészprogram keretében tartják a bölényeket, bár állatkerti állománya ma már stabilnak tekinthető.
Füzérkomlósra 2008-ban kerültek a bölények Lengyelországból Mester András helyi vállalkozó közel 500 hektáros vadaskertjének egyik elkerített szegmensébe. A zempléni faluba génmegőrzés céljából öt egyed érkezett, hogy ha valamely lengyelországi állományt betegség támadná meg, akkor innen tudják pótolni a veszteséget, vagyis az itt ellett utódokat bármikor elvihetik. A bölények jól érzik magukat a zempléni erdőkkel és legelőkkel tarkított rezervátumukban, de arra egyelőre nem sok az esély, hogy ismét kóboroljanak a szabadban Magyarország területén.
A Keleti-Beszkidek lengyelországi részén mintegy 400 példány található, néha átkóborolnak Szlovákiába és Ukrajnába. Szlovákiában a Kistapolcsányi Bölény Vadaskertben található meg. Erdélyben az 1970-es években Lengyelországból telepítették Görgényszentimre (Maros megye) és Hátszeg (Hunyad megye) vidékére, ahol az utóbbi években számuk megcsappant, fennmaradásuk veszélyeztetetté vált. Magyarországon a Budakeszi Vadasparkban és a Nyíregyházi Állatparkban lehet még európai bölényekkel találkozni. 
Az európai bölény jellemzői
Az európai bölény (Bison bonasus) a tülkösszarvúak családjába (Bovidae), azon belül pedig a tulokformák (Bovinae) alcsaládjába tartozó bölény (Bison) nem egyik faja. Az amerikai bölénnyel annyira közeli rokonok, hogy egymás között kereszteződhetnek, és az így létrejövő hibrid utódok is képesek tovább szaporodni. Ez alapján egyes kutatók egyetlen fajba vonják össze őket.
Az európai bölény Európa ma élő legnagyobb testű szárazföldi emlőse. A bikák testhossza elérheti a 350 cm-t, melyhez 30–60 cm-es farok csatlakozik, marmagassága 160–195 cm, testtömege pedig akár az 1000 kg-ot is elérheti (általában 500–900 kg között). A tehenek valamivel kisebbek, átlagosan 300–540 kg tömegűek. Rövid, széles fején mindkét nemnél megtalálhatóak a szarvak. Szőrzete sűrű, színe az egészen sötét barnától a világos barnáig változik. Nyakán a szőre hosszabb, mely a nyak alsó részén és állán szakállt képez.
A nőstények borjaikkal matriarchális csordákban élnek, melyek létszáma mintegy 20 egyedet számlál, míg a hímek magányosak, esetleg kisebb fiúcsapatokba verődnek. Télen több csorda összeverődésével nagyobb létszámú csapatok is kialakulhatnak. Aktivitásukat az évszakok változása is befolyásolja, de többnyire nappal aktívak. Elsősorban reggel és este táplálkoznak, ritkán éjszaka is. Fő ellenségük a farkas, a fiatal egyedekre azonban a hiúz is veszélyt jelenthet. Az európai bölények kizárólag növényevők. Elsősorban fűféléket legelnek, kisebb mennyiségben azonban egyéb növényeket is fogyasztanak, így például egyéb lágyszárúakat, fakérget, mohákat, gombákat stb. Mindennap isznak, télen gyakran hó evésével fedezik folyadékszükségletüket.
Párzási időszakuk augusztustól októberig tart. Ilyenkor a hímek csatlakoznak a nőstények csordájához, és az ivarzó nőstényeket védelmezik a többi hímmel szemben. A párzás után azonban már nem mutatnak irántuk érdeklődést. A vemhességi idő 254-272 nap, melynek végén – május-július között – 1, ritkán 2 borjú jön a világra. A szüléshez a nőstények különválnak a csordától. A többi patáshoz hasonlóan a borjak a születés után pár órával már követik anyjukat. 6-8 hónapos korukig szopnak. Ivarérettségét mindkét nem 2-4 éves kora között éri el. A bikáknak azonban gyakran még éveket kell várniuk a sikeres párzásig. Várható élettartamuk akár 27 év is lehet.
(Videó a bölényekről itt tekinthető meg.)

Richpoi

A csecsen vezér kiállt Oroszország mellett

A csecsenek jelenlegi vezetője, Ramzan Kadirov kiállt Moszkva mellett. Ennek nagyon nagy jelentősége van, legfőképpen azért, mert 2008 ban Grúziában a csecsenföldön állomásozó, nagyrészt csecsenekből álló 15 000 fős haderőt vetették be először, akik bizonyították kiválóságukat a harcban. Ez az alakulat nagyrészt sok harcot megjárt csecsenekből áll, akik hűségesek az oroszokhoz. Kadirov megnyilvánulása alapján valószínű, hogy ezt a hadsereget bevetik az Ukrajnai akciókban, mert mind csecsenföldi, mind grúziai városi harci tapasztalatokkal rendelkeznek. Az elnök kiállása alátámasztja ezt.
Hídfő.net | A csecsen vezér kiállt Oroszország mellettRamzan Kadirov
Rövid nyilatkozatában kifejtette, hogy Moszkvának kötelessége kiállni az oroszok mellett, de azt is, hogy az orosz és az ukrán nép testvérek. Nem szabadna, hogy szembefordítsa őket egymással nyugati érdek. A csecsenek, mint szintén orosz testvér nép, kiáll Oroszország mellett, és kívánja, hogy a helyzet mielőbb megoldódjon. Kiemelte, hogy az ukrajnai szélsőségek polgárháborút szabadítottak az országra, amiben jelentős szerepet játszik a sovinizmus, az orosz nép elleni fellépés, és ezt Moszkva nem engedheti meg. Sem az oroszok elleni atrocitásokat, sem a felesleges vérontást. A kegyetlen, népek közötti polgárháborút most csak és kizárólag Moszkva képes megfékezni - mondta a csecsen vezető.


http://www.hidfo.net/2014/03/03/csecsen-vezer-kiallt-oroszorszag-mellett

Az ukrán hadsereg nem mutat nagy harci kedvet…az oroszok ellen!


Berezovszkij hűséget esküdött a “krími népnek”. “Esküszöm, hogy hű leszek a Krími Autonóm Köztársaság és a hős város, Szevasztopol lakóihoz. Esküszöm, hogy méltóképpen teljesítem katonai kötelességemet, bátran megvédem a Krími Autonóm Köztársaság és Szevasztopol lakóinak életét és szabadságát” -Nem is lenne ebben a nyilatkozatban semmi különös, ha ezt nem egy magas rangú katona mondta volna. De hát ezt egy magas rangú, NAGYON MAGAS RANGÚ ukrán generális mondta. Alig két nappal az után, hogy a kijevi cionatlantisták hazaáruló és russzofób puccsistái őt nevezték ki a Krimi Autonóm Köztársaság haditengerészeti erőinek főparancsnokává.
Kijevben ugyanakkor őrjöngve habzik a dolog miatt a cionista hatalombitorló horda! Hazaárulásért vádat készülnek emelni Berezovszkij ellen – írta a Reuters az ukrán nemzetbiztonsági és védelmi tanács helyettes titkárára hivatkozva, aki kijelentette: az ellentengernagy az oroszok által bevezetett blokád idején elmulasztotta az ellenállást, letette a fegyvert és feladta az ukrán haditengerészeti erők főhadiszállását. A dolog azért is érdekes, mert a hazaárulók vádolják hazaárulással Berezovszkijt.
Közben a keleti országrészben állomásosó ukrán hadsereg egységei egyáltalán nem mutatnak harci hajlandóságot egy esetleges orosz akció esetén. A hatalombitorló kijevi csürhe ezt látván, Munkácsról inditotta el a hadsereg kárpátalján állomásozó gépesitett lövészdandárját. Kárpátaljai “suttogó propaganda” szerint ezzel nagy valószinűséggel az orosz hadsereget fogják erősiteni-viszont Kárpátalja védtelen maradt egy esetleges NATO beavatkozással, vagy román intervencióval szemben.
Látja már saját baját a dolgok mögött a Jobb Szektor is, amely “önkénteseit” mozgósitotta. Jaros vezérordas kétségbeesett üzenetben könyörgött Doku Umarov csecsenföldi banditavezérnek, hogy aktiválja már hordáját a térségben, hátha el tudná vonni Oroszország figyelmét róluk. (Doku testvére pillanatnyilag csendben örül valahol a Kaukázusban annak a pár nyilásának, amivel a természet megáldotta. Elég neki annyi-nem akar még többet! Doku testvér jól tudja: az acélmag árt az egészségnek!)
John Kerry beharangozta, hogy kedden Kijevbe utazik, bátoritani Jacenjukékat, és elmondani nekik: a NATO Ukrajna “mellett” áll, úgyhogy tartsanak ki! Segiteni ugyan nem tudnak-beavatkozni nem mernek-de érezze a hataáruló ukrán horda, hogy nincsenek magukra hagyva!
Az Európai Unió szemmel láthatóan nem tud mit kezdeni lányos zavarában, a váratlanul ölébe hullott ukrán zsákmány miatt.
Nem gondolták ugyanis, hogy Misa a levegőbe fog csapni, miközben mordul egyet. Ez nem fér bele elképzeléseikbe. Pénzt adni nemigen tudnak, sok-sok pénzt pedig még kevésbé. Látják ugyanis Brüsszelben, hogy ugyanúgy maffiakezekbe kerülne bármilyen összeg is, mint eddig. Lassan már a biztató szavakból is kifogynak, nemhogy pénzzel akarnák segiteni ötödik hadoszlopukat.

Juliska a helyzet váratlanul kedvezőtlen alakulása miatt kisirt egy moszkvai randit Putyin elnöktől. Ő már látja az elkerülhetetlen véget, és igyekszik tompitani a hatásokat. Ő kedden valószinűleg nem fog találkozni az amerikai külügyérrel, fontosabb dolga lesz Moszkvában. Ez pedig nyilván némi aggodalomra ad majd okot a Klicsko-klán berkeiben, de hát tudomásul kell venniük: a politika már csak ilyen! A tegnapi jóbarátból egy pillanat alatt ellenfél, majd ellenség válik.
Nem kivétel ez alól Ukrajna sem!
Egyetlen dolog nem változik: MISA SZOMSZÉD MARAD!
Misának meg vannak érdekei! Amit ha eddig nem tették-mostmár érdemes lesz akceptálniuk! Kijevben is!

Kelet-Ukrajnában a helyzet változatlan. Egész régiók nyilvánitják ki a kijevi hordával szembeni ellenérzéseiket, és jelzik: Oroszországhoz kivánnak csatlakozni! Egyre több közigazgatási épületen lobognak orosz és szovjet zászlók. Sok helyen az ukrán flagot már be is vonták.
Kárpátalja magyarsága viszont aggódik a jövő miatt! A Bal-Rad informátorai szerint egész Kárpátalján tartja magát a nézet: SAJNOS MESSZE VAN OROSZORSZÁG-és közel az EU!
Ez pedig eléggé beszédes és sokatmondó vélekedés! Egyetértünk vele.


http://balrad.wordpress.com/2014/03/03/az-ukran-hadsereg-nem-mutat-nagy-harci-kedvet-az-oroszok-ellen/

Összenő ami összetartozik - cionfasiszták és cioniszlamisták

Kínában Kunming nagyváros vasútállomásán egy tucatnyi késekkel felfegyverzett ember rátámadt a járókelőkre és elkezdte kaszabolni őket. 28 ember meghalt, több mint 130-an megsebesültek, mire a rendőrségnek sikerült megfékeznie a támadást. 5 terroristát megöltek, a többi felkutatása nagy erőkkel folyik. A hatóságok szerint a Kelet Turkesztán Iszlamista Mozgalom elnevezésű terrorszervezet volt a támadás elkövetője. Értjük? Három nappal azután, hogy Kína a Kijevben uralkodó mostani állapotok miatt nem látja biztosítottnak az anarchofasiszta-anarchocionista (a puccsot a fasiszták és a cionista mag közösen hajtotta végre-anarchiába torkolló állapotokat idézve elő Ukrajnában, tehát jogos az elnevezés) puccs előtti törvényes kijevi kormánnyal megkötött szerződések teljesítését, és mivel Ukrajna illegitim kormánya arrogánsan lepasszolja a szerződés teljesítésére irányuló összes (jogos) kínai kérdést.
Hídfő.net | Késes terroristák a Kuming vasútállomásonKunming nagyváros vasútállomás - a halottak csomagjainak egy része. 28 halál a cionisták számláján ismét.
Kína, mint elsősorban gazdasági gondolkodású ország az első ilyen elmaradt tétel miatt, ami egy 3 milliárd dolláros gabonaszállítási szerződés, nemzetközi bírósághoz fordul - az egyik kínai nagyváros pályaudvarán, pont véletlenül erre pár napra ismeretlenek embereket kaszabolnak le a szó szoros értelmében. Erre az elkövetési módra az afrikai kontinensen kívül a modern kori történelemben soha nem volt még példa. Azt szintén megjegyeznénk,hogy az oroszországi iszlamista öngyilkos robbantás szintén pályaudvaron történt. Micsoda véletlen...
Az ukrajnai cion-anarchofasiszták vezetője Dimitrij Jaros, aki most az ukrán nemzetbiztonsági és honvédelmi bizottság alelnöke, nyíltan szólította fel a csecsen iszlamista terroristákat terrorcselekmények végrehajtására az Orosz Föderáció területén, mivelhogy a csecsen iszlamista háború idején ők is támogatták a szélsőséges csecseneket az Orosz Föderáció ellen. Az oroszok ezt akár már önmagában is casus bellinek (háborúra jogalapot adó oknak) vehetnék. Cionisták, szélsőséges iszlamisták, fasiszták. Összenő ami összetartozik.
Gábor deák




Ki támogatja a terroristákat Kínában?

Vasárnapi hivatalos közlés szerint a hszincsiangi szakadár erők előre megtervezett terrortámadása volt a délnyugat-kínai pályaudvari tömeges késelés, amelyben legalább 29 ártatlan civil meghalt és több mint 130-an megsebesültek. Az USA és az EU azt akarja elérni, hogy Kína belső ügyeivel legyen elfoglalva és ne akadályozza a nyugati agressziót Ukrajnában és másutt.

Megalakult a független krími haditengerészet


Az ukrán haditengerészet élére két nappal ezelőtt kinevezett Denisz Berezovszkij ellentengernagy bejelentette, hogy az oroszbarát krími kormányzat oldalára áll. Krím miniszterelnöke, Szergej Akszionov az ő kinevezésével megalapította az Autonóm Krími Köztársaság haditengerészetét, amely független a kijevi helytartói kormánytól.
Berezovszkij ellentengernagy
Akszionov kinyilvánította, hogy minden katona, aki hűséget esküszik Krím népének, megőrizheti rangfokozatát, egészségügyi és szociális járandóságait. Akik nem akarnak csatlakozni a krími haditengerészethez, megkapják a jogot a rendkívüli korkedvezményes nyugdíjazásra, valamint a miniszterelnök ígéretet tett arra, hogy a későbbiekben nem indítanak eljárást ellenük.
Várhatóan tömeges lesz a bejelentkezés a frissen megalakult krími haditengerészethez. A kijevi kormány azt követően hogy elrendelte az általános mozgósítást, sorra kapja a lemondóleveleket a katonai vezetőktől. Az ukrán hadsereg tiszti rétege is a flottához hasonlóan akár napokon belül átsorolhat az újonnan megalakuló dél-keleti, oroszbarát kormányokhoz.
http://www.hidfo.net/2014/03/03/megalakult-fuggetlen-krimi-haditengereszet


30 ukrán vadászgéppilóta jelentette be, hogy mostantól a krími kormányzónak engedelmeskednek


A mai nap 30 pilóta jelentette be az ukrán haderőtől, hogy vadászgépeikkel és a hozzájuk tartozó szerelő és karbantartó osztagokkal mostantól a krími kormányzó utasításait tekintik magukra nézve kötelezőnek. A kérdésben nyilatkozott Szergej Aksenov, a Krími Minisztertanács elnöke is, miszerint "Nem is igazán értjük, hogy az illegális kijevi kormány mit hitt - hogy az ukrán hadsereg majd a saját népét fogja megtámadni?".
Hídfő.net | Gyorshír: 30 ukrán vadászgéppilóta jelentette be, hogy mostantól a krími kormányzónak engedelmeskednekUkrán felségjelű SZU-27 vadászbombázó - végre jó irányba repülnek.



Több mint 3000 fegyveres tett esküt a krími hatóságoknak - köztük ukrán tisztek is


Mostanra több mint 1500 ukrán katona és 1700 rendőr tette le az esküt a krími hatóságoknak, köztük a karhatalmi erők több ágának tisztjei is. Petr Zima SZBU tiszt, Szergej Abisov, a krími Belügyminisztérium vezetője, Szergej Szahov a katasztrófavédelem vezetője, és Viktor Melnyicsenko, a krími határőrség vezetője is letették az esküt.
A krími határőrség vezetője - eskütétel
Az eskütétel ceremóniájára a Minisztertanács épületében került sor, a helyi kormány, valamint több szomszédos régió vezető tisztviselőinek jelenlétében. Mostanra a Krím-félsziget területén működő ukrán karhatalom 90%-a átállt a krími legfelsőbb tanács oldalára. Krím miniszterelnöke szerint ma éjjelre a karhatalom összes tagja leteszi az esküt.
Akszionov ezt követően bejelentette, hogy nemsokára megalapítják Krím önálló védelmi minisztériumát. A közeljövőben sor kerülhet az önálló krími hadsereg felállítására, amelybe az ukrán katonák már most tömegesen jelentkeznek.

http://www.hidfo.net/2014/03/03/tobb-mint-3000-fegyveres-tett-eskut-krimi-hatosagoknak-koztuk-ukran-tisztek



Három ukrán légvédelmi rakétaezred ismerte el parancsnoknak a krími kormányzót


A jelentések szerint az 50., 55. és 147. rakétaezredek választottak helyesen oldalt, ezeknek az ezredeknek Jalta, Feodozia és Fiolente az állomáspontjaik. A három ezred együtt 20 BUK légvédelmi rakétarendszerrel és 30 PS-300 rendszerrel rendelkezik.
Hídfő.net | Gyorshír: Három ukrán légvédelmi rakétaezred ismerte el parancsnoknak a krími kormányzót