2022. február 10.

(Ezt az üzenetet Jézus pap-fiúi számára kaptam.)

 

Szent József:

"Kedves Jézus gyermeke:

Azért jövök ma hozzád, hogy felkészítselek arra, ami az egész emberiségre vár. Azért jövök, hogy figyelmeztesselek, hogy vigyázzatok és legyetek készen arra, hogy segítsetek Isten minden rászoruló gyermekének.

Az Egyházban sok a hűtlenség azok részéről, akiknek őrködniük és vezetniük kellene.

Isten gyermekei olyan pusztításnak lesznek tanúi, amely minden képzeletüket felülmúlja. Az árvizek, földrengések, vulkánok, cunamik, tűzvészek és a tömegpusztító fegyverek által okozott háborúk szörnyűek, borzalmasak és borzalmasak lesznek a földön és a földi embereken. A gonosz erők minden formában behatoltak az egész emberiségbe, ahogyan Jézus Egyházának legmagasabb birodalmaiba is behatoltak.

Földetek és népe teljes szellemi sötétségbe merült, és hamarosan ez a sötétség fizikai természetű is lesz. Gyermekeink vaksága istentelen cselekedetekre késztette őket, és olyan gonoszságot és erkölcstelenséget okozott Isten ellen, és az Ő gyermekei meghaladták Szodoma és Gomorra bűneit.

Hozzátok és az Egyház e pap-fiaihoz fordulok, hogy tétovázás, lustaság vagy büszkeség nélkül haladjatok előre. Mindegyikőtöknek azt mondom: ti vagytok felelősek az Egyház minden gyermekéért. Nincsenek többé határok, mert nagyon kevés hűséges pap maradt, hogy vezesse és tanítsa azokat a gyermekeket, akik szomjazzák az igazság megismerését. "VÉDJÉTEK AZ IGAZSÁGOT MINDEN ÁRON, ÉS ÁLLJATOK SZILÁRD HITTEL ÉS ISTEN IGAZSÁGÁVAL A SZÓSZÉKETEKEN". Számítsatok az erősek és bátrak közé, legyen az fehér vagy vörös mártír. Védjétek az igazságokat és Jézus Krisztus egy, igaz, szent, katolikus és apostoli Egyházát.

Nagyon rövid az időtök, hogy győzedelmeskedjetek az egyházon belül zajló gonoszságokkal szemben, és össze kell állnotok, és táplálnotok kell magatokat és hűséges gyermekeinket Uratok és Megváltótok drága Testével és Vérével. Tápláljátok elméjüket és szívüket az igazságokkal, és ne féljetek az emberektől, hanem csak szentül féljétek Uratok és Mesteretek. Azt mondom Jézus minden pap-fiának: NE FÉLJETEK, MERT JÉZUS ERŐT AD NEKTEK, HA VAN BÁTORSÁGOTOK, BIZALMATOK ÉS BIZALMATOK BENNE.

Hozzátok és hűséges paptestvéreitekhez intézett szavaim azt mondják, hogy ez NEM AZ IDŐ, hogy CSENDESEK legyetek; fel kell állnotok, és gyermekeinknek el kell juttatnotok a teljes igazságokat, a szent hagyományokat és Jézus Krisztus szent, katolikus és apostoli Egyházának igaz tanítását.

A figyelmeztetés Róma számára az, hogy nagyon fog szenvedni, el fog bukni és égni fog a mocsok, a kapzsiság és a gonosz hatalom miatt, amelyet hosszú éveken keresztül fenntartott.

A gonoszság csápjai felfalták a jót, és a jó fényét sötétséggé változtatták, és a sötétséget világossággá változtatták. A fény keserűvé vált, a sötétség pedig édes lett azok számára, akik hagyták, hogy a gonosz belépjen az életmódjukba.

A büszkeség és az arrogancia a legtöbb gyermekünk felett átvette az uralmat, és vakká váltak, és a vakság tudatlansághoz vezetett.

Neked, gyermekem, habozás és aggodalom nélkül kell cselekedned, mert gyermekeinknek olyan vezetőkre van szükségük, akikre felnézhetnek és akikhez fordulhatnak a pusztulás és félelem idején. Azt mondom neked: add át nekik Isten szavait és azt, amit Ő elvár tőled és hűséges paptestvéreidtől. Ne feledjétek, hogy Jézus képessé teszi a gyengéket arra, hogy erőssé váljanak, és ők félelem nélkül nézzenek szembe minden ellenségetekkel, még az Egyházon belül is.

Az én kötelességem, hogy segítsek nektek elnyerni azt az erőt, amelyre szükségetek lesz gyermekeink megsegítéséhez, és hamarosan földalatti misékre vezetlek benneteket a hívekért, és én segítek nektek, hogy mindezt aggodalom nélkül, hanem inkább békességgel a szívetekben viseljétek el. A Szentlélek kiárasztja rád az Ő Kegyelmét, és megvilágosít téged a tudással és bölcsességgel, amelyre szükséged lesz, hogy átvészeld ezeket a megpróbáltatásokat. Ne feledjétek, hogy éberek és koncentráltak maradjatok ezekben a viharos időkben. Folytassátok a felkészülést a zűrzavaros napokra, és imádkozzatok hozzám az erőért, hogy véghezvigyétek mindazt, amit Jézus elvár tőletek. Ne feledjétek, hogy az érzelmi fenyegetésektől való félelem nélkül haladjatok előre azokon keresztül, akik ellenkezni fognak veletek.

Gyermekem, közel maradok hozzád Mennyei Édesanyáddal együtt, aki nagyon szeret téged.

 

Megáldalak és a Szent Család szeretetébe és gondoskodásába helyezlek."

https://www.privaterevelation.org/post/message-from-st-joseph-for-priests