2023. szeptember 13., szerda

Rosa Mystica Szűzanya üzenetek Eduardo Ferreira által 2023. szeptember

"Ijesztő, ami az egyházon belül történik."

2023. szeptember 12.

"Béke, gyermekeim. Arra hívlak benneteket, hogy imádkozzatok azokért, akik nem szeretik Istent, azokért, akik nem fogadnak el engem Anyjuknak. Itt vagyok, és napról napra segíteni akarok nektek nehézségeitekben. Bízzatok bennem: Én vagyok a ti Édesanyátok, a misztikus Rózsa, a Béke Királynője. Gyermekeim, nyissátok meg szíveteket szeretetemnek. Közbenjárok minden egyes emberért, aki szeretettel kéri közbenjárásomat. Ismerem félelmeiteket, bizonytalanságotokat, de azt mondom nektek: ne féljetek. Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok bizalommal. Szeretettel áldalak meg benneteket.

2023. szeptember 13.

"Béke, gyermekeim. Én vagyok a Misztikus Rózsa, a Béke Királynője. Ismét meghívlak benneteket, hogy imádkozzatok fiaimért, a papokért. Imádkozzatok; imádkozzatok sokat értük. Sokan közülük rossz tanúságot tesznek, és megszűnnek papnak lenni. Ez szomorúságot okoz nekem. Ez arra készteti ellenfelünket, hogy nevessen gyengeségeiken. Sokan közülük a saját kezük által készített kárhozat szakadék felé járnak.

Ébredjetek fel, gyermekeim; ébredjetek fel, amíg még van idő. Keressétek az Istenre összpontosított életet - igyekezzetek közel kerülni ehhez az Anyához. Az itteni üzeneteim figyelmeztették kedvelt fiaimat, de sokan nem tulajdonítottak jelentőséget ezeknek az üzeneteknek. Isten megtérésre hívta a papokat. Közel az idő, gyermekeim. Térjetek meg! Ez a nemzet egy pajta, amely menedéket nyújt a papoknak az Egyház elleni üldözések idején. Ezért, gyermekeim, imádkozzatok és legyetek jó tanúk. Éljétek meg Fiam, Jézus evangéliumát életetekben. Óvakodjatok az Egyházba beszivárgó hamis filozófiáktól. A Szentek megvetése folyamatosan növekszik. Ami az Egyházon belül történik, az ijesztő. Sokan látják, de nem tesznek semmit. Sokan elvesztették a hitüket, és sokan még el fogják veszíteni a hitüket - ez szomorú. Szeretettel áldalak meg benneteket."