2022. december 21., szerda

December 20-ai szemelvényezés

(Magasan a föld felett láttam az Örökkévaló Atyát. Jobb kezében egy vérnek látszó, vörös folyadékkal teli poharat tartott, bal kezében pedig egy pecséttel lezárt pergament. A poharat a földgömbre öntötte ami pörögni kezdett.Láttam földrengéseket,ciklonokat,tájfunokat és árapályhullámokat.Aztán két űrszondát és egy aszteroidához hasonló égitestet láttam teljes sebességgel a Földre vetődni.A víztömeg felemelkedett,sok szigetet elnyelt.Sok ország sikolyokat hallottam, és az emberek szeretteik halálát és otthonaik pusztulását gyászolták. Káosz és pánik volt)



A Megváltó Anya Római Rendjének alapító atyám, ideje megfúrni a talajt, hogy előhozzam azt a csodálatos forrást, amelyet megígértem neked. Amint azt mondták nektek, ez a víz lesz a „julep” alapja, amelyet a Nagy Büntetésre használnak majd. Ön kondicionálja ezt az italt, és megosztja az összes romanistával. A kereszt jelével megjelölöm mindazok homlokát, akik fogyasztják. Meg lesznek kímélve és védve.

Igaz Prófétám, keresd meg azt a helyet, ahol megmutattam neked, hogy felállítsd a Nagy Bazilikát ennek a rendnek. Sok lélek jön és kéri, hogy diakónussá és pappá szenteljék fel őket. Felállítok egy szemináriumot, amely gondoskodik azok képzéséről, akiket a papság az oltár szolgálatára hív el. (Az Örök Atya bemutatja az olajbogyót, és arra kér, hogy tegyem rezonálóvá)

Most van itt az ideje, hogy büntessünk úgy, hogy példás büntetésekkel megbüntessük a Földet. Már a jelek is kétségtelenül hirdetik ennek az igazságszolgáltatásnak a közelgő érkezését. Ehhez vizet, tüzet, éhínséget, járványokat, háborút és levegőt használok, hogy megbüntessem. Nem fogsz tudni felvenni a harcot ezek ellen az elemek ellen Nem fogsz tudni ellenállni, és nem menekülhetsz el a harag e napjától, bárhol is vagy. Találsz érveket az éghajlati jelenségek magyarázatára, és megnyugtatsz. De senki, egyikőtök sem tud véget vetni annak, ami most kezdődött. Megmondtam nektek, amikor megkérem prófétámat, hogy csengesse az olajfánt, akkor megérti, hogy készen kell állnia. A vége folyamatban van.

A férfiak rossz tettei elítélendőek. Határozott elítélésre és biztos válaszra szólítanak fel. A legszörnyűbb katasztrófák hamarosan elolvadnak a kontinenseken. Az összes generáció közül senki sem tapasztalt még ilyen próbát. Sok kataklizma fog a földgömb felszínén bekövetkezett nagy megrázkódtatások következménye. A férfiak elpusztulnak a természeti elemek miatt.

A Közel- és Közel-Kelet felgyújtott és bombázott városait a Föld felszínével teszik egyenlővé. A szíriai nép elpusztítása egy nagyszabású vegyi támadás révén fog megtörténni. Többé nem lesz elég hely a halottak földbe helyezésére. Az éjszaka közepén sikolyok hallatszanak. A nap elején a földet testek borítják. Észak-Koreából egy busztűz lángra lobbantja a port és felszabadítja az ellenségeskedést, amely fokozódik és szörnyű válsághoz vezet.

A járványnak még nincs vége. Dühvel fog visszajönni, és megerősödik. A helyi lakosság ismét számos nélkülözésre korlátozódik, beleértve az utazást is. Ha az Egyesült és Osztatlan Szíveknek való felszentelés nem történik meg, akkor jön a legrosszabb. Arra buzdítom a püspököket és a papokat, hogy hallgassanak, mielőtt a vér folyója beszennyezi a Földet. Semmit sem tehetsz az ég segítsége nélkül.

Ez a járvány egy előkészítő teszt annak ellenőrzésére, hogy választott közösségeim valóban működtek-e, amikor eljön a Büntetés. Az elszigetelés a hibák megszilárdítását szolgálta. Mondtam, hogy mindig nézd meg az ételkészletedet, mert nem tudsz majd kimenni. Elgondolkodhat azon, hogy ennek a járványnak a következményei hasonlóak mindenhez, amit a Nagy Büntetés Isteni Büntetése alatt meg lehet és nem. Minden hirtelen történik, és nem lesz időd felkészülni rá. Gyermekeim, ne kövessétek a sarlatánokat és a szélhámosokat, akik kihasználják a leggyengébbek, legsebezhetőbbek hiszékenységét. Bízz Istenben és az érvényes szentségekben. Nagy dráma játszódik le egy végzetes eseménnyel Franciaországban. Az egymást követő tönkremenetel borzasztó szerencsétlenség látványával fogja hagyni a világot. Azért, mert Franciaország megszegi az isteni törvényeket, mészárlást fog szenvedni. Franciaország, Franciaország, Franciaország, mit kezdtél a megkeresztelkedésed ígéreteivel? Az önök gyűlései erkölcstelen és vallástalan törvényeket határoznak meg. Vissza fogsz térni Hozzám, az Igazi Törvényes Király, Henri V de La Croix közvetítésével . Minden tisztaságodat megtalálod, ha a Szent Szív képét felragasztják a zászlóra. Védelmet és békét kapsz a Nagy Felszentelés után, amelyet a Nagy uralkodó fog végrehajtani .